Katı

Katı

Son dakika Katı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Katı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Katı haber sayfamızda...

Katı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 23.947 katı haberi bulunmuştur.
Sergey Şoygu’nun yardımcısına 2 ay tutukluluk kararı
Sergey Şoygu’nun yardımcısına 2 ay tutukluluk kararı Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu'nun yardımcısı Timur Ivanov'un yolsuzluk suçlamasıyla 2 ay tutuklu kalmasına karar verildi.
24.04.2024 Haberler
Şiddetli yağış Çin’i de vurdu
Şiddetli yağış Çin’i de vurdu Çin’de 127 milyon insanın yaşadığı ve üretim merkezi olması nedeniyle “dünyanın fabrika katı” denilen Guangdong eyaletinde “100 yılda bir kez” yaşanan sel, hayatı felç etti.
24.04.2024 Dünya
Almanya'da kaos çıktı! Akılalmaz teklifler hükümetin sonunu getirdi
Almanya'da kaos çıktı! Akılalmaz teklifler hükümetin sonunu getirdi Alman hükümetinin küçük ortağı FDP'nin talepleri Berlin’de kulisleri karıştırdı, koalisyonun bozulabileceği iddia ediliyor.
23.04.2024 Dünya
Darbettiği doktoru tehdit edince tutuklanmıştı! Yeniden tahliye oldu
Darbettiği doktoru tehdit edince tutuklanmıştı! Yeniden tahliye oldu Edirne'de Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde annesinin ölümü sonrası doldurulması gereken belgeler konusunda kendisini bilgilendirmek isteyen doktor B.B.Ö.'yü yumruklayan Volkan Kuşçu, ikinci duruşmasında tahliye edilip itiraz üzerine tutuklandığı davanın üçüncü duruşmasında yine tahliye edildi.
22.04.2024 Gündem
Damla Sönmez'den yeni hamle! 'İlk uzun metraj film deneyimim olacak'
Damla Sönmez'den yeni hamle! 'İlk uzun metraj film deneyimim olacak' 'Çukur', 'Alev Alev', 'Aziz', 'Maviye Sürgün' gibi dizilerde boy gösteren oyuncu Damla Sönmez, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı. Güzel isim, muhabirlerin sorduğu sorulara yanıt verdi ve yeni projelerinden bahsetti.
22.04.2024 Cadde
Çöpteki servet! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar
Çöpteki servet! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar Ünlü şef Refika Birgül, İstanbul Kuzguncuk’ta çöp konteynerlerine girdi. Birgül, bağ bağ roka, maydanoz, poşette ekmek ve keke kadar sayısız gıda atığını çöpten çıkardı ve Milliyet aracılığıyla israfı önleme çağırsı yaptı.
22.04.2024 Gündem
Limona 13 kez pestisit reddi
Limona 13 kez pestisit reddi Türkiye’den Bulgaristan’a ihraç edilen limonlarda yüksek oranda pestisit tespit edildi. RASFF verilerine göre, son 4 ayda ihraç edilen limonda, pestisit çıktığı için 13 kez sınırdan geri çevrildi...
21.04.2024 Ekonomi
Muğla’nın denizleri atıklardan korunuyor
Muğla’nın denizleri atıklardan korunuyor Muğla Büyükşehir Belediyesi “Mavi Deniz Temiz Kıyılar” projesi kapsamında 8 tekne ile deniz araçlarından atıkları alıp Göcek ve Akyaka’da bulunan atık alım merkezinde topluyor.
20.04.2024 Ege
Abur cubur yemeyi nasıl bırakabilirim? Katı diyetlere asla gerek yok
Abur cubur yemeyi nasıl bırakabilirim? Katı diyetlere asla gerek yok Abur cubur yeme alışkanlığından kurtulmak, sağlıklı bir yaşam tarzı için önemlidir. İşte bu alışkanlıktan kurtulmanızı sağlayabilecek 9 etkili yöntem.
