Kasık Fıtığı

Kasık Fıtığı

Son dakika kasık fıtığı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kasık fıtığı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kasık fıtığı haber sayfamızda...

Kasık Fıtığı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 193 kasık fıtığı haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe'de sakatlıklar başa bela oldu! Son kurban Jayden Oosterwolde
Fenerbahçe'de sakatlıklar başa bela oldu! Son kurban Jayden Oosterwolde Bu sezon en çok maç oynayan Süper Lig takımı olan F.Bahçe’de toplamda 18 futbolcu sakatlık yaşadı. Sarı-lacivertlilerde üst üste gelen sakatlık haberleri teknik heyetin elini kolunu bağlarken, kurulan alternatifli kadro en az hasarla bugünlere gelinmesini sağladı.
13.04.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor'da Umut Bozok'tan ayrılık cevabı! 'Özlüyorum'
Trabzonspor'da Umut Bozok'tan ayrılık cevabı! 'Özlüyorum' Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan ve ara transfer döneminde takımda kalan Umut Bozok, Fransız basınına konuştu. Tecrübeli forvet, bordo-mavililerden ayrılmak istediğini açıkladı.
9.02.2024 Trabzonspor
Erkek kısırlığı nedir?
Erkek kısırlığı nedir? Çiftler arası yaşanan doğurganlık problemlerinin yaklaşık yüzde 40’ı erkeklerden kaynaklı sorunlardan kaynaklanır. Ancak erkeklerin bunu kabullenip doktora gitmesi kadınlardan daha zor olduğundan tedavi süreci gecikebilir.
20.01.2024 Pazar
Her 8 kadından 1’inin kapısını çalıyor! Sadece 10 dakikada kendinizi test edin
Her 8 kadından 1’inin kapısını çalıyor! Sadece 10 dakikada kendinizi test edin Son yıllarda genç yaşlarda da çok sık görülür hale gelen meme kanserinde erken teşhisin hayat kurtardığını söyleyen Prof. Dr. Cihan Uras, meme kanseri hakkında bilinmesi gerekenleri açıkladı.
28.09.2023 Genel Sağlık
Çocuğunuz sürekli ağlıyorsa dikkat! Kendini şişliklerle belli eden kasık fıtığı olabilir
Çocuğunuz sürekli ağlıyorsa dikkat! Kendini şişliklerle belli eden kasık fıtığı olabilir Genellikle kasık kanalında oluşan ceviz büyüklüğündeki şişliklerle anlaşıldığını ancak bu şişliklerin bebek uyuduğu zaman kendiliğinden indiğini söyleyen Prof. Dr. Mevlit Korkmaz ile Op. Dr. Ufuk Şenel, çocuklarda kasık fıtığı ile ilgili bilgiler verdi.  
27.09.2023 Genel Sağlık
Kasık fıtığındaki 8 belirti! Uzmanı uyardı: Ameliyat dışında çözümü yok
Kasık fıtığındaki 8 belirti! Uzmanı uyardı: Ameliyat dışında çözümü yok Çocuklarda yaygın olarak görülen kasık fıtığı, hızlı ve doğru bir müdahale yapılmadığı durumlarda ciddi sorunlara sebep olabiliyor. Yapılan araştırmalara göre erkek çocuklarda kız çocuklarına oranla daha fazla rastlanan kasık fıtığının 8 belirtisi var, çözümü ise ameliyat.
19.07.2023 Genel Sağlık
600 gram doğan Hasan, 4 yıl sonra doktoruyla buluştu
600 gram doğan Hasan, 4 yıl sonra doktoruyla buluştu Adana’da, 4 yıl önce 600 gram ağırlığında prematüre olarak dünyaya gelen ve 2 ameliyat geçiren Hasan Haştaş, uzun süre yaşam savaşı verdiği yenidoğan yoğun bakım ünitesinde görevli doktoru ile hemşireleri ziyaret etti.
6.09.2022 Gündem
Kalça Ağrısı İçin Hangi Bölüme Ve Ne Doktoruna Gidilir?
Kalça Ağrısı İçin Hangi Bölüme Ve Ne Doktoruna Gidilir? Kalça ağrısı, çok çeşitli problemlerin sebep olabileceği yaygın olan bir şikâyettir. Çoğu zaman özellikle de egzersiz yapma esnasında aşırı bir zorlamadan kaynaklanan ağrınız olabilir. Bu durumda ağrıya genelde tendonlar gibi gerilmiş ya da iltihaplı olan yumuşak dokular sebep olur ve birkaç gün içerisinde kaybolur. Uzun süreli olan kalça ağrıları, çeşitli durumlardan ortaya çıkabilir. Kalça ağrısı konusunda hangi doktora gidileceğini sizler için derledik.
