Kars Çayı

Kars Çayı

Son dakika kars çayı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kars çayı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kars çayı haber sayfamızda...

Kars Çayı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 155 kars çayı haberi bulunmuştur.
Kars’ın soğuğu kirpik dondurdu! Eksi 21’de hareket halindeki midibüs dondu
Kars’ın soğuğu kirpik dondurdu! Eksi 21’de hareket halindeki midibüs dondu Sibirya soğuklarının etkili olduğu Kars’ta termometreler eksi 21’i gösterdi. Soğuktan vatandaşların kirpikleri dondu. Öte yandan aşırı soğuklardan Faikbey Caddesi üzerinde hareket halindeki midibüs dondu.
31.01.2024 Gündem
Bakan Kirişci: Hayvan pazarlarını önümüzdeki günlerde açacağız
Bakan Kirişci: Hayvan pazarlarını önümüzdeki günlerde açacağız Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Türkiye genelinde tespit edilen şap hastalığı SAT-2 varyantı nedeniyle 9 Mart tarihinde ülke genelinde kapatılan hayvan pazarlarıyla ilgili olarak "Aşının etkisi ile burada görülen hastalığın artık sönümlenme noktasına geldiği, mihraplardaki bu yaygınlığın artık kontrol altına alındığını önümüzdeki günlerde de inşallah bu yasağı kaldıracağımızı belirtmek isterim" ifadelerini kullandı.
16.04.2023 Ekonomi
Türkiye beyaza büründü! İşte il il kar manzaraları
Türkiye beyaza büründü! İşte il il kar manzaraları Havaların günden güne soğuduğu Şubat ayı ile beraber kar yağışı aralıklı olarak etkisini gösteriyor. Birçok kenti esir alan beyaz kabus günden güne etkisini artıtıyor.
5.02.2023 Gündem
Kent buz kesti! Termometreler eksi 15’i gösterdi
Kent buz kesti! Termometreler eksi 15’i gösterdi Meteoroloji Genel Müdürlüğü yılbaşı öncesi hava durumu raporunu yayımladı. Son hava durumu değerlendirmelerine göre Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor. Öte yandan Kars buz kesti, hava sıcaklığının eksi 15’i gördüğü kentte, her taraf dondu.
30.12.2022 Haberler
Kent buz kesti! Termometreler eksi 15’i gösterdi
Kent buz kesti! Termometreler eksi 15’i gösterdi Meteoroloji Genel Müdürlüğü yılbaşı öncesi hava durumu raporunu yayımladı. Son hava durumu değerlendirmelerine göre Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor. Öte yandan Kars buz kesti, hava sıcaklığının eksi 15’i gördüğü kentte, her taraf dondu.
30.12.2022 Gündem
Kars’ta balıkların "ölüm" göçü başladı
Kars’ta balıkların "ölüm" göçü başladı  Kars'ta tatlı su kefalleri, yumurtalarını durgun sulara bırakmak için akıntıya karşı mücadele ettikleri ölüm göçüne başladı.
28.05.2022 Gündem
Kars’ta termometreler eksi 16'yı gösterdi
Kars’ta termometreler eksi 16'yı gösterdi Kars’ta termometreler eski 16 dereceyi gösterdi. Soğuktan kayalıklardan buz şelalesi oluştu. Akaçların dalları buz tuttu. Kentte kar yağışının ardından Sibirya soğukları etkili olmaya devam ediyor. Hava sıcaklığının gece eksi 21 derece ölçüldüğü Kars’ta sabah saatlerinde ise hava sıcaklığı eksi 16 olarak ölçüldü.
15.01.2022 Haberler
Kars’ta termometreler eksi 16'yı gösterdi
Kars’ta termometreler eksi 16'yı gösterdi Kars’ta termometreler eski 16 dereceyi gösterdi. Soğuktan kayalıklardan buz şelalesi oluştu. Ağaçların dalları buz tuttu.
