Kayınbaba

Kayınbaba

Son dakika Kayınbaba haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kayınbaba gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kayınbaba haber sayfamızda...

Kayınbaba

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 110 kayınbaba haberi bulunmuştur.
Türk gencini evlenirken sınır dışı ettiler! Talihsiz gelin hastanelik oldu
Türk gencini evlenirken sınır dışı ettiler! Talihsiz gelin hastanelik oldu Mülteci olarak gittiği Avusturya'da Alman bir kadınla evlenmek üzereyken ülkeden atılan Hamza, Türkiye'ye geldi. Hamza'nın avukatı, gencin eşiyle tekrar bir araya gelmesi için önünde tek bir yolun olduğunu kaydetti.
17.01.2024 Dünya
Pişkinliğin böylesi! Bu kez seninkini çalacağım kayınbaba
Pişkinliğin böylesi! Bu kez seninkini çalacağım kayınbaba Karaman’da çaldıkları otomobil ile kaçan 2 şüpheli, polisin takibi soncu Konya’nın Taşkent ilçesinde yakalandı. Çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanan zanlı, sevki sırasında "Bu kez seninkini çalacağım kayınbaba" diye seslendi.
24.09.2023 Haberler
Pişkinliğin böylesi! Bu kez seninkini çalacağım kayınbaba
Pişkinliğin böylesi! Bu kez seninkini çalacağım kayınbaba Karaman’da çaldıkları otomobil ile kaçan 2 şüpheli, polisin takibi soncu Konya’nın Taşkent ilçesinde yakalandı. Çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanan zanlı, sevki sırasında "Bu kez seninkini çalacağım kayınbaba" diye seslendi.
24.09.2023 Gündem
Seçim kampanyasında rezaletin sonu yok! Dünyada infial yarattı
Seçim kampanyasında rezaletin sonu yok! Dünyada infial yarattı ABD'de Temsilciler Meclisi Demokrat adayı Susanna Gibson bir canlı yayın platformu üzerinde eşiyle cinsel ilişkiye girdi ve o anları izleyen takipçilerinden seçim kampanyası için destek istedi.
13.09.2023 Dünya
'Swoop' manevrası sonu oldu! Dünyanın konuştuğu ölüm
'Swoop' manevrası sonu oldu! Dünyanın konuştuğu ölüm Yıllardır paraşütle atlayan tecrübeli sporcu Melissa Porter zor bir manevra yapmak istediği sırada feci şekilde öldü. Genç kadının ölümünün arkasındaki nedeni ise doktorlar bile bulamadı.
4.07.2023 Dünya
Bıçakla öldürüp üzerine kaya attı! 16 yaşındaki kızın feci sonu
Bıçakla öldürüp üzerine kaya attı! 16 yaşındaki kızın feci sonu Sokak ortasında defalarca bıçaklanan ve üzerine kaya atılan genç kız hayatını kaybetti. Olay dünya basınında ses getirirken görüntüler kan dondurdu.
2.06.2023 Dünya
Bu kareden sonra parçalara bölündü! Rüya tatilde adım adım vahşet
Bu kareden sonra parçalara bölündü! Rüya tatilde adım adım vahşet Ukraynalı model Alona Savchenko sevgilisi ile gittiği tatilde dehşeti yaşadı. Feci şekilde öldürülen genç kadının son anları anbean güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
17.05.2023 Dünya
Genç kızlar ölüme böyle gitmiş! Saatler sonra boğazları kesildi
Genç kızlar ölüme böyle gitmiş! Saatler sonra boğazları kesildi Ekvador'da cesetleri birbirlerine bağlanmış ve boğazı kesik olarak bulunan genç kızların son anları ortaya çıktı.
