Karlı

Karlı

Son dakika karlı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan karlı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan karlı haber sayfamızda...

Karlı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.227 karlı haberi bulunmuştur.
Eşi için söyledi
Eşi için söyledi Elif Karlı, ‘Çat Kapı’yla müzikseverlerle bir kez daha buluştu.
19.04.2024 Cadde
İnci Taneleri'nde Dilber'le Azem ayrıldı! Gece yarısı gizemli mesaj
İnci Taneleri'nde Dilber'le Azem ayrıldı! Gece yarısı gizemli mesaj Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 11. bölümü yayınlandı. Milyonları ekrana kilitleyen dizide, Cihan, Reyyaz'ı kurtardı, Sırat'a çok ağır ceza verildi. Azem müzikoldeyken Piraye geldi. Azem yaşadıklarından sonra ne yaptığını sorguladı. Azem hislerini kaleme alırken gizemli birinden mesaj geldi. İşte detaylar...
19.04.2024 Cadde
Survivor All Star'da et döner ödülü! Zorlu mücadele
Survivor All Star'da et döner ödülü! Zorlu mücadele Survivor'da adaya veda eden son yarışmacı Yaman Keleş olmuştu. Düello sonrası ilk ödül oyununda yarışmacılar oldukça zorlandı. Kazanan takım ödül olarak döner yedi. İşte detaylar...
18.04.2024 Cadde
Elif Karlı kaybettiği eşi Cengiz Karlı için söyledi!
Elif Karlı kaybettiği eşi Cengiz Karlı için söyledi! Geçtiğimiz sene eşi Cengiz Karlı'nın yaşamını yitirmesiyle tarifsiz bir acı yaşayan Elif Karlı, söz ve müziği Yıldız Tilbe’ye ait 'Çat Kapı' şarkısını 21 sene sonra yeniden yorumladı.
18.04.2024 Cadde
İran-İsrail savaşından kim karlı çıkar?
İran-İsrail savaşından kim karlı çıkar? Karşısında Filistinliler değil de İran olduğunda, Arap ülkeleri de dahil büyük bir destek aldığını gören Netanyahu’nun İran ile gerilimi daha da artırması için iyi gerekçeleri bulunuyor.
18.04.2024 Dünya
İlk çeyrekte 28 milyar TL
İlk çeyrekte 28 milyar TL Türkiye Sigorta; 2024 yılının ilk çeyreğinde yüzde 131 büyüyerek 28.2 milyar TL prim üreterek rekor kırdı.
18.04.2024 Sigorta
Kalça estetiği yaptıran Songül Karlı'dan yeni pozlar! Takipçilerinden yorum yağdı
Kalça estetiği yaptıran Songül Karlı'dan yeni pozlar! Takipçilerinden yorum yağdı Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve pozlarıyla magazin gündeminde adından sık sık söz ettiren Songül Karlı, bu kez son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Uğur Arslan ile yaptığı programla hafızalara kazınan 50 yaşındaki ünlü türkücü ve sunucu, kalça estetiğinden sonraki son halini sevenlerinin beğenisine sundu.
15.04.2024 Cadde
Kilosu 600 lira! Doğada nadir bulunuyor
Kilosu 600 lira! Doğada nadir bulunuyor Antalya'nın Akseki ilçesinde doğada kendiliğinden yetişen ve bölgede yaşayanların "göbek" adını verdiği "kuzugöbeği mantarı" toplanmaya başlandı. Toroslar'da yetişen ve diğer türlerine göre nadir bulunan, bölgedekiler için son yıllarda iyi bir gelir kaynağı haline gelen kuzugöbeği mantarı, kilogramı 550-600 liraya kadar alıcı buluyor.
15.04.2024 Ekonomi
İran'da Kheibar, İsrail'de Arrow! Füze saldırısının ardından gözler bu sistemlerde
İran'da Kheibar, İsrail'de Arrow! Füze saldırısının ardından gözler bu sistemlerde İsrail ordusu İran'ın geçtiğimiz gece düzenlediği 300'den fazla İHA ve balistik füze saldırılarında Necef çölündeki Nevatim Askeri Üssü'nün hafif derecede zarar gördüğünü ancak buradaki sistemlerin çalışır durumda olduğunu bildirdi. Peki İsrail'in hava savunma sisteminde neler var? İran'ın füzeleri etkili olabilir mi? İşte haberin ayrıntıları...
