Kaybettirdi

Kaybettirdi

Son dakika kaybettirdi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kaybettirdi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kaybettirdi haber sayfamızda...

Kaybettirdi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.192 kaybettirdi haberi bulunmuştur.
20 yıl izini kaybettirmeyi başardı! Son yemek siparişi sonu oldu
20 yıl izini kaybettirmeyi başardı! Son yemek siparişi sonu oldu 20 yıl firar ederek izini kaybettiren ve yemek siparişi yapan bir işletmede kurye olarak çalıştığı öğrenilen firari zanlı, iki aylık çalışmanın ardından jandarmanın verdiği yemek siparişi sonrası yakalanarak cezaevine gönderildi.
19.04.2024 Haberler
20 yıl izini kaybettirmeyi başardı! Son yemek siparişi sonu oldu
20 yıl izini kaybettirmeyi başardı! Son yemek siparişi sonu oldu 20 yıl firar ederek izini kaybettiren ve yemek siparişi yapan bir işletmede kurye olarak çalıştığı öğrenilen firari zanlı, iki aylık çalışmanın ardından jandarmanın verdiği yemek siparişi sonrası yakalanarak cezaevine gönderildi.
19.04.2024 Gündem
Yetiştirme yurdundan kaçan çocuk ekipler tarafından yakalandı
Yetiştirme yurdundan kaçan çocuk ekipler tarafından yakalandı Bursa’da yetiştirme yurdundan kaçan 14 yaşındaki Alperen A., şehir dışına gitmek üzereyken ekipler tarafından yakalandı.
17.04.2024 Gündem
En fazla kazandıran yatırım aracı belli oldu
En fazla kazandıran yatırım aracı belli oldu Mart ayında aylık en yüksek reel getiri tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde yüzde 11,57 oranlarıyla külçe altında gerçekleşti.
8.04.2024 Uzmanpara
Mart ayında en çok getiri sağlayan yatırım aracı açıklandı
Mart ayında en çok getiri sağlayan yatırım aracı açıklandı Mart ayında aylık en yüksek reel getiri tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde yüzde 11,57 oranlarıyla külçe altında gerçekleşti.
8.04.2024 Ekonomi
Şeytani plan! Flört uygulamasında tanıştıklarını dolandırdı
Şeytani plan! Flört uygulamasında tanıştıklarını dolandırdı Antalya'da flört uygulamasından tanıştığı kişilerin cep telefonu ve mobil bankacılık uygulamasının şifrelerini öğrenen 3 kişiyle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı.
23.03.2024 Gündem
Şubat ayında en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu
Şubat ayında en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu Şubat ayında en yüksek reel getiri, tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde ise yüzde 8,91 oranlarıyla BIST 100 endeksinde gerçekleşti.
8.03.2024 Ekonomi
Şubatta en çok borsa kazandırdı
Şubatta en çok borsa kazandırdı Şubatta aylık en yüksek reel getiri BIST 100 endeksinde oldu.
8.03.2024 Uzmanpara
Dur ihtarına uymadı! Polis peşine takıldı
Dur ihtarına uymadı! Polis peşine takıldı Beylikdüzü'nde denetim yapıldığı sırada dur ihtarına uymayan abartı egzozlu ve kasksız motosiklet sürücüsünü, motorlu polis memuru kovalamaya başladı. Bir süre sonra izini kaybettiren şahıs, yapılan geniş çaplı çalışmalar sonucu yakalanırken sürücüye toplamda 43 bin lira para cezası kesildi. Polisin motosikletliyi kovalama anı ise kask kamerasına yansıdı.
4.03.2024 Haberler
Bağcılar'da önce takip sonra kapkaç: 195 bin lirasını çaldılar
Bağcılar'da önce takip sonra kapkaç: 195 bin lirasını çaldılar Bağcılar'da bankadan 195 bin lira çeken bir kişi kaldırımda yürüdüğü sırada motosikletli iki şüpheli, para dolu poşeti alıp kaçtı. Kapkaç anları ve kapkaça uğrayan kişinin motosikletlilerin peşinden koşması saniye saniye kameraya yansıdı.
23.02.2024 Haberler
Biri bile görülemezken üçü aynı anda aynı yerde görüntülendi!
Biri bile görülemezken üçü aynı anda aynı yerde görüntülendi! Nesli tükenmekte olan türler arasında bulunan su samurlarının birinin bile görülmesi bir hayli güçken Sivas’ta bir köylü 3 su samurunu aynı anda görüntülemeyi başardı.
14.02.2024 Haberler
Biri bile görülemezken üçü aynı anda aynı yerde görüntülendi!
Biri bile görülemezken üçü aynı anda aynı yerde görüntülendi! Nesli tükenmekte olan türler arasında bulunan su samurlarının birinin bile görülmesi bir hayli güçken Sivas’ta bir köylü 3 su samurunu aynı anda görüntülemeyi başardı.
14.02.2024 Gündem
