Kaygı

Kaygı

Son dakika kaygı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kaygı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kaygı haber sayfamızda...

Kaygı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.234 kaygı haberi bulunmuştur.
Karar ne olacak?
Karar ne olacak? İran’ın saldırısı sonrası İsrail’in nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor. İsrail’de dün yeniden toplanan savaş kabinesinde fikir ayrılığı yaşanırken, ABD ‘kısıtlı ölçekte’ bir karşı saldırı bekliyor.
17.04.2024 Dünya
Kahvenin hikayesi: Vücudumuza etkileri neler, bizi nasıl uyandırıyor?
Kahvenin hikayesi: Vücudumuza etkileri neler, bizi nasıl uyandırıyor? Kahve dünyanın dört bir yanında milyonlarca insanın günlük rutininin bir parçası. Farklı coğrafyalarda bu kadar çok kişinin vazgeçilmezi haline gelebilmiş az sayıda gıda vardır.
9.04.2024 Dünya
Sosyal medyanın ‘ölümcül’ yüzü! ‘Olumsuz duygusal tepkileri tetikliyor’
Sosyal medyanın ‘ölümcül’ yüzü! ‘Olumsuz duygusal tepkileri tetikliyor’ Uzmanlar sosyal medyadaki olumsuz yorum ve linç kampanyalarının, ruh sağlığını bozabileceği uyarısında bulundu. Bu tür baskılar, kaygı bozukluğu ve depresyona yol açabiliyor.
9.04.2024 Gündem
Kanser hastasına 'sen güçlüsün' baskısı kurmayın
Kanser hastasına 'sen güçlüsün' baskısı kurmayın Kanser hastası olmak kadar, hasta yakını olmak da son derece zor. Nasıl yaklaşacağınızı bilemediğiniz zamanlarda destek almaktan çekinmeyin. Kanser hastası yakınınıza sürekli, “Sen güçlüsün, bunu atlatacaksın” dediğinizde ve onlar kendilerini güçsüz hissettiklerinde hastalıkla mücadelenin yanı sıra kendilerini size karşı mahcup da hissedip strese girebiliyorlar.
5.04.2024 Gündem
Seçimlerde askerlerin oy kullandığı görüntüler... MSB kaynaklarından açıklama
Seçimlerde askerlerin oy kullandığı görüntüler... MSB kaynaklarından açıklama Millî Savunma Bakanlığı kaynakları, seçimlerde bazı askerlerin toplu olarak oy kullandığı görüntülere ilişkin açıklama yaptı.
4.04.2024 Haberler
Seçimlerde askerlerin oy kullandığı görüntüler... MSB kaynaklarından açıklama
Seçimlerde askerlerin oy kullandığı görüntüler... MSB kaynaklarından açıklama Millî Savunma Bakanlığı kaynakları, seçimlerde bazı askerlerin toplu olarak oy kullandığı görüntülere ilişkin açıklama yaptı.
4.04.2024 Gündem
Botsvana, Almanya'yı 20 bin fil göndermekle tehdit etti
Botsvana, Almanya'yı 20 bin fil göndermekle tehdit etti Botsvana Cumhurbaşkanı, koruma konusundaki bir anlaşmazlık sebebiyle 20 bin fili Almanya'ya göndermekle tehdit etti.
4.04.2024 Dünya
İsrail Al Jazeera'yı yasaklıyor
İsrail Al Jazeera'yı yasaklıyor İsrail hükümeti Al Jazeera kanalını yasaklayacağını duyurdu.
2.04.2024 Dünya
Ordu’da AK Parti’li Mehmet Hilmi Güler yeniden seçildi
Ordu’da AK Parti’li Mehmet Hilmi Güler yeniden seçildi Ordu'da, Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti’li Dr. Mehmet Hilmi Güler, yeniden belediye başkanı seçildi. İlçelerde ise 11’inde AK Parti, 4’ünde CHP, 2’sinde MHP, 1’inde İYİ Parti ve 1’inde de Yeniden Refah Partisi seçimi kazandı.
1.04.2024 Gündem
Doğru nefes alıp vermek hastalıklardan yüzde 90 koruyor
Doğru nefes alıp vermek hastalıklardan yüzde 90 koruyor Yoga, binlerce yıldır insanoğlunun zihinsel ve fiziksel sağlığını iyileştirmek için kullandığı güçlü bir pratik. Bugün, modern yaşamın getirdiği stres, kaygı ve bedensel sorunlarla baş etmek için birçok insan yoga pratiğine yöneliyor. Peki neden yogaya başlanmalıyız? Yoga eğitmeni Çetin Çetintaş, tüm detaylarıyla anlattı.
31.03.2024 Genel Sağlık
Evinin odasında kendi mahallesini kurdu: Bütün hikayem bir çöp şişle başladı
Evinin odasında kendi mahallesini kurdu: Bütün hikayem bir çöp şişle başladı Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde esnaf İsmail Kuş (43), evinin bir odasına eski yapıların olduğu minyatür mahalle kurdu.
30.03.2024 Gündem
Milli güreşçi Ali Cengiz: Olimpiyat odaklı çalışıyorum
Milli güreşçi Ali Cengiz: Olimpiyat odaklı çalışıyorum Grekoromen Güreş Milli Takımı, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'na kota almak için çalışmalarını sürdürüyor. Milli güreşçiler Selçuk Can, Burhan Akbudak ve Doğan Yılmaz ile daha önce olimpiyat kotasını cebine koyan Ali Cengiz açıklamalarda bulundu.
30.03.2024 Güreş
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten yerel seçim açıklaması: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten yerel seçim açıklaması: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ömer Çelik, "Geçen seçim gibi AK Parti ve Cumhur İttifakı'na aşırı iddialı olanların yanıldığını ve neticenin bizim lehimize tecelli ettiğini göreceğiz" dedi.