15.04.2024 Dünya
Savunma Sanayii Başkanlığı'ndan BAYKAR açıklaması
Savunma Sanayii Başkanlığı'ndan BAYKAR açıklaması Savunma Sanayi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "BAYKAR‘ın, bugüne dek anılan finansal teşvik, hibe ve destek programlarından hiçbirisine başvurusu bulunmamış olup, herhangi bir teşvik, hibe ve destek unsurundan da faydalanmamıştır." denildi.
15.04.2024 Gündem
Son dakika! Malatya’da yolcu otobüsü devrildi: Yaralılar var
Son dakika! Malatya’da yolcu otobüsü devrildi: Yaralılar var Malatya'da otomobile çarparak devrilen yolcu otobüsündeki 1'i ağır 22 kişi yaralandı.
15.04.2024 Gündem
Annesini iyileştiren zeytinin peşine düştü! 'İşi bilmiyor' diyenlere inat dünya 4'üncüsü oldu
Annesini iyileştiren zeytinin peşine düştü! 'İşi bilmiyor' diyenlere inat dünya 4'üncüsü oldu Annesinin hastalığı, çok genç yaşlarda zeytinyağının iyileştirici gücüyle tanışmasına sebep oldu. Hayat onu farklı noktalara sürüklese de 20 yıllık kurumsal hayatta çalıştıktan sonra sırrına hayran olduğu zeytin ağacıyla yolları kesişti. Ayvalık'ta bir zeytin bahçesi satın alarak işe başlayan Bahar Alan, "Dışarıdan geldi, işi bilmiyor" diyenlere inat zeytinyağı dünya kalite sıralamasında ilk 100 üretici arasına girdi, hatta 2 yıl üst üste dünya 4'üncüsü oldu.
15.04.2024 Yaşam
Elazığ'da 3 kişiden 'Bizi cin çarptı' iddiası
Elazığ'da 3 kişiden 'Bizi cin çarptı' iddiası Elazığ’da 3 kişi, cin çarpma iddiası ile toplum sağlığı merkezine başvururken, ilginç anlar da yaşandı.
15.04.2024 Gündem
CHP yollara düşecek! Mahalle mahalle seçim raporu
CHP yollara düşecek! Mahalle mahalle seçim raporu CHP, Ramazan Bayramı sonrası sahaya inmeye hazırlanıyor. Parti Meclisi (PM), il başkanları ve belediye başkanlarıyla yapılacak toplantıların ardından CHP, tam kadro yollara düşecek.
15.04.2024 Gündem
Meclis’i çok yoğun bir gündem bekliyor! İşte masadaki düzenlemeler
Meclis’i çok yoğun bir gündem bekliyor! İşte masadaki düzenlemeler Yerel seçim süreci ve Ramazan Bayramı tatilinin sona ermesiyle Meclis çalışmalarına verilen 1.5 aylık ara da tamamlandı. Yarın aktif gündemine dönecek olan TBMM’yi, İç Tüzük tartışmalarından 9. Yargı Paketi’ne kadar yoğun bir gündem bekliyor.
15.04.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli ‘A takımı’nı belirliyor
MHP lideri Bahçeli ‘A takımı’nı belirliyor MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 14. Olağan Büyük Kurultay’da 11. kez Genel Başkanlığa seçilmişti.
15.04.2024 Gündem
Olaylar nasıl gelişti? Şimdilik ‘geçti’ ama ‘bitmedi!’
Olaylar nasıl gelişti? Şimdilik ‘geçti’ ama ‘bitmedi!’ İran, günlerdir beklenen İsrail’e yönelik misilleme saldırısını önceki gece sabaha karşı gerçekleştirdi. Tahran yönetimi başka saldırı olmayacağını söylerken, Tel Aviv’den “Doğru zamanda intikam alacağız” açıklaması geldi.
15.04.2024 Dünya
Sıfır Atık katkısıyla kentsel dönüşüm
Sıfır Atık katkısıyla kentsel dönüşüm İstanbul’da kentsel dönüşümde 110 milyon ton inşaat malzemesi atığının ortaya çıkacağı öngörülüyor. Bu atığın ekonomik değeri ise 66 milyar TL olarak hesaplanıyor.