Eljif Elmas: Arda Güler dünyanın en iyilerinden olacak!
Eljif Elmas: Arda Güler dünyanın en iyilerinden olacak! UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Leipzig-Real Madrid karşılaşması öncesi Leipzig'de forma giyen Eljif Elmas açıklamalarda bulundu. Elmas, Arda Güler hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.
13.02.2024 Şampiyonlar Ligi
2024 portföy dengeleme yılı
2024 portföy dengeleme yılı 2024 yılı yatırımcılar için bir dengelenme dönemi. Hisse senetlerindeki dalgalanmadan yorulanlar, altın - döviz - faiz seçenekleri arasında tercih zorluğu çekenler yatırım fonlarına yöneliyor. Peki fon seçenekleri nasıl?
12.02.2024 Milliyet Executive
‘CHP şehirlerimize irtifa kaybettirdi’
‘CHP şehirlerimize irtifa kaybettirdi’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’yi eleştirerek “İstanbul harap oldu, Ankara harabe, İzmir zaten pert, Antalya harabe. CHP zihniyetinin elinde her gün irtifa kaybeden şehirlerimizi gerçek belediyecilik anlayışıyla tekrar buluşturmaya kararlıyız” dedi.
10.02.2024 Gündem
Ocak ayında en az altın kaybettirdi
Ocak ayında en az altın kaybettirdi Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde külçe altın, yüzde 2,06 oranında yatırımcısına kaybettirdi. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ocak ayı Finansal Yatırım Araçlarının Reel Getiri Oranları’nı açıkladı. Buna göre, aylık en yüksek reel getiri, yurt içi üretici fiyat endeksi (Yİ-ÜFE) ile indirgendiğinde yüzde 0,35 oranında külçe altında gerçekleşti. Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde ise külçe altın yüzde 2,06 oranında yatırımcısına kaybettirdi.
8.02.2024 Ekonomi
Ocakta en fazla altın kazandırdı
Ocakta en fazla altın kazandırdı Ocakta aylık en yüksek reel getiri külçe altında oldu.
8.02.2024 Uzmanpara
İstanbul'da yine aynı yere saldırı! Motosikletten 9 kurşun
İstanbul'da yine aynı yere saldırı! Motosikletten 9 kurşun İstanbul Esenler'de bir iş yerine 15 gün içerisinde dördüncü kez silahlı saldırı düzenlendi.
1.02.2024 Gündem
Aynı sokakta, aynı saatte taciz! Sabah işe giden kadınların kabusu oldu
Aynı sokakta, aynı saatte taciz! Sabah işe giden kadınların kabusu oldu Sultangazi'de iddiaya göre bir sokağa dadanan şüpheli, birer gün arayla işe giden 2 sağlık görevlisi kadını taciz etti.
11.01.2024 Haberler
Aynı sokakta, aynı saatte taciz! Sabah işe giden kadınların kabusu oldu
Aynı sokakta, aynı saatte taciz! Sabah işe giden kadınların kabusu oldu İstanbul'da iddiaya göre bir sokağa dadanan şüpheli, birer gün arayla işe giden 2 sağlık görevlisi kadını taciz etti.
11.01.2024 Gündem
Aylık en yüksek kazanç sağlayan yatırım aracı belli oldu
Aylık en yüksek kazanç sağlayan yatırım aracı belli oldu Aylık en yüksek reel getiri, tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde yüzde 6,16 oranlarıyla Devlet İç Borçlanma Senetleri’nde (DİBS) gerçekleşti.
8.01.2024 Ekonomi
Aralıkta en çok kazandıran DİBS oldu
Aralıkta en çok kazandıran DİBS oldu Aralıkta aylık en yüksek reel getiri Devlet İç Borçlanma Senetlerinde (DİBS) oldu.
8.01.2024 Uzmanpara
Filistin Kadınların Gelişimi Derneği Temsilcisi CNN TÜRK'e konuştu: 5 kişilik koğuşlarda 11 kişi kalıyor
Filistin Kadınların Gelişimi Derneği Temsilcisi CNN TÜRK'e konuştu: 5 kişilik koğuşlarda 11 kişi kalıyor Gazze'de savaş sürerken savaşın yükünü en çok kadınlar çekiyor. Gazze'de ve Filistin'de kadın olarak yaşamı ve ırkçı rejim sistemini Filistin Kadınların Gelişimi Derneği Temsilcisi Elham Sami, CNN TÜRK Dış Haberler Muhabiri Elif Zeynep Özipekçi'ye anlattı.
10.12.2023 Dünya
İstanbul'da evlat dehşeti! Annenin çığlıklarına komşuları yetişti
İstanbul'da evlat dehşeti! Annenin çığlıklarına komşuları yetişti Oğlu tarafından darp edilen bir anne, pencereden bağırarak yardım istedi. Komşular annenin yardımına koşarak eve gelirken annesine şiddet uygulayan şahsı dövdü.
10.12.2023 Gündem
Bakan Fidan'dan dünyaya Gazze çağrısı
Bakan Fidan'dan dünyaya Gazze çağrısı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü nedeniyle bir mesaj paylaştı.
10.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kaybettirdi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.