Kayın

Kayın

Son dakika Kayın haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kayın gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kayın haber sayfamızda...

Kayın

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 765 kayın haberi bulunmuştur.
Vahşete ağırlaştırılmış ömür boyu hapis: Ablam huzur için uyuyacak
Vahşete ağırlaştırılmış ömür boyu hapis: Ablam huzur için uyuyacak  Muğla’nın Yatağan ilçesinde Figen Çoban’ın eşi tarafından öldürüldüğü iddiasıyla açılan davanın 5'inci duruşması yapıldı. Mahkeme heyeti, Figen Çoban’ın eşi Mehmet Emin Ata Çoban’a, haksız tahrik ve iyi hal indirimi uygulamadan ‘eşe karşı canavarca hisle öldürme suçundan’ ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Figen Çoban’ın kayınbiraderi Süleyman Çoban ise 17 yıl hapis cezası aldı.
4.04.2024 Gündem
Gaziantep'te aile katliamı! Damat kurşun yağdırdı: 4 ölü, 3 yaralı
Gaziantep'te aile katliamı! Damat kurşun yağdırdı: 4 ölü, 3 yaralı Gaziantep’te boşanma aşamasındaki eşinin evine giden Halil Çağlar katliam yaptı.
29.01.2024 Gündem
400 milyon yıllık bilgelik dersleri
400 milyon yıllık bilgelik dersleri İş aleminde ve sosyal yaşamda ağaçların karakterlerinden alınacak dersler var. Gelin birkaç ağacın gölgesinde dinlenmeye, öğrenmeye başlayalım...
8.01.2024 Milliyet Executive
2024 Ağustos Ayı Hangi Burç? Ağustos Ayında Doğanların Burcu Nedir ve Özellikleri Nasıl Olur?
2024 Ağustos Ayı Hangi Burç? Ağustos Ayında Doğanların Burcu Nedir ve Özellikleri Nasıl Olur? 2024 yılının gelmesiyle beraber burçlarla ilgili sorular yine gündemde. Ağustos ayı hangi burçtur? Ağustos ayında doğan kişilerin özellikleri nelerdir? Ağustos ayının burç özellikleri nelerdir? İşte, Ağustos ayı burçları ile ilgili detayları sizler için derledik.
4.01.2024 Astroloji
İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINDAN İLANEN TEBLİĞ
İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINDAN İLANEN TEBLİĞ İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINDAN İLANEN TEBLİĞ...
8.11.2023 Resmi İlanlar
Genç girişimciye can suyu
Genç girişimciye can suyu SGK İzmir İl Müdürü Yavuz Kurt, gençlerin iş hayatında aktif rol oynamasının ekonomik kalkınma, yatırım ve istihdam ikliminin iyileştirilmesi açısından önem arz ettiğini belirtti.
28.10.2023 Ege
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Örneklerle vergi ve sigorta teşvikleri: Genç girişimcilere bol fırsat, az vergi
Örneklerle vergi ve sigorta teşvikleri: Genç girişimcilere bol fırsat, az vergi Gençlerin girişimciliğe yönlendirilmesini desteklemek ve iş dünyasına atılmasını kolaylaştırmak amacıyla, çok sayıda vergi ve prim istisnası var. İşte örneklerle ayrıntıları...
15.09.2023 Milliyet Executive
Mantık Soruları: Beyin Yakan Mantık ve Zeka Soruları
Mantık Soruları: Beyin Yakan Mantık ve Zeka Soruları Mantık soruları insanı ters köşe yapabiliyor. Mantık soruları ile zihninizin gelişmesine yardımcı olabilir, arkadaşlarınızla veya ailenizle eğlenceli vakit geçirmek için soruları sorabilirsiniz. Bazı mantık soruları oldukça zor olurken bazıları ise kolay gibi gözükse de düşündürücü türden oluyor. Sizin için hazırladığımız içerikte yakınlarınıza yöneltebileceğiniz sorular bulunuyor. Beyin yakan mantık ve zeka sorularına içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
28.08.2023 Eğitim
Ayedaş ve Bedaş duyurdu! İstanbul’da saatlerce süren elektrik kesintisi… 5 Ağustos İstanbul elektrik kesintisi listesi
Ayedaş ve Bedaş duyurdu! İstanbul’da saatlerce süren elektrik kesintisi… 5 Ağustos İstanbul elektrik kesintisi listesi Ayedaş ve Bedaş İstanbul’un bazı bölgelerinde elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu. Pek çok ilçede bakım çalışması amaçlı yapılan kesintide saatlerce elektrik verilmeyecek. Ayrıca Ayedaş ve Bedaş yaşanan kesintiye dair tüm detayları paylaştı.
