Katalan

Katalan

Son dakika katalan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan katalan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan katalan haber sayfamızda...

Katalan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.822 katalan haberi bulunmuştur.
Barcelona'da yeni aday: Rafael Marquez!
Barcelona'da yeni aday: Rafael Marquez! Xavi Hernandez'in veda kararından geri adım atmaması sonrası Barcelona'da alternatifler arasına Rafael Marquez'in de dahil edildiği öğrenildi.
18.04.2024 İspanya La Liga
Ronald Araujo'dan İlkay Gündoğan'a cevap
Ronald Araujo'dan İlkay Gündoğan'a cevap Barcelona forması giyen Ronal Araujo, geleceğiyle ilgili konuştu ve İlkay Gündoğan'ın sözlerine cevap verdi.
18.04.2024 İspanya La Liga
Barcelona-PSG maçında Araujo'dan olay hareket! İlkay Gündoğan tepki gösterdi
Barcelona-PSG maçında Araujo'dan olay hareket! İlkay Gündoğan tepki gösterdi Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Barcelona 3-2'nin rövanşında kendi sahasında PSG'ye 4-1 yenildi, dev organizasyona havlu attı. Mbappe 2 golle yıldızlaşırken, kırmızı kart gören Araujo'nun yaptığı hareket çok konuşuldu. İlkay Gündoğan 90 dakika sonrası takım arkadaşına tepki gösterdi.
17.04.2024 İspanya La Liga
Şampiyonlar Ligi'nde PSG'den tarihi intikam! Mbappe, Barcelona'ya yine acımadı
Şampiyonlar Ligi'nde PSG'den tarihi intikam! Mbappe, Barcelona'ya yine acımadı UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında PSG unutulmaz bir geri dönüşe imza atarak Barcelona'yı turnuvanın dışına itti ve 7 yıl önce yaşadığı kabusu bu kez rakibine yaşattı. Kylian Mbappe, Devler Ligi'nde en çok gol attığı takım olan Barcelona'yı yine boş geçmedi.
17.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Guardiola'nın özel saati dudak uçuklattı! Sadece 50 adet var
Guardiola'nın özel saati dudak uçuklattı! Sadece 50 adet var Pep Guardiola'nın Real Madrid maçında taktığı saatin değeri dudak uçuklattı. Rafael Nadal için özel olarak üretilmiş saatten 50 adet bulunuyor.
10.04.2024 Futbol
Joao Felix: Kulüpte kalmayı gerçekten umuyorum!
Joao Felix: Kulüpte kalmayı gerçekten umuyorum! Barcelona'nın sezon başında Atletico Madrid'den kiraladığı Joao Felix, Katalan ekibinde kalmak istediğini açıkladı.
9.04.2024 İspanya La Liga
Barcelona'da Kylian Mbappe gerçeği ortaya çıktı!
Barcelona'da Kylian Mbappe gerçeği ortaya çıktı! Barcelona'nın eski yöneticilerinden Javier Bordas, Kylian Mbappe ile ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.
5.04.2024 İspanya La Liga
Barcelona'dan Haaland sürprizi! Laporta, Xavi'yi ikna edecek
Barcelona'dan Haaland sürprizi! Laporta, Xavi'yi ikna edecek Barcelona Başkanı Joan Laporta, ayrılık kararı alan Xavi'yi ikna etmek için Erling Haaland kozunu kullanacak.
2.04.2024 İspanya La Liga
Süper Lig devinden İlkay Gündoğan bombası! Barcelona'dan ayrılmayı planlıyor
Süper Lig devinden İlkay Gündoğan bombası! Barcelona'dan ayrılmayı planlıyor İspanya'da Barcelona forması giyen İlkay Gündoğan için gündemi sarsacak bir iddia gündeme geldi. Süper Lig devi yıldız orta sahanın olası transferi için risk almaya hazırlanıyor.
1.04.2024 Galatasaray
Barcelona'dan Estevao Willian'a transfer kancası!
Barcelona'dan Estevao Willian'a transfer kancası! Barcelona'nın Palmeiras forması giyen 16 yaşındaki Estevao Willian'ı transfer etmek istediği öne sürüldü.
30.03.2024 İspanya La Liga
Barcelona'da Joao Cancelo'ya Suudi Arabistan engeli!
Barcelona'da Joao Cancelo'ya Suudi Arabistan engeli! Barcelona'nın bonservisini almak istediği Joao Cancelo'ya Suudi Arabistan'dan talipler çıktığı öğrenildi.
29.03.2024 İspanya La Liga
İngiltere bunu konuşuyor! Hakim Ziyech'in restoranı Leonardo Di Caprio'yu solladı
İngiltere bunu konuşuyor! Hakim Ziyech'in restoranı Leonardo Di Caprio'yu solladı Galatasaraylı Hakim Ziyech'in Londra'daki restoranı, Britanya'da ünlülere ait en iyi mekanlar sıralamasında üçüncülüğü elde etti.
29.03.2024 Galatasaray