6.07.2022 Sağlık
Tedavi edilmeyen kasık fıtığı organlara zarar verebiliyor
Tedavi edilmeyen kasık fıtığı organlara zarar verebiliyor Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Umut Faydacı, her yaşta görülebilen kasık fıtığı ile ilgili önemli bilgilendirmelerde bulundu.
23.06.2022 Sağlık
Kasık Fıtığı Ameliyatı Sonrası İyileşme Süreci Ne Kadar Sürer? Nelere Dikkat Edilmelidir?
Kasık Fıtığı Ameliyatı Sonrası İyileşme Süreci Ne Kadar Sürer? Nelere Dikkat Edilmelidir? Kasık fıtığı her insanın yaşayabileceği bir sağlık sorunudur. Kasık fıtığının kimlerde görüldüğü ve nasıl tedavi edildiği de merak duyulan bir konudur. Kasık fıtığı ameliyatının iyileşme süreci de merak edilen bir konu oluyor. Kasık fıtığı ameliyatı sonrası iyileşme süreci ne kadar sürer? Nelere dikkat edilmelidir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
17.09.2021 Sağlık
Kalça Ağrısı İçin Hangi Bölüme Ve Ne Doktoruna Gidilir?
Kalça Ağrısı İçin Hangi Bölüme Ve Ne Doktoruna Gidilir? Kalça ağrısı, çok çeşitli problemlerin sebep olabileceği yaygın olan bir şikâyettir. Çoğu zaman özellikle de egzersiz yapma esnasında aşırı bir zorlamadan kaynaklanan ağrınız olabilir. Bu durumda ağrıya genelde tendonlar gibi gerilmiş ya da iltihaplı olan yumuşak dokular sebep olur ve birkaç gün içerisinde kaybolur. Uzun süreli olan kalça ağrıları, çeşitli durumlardan ortaya çıkabilir. Kalça ağrısı konusunda hangi doktora gidileceğini sizler için derledik.
10.09.2021 Sağlık
Sağlıklı bir vücuda kavuşmak için yapılan spor, fıtığa nasıl yol açıyor?
Sağlıklı bir vücuda kavuşmak için yapılan spor, fıtığa nasıl yol açıyor? Ağır kaldırma, ısınmadan mekik veya şınav çekme gibi nedenlerle ortaya çıkan sporcu fıtığı, profesyonel ve amatör spor yapan kişilerde görülüyor. "Egzersiz sonrası yataktan kalkmada zorluk ve ağrı ile kendini gösteren sporcu fıtığı tedavi edilmezse diğer organları da etkiliyor ve geç kalınmış fıtıklar diğer organlara zarar verebiliyor" diyen çizen Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Ümit Sekmen sporcu fıtığı hakkında bakın neler söyledi...
27.08.2021 Genel Sağlık
Son dakika haberi: Nazilli Belediyespor'da İlyas Çakmak şoku
Son dakika haberi: Nazilli Belediyespor'da İlyas Çakmak şoku TFF 2'nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor, ligin başlamasına az bir süre kala yeni transferlerinden İlyas Çakmak'ın sakatlığıyla sarsıldı.
27.08.2021 2.Lig
Galatasaray - St. Johnstone: 1-1
Galatasaray - St. Johnstone: 1-1 UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Galatasaray, St. Johnstone ile mücadele etti. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanan müsabaka 1-1 eşitlikle sona erdi. Maçta Galatasaray'da Muslera kırmız kart gördü.
5.08.2021 UEFA Avrupa Ligi
Son dakika - Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş ameliyat sonrası açıldı!
Son dakika - Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş ameliyat sonrası açıldı! Hazırlık kampının yıldızlarından Mert Hakan Yandaş, sağlığına kavuşunca rahatladı. Fıtık ameliyatı olan başarılı orta saha fiziksel olarak toparlandı
30.07.2021 Fenerbahçe
Galatasaray'da St. Johnstone maçının hazırlıkları başladı
Galatasaray'da St. Johnstone maçının hazırlıkları başladı Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda İskoçya temsilcisi St. Johnstone ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.
29.07.2021 Galatasaray
Son dakika - Galatasaray'dan Mostafa Mohamed için sakatlık açıklaması!
Son dakika - Galatasaray'dan Mostafa Mohamed için sakatlık açıklaması! Galatasaray Kulübü Doktoru Yener İnce, hazırlık maçında sakatlanan Mostafa Mohamed ile ilgili açıklamalarda bulundu.
3.07.2021 Galatasaray
Taylan Antalyalı ameliyat edildi
Taylan Antalyalı ameliyat edildi Galatasaray'ın milli futbolcusu Taylan Antalyalı kasık fıtığı ameliyatı geçirdi.