20.04.2024 Genel Sağlık
Michelangelo’nun çizimine rekor fiyat
Michelangelo’nun çizimine rekor fiyat Michelangelo’nun  Sistine Şapeli’nin hazırlık aşaması için yaptığı çizimi Christie’s’te düzenlenen müzayedede 201 bin 600 dolara (yaklaşık 6.7 milyon TL) satıldı.
20.04.2024 Kültür Sanat
İstanbul’da riskli okullarda son durum ne? Okul binalarının deprem sınavı!
İstanbul’da riskli okullarda son durum ne? Okul binalarının deprem sınavı! 6 Şubat Depremleri ve ardından yaşanan depremler, okul binalarının afetlere dayanıklılık durumunu tekrar gündeme getirdi.
20.04.2024 Eğitim
Özellerde yabancı öğretmen hilesi! 30 saatte unvan hazır
Özellerde yabancı öğretmen hilesi! 30 saatte unvan hazır Bazı kolejler, sırf yabancı diye uzmanlığı öğretmenlik olmayan kişilere öğretmenlik yaptırıyor. Bu kişilerin özgeçmişlerini ise sır gibi saklıyorlar. Aralarında mühendislik, veterinerlik gibi bölümlerden mezun olanlar hatta kendi ülkelerinde manavlık, çağrı merkezi operatörlüğü yapanlar bile bulunuyor.
19.04.2024 Gündem
Devlet desteği ile işleri büyüttü, siparişlere yetişemiyor: "Eşimin işleri iyi gitmeyince bu işi düşündüm"
Devlet desteği ile işleri büyüttü, siparişlere yetişemiyor: "Eşimin işleri iyi gitmeyince bu işi düşündüm" Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, evinin önünde kurduğu serada mantar yetiştiren kadın girişimci Saadet Seray, yoğun talep ve siparişlere yetişemiyor.
18.04.2024 Haberler
Devlet desteği ile işleri büyüttü, siparişlere yetişemiyor: "Eşimin işleri iyi gitmeyince bu işi düşündüm"
Devlet desteği ile işleri büyüttü, siparişlere yetişemiyor: "Eşimin işleri iyi gitmeyince bu işi düşündüm" Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, evinin önünde kurduğu serada mantar yetiştiren kadın girişimci Saadet Seray, yoğun talep ve siparişlere yetişemiyor.
18.04.2024 Ekonomi
İngiltere'den yeni karar: 2009’dan sonra doğanlara sigara satışı yasak
İngiltere'den yeni karar: 2009’dan sonra doğanlara sigara satışı yasak İngiltere’deki yasa tasarıyla 2009’dan sonra doğanların ömür boyu sigara satın almasının yasaklanması öngörülüyor. Tasarı, temiz akciğerli nesiller hedefliyor.
18.04.2024 Dünya
Norveçli havayolu şirketi Norwegian Air, artık İstanbul Havalimanı'na da uçuyor
Norveçli havayolu şirketi Norwegian Air, artık İstanbul Havalimanı'na da uçuyor Norveçli havayolu şirketi Norwegian Air, İGA İstanbul Havalimanı uçuşlarına başladı. İGA İstanbul Havalimanı’na uçan havayolu firması 102'ye çıktı.
17.04.2024 Ekonomi
İran'ın İsrail'e saldırısı sonrası ülkeyi terk etti! İstanbul'a kaçtı
İran'ın İsrail'e saldırısı sonrası ülkeyi terk etti! İstanbul'a kaçtı İran'ın İsrail'e yönelik saldırısının yankıları devam ederken futbol dünyasını yakından ilgilendiren bir haber ortaya çıktı. İran temsilcisi Tractor'ün teknik direktörü Paco Jemez, sözleşmesi feshetti ve İstanbul'a kaçtı.