4.08.2023 Gündem
CHP’de ifşa şoku sonrası kılıçlar çekildi! 'İstifa etsinler'
CHP’de ifşa şoku sonrası kılıçlar çekildi! 'İstifa etsinler' İBB Başkanı İmamoğlu’nun yaptığı gizli toplantının ardından CHP’de “yüzleşme” niteliğinde iki toplantı gerçekleşecek. CHP lideri Kılıçdaroğlu, yarın belediye başkanları ile bir araya gelecek. Toplantıya İmamoğlu da katılacak. PM’de ise kılıçların çekilmesi bekleniyor. CHP kulislerinde “taraflar arasında bir güç savaşı olacak” yorumları yapılıyor.
21.07.2023 Gündem
Yakılarak öldürüldüğü iddia edilmişti! Figen'in kayınvalidesi hakkında karar çıktı
Yakılarak öldürüldüğü iddia edilmişti! Figen'in kayınvalidesi hakkında karar çıktı Muğla’nın Yatağan ilçesinde evinde yanarak hayatını kaybeden 3 çocuk annesi Figen Çoban'ın, eşi, kayınbiraderi ve kayınvalidesi tarafından yakılarak öldürüldüğü ileri sürülmüştü. Davanın ilk duruşmasında kayınvalide için karar çıktı.
13.07.2023 Gündem
Harita ortaya çıktı! Türkiye'nin en yeşil kentleri
Harita ortaya çıktı! Türkiye'nin en yeşil kentleri Türkiye'deki toplam orman alanı, 2023 yılında 23 milyon 245 bin hektar oldu. Antalya, 1 milyon 177 bin hektar ile Türkiye'de en fazla ormana sahip kent. Yüz ölçümüne göre yüzde 72'si orman olan Karabük, kişi başına düşen 29 bin 426 metrekare orman alanı ile de Tunceli, ilk sırada yer alıyor.
9.06.2023 Gündem
2 ildeki ormanlar kestane ve kestane balı üretiminin merkezi olacak
2 ildeki ormanlar kestane ve kestane balı üretiminin merkezi olacak Türkiye’nin önemli orman varlıklarına sahip illeri arasında yer alan Kastamonu ve Sinop’ta, hayata geçirilecek proje çerçevesinde yapılacak planlı müdahaleler ile kestane üretiminin artırılması hedefleniyor. Bölgede yaşayan vatandaşlara yılda toplam 1 milyar lira gelir sağlaması hedeflenen kestane ve kestane balı üretimi için bölgeye göçün de artması hedefleniyor.
13.04.2023 Ekonomi
Ev sahibi ve kiracı arasında 'merdivenden ittin' polemiği! 'Kendi kendini yere atmış'
Ev sahibi ve kiracı arasında 'merdivenden ittin' polemiği! 'Kendi kendini yere atmış' Kocaeli’de bir kişi, anlaşmazlık yaşadığı ev sahibinin kendisini merdivenden ittiğini ileri sürdü. İddiaların hedefi olan ev sahibi ise “Kendi kendini yere atmış” dedi.
29.03.2023 Haberler
Ev sahibi ve kiracı arasında 'merdivenden ittin' polemiği! 'Kendi kendini yere atmış'
Ev sahibi ve kiracı arasında 'merdivenden ittin' polemiği! 'Kendi kendini yere atmış' Kocaeli’de bir kişi, anlaşmazlık yaşadığı ev sahibinin kendisini merdivenden ittiğini ileri sürdü. İddiaların hedefi olan ev sahibi ise “Kendi kendini yere atmış” dedi.