23.06.2021 Galatasaray
Yenidoğan sünnetiyle ilgili bilinmesi gereken her şey
Yenidoğan sünnetiyle ilgili bilinmesi gereken her şey Doğumu takiben ilk 28 günde yapılan sünnete 'yenidoğan sünneti' adı veriliyor. İlk 28 günden sonra yapılan sünnetler ise yeni doğan sünneti olmayıp sadece lokal anestezi ile yapılan sünnet olarak tanımlanıyor. Yenidoğan sünnetinde zamanlamanın önemli olduğunu belirten Çocuk Cerrahisi Uzmanı Op.Dr. Tural Abdullayev, “Bebeklerde kolik atakların 2. haftadan sonra başlaması nedeniyle yenidoğan sünnetinin 2. haftadan önce yapılması, hem bebeğin iyileşmesi hem de cerrahın daha verimli ve daha dikkatli çalışması açısından faydalı” diyerek önemli detaylar paylaştı.
2.06.2021 Çocuk Sağlığı
Tarık Çamdal ameliyat oldu
Tarık Çamdal ameliyat oldu Adana Demirsporlu futbolcu Tarık Çamdal ameliyat edildi.  
19.05.2021 1.Lig
Son dakika - Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş ameliyat edildi
Son dakika - Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş ameliyat edildi Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş kasık fıtığı ameliyatı oldu.
20.05.2021 Fenerbahçe
Kasık fıtığının 3 önemli belirtisi ve kasık fıtığı tedavi yöntemleri
Kasık fıtığının 3 önemli belirtisi ve kasık fıtığı tedavi yöntemleri Kasık fıtıkları, karın duvarı fıtıklarının yüzde 80’nini oluşturuyor ve erkeklerde 3 kat daha sık görülüyor. Şişlik ve ağrı ile kendini belli eden kasık fıtığının tek tedavisi olan ameliyatlar ise kapalı ve açık yöntemle yapılabiliyor. Uzun süre ayakta kalarak iş yapanlar ile bazı meslek gruplarında kasık fıtığının çok çabuk oluşabildiğini belirten Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Hasan Uzer, kasık fıtıkları ve tedavi yöntemlerini anlattı.
13.05.2021 Genel Sağlık
Tam bir savaşçı
Tam bir savaşçı İZMİR’DE 860 gram olarak dünyaya gelen Rümeysa-Bahadır Ünlütaş çiftinin bebekleri Ali Doğan, 117 günlük yaşam mücadelesini kazandı.
12.04.2021 Ege
İnguinal Herni (Kasık Fıtığı) Nedir, Neden Olur? İnguinal Herni Tedavisi Nasıl Yapılır?
İnguinal Herni (Kasık Fıtığı) Nedir, Neden Olur? İnguinal Herni Tedavisi Nasıl Yapılır? Erkeklerde ortaya çıkan bir hastalık olan İnguinal herni kasık fıtığı olarak bilinen bir hastalıktır. İnguinal herni mutlaka tedavi edilmesi gereken ağrılı bir fıtıktır. İnguinal herni olan kişilerde geliştirilen tedavi yöntemleri genelde cerrahidir. İnguinal herni yani kasık fıtığı olduğunu düşünenler internetten bu fıtık hakkında araştırma yapmaktadırlar. Peki İnguinal herni (kasık fıtığı) nedir? İnguinal herni neden olur? İnguinal herni tedavisi nasıl yapılır? İşte İnguinal herni ile ilgili tüm bilgiler.
30.03.2021 Sağlık
Çocuklarda Su Fıtığı Nedir, Neden Olur? Su Fıtığının Belirtileri Nelerdir, Tedavisi Nasıl Yapılır?
Çocuklarda Su Fıtığı Nedir, Neden Olur? Su Fıtığının Belirtileri Nelerdir, Tedavisi Nasıl Yapılır? Çocukluk çağında görülen hastalıkların bir kısmı doğumsal temelli olmakla birlikte tedavi edilmemesi halinde ileride çeşitli riskleri beraberinde getirebilmektedir. Bu rahatsızlıklardan biri olan su fıtığı da benzer şekilde gelişen ve ileride kasık fıtığına dönüşme ihtimali olan bir problemdir. Testislerde meydana gelen sıvı birikimi olan adlandırılan su fıtığı, bebeklerde sık görülen ve ileri aylarda ortaya çıkabilen bir şikayettir. Kasık fıtığı ile karşılaştırıldığında benzer oluşum nedenleri gösteren bu hastalık, genellikle üç çeşitte seyreder. Peki çocuklarda su fıtığı nedir, neden olur? Su fıtığının belirtileri nelerdir, tedavisi nasıl yapılır? İşte, merak edilen tüm detaylar.
29.03.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Kasık Fıtığı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.