17.04.2024 Dünyadan Futbol
Dizi repliğiyle doktoru tehdit etti, yeniden tutuklandı
Dizi repliğiyle doktoru tehdit etti, yeniden tutuklandı Edirne'de doktor B.B.Ö.'yü darbettiği gerekçesiyle tutuklanan Volkan Kuşçu davanın ikinci duruşmasında tahliye edildi. Kuşçu aynı hekimi aynı hekimi bu kez sosyal medya üzerinden dizi repliğiyle tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklandı. İşte haberin ayrıntıları...
17.04.2024 Gündem
Galeria Sitesi'ne ilişkin davada gerekçeli karar açıklandı
Galeria Sitesi'ne ilişkin davada gerekçeli karar açıklandı Diyarbakır’da yıkılan ve 89 kişinin hayatını kaybettiği Galeria Sitesi'ne ilişkin davada yargılanan gerekçeli karar hazırlandı.
17.04.2024 Gündem
Gizli yasak deşifre oldu, ele veren de Kraliçe'nin oğlu! 'Monopoly kapıdan içeri giremez'
Gizli yasak deşifre oldu, ele veren de Kraliçe'nin oğlu! 'Monopoly kapıdan içeri giremez' Yaz akşamlarının, arkadaş ve akraba buluşmalarının vazgeçilmez eğlencelerinden olan Monopoly, oynayanların kazanma ve en çok da mülk satın alma aşkıyla yanıp tutuştuğu tutkulu bir oyun. Dünya üzerinde herkesin oynamakta özgür olduğu bu oyunu, bırakın oynamayı evine sokması bile yasak olan bir aile var!
17.04.2024 Yaşam
CHP’de peş peşe seçim analizi toplantıları: Yeni dönemin yol haritası
CHP’de peş peşe seçim analizi toplantıları: Yeni dönemin yol haritası CHP, yerel seçimlerin ardından ilk MYK toplantısını dün yaptı. Toplantıda, yeni dönemin yol haritası ve izlenecek stratejiler ele alındı. Yarın ve perşembe Meclis grubu, cuma PM toplanacak.
16.04.2024 Gündem
Kuru incirin tadı kaçıyor
Kuru incirin tadı kaçıyor Türkiye’den Fransa’ya ihraç edilen kuru incirde normal değerin 11 katı aflatoksin tespit edildi ve iade edildi. Ege İhracatçıları Birliği, aflatoksinin doğa koşullarında oluştuğunu, UV ışığıyla ayıkladıklarını söyledi. Prof. Ayhan Filazi de uygun depolama şartlarına dikkat çekerek, ‘Havadan gelen mantarların toksinleri ürüne yerleşip bu kanserojen maddeleri ortaya çıkarıyor. Karaciğerleri daha çok etkiliyor’ dedi.
16.04.2024 Gündem
CHP'den YSK'ya Hatay için 'tam kanunsuzluk' başvurusu
CHP'den YSK'ya Hatay için 'tam kanunsuzluk' başvurusu CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine ilişkin olarak Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) 'tam kanunsuzluk hali' nedeniyle başvuru yaptı.
15.04.2024 Gündem
6 Şubat depreminde ekseni kaymıştı! İşte o binanın son durumu
6 Şubat depreminde ekseni kaymıştı! İşte o binanın son durumu 6 Şubat depreminde ara katı yıkılarak ekseni kaydığı için ilginç görüntünün ortaya çıktığı 4 katlı bina yıkıldı. Mahalle sakinleri ise rahat bir nefes aldı.
15.04.2024 Gündem
Dikkat çeken uyarı! Depremde ölenlerin sayısından 100 kat daha fazla
Dikkat çeken uyarı! Depremde ölenlerin sayısından 100 kat daha fazla Çukurova Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Başıbüyük, meteorolojik afetlerin kapıda olduğuna değinip, “Meteorolojik afetlerde hayatlarını kaybeden insanların sayısı, depremde hayatını kaybedenlerin sayısına göre 100 kat daha fazla” diyerek uyarıda bulundu.
15.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Katı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.