Karşı

Karşı

Son dakika karşı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan karşı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan karşı haber sayfamızda...

Karşı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 393.867 karşı haberi bulunmuştur.
UBS'ten paladyum tahmini
UBS'ten paladyum tahmini UBS analistleri paladyum fiyatının mevcut seviyelerden %12 düşeceğini ve yıl sonuna kadar ons başına 900 ABD dolarından işlem göreceğini tahmin ediyor.
25.04.2024 Uzmanpara
Üfleme eğitimi verilen kadın 44. seferde başardı
Üfleme eğitimi verilen kadın 44. seferde başardı Aksaray-Konya Karayolunda jandarmanın "dur" ihtarına uymayarak kaçan kadın sürücü, jandarma ve emniyeti alarma geçirdi. 53 kilometre kaçan kadın sürücü E-90 Karayolunda kovalamaca sonucu yakalandı. Alkolmetreye üflermiş gibi yapıp üflemeyen ve 3 alkolmetre değiştirerek kadına üfleme eğitimi veren polis, üfletme imtihanına girdiği kadın sürücünün 44. üflemesinde promilini alabildi. 0.97 promil alkollü çıkan kadın sürücüye ceza kesilerek ehliyetine el konuldu.
25.04.2024 Haberler
Profesöre, Paris yolunda hırsızlık şoku
Profesöre, Paris yolunda hırsızlık şoku Hatay’da yaşayan Profesör Dr. Mustafa Zortuk, tatil amaçlı gitmek istediği Paris yolculuğu öncesinde hırsızlık şoku yaşadı.
25.04.2024 Gündem
Özge Gürel: Bunun adı sevgiyle esir etmek!
Özge Gürel: Bunun adı sevgiyle esir etmek! Kendisi gibi oyuncu olan Serkan Çayoğlu (36) ile mutlu bir evlilik sürdüren Özge Gürel (37), "Jest severim, fedakârlık sevmem" sözlerine açıklık getirdi.
25.04.2024 Cadde
90+3 Ege'de Futbol | Söz bitti, şimdi icraat zamanı!
90+3 Ege'de Futbol | Söz bitti, şimdi icraat zamanı! Trendyol 1. Lig’de küme düşmesi kesinleşen Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Altay’ın kurumsal geleceği ve o kurumsal geleceği bekleyen zor zamanlar nasıl, neler yapılarak aşılacak? Yönetim, artık gerekli hamleleri ivedelikle yapmalı’’ dedi.
25.04.2024 1.Lig
'Petrolün enflasyon için yarattığı risk sınırlı'
'Petrolün enflasyon için yarattığı risk sınırlı' Goldman Sachs stratejistleri tarafından yapılan bir araştırmaya göre yüksek petrol fiyatlarının küresel enflasyon üzerindeki yukarı yönlü riski oldukça sınırlı.
25.04.2024 Uzmanpara
Birbirine bağlantıda dünya lideri
Birbirine bağlantıda dünya lideri Dünyanın lider İnternet Değişim Noktası (IX) operatörü DE-CIX’in Türkiye Bölge Direktörü Bülent Şen, işletmelere yönelik birbirine bağlantı hizmetlerinin ve yakın dönemde genişletip yeniden yapılandırdığını duyurduğu İş Ortağı Programının avantajlarını anlatıyor.
25.04.2024 Advertorial
İnci Taneleri'ne bomba transfer! Azem'in kızını oynayacak isim belli oldu
İnci Taneleri'ne bomba transfer! Azem'in kızını oynayacak isim belli oldu Perşembe akşamları Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan reyting rekortmeni dizi İnci Taneleri'nde, Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı 'Azem' karakterinin kızı Nehir'i kimin canlandıracağı merak konusu olmuştu. O isim belli oldu.