15.04.2024 Ekonomi
İran'ın İsrail saldırısından kim kârlı çıktı?
İran'ın İsrail saldırısından kim kârlı çıktı? İran’ın İsrail’e düzenlediği misillemeyi Milliyet’e değerlendiren uzmanlar, bu saldırının daha çok Tel Aviv’in hanesine yazılacağını belirtti.
15.04.2024 Gündem
30 yıllık eşi cezaevinde hayatını kaybetmişti! 'Meğer son kez duymuşum sesini'
30 yıllık eşi cezaevinde hayatını kaybetmişti! 'Meğer son kez duymuşum sesini' Şarkıcı Elif Karlı’nın eşi Ahmet Cengiz Karlı, geçtiğimiz ocak ayında tutuklu bulunduğu Tokat Cezaevi’nde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Eşinin vefatıyla yıkılan Elif Karlı, Armağan Çağlayan'ın programına konuk oldu. Ünlü isim, eşinden bahsederken duygusal anlar yaşadı.
13.04.2024 Cadde
Akdamar Adası'nda bayram tatili yoğunluğu
Akdamar Adası'nda bayram tatili yoğunluğu Karlı dağları ve turkuaz mavisi göl manzarasıyla ada, 9 günlük bayram tatilinde yoğun ilgi gördü.
13.04.2024 Gündem
'Mucize kadın' yaşadığı dehşeti anlattı
'Mucize kadın' yaşadığı dehşeti anlattı Başakşehir'de, boşanmak istediği eşi Ferhat Karlı tarafından vücudunun 22 yerinden bıçaklanan ve bir hafta yoğun bakımda kalan Dilem Gül Karlı, hayati tehlikeyi atlattı. Boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı bıçak darbelerine rağmen hayata yeniden tutunan Karlı'ya doktorlar "Mucize kadın" ismini verdi. O gün yaşadıklarını anlatan Karlı, "Ölmek istemiyordum. Çünkü ben iki çocuk annesiyim ve ayakta durmak zorundayım, güçlü olmak zorundayım" dedi.
5.04.2024 Haberler
Yaşadığı cehennemi anlattı: Bana 'mucize kadın' diyorlar artık
Yaşadığı cehennemi anlattı: Bana 'mucize kadın' diyorlar artık Başakşehir'de boşanmak istediği eşi Ferhat Karlı tarafından vücudunun 22 yerinden bıçaklanan ve bir hafta yoğun bakımda kalan Dilem Gül Karlı, hayati tehlikeyi atlattı. Doktorlar "Mucize kadın" ismini verdiği Karlı yaşadığı cehennemi anlattı.
5.04.2024 Gündem
Boşanma aşamasındaki 5 aylık eşini baçıkladı, başında ölmesini bekledi!
Boşanma aşamasındaki 5 aylık eşini baçıkladı, başında ölmesini bekledi! Başakşehir'de 2 çocuk annesi 24 yaşındaki Dilem Gül Karlı, 1 ay önce boşanma kararı aldığı eşi Ferhat Karlı tarafından takip edilip, sokak ortasında 7 kez bıçaklandı. Genç kadının yoğun bakımda tedavisi sürerken, şüpheli Ferhat Karlı, eşinin başında ölmesini beklediği sırada gözaltına alındı. Öte yandan Ferhat Karlı'nın geçtiğimiz ay Pendik'te boşandığı eşini bıçaklayarak öldüren Ümit Karlı'nın amcasının oğlu olduğu öğrenildi.
28.03.2024 Haberler
5 aylık evlilerdi! Eşinin başında ölmesini beklerken gözaltına alındı
5 aylık evlilerdi! Eşinin başında ölmesini beklerken gözaltına alındı Başakşehir'de 2 çocuk annesi 24 yaşındaki Dilem Gül Karlı, 1 ay önce boşanma kararı aldığı eşi Ferhat Karlı tarafından takip edilip, sokak ortasında 7 kez bıçaklandı. Genç kadının yoğun bakımda tedavisi sürerken, şüpheli Ferhat Karlı, eşinin başında ölmesini beklediği sırada gözaltına alındı. Öte yandan Ferhat Karlı'nın geçtiğimiz ay Pendik'te boşandığı eşini bıçaklayarak öldüren Ümit Karlı'nın amcasının oğlu olduğu öğrenildi.
28.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Karlı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.