15.01.2022 Gündem
Kars buz kesti, araçların motorları dondu
Kars buz kesti, araçların motorları dondu  Kars adeta buz kesti. Hava sıcaklığının eksi 12’yi gördüğü kentte vatandaşların üzerine gece battaniye ve kilim örttüğü araçlar sabah yine de donarak çalışmazken, Kars Çayı da kısmen dondu.
3.12.2021 Gündem
Soğuk şehrin sıcak mimarisi
Soğuk şehrin sıcak mimarisi 93 Harbi sonrasında Rus yönetimi döneminde Baltık üslubunda inşa edilen yapılar, Kars’a yeni bir görünüm kazandırdı.
22.11.2021 Arkeoloji
Bakan Karaismailoğlu: Turistik Doğu Ekspresi'miz 15 Aralık'ta seferlerine yeniden başlıyor
Bakan Karaismailoğlu: Turistik Doğu Ekspresi'miz 15 Aralık'ta seferlerine yeniden başlıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, pandemi nedeniyle ara verilen Turistik Doğu Ekspresi seferlerinin 15 Aralık'ta başlayacağını söyledi. Bakan Karaismailoğlu, yataklı ve yemekli vagondan oluşacak Doğu Ekspresi seferlerinin karşılıklı olarak haftada iki defa düzenleneceğini ifade etti.
19.11.2021 Ekonomi
Kars Çayı'nda balık ölümlerinin nedeni belli oldu!
Kars Çayı'nda balık ölümlerinin nedeni belli oldu! Kars Çayı'nda, ağustosun ilk haftası meydana gelen balık ölümlerinin nedeni, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'nce yapılan inceleme sonucu belli oldu. Ölümlerin, su seviyesine bağlı oksijen yetersizliğinden kaynaklandığı tespit edildi.
21.09.2021 Gündem
Arpaçay Barajı'nda su çekilince balıklar kıyıya vurdu
Arpaçay Barajı'nda su çekilince balıklar kıyıya vurdu Kars’ın Akyaka ilçesinin 'Ahuryan' olarak da bilinen Arpaçay Barajı'nın suları çekilince balıklar karaya vurmaya başladı. Kars Arslanhane köyü ve çevre köylerde yaşayanların avlandığı baraja Devlet Su İşleri 200 bin sazan balığı yavrusu bıraktı.
3.09.2021 Gündem
Kars Çayı'nda balık ölümleri tedirgin etti
Kars Çayı'nda balık ölümleri tedirgin etti Kars Çayı’nda yaşanan balık ölümleri vatandaşları tedirgin etti. Yöre halkı, çayda inceleme yapılmasını istedi.
6.08.2021 Gündem
Kars'ta kışa rağmen göç etmeyen iki leylek köyün maskotu oldu
Kars'ta kışa rağmen göç etmeyen iki leylek köyün maskotu oldu Kars'ta iki leylek, köylülerin özenli bakımıyla bu kış göç etmedi. Yöre halkının özenle baktığı leylekler, köyün maskotu haline geldi. Köylülerden Erdal Akkaya, "Hava şartları iyi olduğundan leylekler bu yıl göç etmedi. Genelde Kars Çayı'nda besleniyorlar. Akşam oldu mu, köydeki yuvalarına dönüyorlar." dedi.
1.03.2021 Gündem
Kars eksi 30’u gördü! Soğuktan kirpikler dondu
Kars eksi 30’u gördü! Soğuktan kirpikler dondu Sibirya soğuklarının etkili olduğu Kars’ta termometreler eksi 30’u gösterdi. Soğuktan vatandaşların kirpikleri dondu.
23.01.2021 Gündem
Kars'ta yüzdükleri suda kaybolan 2 çocuk ölü bulundu
Kars'ta yüzdükleri suda kaybolan 2 çocuk ölü bulundu Kars'ta piknik yaparken serinlemek için girdikleri suda akıntıya kapılarak kaybolan 2 çocuğun cesetlerine ulaşıldı.
