Cristiano şov! Frikikten hat-trick yaptı...
Cristiano şov! Frikikten hat-trick yaptı... Japonya'da Kashiwa Reysol forması giyen Brezilyalı Cristiano da Silva, Vegalta Sendai ile oynanan İmparatorluk Kupası çeyrek final maçında frikikten attığı 3 gol ile maça damga vurdu.
28.12.2015 Futbol
Paulinho 40 metreden ateş etti!
Paulinho 40 metreden ateş etti! Asya Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Kashiwa Reysol'a konuk olan Guangzhou'da Brezilyalı yıldız Paulinho attığı muhteşem frikik golü ile maça damga vurdu.
26.08.2015 Futbol
Geri pası olmasın diye gol yedi!
Geri pası olmasın diye gol yedi! Japonya'da Kashiwa Reysolforması giyen kaleci Kazushige Kirihata, Shonan Bellmare karşısında takım arkadaşının geri pasında çok kötü bir hata yaparak topu ağlarında gördü.
30.07.2015 Futbol
35 yaşında muhteşem röveşata
35 yaşında muhteşem röveşata Asya Şampiyonlar Ligi'nde Kashiwa Reysol deplasmanına çıkan Jeonbuk Motors'ta 35 yaşındaki tecrübeli oyuncu Dong-Gook Lee attığı muhteşem röveşata golü ile maçta damga vuran isim oldu.
23.04.2015 Futbol
Mutlak golü yüzü ile kurtaran kaleci!
Mutlak golü yüzü ile kurtaran kaleci! Shandong Luneng takımı kalecisi Wang Dalei Asya Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Kashiwa Reysol maçında yaptığı inanılmaz kurtarış ile büyük alkış aldı.
18.03.2015 Futbol
Rakibinin kafasına röveşata çekt
Rakibinin kafasına röveşata çekt Japonya'da Kashiwa Reysol ile Vegalta Sendai takımları arasında oynanan maçta röveşata çekmek isteyen Daisuke Suzukirakibi Noaki Ishikawa'nın yüzüne vurunca rakibini sakatladı.
14.03.2015 Futbol
Brezilya'da muhteşem frikik golü!
Brezilya'da muhteşem frikik golü! Sao Paulo ile Kashiwa Reysol genç takımları arasında oynanan özel bir turnuva maçında, Sao Paulo'lu Boschilia müthiş bir frikik golüne imza attı.
6.01.2014 Futbol
Japonlar kangurulara hezimeti yaşattı
Japonlar kangurulara hezimeti yaşattı Asya Şampiyonlar Ligi H Grubu maçında Central Coast Mariners sahasında Kashiwa Reysol'a 3-0 mağlup oldu.Japon ekibine galibiyeti Kudo, Cleo ve Leandro Domingues'in golleri getirirdi.
1.05.2013 Futbol
Japon mucizesi harika gol!
Japon mucizesi harika gol! Kashiwa Reysol ile Sanfrecce Hiroshima arasında oynanan Japonya 1. Ligi maçında Kashiwa Reysol oyuncusu Hisato Sato ceza sahası dışından topu harika voleyle ağlara yollayarak takımını 1-0 öne geçirdi.
26.02.2013 Futbol