Kase

Kase

Son dakika kase haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kase gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kase haber sayfamızda...

Kase

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.698 kase haberi bulunmuştur.
Paylaşmayı bilenler bu Ramazan da lezzete doyacak… İşte iftarda herkesi mutlu edecek 5 pratik tarif!
Paylaşmayı bilenler bu Ramazan da lezzete doyacak… İşte iftarda herkesi mutlu edecek 5 pratik tarif! Ramazan ayının en güzel yanı iftarda aile ve dostlarla birlikte olmaktır ama bazen sofranın etrafındakiler, bazen de sofranın kurulduğu yer değişebilir. Her nerede ve kiminle olursak olalım lezzetli bir sofra kurmak aslında hiç de zor değil. Nasıl mı? İşte herkesin kendine göre bir mutluluk bulacağı 5 harika piliç tarifi!
25.03.2024 Advertorial
Aydın'da 'sahte fatura' operasyonu!
Aydın'da 'sahte fatura' operasyonu! Aydın'da sahte faturayla devleti zarara uğratan kişilere yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 6 kişi tutuklandı.
9.03.2024 Gündem
Estetikle kardeşinin yerine geçti!
Estetikle kardeşinin yerine geçti! Bazı şirketlere ait çekleri çaldıktan sonra üzerlerinde değişiklik yapıp tekrar piyasaya süren kadın İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince suçüstü yakalandı. 6 ilde, 19 ayrı suçtan arandığı öğrenilen A.C. adlı kadının, yakalanmamak için kimlik kartını kullandığı kardeşine benzemek için yüz estetiği yaptığı ortaya çıktı.
1.03.2024 Gündem
Köyünde et, süt, yumurta, bal, bedava! 'Dünyanın en zengini gibi hissediyorum'
Köyünde et, süt, yumurta, bal, bedava! 'Dünyanın en zengini gibi hissediyorum' Yaşıtları şehirlere göç ederken, zorluklarla boğuşan 20 yaşındaki genç çiftçi Nida Elif Selci köyünde kalmayı seçti. Çanakkale'deki aile işletmelerinde hem okuyan hem çalışan Nida, "Kızın tarlada, merada ne işi var?" diyenlere inat çok sevdiği bu yerde kendini dünyanın en zengini gibi hissediyor.
29.02.2024 Yaşam
Kutsal Kase'yi gazeteye sardı! Temizlikçinin yaptığı plan tıkır tıkır işlemiş
Kutsal Kase'yi gazeteye sardı! Temizlikçinin yaptığı plan tıkır tıkır işlemiş Hz. İsa'nın son akşam yemeğinde elinde tuttuğuna inanılan 'Kutsal Kase' en kıymet verilen emanetlerden biri. Öyle ki bu kutsal emanet yeri geldi gazeteye sarıldı, yeri geldi pencere pervazına saklandı. Naziler ve İngiliz ajanlarına bile meydan okudu. Peki uğruna verilmedik savaş kalmayan kasenin kurtarıcısı nasıl bir temizlikçi olmuştu?
29.02.2024 Yaşam
Eriğin ilk hasadını yaptılar! Tanesi 100 liradan satılıyor
Eriğin ilk hasadını yaptılar! Tanesi 100 liradan satılıyor Bursa'da Türkiye'nin en erken erik hasadı yapıldı. İznik ilçesinde Ziraat mühendisi Mustafa Kutay Ası'nın ürettiği eriğin kilosu dudak uçuklatıyor. Kilosu 3 bin 500 liraya satılan eriğe Arap Şeyhleri büyük ilgi gösteriyor. Erken hasat eriğin tanesi gramaja göre 70 ile 100 lira arasında alıcı buluyor.
28.02.2024 Ekonomi
Maya derdi yok! Çay demlenene kadar yumuşacık poğaça tarifi
Maya derdi yok! Çay demlenene kadar yumuşacık poğaça tarifi Maya kullanımı ve uzun süren hamur işlemleri bazen zaman alabilir. Neyse ki, işte size maya derdi olmayan ve çayınız demlenene kadar hazır hale gelebilecek, yumuşacık bir poğaça tarifi! Bu tarifle, sıcacık poğaçaların lezzetiyle buluşmak için daha fazla beklemenize gerek yok.
24.02.2024 Yemek
Putin muhaliflerinin çözülemeyen şüpheli ölümleri