29.03.2024 Gündem
Derin deniz madenciliği yarışı neden hızlandı?
Derin deniz madenciliği yarışı neden hızlandı? Okyanus yüzeyinin binlerce metre altında, devasa maden yatakları bulunuyor. Bu madenlerin birçoğu, iklim değişikliğine karşı mücadelede dünyanın kritik olarak ihtiyaç duyduğu temiz enerji dönüşümü için kilit önemde.
27.03.2024 Dünya
SON DAKİKA | Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var!
SON DAKİKA | Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var! Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin Antalya kampında gündeme dair açıklamalarda bulundu. TFF'nin yayınladığı hakem toplantısının kayıtlarına değinen Timur, Fenerbahçe'ye de yüklendi.
26.03.2024 Galatasaray
Tüp bebek tedavisinde mindfulness ile stres yöntemi
Tüp bebek tedavisinde mindfulness ile stres yöntemi Mindfulness, yaşadığın anı ve o anda etrafında gerçekleşenleri oldukları gibi fark etmek anlamına gelir. Bilinçli farkındalık olan mindfulness ile tüp bebek sürecinde yaşanan stres azaltılabilir.
23.03.2024 Pazar
Kabus 'diriliş' peşinde! Moskova saldırısının ardındaki gizli plan
Kabus 'diriliş' peşinde! Moskova saldırısının ardındaki gizli plan Moskova’nın kuzeybatısındaki bir AVM’de bulunan 'Crocus City Hall' konser salonu, son yılların en korkunç terör saldırısına sahne oldu. Ölü sayısının 130'u geçtiği açıklanırken uzman isimler saldırıyı milliyet.com.tr'ye değerlendirdi.
23.03.2024 Dünya
Şaşılık çocuklarda hızla artıyor! Nedeni ekran bağımlılığı
Şaşılık çocuklarda hızla artıyor! Nedeni ekran bağımlılığı İki gözün aynı noktaya odaklanamaması olarak tanımlanan şaşılık, ülkemizde her 100 çocuktan 3 ya da 5’inde görülen bir sorun. Çocuklarda şaşılık göz tembelliğine, iki gözü bir arada kullanma yeteneğinde azalmaya, derinlik hissinin bozulmasına ve bunun sonucunda görme fonksiyonlarında kalıcı bozulmaya yol açmasının yanında estetik kaygı nedeniyle psikolojik sorunlara da neden olabiliyor. Göz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Nazan Bengüdeniz, günümüzde giderek artan cep telefonu ve tablet gibi küçük ekranlara olan bağımlılığa paralel olarak çocuklarda şaşılığın hızla yaygınlaştığı uyarısında bulundu.
22.03.2024 Genel Sağlık
Gazze ve Sudan'de kıtlık riski: Resmen kıtlık ilan edilmesi nedir ve ne zaman bu yola başvurulur?
Gazze ve Sudan'de kıtlık riski: Resmen kıtlık ilan edilmesi nedir ve ne zaman bu yola başvurulur? Gazze'de yiyecek bulamayan milyonlarca kişi kıtlığın eşiğinde. Birleşmiş Milletler (BM) ayrıca, Sudan'da süren savaşın da dünyanın en büyük açlık krizini tetikleyebileceğini söylüyor.
21.03.2024 Dünya
Dünya onlara yavaş geliyor: X2 hız kuşağı
Dünya onlara yavaş geliyor: X2 hız kuşağı Sosyal medyada her videoyu x2 hızla izleyen öğrencilerin derslere odaklanma süresi düşüyor. ‘Keşke öğretmenim de x2 hızda anlatsaydı’ diyen öğrenciler bile var.
21.03.2024 Gündem
İzlanda'da yanardağ patlaması, acil durum ilan edildi
İzlanda'da yanardağ patlaması, acil durum ilan edildi İzlanda’da Reykjanes Körfezi’nde Aralık’tan bu yana dördüncü kez yaşanan yanardağ patlaması nedeniyle ülkenin güneyinde acil durum ilan edildi.
18.03.2024 Dünya
İzlanda'da yanardağ patlaması, acil durum ilan edildi
İzlanda'da yanardağ patlaması, acil durum ilan edildi İzlanda’da Reykjanes Körfezi’nde Aralık’tan bu yana dördüncü kez yaşanan yanardağ patlaması nedeniyle ülkenin güneyinde acil durum ilan edildi.
17.03.2024 Dünya
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Gazze'de düşmanlık bambaşka bir boyuttadır
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Gazze'de düşmanlık bambaşka bir boyuttadır TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 'İslamofobiyle Mücadele Uluslararası Günü'nde İslam karşıtlığının dünya genelinde rahatsız edici tırmanışına tanıklık edildiğini söyledi.
15.03.2024 Gündem
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu’nun 4’üncüsü, ‘Küresel ve Yerel Boyutlarıyla İslamofobi’ temasıyla düzenlendi. Forumun açılışında konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Dünyaya İslam’ın değil, İslam düşmanlığının küresel bir tehdit olduğunu anlatmalıyız” dedi.
14.03.2024 Gündem
Galatasaray'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un açıklamalarına sert yanıt! 'Utanarak izledik'
Galatasaray'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un açıklamalarına sert yanıt! 'Utanarak izledik' Galatasaray, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un açıklamalarına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yanıt verdi.
13.03.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Kaygı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.