25.04.2024 Cadde
Parayı mevduata yatıracaklar dikkat! Şube ve internet bankacılığı arasında faiz farkı
Parayı mevduata yatıracaklar dikkat! Şube ve internet bankacılığı arasında faiz farkı Bankalar mevduat faizlerindeki oranları sık sık değiştiriyor. İnternet bankacılığı ile şubedeki faiz oranları arasında fark açılmaya başladı. Şubeye gidip pazarlık yapan müşteri internet bankacılığındaki orandan daha fazla faiz alabiliyor. Peki şu anda mevduat faiz oranları ne kadar oldu? Bir kişi 1 milyon TL’yi faize yatırdığında aylık ne kadar kazanıyor? İşte detaylar...
25.04.2024 Ekonomi
Zekâ yapay ihlâl gerçek
Zekâ yapay ihlâl gerçek Uluslararası Af Örgütü Türkiye Şubesi, dünyada ve Türkiye’de 2023 yılı insan hakları raporunu dün kamuoyuna açıkladı.
25.04.2024 Gündem
Gazze'de toplu mezar tartışması! BM'den soruşturma talebi
Gazze'de toplu mezar tartışması! BM'den soruşturma talebi Gazze’de hastane avlularındaki toplu mezarlar büyük dikkat çekerken, İsrail bunların Filistinliler tarafından gömülen kişiler olduğunu öne sürüyor. BM ise bağımsız bir soruşturma çağrısı yaptı.
25.04.2024 Dünya
Panathinaikos fırsat tepti! Samet Akaydin'den büyük hata, Fatih Terim çılgına döndü
Panathinaikos fırsat tepti! Samet Akaydin'den büyük hata, Fatih Terim çılgına döndü Yunanistan Süper Ligi şampiyonluk turu maçında AEK ile Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos karşı karşıya geldi. Samet Akaydin'in hatası maça damga vururken Fatih Terim adeta çılgına döndü. İşte detaylar...
25.04.2024 Dünyadan Futbol
Sera Kutlubey Nehir oldu
Sera Kutlubey Nehir oldu ‘İnci Taneleri’nde haftalardır merakla beklenen Azem’in kızı Nehir’i canlandıracak isim belli oldu. Nehir’e Sera Kutlubey hayat verecek.
25.04.2024 Cadde
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Berna Canbeldek, ikinci eleme adayı Damla Can, üçüncü eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, dördüncü ve son eleme adayı Merve Aydın olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
24.04.2024 Cadde
Abdullah Avcı: Kırmızı kart, doğru bir kart
Abdullah Avcı: Kırmızı kart, doğru bir kart Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Trabzonspor, sahasında konuk ettiği Fatih Karagümrük'ü 3-2 mağlup etti. Müsabakanın ardından Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Trabzonspor
Türkiye Kupası'nda Trabzonspor avantajı kaptı! Karagümrük'ü 3-2 mağlup etti
Türkiye Kupası'nda Trabzonspor avantajı kaptı! Karagümrük'ü 3-2 mağlup etti Trabzonspor, Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Rakibini 3-2 mağlup eden Trabzonspor avantajı kaptı.
24.04.2024 Trabzonspor
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı Yerli ve milli Bayraktar TB3'te 30. test uçuşu da başarıyla gerçekleşti. Baykar resmi sosyal medyasından uçuşu paylaştı. İşte detaylar...
24.04.2024 Gündem
Trabzonspor'da Enis Destan'dan olay hareket! Direkt kırmızı kart
Trabzonspor'da Enis Destan'dan olay hareket! Direkt kırmızı kart Trabzonspor, Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Mücadelenin ilk yarısında bordo-mavili ekibin golcüsü Enis Destan kırmızı kart gördü.
24.04.2024 Trabzonspor
Gar katliamı davası sanığı için istenen ceza belli oldu
Gar katliamı davası sanığı için istenen ceza belli oldu Ankara Garı önünde 10 Ekim 2015'te 101 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı terör saldırısına ilişkin davada savcı mütalaasını açıklayarak, tutuklu sanık Erman Ekici hakkında 'Anayasal düzeni ihlal' suçundan 1, '101 kişiyi kasten öldürme' suçundan da 101 kez olmak üzere toplam 102 kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasını talep etti.