29.03.2023 Gündem
350 kişiyi enkazdan sağ çıkaran madencilerin sırrı! ‘İşimiz bu’
350 kişiyi enkazdan sağ çıkaran madencilerin sırrı! ‘İşimiz bu’ Depremlerin ilk gününden itibaren kamu ve özel sektörden 10 binden fazla madencinin arama kurtarma çalışmalarında görev aldığına dikkat çeken TMD Başkanı Emiroğlu, “Maden arama kurtarma ekipleri afette talimat beklemeden hazır hale gelir. Bu depremde de 2 saatte tüm hazırlıklarını yaptılar” dedi.
22.02.2023 Gündem
Marmaris’in ilk depremzede bebeği dünyaya gözlerini açtı
Marmaris’in ilk depremzede bebeği dünyaya gözlerini açtı Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Antakya'dan Muğla’nın Marmaris ilçesine gelen Pancar ailesinin üçüncü oğlu dünyaya gözlerini açtı.
15.02.2023 Haberler
‘Domuz damı’ndan yaşam koridoruna
‘Domuz damı’ndan yaşam koridoruna Madenciler, ‘domuz damı’ tahkimatlarını bu kez maden ocağında değil, depremlerden etkilenip enkaza dönüşen binalarda kurdu. Bu teknik sayesinde yaşam koridoru açan madenciler birçok kişiyi kurtardı.
14.02.2023 Gündem
Kayınvalideyi taciz eden damattan şok sözler: Bana 2 adet renkli hap verdi
Kayınvalideyi taciz eden damattan şok sözler: Bana 2 adet renkli hap verdi Bolu'da, kayınvalidesi V.D.'ye (55) cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan R.A.(40)'nın mahkemedeki sözleri 'pes' dedirtti.
2.12.2022 Gündem
Onlar evlerine değil, giden anılarına üzülüyor
Onlar evlerine değil, giden anılarına üzülüyor Merkez üssü Düzce’nin Gölyaka ilçesi olan 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından Sarıdere köyündeki ağır hasarlı olduğu tespit edilen evler için yıkım kararı verildi. 47 yılın anılarını içinde bulunduran evin yıkım kararına çok üzüldüğünü söyleyen Hediye Keskin, “Sallanmaya başlayınca korktuk. Dışarı çıktık. Üzülüp ağladık. Anılarımız çoktu bu evde. 47 sene oldu bu evi yapalı” dedi.
24.11.2022 Haberler
Elektronik kelepçe dehşeti! 'Eşimi nasıl çalıştırırsınız?' diyerek kurşun yağdırdı
Elektronik kelepçe dehşeti! 'Eşimi nasıl çalıştırırsınız?' diyerek kurşun yağdırdı Sakarya'da ayağına takılan elektronik kelepçeyi kıran şüpheli, eski eşinin çalıştığı iş yerini bastı. Şüpheli, "Eşimi nasıl çalıştırırsınız?" diyerek girdiği dükkanda iş yeri sahibini ve çalışanı silahla yaraladı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
4.11.2022 Haberler
Elektronik kelepçe dehşeti! 'Eşimi nasıl çalıştırırsınız?' diyerek kurşun yağdırdı
Elektronik kelepçe dehşeti! 'Eşimi nasıl çalıştırırsınız?' diyerek kurşun yağdırdı Sakarya'da ayağına takılan elektronik kelepçeyi kıran şüpheli, eski eşinin çalıştığı iş yerini bastı. Şüpheli, "Eşimi nasıl çalıştırırsınız?" diyerek girdiği dükkanda iş yeri sahibini ve çalışanı silahla yaraladı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
4.11.2022 Gündem
İkitelli Esenler Sanayi Sitesi'nde iş yerinde patlama
İkitelli Esenler Sanayi Sitesi'nde iş yerinde patlama İstanbul Başakşehir'de bulunan İkitelli Esenler Sanayi Sitesi'nde iş yerinde patlama oldu. Patlamada bir kişinin hayatını kaybettiği 3 kişinin yaralandığı öğrenildi. Olayla ilgili İstanbul Valiliği'nden de açıklama geldi.
28.10.2022 Gündem
Bodrum Kalesi’nde Poyrazoğlu rüzgarı
Bodrum Kalesi’nde Poyrazoğlu rüzgarı Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü’nün organizasyonuyla halka açık olarak gerçekleştirilen Ali Poyrazoğlu’nun tek kişilik doğaçlama oyunu “Şıngır Şıngır Beyoğlu”, Bodrum Kalesi’nde sahnelendi.
3.10.2022 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Kayın ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.