10.05.2023 Dünya
Dehşet evi! Ailedeki herkese saldırdı: 2 kişi hayatını kaybetti
Dehşet evi! Ailedeki herkese saldırdı: 2 kişi hayatını kaybetti Adana’da bir kişi; karısını, kayınvalidesini, kayınbabasını ve engelli kayınbiraderin boğazlarını bıçakla kesti. Kayınbabası ve kayınbiraderi ağır yaralanırken karısıyla kayınvalidesi hayatını kaybetti.
3.05.2023 Haberler
Dehşet evi! Ailedeki herkese saldırdı: 2 kişi hayatını kaybetti
Dehşet evi! Ailedeki herkese saldırdı: 2 kişi hayatını kaybetti Adana’da bir kişi; karısını, kayınvalidesini, kayınbabasını ve engelli kayınbiraderin boğazlarını bıçakla kesti. Kayınbabası ve kayınbiraderi ağır yaralanırken karısıyla kayınvalidesi hayatını kaybetti.
3.05.2023 Gündem
Karakoldaki iğrenç olayda yeni gelişme: 'Cinsel olarak sömürüldüm'
Karakoldaki iğrenç olayda yeni gelişme: 'Cinsel olarak sömürüldüm' ABD'de çalıştığı karakoldaki polislerle ilişkiye girdiği ortaya çıkan Maegan Hall basına yaptığı açıklamalarda olayın ortaya çıkmasını ilişkiye girdiği polislerin birbirlerini kıskanmasına bağladı.
2.05.2023 Dünya
Bebeğini bıçakla öldürüp karaciğerini yedi! Komşular her şeyi gördü
Bebeğini bıçakla öldürüp karaciğerini yedi! Komşular her şeyi gördü Kenya'da bir annenin bebeğini vahşice öldürdükten sonra yaptıkları dünyada ses getirdi. Söz konusu olaya çevrede bulunan komşular ise anbean tanık oldu.
27.04.2023 Dünya
Dünyanın en ilginç iş ilanı! Martı olacak kişilerin başvurusunu istiyorlar
Dünyanın en ilginç iş ilanı! Martı olacak kişilerin başvurusunu istiyorlar İngiltere'de açılan ve dünyada ses getiren ilginç iş ilanı görenlerin dikkatini çekti. Bölgenin en büyük sorunu için verilen iş ilanının detayları oldukça farklı.
23.04.2023 Dünya
Ekvador'da kartel dehşeti! Sokaklar parçalanmış ceset ve kafalarla dolu
Ekvador'da kartel dehşeti! Sokaklar parçalanmış ceset ve kafalarla dolu Son günlerde Ekvador'da suç oranı iyice arttı. Kartellerin hüküm sürdüğü ülkede kafa kesmek, katliam yapmak ve sokaklarda parçalanmış ceset görmek normal bir duruma dönüştü.
23.04.2023 Dünya
ABD'li uzman 'Goril balığı' diyerek paylaştı! Sosyal medya ikiye bölündü
ABD'li uzman 'Goril balığı' diyerek paylaştı! Sosyal medya ikiye bölündü ABD'li bir uzman yaptığı paylaşımla sosyal medyayı resmen salladı. Paylaştığı 'goril balığı' fotoğrafı ile gündeme gelen Mike Holston söz konusu paylaşımı ile on binlerce kişiye ulaştı.
22.04.2023 Dünya
10 saat sonra mezarda çığlık! Genç kadını diri diri gömdüler
10 saat sonra mezarda çığlık! Genç kadını diri diri gömdüler Brezilya'da yaşanan akıllara zarar olayda 2 kişi, 36 yaşındaki kadının evini bastı ve kocasının yanında kaçırdı. Olayın sonu mezarlıkta biterken yaşananlar pes dedirtti.
5.04.2023 Dünya
Eski sevgiliden hain plan! Damadı öldürme yöntemi pes dedirtti
Eski sevgiliden hain plan! Damadı öldürme yöntemi pes dedirtti Hindistan'da yeni evli çifte düğün hediyesi olarak getirilen sinema sistemine yerleştirilen patlayıcıların infilak etmesi sonucu 2 kişi öldü çok sayıda kişi ise yaralandı.