Putin muhaliflerinin çözülemeyen şüpheli ölümleri Rusya’da kaldığı cezaevinde hayatını kaybeden Aleksey Navalni, son yıllarda hayatını kaybeden Rus muhaliflerden yalnızca biri.
20.02.2024 Dünya
Kuzenini öldürdü! 'Her gün insan öldürmüyoruz' diye kendini savundu
Kuzenini öldürdü! 'Her gün insan öldürmüyoruz' diye kendini savundu Kocaeli'nin İzmit ilçesinde kuzenini öldürmekten tutuklanan sanığın yargılanmasına başlandı. Kuzeninin olaydan kısa süre önce yengesi ile yeğenini darp ettiğini ve ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığını söyleyen sanık, " İstemeyerek de olsa bir canın ölümüne vesile olduğum için pişmanım. Biz kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz, üzgünüm" dedi.
15.02.2024 Gündem
Ev yapımı mantı bu kadar kolaymış! Hamuruna katınca lezzetini ikiye katlıyor
Ev yapımı mantı bu kadar kolaymış! Hamuruna katınca lezzetini ikiye katlıyor Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden birisi de mantı. Kıyma, hamur ve yoğurdun muhteşem birleşiminden ortaya çıkan mantı özel sosu ile lezzetini ikiye katlıyor. Ancak, ev yapımı mantı hazırlamak, bazı püf noktalarına dikkat edilmesini gerektirir.
12.02.2024 Yemek
Balık pişirirken aklınızda bulunsun! Evdeki bütün kokuyu hapsediyor
Balık pişirirken aklınızda bulunsun! Evdeki bütün kokuyu hapsediyor Balık sezonun olduğu bu dönemlerde en çok yakınılan konulardan birisi de evde koku oluşması. Balık pişirirken bu tüyolar aklınızda bulunsun. Evinizin hiçbir yeri artık balık kokmayacak.
26.01.2024 Püf Noktası
Çinilerin tarihini aydınlatan kazılar
Çinilerin tarihini aydınlatan kazılar İznik’te 1963’te başlayan kazı çalışmaları, 1981’den bu yana II. Dönem Kazıları ile sürüyor. Kazılar, çini ve seramik üretiminin tarihine dair önemli veriler sunuyor.
21.01.2024 Arkeoloji
Bahtiyar Usta
Bahtiyar Usta Bundan yüzlerce yıl öncesinin İznik’indeyiz… Bahtiyar Usta’nın fakir çini atölyesinde…
21.01.2024 Arkeoloji
İzmir'de 100 firmaya 'naylon fatura' kapsamında inceleme
İzmir'de 100 firmaya 'naylon fatura' kapsamında inceleme İzmir merkezli 3 ilde 'naylon fatura' düzenleyip vergi kaçırarak devleti zarara uğrattığı gerekçesiyle gözaltına alınan 17 şüpheli, polisteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Öte yandan İzmir'de 100 firmanın 'naylon fatura' kapsamında incelendiği öğrenildi.
20.01.2024 Gündem
Günde bir kase tüketmek mışıl mışıl uyutuyor! Kalorisi düşük, kalp dostu mucize meyve
Günde bir kase tüketmek mışıl mışıl uyutuyor! Kalorisi düşük, kalp dostu mucize meyve Uyku problemleri birçok kişinin yaşam kalitesini düşürüyor. Melatonin ve uyku ilaçları dışında kiraz da kaliteli bir uyku için alternatif bir çözüm olabilir. Hem çok sağlıklı, hem de sağlığımızın korunmasında mucizeler yaratan kirazın faydaları saymakla bitmiyor.
19.01.2024 Genel Sağlık
IMDb Top 250 Film Listesi 2024: İzlenmesi Gereken Gelmiş Geçmiş En İyi 250 Film
IMDb Top 250 Film Listesi 2024: İzlenmesi Gereken Gelmiş Geçmiş En İyi 250 Film Dünyanın en iyi filmlerinin yer aldığı IMDb Top 250 film listesinde yerli ve yabancı filmler bulunuyor. Aksiyondan maceraya, bilim kurgudan fantastiğe, komediden drama kadar çeşit çeşit filmlerin yer aldığı listede dünya genelinde kültleşmiş durumda. Dünyanın en iyi filmleri IMDb Top 250 listesinde yayınlanmaktadır. İzlendiğinde kendine hayran bırakan filmler gelmiş geçmiş en iyi yapımlar arasında yer alıyor. Gelmiş geçmiş en iyi 250 film önerisi için “IMDb Top 250 Film Listesi 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Yağı fazla kaçan yemeği böyle kurtarın! 2-3 adet atınca fazla yağını anında alıyor
