Genç kadının zor anları kamerada! Sosyal medyada viral oldu
Genç kadının zor anları kamerada! Sosyal medyada viral oldu Milyonda bir gerçekleşme ihtimali olan olay başına geldiğinde genç kadının görüntülerin sosyal medyada hızla yayılacağından haberi yoktu. O denizin ortasında korku dolu anlar yaşarken, görüntüleri sosyal medyada milyonlarca kez izlendi.
10.03.2022 Haberler
Tehlike saçan çocuk parkı! Görüntü korkuttu
Tehlike saçan çocuk parkı! Görüntü korkuttu İstanbul Çekmeköy'de bir çocuk parkında elektrik direğinden uzanan bir kablo kaydırağa bağlı. Çocuklar tam anlamıyla ölümün gölgesinde oynuyor. Üstelik tek sorun bu da değil. Mahalleli tedirgin. "ya kapatılsın ya da düzeltilsin" diyorlar
7.07.2021 Televizyon
4. kat penceresinden kamyonetin kasasına düşen  çocuk yaralandı
4. kat penceresinden kamyonetin kasasına düşen çocuk yaralandı İzmir'in Karabağlar ilçesinde, bir apartmanın 4. katındaki evlerinin penceresinden park halindeki kamyonetin kasasına düşen 2,5 yaşındaki çocuk yaralandı.
5.05.2021 Gündem
Parktan kaydırağı çalıp çocuk odasındaki ranzaya taktı
Parktan kaydırağı çalıp çocuk odasındaki ranzaya taktı ABD'de aylar önce kaybolan 180 kiloluk kaydırağı evine götüren adam, hapse atıldı. Pasco polisi, eşine az rastlanır olayı Facebook'tan yaptığı açıklamayla duyurdu.
13.03.2021 Dünya
Parkta cuma namazı... İmam hutbeyi kaydırağa çıkarak okudu
Parkta cuma namazı... İmam hutbeyi kaydırağa çıkarak okudu Nevşehir'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ara verilen cemaatle ibadete cuma namazıyla yeniden devam edildi.
5.06.2020 Haberler
İnanılmaz gaddarlık… Kaydırağa jilet koydular!
İnanılmaz gaddarlık… Kaydırağa jilet koydular! Fotoğrafları yayımlayan polis, kaydıraktaki jilete karşı uyarıda bulundu.
1.12.2018 Dünya
Hevesi kursağında kaldı
Hevesi kursağında kaldı Hevesi kursağında kaldı
11.09.2019 Nevidyo
İzlemesi bile nefes kesici
İzlemesi bile nefes kesici İzlemesi bile nefes kesici
11.09.2019 İlginç Videolar
Hızını ayarlayamayınca...
Hızını ayarlayamayınca... Hızını ayarlayamayınca...
11.09.2019 İlginç Videolar
Kazayı görüntüleyebilmek için kaydırağa çıktılar
Kazayı görüntüleyebilmek için kaydırağa çıktılar Kayseri'de aynı aileden 5 kişinin hayatını kaybettiği kazayı görenler cep telefonları ile görüntü alma yarışına girerken, bazı vatandaşlar çocuk parkındaki kaydırağa çıkarak görüntü almaya çalıştı. Kayseri'nin Melikgazi ilçesine bağlı Mimsin Şirintepe Mahallesi Nalçik Bulvarı'nda meydana gelen kazada 38 E 4730 plakalı otomobil ile cenaze taşıyan 41 BD 308 plakalı ambulans kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada Mehmet Üzüm, Safiye Nur Üzüm, Hamza Üzüm, Zehra Üzüm ve Soner Üzüm olay yerinde hayatını kaybederken, iki kişi ise ağır yaralandı. Kaza sonrasında polis ekipleri inceleme yapmak izin çevrede güvenlik önlemi aldı. Polisin aldığı güvenlik önlemine rağmen kazayı gören meraklı vatandaşlar cep telefonları ile kaza yapan araçları ve cenazeleri görüntülemek için yarıştı. Bazı vatandaşlar ise kaza yerinin yakınındaki çocuk parkındaki kaydırağa çıkarak kaza yerini görüntülemeye çalıştı. Polis ekiplerinin incelemeleri sonrasında hayatını kaybeden aynı aileden 5 kişi cenaze araçlarına konularak Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazada karışan ambulansta bulunan cenaze ise bir yolcu otobüsüne konuldu. Kazaya karışan ve hurdaya dönen ambulans ve otomobil çekicilerle olay yerinden kaldırılırken, yol trafiğe açıldı Yetkililer, kaza ile ilgili olarak başlatılan incelemenin sürdürüldüğünü bildirdi.
11.09.2019 Yaşam
Bikinisi kaydırağa takıldı
Bikinisi kaydırağa takıldı Bikinisi kaydırağa takıldı
11.09.2019 Nevidyo
O anları kameraya kaydetti
O anları kameraya kaydetti O anları kameraya kaydetti
11.09.2019 İlginç Videolar
5 yaşında çocuk kaydırakta ölü bulundu!