Barcelona'nın yıldızı Willy Hernangomez isyan bayrağını çekti!
Barcelona'nın yıldızı Willy Hernangomez isyan bayrağını çekti! Barcelona'nın yıldızlarından Willy Hernangomez, takım içinde aldığı sürelerin azlığından dert yandı.
28.03.2024 Basketbol
Fenerbahçe, La Liga'da yer alabilir mi? Marca Gazetesi açıkladı
Fenerbahçe, La Liga'da yer alabilir mi? Marca Gazetesi açıkladı İspanyol gazetesi, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar sonrası sarı-lacivertlilerin ligden çekilme ihtimaline ve başka ligde yarışma ihtimalini değerlendirdi.
28.03.2024 Fenerbahçe
Barcelona'da Joao Felix'e kapı göründü!
Barcelona'da Joao Felix'e kapı göründü! Barcelona'nın Atletico Madrid'den kiraladığı Joao Felix'i yeni sezonda kadroda düşünmediği öğrenildi.
22.03.2024 İspanya La Liga
Euroleague'de Fenerbahçe Beko, Barcelona'yı devirdi! Jasikevicius, İspanya'da gündem oldu: Kan döktü
Euroleague'de Fenerbahçe Beko, Barcelona'yı devirdi! Jasikevicius, İspanya'da gündem oldu: Kan döktü Fenerbahçe Beko, THY EuroLeague'nin 30. hafta maçında Barcelona'yı evinde ağırladı. Sarı-lacivertliler karşılaşmadan 88-74 galip ayrıldı. Fenerbahçe Beko'nmun galibiyeti sonrası İspanya'da gündem Saras Jasikevicius oldu.
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
20.03.2024 Diğer
Barcelona'dan ters köşe hamle! Menajeriyle masaya oturuldu
Barcelona'dan ters köşe hamle! Menajeriyle masaya oturuldu Xavi Hernandez ile sezon sonunda vedalaşmaya hazırlanan Barcelona'nın çarpıcı bir hamlede bulunduğu ortaya çıktı. Katalan devinin, şu anda boşta olan başarılı tekniik adamın menajeriyle görüştüğü aktarıldı.
7.03.2024 İspanya La Liga
Barcelona, Ronald Araujo için 90 milyon euroluk teklifi kabul etmedi!
Barcelona, Ronald Araujo için 90 milyon euroluk teklifi kabul etmedi! Bundesliga devi Bayern Münih'in Barcelona forması giyen Ronald Araujo için ara transfer döneminde 90 milyon euroluk teklifte bulunduğu öğrenildi. Barcelona'nın bu teklifi kabul etmediği aktarıldı.
1.03.2024 İspanya La Liga
Barcelona'dan Dani Alves için radikal karar! Listeden çıkarıldı
Barcelona'dan Dani Alves için radikal karar! Listeden çıkarıldı Barcelona, cinsel saldırı suçundan 4.5 yıl hapis cezasına çarptırılan eski futbolcusu Dani Alves'i kulüp tarihindeki efsane statüsünden çıkardı.
27.02.2024 İspanya La Liga
Ricky Rubio açıkladı: Depresyon sorunlarım vardı
Ricky Rubio açıkladı: Depresyon sorunlarım vardı Barcelona'nın yaklaşık 13 yıl sonra yeniden kadrosuna kattığı Ricky Rubio, basketbola ara verdiği dönemle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
26.02.2024 Basketbol
SON DAKİKA: Barcelona, Arda Güler'in intikamını alıyor! Real Madrid'e 40 milyon euroluk transfer çalımı
SON DAKİKA: Barcelona, Arda Güler'in intikamını alıyor! Real Madrid'e 40 milyon euroluk transfer çalımı Barcelona, Arda Güler'in transfer etmek için Real Madrid'le yarışmış fakat mutlu sona ulaşan taraf Real Madrid olmuştu. Katalan ekibi Arda Güler'in intikamını almak için girişimlere başladı.
23.02.2024 İspanya La Liga
ÖZEL | Galatasaray stat hasılatında uçtu! Listedeki tek Türk takım
ÖZEL | Galatasaray stat hasılatında uçtu! Listedeki tek Türk takım Bu sezon Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Galatasaray, stat gelirleri bakımından önemli bir kaynak elde etti. Sarı-kırmızılılar, Avrupa'da ilk 50'ye giren tek Türk kulübü oldu
20.02.2024 Galatasaray
Barcelona gözünü kararttı! 5 yıldıza kanca
Barcelona gözünü kararttı! 5 yıldıza kanca Barcelona'da sportif direktör Deco'nun gelecek sezon için 5 yıldızın durumunu yakın takibe aldığı iddia edildi.
15.02.2024 İspanya La Liga
EURO 2024'e damga vuracak 10 isim! 'Kenan Yıldız, Türkiye'nin en büyük umudu'
EURO 2024'e damga vuracak 10 isim! 'Kenan Yıldız, Türkiye'nin en büyük umudu' The Guardian, EURO 2024'e damga vurması beklenen 10 genç oyuncu arasına Kenan Yıldız'ı da dahil etti.
14.02.2024 Milli Takım

Benzer Haber Etiketleri

Katalan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.