Yağı fazla kaçan yemeği böyle kurtarın! 2-3 adet atınca fazla yağını anında alıyor Yemek yaparken hepimizin başına yağının, salçasının tuzunun fazla başımıza gelmiştir. Ancak bilmeniz gereken bir şey var ki mutfakta artık her şeyin çözümü var. Yemeğinizin yağı fazla kaçtıysa bu yöntemle fazla yağını alarak yemeğinizi kurtarabilirsiniz.
27.12.2023 Püf Noktası
Peynir küflenmesini engelleyen tüyo! Çabucak küfleniyorsa kabına bunu yapın
Peynir küflenmesini engelleyen tüyo! Çabucak küfleniyorsa kabına bunu yapın Kahvaltı sofraları ve sandviçlerin vazgeçilmezi peyniri her ne kadar buzdolabında saklasam da bozluyor diyorsanız bu yöntemi deneyin. Peynirin küflenmesini engelliyor…
27.12.2023 Püf Noktası
Yoğurdun içine 3 kaşık karıştırıp geceleri bir kase yiyin! Sabah kabızlık kalmayacak
Yoğurdun içine 3 kaşık karıştırıp geceleri bir kase yiyin! Sabah kabızlık kalmayacak Kabızlık, sindirim sisteminin düzensiz çalışması sonucu ortaya çıkan günümüzde yaygın bir sorundur. Genellikle önemli bir nedeni olmayan kabızlık yine de rahatsız edici olabilir. Ancak ne yaparsam yapayım kabızlığım geçmedi diyenlerdenseniz bu kürü gece bir kase tüketin. Yoğurdun içine 3 kaşıp karıştırıp yiyince sabaha bir şey bırakmıyor.
26.12.2023 Sağlık
Bağırsakları makine gibi çalıştırıyor! Yoğurda 1 yemek kaşığı ekleyince kabızlığı anında bitiriyor
Bağırsakları makine gibi çalıştırıyor! Yoğurda 1 yemek kaşığı ekleyince kabızlığı anında bitiriyor Kabızlık her zaman önemli hastalığın habercisi olmayabilir. Ancak hemen herkesin başına gelebilecek bu durum gündelik hayatı etkiler. Yoğurdun içerisine 1 yemek kaşığı ekleyeceğiniz bu besin bağırsakları makine gibi çalıştırıyor.
19.12.2023 Sağlık
Kıvamı asla şaşmıyor! Pastane usulü fırın sütlaç tarifi
Kıvamı asla şaşmıyor! Pastane usulü fırın sütlaç tarifi Pastane usulü fırın sütlaç, Türk mutfağının vazgeçilmez tatlarından biridir. İnce bir doku, kıvamı asla şaşmayan bu lezzet, özel günlerde sofraları süsler. Evde pastane kalitesinde bir sütlaç yapmak, göründüğü kadar zor olmayabilir. İşte size adım adım, kıvamı asla şaşmayan pastane usulü fırın sütlaç tarifi.
12.12.2023 Yemek
Skandal görüntü! Direksiyonu bırakıp kokain kullandı: Fırından çıktı taze taze
Skandal görüntü! Direksiyonu bırakıp kokain kullandı: Fırından çıktı taze taze Bursa’da, polisin şüphe üzerine durdurduğu takside  60 gram taş kokain ele geçirilirken, sürücü M.T.K. (25) tutuklandı. Hakkında, ‘uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak veya sağlamak’ suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan ve yakalanmadan önce İstanbul Boğazı üzerinde, köprüden otomobiliyle geçtiği sırada direksiyon başında kokain kullandığı anların görüntüleri ortaya çıktı.
10.12.2023 Gündem
Fırında kurumuş yağ ve yanık lekesine pratik çözüm! Sadece iki malzeme yeterli
Fırında kurumuş yağ ve yanık lekesine pratik çözüm! Sadece iki malzeme yeterli Fırında kurumuş ve yanmış yağ ve yanık lekesi her ev hanımının korkulu rüyası. Kimyasal maddelere rağmen çıkmayan bazı lekeleri yok etmenin ise yöntemi çok basit. Evde bulunan iki malzeme ile fırındaki yanık ve kurumuş yağ lekelerinden kurtulun.
8.12.2023 Püf Noktası

Benzer Haber Etiketleri

Kase ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.