24.04.2024 Gündem
Bakan Tekin çocukların tarihi meclis binasındaki temsilini izledi
Bakan Tekin çocukların tarihi meclis binasındaki temsilini izledi Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 81 ilden gelen çocuklarla 23 Nisan 1920'deki Meclis açılışının ve 2071 Meclis Oturumu temsiline katıldı. Bakan Tekin, çocukların temsil gösterisinin ardından konuşma yaparak, "Biz çocuklarımıza, gençlerimize bu ülkenin hangi zorluklarla kurulduğunu, bu ülkeyi kuranların ne tür fedakarlıklar yaptığını, bu ülkeyi kuranların nasıl büyük yapılarla büyük güçlerle mücadele ettiğini bir nebze olsun göstermek istedik" dedi.
24.04.2024 Gündem
İzmit'te dövülerek öldürülen Kıvanç'ın ailesinden tepki: Hayatı bu kadar ucuz olamaz
İzmit'te dövülerek öldürülen Kıvanç'ın ailesinden tepki: Hayatı bu kadar ucuz olamaz Kocaeli’nin İzmit ilçesinde lise öğrencisi Kıvanç Uman'ın (15) öldürülmesine ilişkin açılan davada mahkeme, tutuklu sanıklar H.M.K. (16) ve Y.A.’ya (16) ‘Ağırlaştırılmış yaralama’ suçundan 8’er yıl hapis cezası, Y.K.’ya (14) ise 3 yıl 9 ay hapis cezasına karar verdi. ‘Azmettirme’ suçundan tutuksuz yargılanan A.B.K. ve Y.S.K. hakkında ise mahkeme, beraat kararı verdi. Duruşma sonrası açıklama yapan Kıvanç Uman’ın annesi Derya Uman, karara itiraz edeceklerini belirterek, “Oğlum geri dönüşü olmayan yola gitmiştir. Benim oğlum hayvan değildi, insandı” dedi. Baba Orhan Uman ise “15 yaşındaki çocuğun hayatı bu kadar ucuz olamaz. 8 yıl. Hayvana yapılan saldırılarda bile insanlar daha fazla ceza alıyor” ifadelerini kullandı. Kıvanç Uman’ın dövülerek öldürüldüğü olaya ilişkin mahkeme dosyasında yer alan görüntüler de ortaya çıktı.
24.04.2024 Gündem
Fenerbahçe derbisinde yabancı hakem olacak mı? Galatasaray'da Nihat Kırmızı'dan açıklama geldi
Fenerbahçe derbisinde yabancı hakem olacak mı? Galatasaray'da Nihat Kırmızı'dan açıklama geldi Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Nihat Kırmızı, gündeme dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Okan Buruk'un takımdaki geleceğinden şampiyonluk yarışına kadar birçok konuya değinen Kırmızı, Fenerbahçe ile oynayacakları derbide yabancı hakem olup olmayacağı hakkında da konuştu.
24.04.2024 Galatasaray
Son dakika... Yunanistan'da gökyüzü kızıla büründü! Tekirdağ'dan giriş yaptı, İstanbul'a geliyor
Son dakika... Yunanistan'da gökyüzü kızıla büründü! Tekirdağ'dan giriş yaptı, İstanbul'a geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan çeşitli uyarıların ardından Atina'daki çöl tozu şimdi Türkiye'ye geliyor. Tekirdağ'dan giriş yapan çöl tozu yurdun batı ve iç kesimlerinde tam 3 gün boyunca etkili olacak. Peki Türkiye'deki şehirlerde Atina gibi olur mu? CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen açıkladı.
24.04.2024 Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan ABD'nin yayınladığı rapora tepki
Dışişleri Bakanlığı'ndan ABD'nin yayınladığı rapora tepki Dışişleri Bakanlığı ABD'nin yayınladığı “2023 İnsan Hakları Raporu” konusunda yazılı bir açıklama yayınladı.
24.04.2024 Dünya
Güney Kore'de 76 kediyi katleden genç 14 ay hapis cezasına çarptırıldı
Güney Kore'de 76 kediyi katleden genç 14 ay hapis cezasına çarptırıldı Kedilerin arabasını çizmesi üzerine hayvanlara karşı nefret besleyen genç 10 ay boyunca kedileri katletti.
24.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Karşı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.