5.04.2023 Dünya
Genç kızın feci ölümü! El ve ayaklarını kesip ateşe verdiler
Genç kızın feci ölümü! El ve ayaklarını kesip ateşe verdiler Yeni Zelanda'da cesedi şans eseri bulunan genç kızın feci şekilde öldürüldüğü ortaya çıktı. Olayın detaylarını paylaşan kardeşin açıklamaları ise yürekleri dağladı.
5.04.2023 Dünya
Kayıtlara ilk olarak geçti! Kuduzdan öldü, yarasa detayı tüyler ürpertti
Kayıtlara ilk olarak geçti! Kuduzdan öldü, yarasa detayı tüyler ürpertti ABD'de yarasa ısırığı sonrası hayatını kaybeden şahsın kuduz nedeniyle öldüğü açıklandı. Kayıtlara bir ilk olarak geçen olayda aşı detayı dikkat çekti.
5.04.2023 Dünya
Okyanusun en derininde yaşıyor! İlk kez görüntülendi, türü bilinmiyor
Okyanusun en derininde yaşıyor! İlk kez görüntülendi, türü bilinmiyor Bilim insanlarının kamerasına, Japonya açıklarında deniz seviyesinin 8 kilometre altında yüzerken yakalanan balık, şimdiye kadar görüntülenen en derindeki balık oldu.
3.04.2023 Dünya
Balon faciası! Diri diri yandılar, aileden bir tek o hayatta kaldı
Balon faciası! Diri diri yandılar, aileden bir tek o hayatta kaldı Meksika'da doğum günü sürprizi için hava balonuyla gezintiye çıkan aile dehşeti yaşadı. Söz konusu o anlar dünyada ses getirdi.
3.04.2023 Dünya
14 yaşında katliam yaptı! Acımasız çocuk kartel: El Chapito
14 yaşında katliam yaptı! Acımasız çocuk kartel: El Chapito Meksika'da 14 yaşındaki bir çocuğun yaptıkları ülkede infial yarattı. ABD'li turistlerin kaçırılıp öldürülmesinden hemen sonra ortaya çıkan gelişme kan dondurdu.
17.03.2023 Dünya
Yatak yorgan hiçbir şey yok! 'Nefes almak dışında her şey yasak'
Yatak yorgan hiçbir şey yok! 'Nefes almak dışında her şey yasak' Mart ayının başında açılan ve dünyanın en korkunç çetelerine ev sahipliği yapan 'Mega Hapishaneye' yeni mahkumlar getirildi. Devlet tarafından paylaşılan görüntülerde ise hapishanedeki içler acısı durum 'caydırıcılık' için dünyayla paylaşıldı.
16.03.2023 Dünya
Yakalanmamak için yüzünü değiştirdi, parmak izlerini yaktı! 'Sadist İgor'
Yakalanmamak için yüzünü değiştirdi, parmak izlerini yaktı! 'Sadist İgor' Yıllardır bütün dünyada aranan ve 'Sadist Katil' olarak bilinen İgor Kuzmenko yakalandı. Kuzmenko'nun yıllardır yetkililerden nasıl kaçtığı ise pes dedirtti.
14.03.2023 Dünya
ABD'li turistlerin katili: Scorpions! 'Körfez Karteli' bizzat teslim etti
ABD'li turistlerin katili: Scorpions! 'Körfez Karteli' bizzat teslim etti Meksika'da ABD'li turistleri kaçırıp öldüren kişilerin Körfez Karteline' bağlı Scorpions üyesi olduğu ortaya çıktı. Söz konusu olayın gündem olması üzerine dünya basını 'Scorpions' üyelerinin kim olduğu ve grup hakkındaki korkunç bilgileri yazdı.
13.03.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kayınbaba ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.