16.08.2020 Gündem
‘Salgında mevzi kaybediyoruz’
‘Salgında mevzi kaybediyoruz’ Kars Barajı’nın açılışına video konferansla katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, son gelen rakamların salgınla mücadelede mevzi kaybedilmeye başlandığına işaret ettiğini vurguladı
21.06.2020 Siyaset
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan corona virüs uyarısı: Rakamlar gösteriyor!
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan corona virüs uyarısı: Rakamlar gösteriyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kars Barajı Açılış Töreni'ne canlı olarak bağlanarak açıklamalarda bulundu. Erdoğan açıklamalarında corona virüs salgınına karşı uyarıda bulunurken, "Son günlerdeki rakamlar salgınla mücadelede mevzi kaybettiğimizi gösteriyor." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, corona virüs ile mücadelede yeni sloganı da açıkladı: TAMAM!
21.06.2020 Siyaset
Tarıma can suyu olacak 'Kars Barajı' açıldı
Tarıma can suyu olacak 'Kars Barajı' açıldı Kars ve Digor ovalarında 475 bin dekar tarım arazisine can suyu olacak Kars Barajı, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da video konferansla katıldığı açılış töreninde konuşan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Barajın bütün ünitelerinin inşasında, yüzde 95 oranında yerli sermaye ile üretilen malzeme ve ekipman kullanılmıştır. Kars Barajında depolanacak su ile Kars ve Digor ovalarında 44 adet köye ait tarım arazisi, cazibeli borulu sistem ile sulanacaktır. Sulamada enerji kullanılmayacağından, çiftçimizin herhangi bir elektrik masrafı olmayacaktır. Kars Barajından yıllık 10 milyon kilowatt saat enerji üretilecektir" dedi.
20.06.2020 Ekonomi
Kars’taki toplu balık ölümleri endişe yarattı! Sebebi araştırılıyor
Kars’taki toplu balık ölümleri endişe yarattı! Sebebi araştırılıyor Kars Çayı’nda şüpheli balık ölümlerinin sebebi araştırılıyor. Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri bölgeden su ve ölü balık numuneleri aldı. Alınan numunelerin incelenmesinin ardından balık ölümlerinin sebebi belirlenecek.
12.06.2020 Gündem
'Adeta ölmemek için direniyorlar'
'Adeta ölmemek için direniyorlar' Kars Çayı’nda şüpheli balık ölümlerinin sebebi araştırılıyor. Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri bölgeden su ve ölü balık numuneleri aldı. Alınan numunelerin incelenmesinin ardından balık ölümlerinin sebebi belirlenecek.
12.06.2020 Gündem
Kars Çayı'nda oksijensiz kalan balıkların derin sulara gitme mücadelesi kamerada
Kars Çayı'nda oksijensiz kalan balıkların derin sulara gitme mücadelesi kamerada Kars Barajı’nın kapakları kapatılınca baraj önünde kalan tatlı su kefalleri bazı bölgelerde mahsur kaldı. Mahsur kalan tatlı su kefallerinin derin sulara gitme mücadele ise kameralara yansıdı.
27.05.2020 Haberler
Çok hızlı olduğu için nadir görülüyor... Kars’ta beyaz gelincik görüntülendi
Çok hızlı olduğu için nadir görülüyor... Kars’ta beyaz gelincik görüntülendi Nesli tükenme altında olduğu için koruma altında bulunan ve çok hızlı hareket ettiği için nadir olarak görüntülenebilen ‘beyaz gelincik’, Kars’ta görüntülendi.
18.02.2020 Haberler
Kars Çayı'nda mahsur kalan köpek kurtarıldı
Kars Çayı'nda mahsur kalan köpek kurtarıldı Kars Çayı’nda 3 gündür mahsur kalan köpek itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
8.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kars Çayı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.