5 yaşında çocuk kaydırakta ölü bulundu! Denizli'nin Buldan ilçesinde 5 yaşındaki çocuk oyun parkındaki kaydırakta boğazına naylon poşet dolanmış halde ölü bulundu. Denizli'nin Buldan ilçesindeki Oğuz Mahallesi Cami İmamı Mücahit Öz, tarladan geldiği sırada oyun parkında 5 yaşındaki Mert Oğuz Çakır'ın kaydırakta boğazına naylon poşet dolanmış halde olduğunu fark edip yanına gitti. Öz, hemen poşeti Çakır'ın  boynundan çıkarttı ve ardından çocuğu kendi otomobiliyle Buldan Devlet  Hastanesi'ne götürdü. Hastanede yapılan incelemede Çakır'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.
11.09.2019 Yaşam
Böyle şaka yapılır mı?
Böyle şaka yapılır mı? Böyle şaka yapılır mı?
11.09.2019 Nevidyo
Bu kaydırağın sonu uçurum
Bu kaydırağın sonu uçurum Sivas’ın Suşehri İlçesinde, yanından yol geçince ucu havada kalan ve çocuklar için tehlike saçan kaydırak kaldırıldı. Sivas’ın Suşehri ilçesi Yanlızbağlar mahallesinde bulunan özel bir sitenin bahçesinde bulunan çocuk oyun parkı, belediye ait araciye taşınca ve belediyede daha önceden yol olarak planlanan araziden yol geçirince ortaya ilginç bir manzara çıktı. Yolun geçmesi ile parktaki kaydırakların ucu boşlukta kaldı. Çocuklar için tehlike saçan durum yetişkinler tarafından şikayet konusu olunca Suşehri Belediyesi ekipleri bugün olay yerine giderek parkın tehlikesi olan kısımlarını söktüler. Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkan vekili Nazif Karkın “Çocuk parkının belediyemizle bir alakası yoktur. Belediyemize ait çocuk parkı değil. Bu çocuk parkı özel bir siteye aittir. Belediyemiz Necip Fazıl sokakta yol genişletme çalışması yapar çocuk oyun parkının uçları boşlukta kaldı. Çocuk parkının belediyemizle bir alakası olmadığı halde tehlike arz ettiği için çocuk parkını boşlukta kalan taraflarını söktük’’ dedi.
11.09.2019 Haberler
Su kaydırağında büyük dehşet!
Su kaydırağında büyük dehşet! Kaydırağın suya açılan noktasındaki kapı kapalı unutulunca korkunç kaza kaçınılmaz oldu.
11.09.2019 Nevidyo
Kaydırak değil işkence aleti
Kaydırak değil işkence aleti Sorumsuz baba kaydırağa bindirdiği oğlunun sert düşüşünü kahkahalarla izledi.Erkekler çocuklarıyla nasıl vakit geçirir sorusuna iyi bir örnek olan videoda küçük çocuk kaydırakta eğlenmek yerine işkence çekiyor. Yağan yağmurla ıslanan kaydıraktan hızla aşağı doğru inen ufaklık, kendini çamurun içerisinde buluyor.
11.09.2019 Nevidyo
Yol çilesine ilginç çözüm
Yol çilesine ilginç çözüm Rize’nin İkizdere ilçesindeki Yeşilyurt Mahallesi’nde ikamet eden Kösoğlu ailesinin evlerine yol alamadıkları için yaşadıkları çile onların yüklerini taşımak için ilginç bir yöntem geliştirmelerine neden oldu.
11.09.2019 Yaşam
Dünyaları ters düz oldu
Dünyaları ters düz oldu Dünyaları ters düz oldu
11.09.2019 Nevidyo
Çığlıklarını tutamadı!
Çığlıklarını tutamadı! Sunduğu televizyon programında kaydırağı tanıtmak için ilk adımı atan sunucu, çığlıklarına engel olamadı...
11.09.2019 İlginç Videolar
Böyle atlanır mı!
Böyle atlanır mı! Su parkındaki dev kaydıraktan öyle bir atladı ki, görenlerin yüreği ağzına geldi
11.09.2019 İlginç Videolar
Evde su parkı yaptılar!
Evde su parkı yaptılar! Kış kapıya dayanınca yazı aratmayan eğlenceler dört duvar arasına girdi. Su parklarını özleyenler evlerine öyle bir düzenek kurdular ki izleyenler gülmekten yerlere yattı, ya oynayanlar...
11.09.2019 İlginç Videolar
Emekli polisten kaydırak davası
Emekli polisten kaydırak davası ANKARA'nın Akyurt İlçesi sınırları içinde bulunan Büyük Anadolu Oteli'nin Aqua Parkı'nda eğlenirken düşüp sol kol denge kemiğini kıran ve omuzu çıkan emekli polis memuru Hasan Basri Elpe, otel yönetimi aleyhine avukatı Fatih Yüceer aracılığı ile dava açtı...
1.09.2008 Gündem

Benzer Haber Etiketleri