Kayınbirader

Kayınbirader

Son dakika Kayınbirader haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kayınbirader gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kayınbirader haber sayfamızda...

Kayınbirader

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 283 kayınbirader haberi bulunmuştur.
Amca 73 oy farkla yendi! Yeğen sonuçlara itiraz edilecek
Amca 73 oy farkla yendi! Yeğen sonuçlara itiraz edilecek Bolu’nun Gerede ilçesinde yeğenine karşı 73 oy fazla alan AK Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Allar, resmi olmayan sonuçlara göre kazandı. Büyük Birlik Partisi’nden aday olan Akif Allar'ın ise amcasına karşı aldığı mağlubiyete itiraz edeceği açıkladı.
1.04.2024 Gündem
İzmir'de ilginç seçim sonucu! Kayınbirader enişteye fark attı
İzmir'de ilginç seçim sonucu! Kayınbirader enişteye fark attı İzmir’in Torbalı ilçesinde, kayınbirader ve eniştenin yarıştığı belediye başkanlığı seçimlerinde kazanan CHP’nin adayı Övünç Demir oldu. Demir’in ablası ile evli olan Özgür Erman Çağlar ise ikinci sırada tamamladı.
1.04.2024 Gündem
Yer: Kocaeli! Kayınbiraderine cadde ortasında ateş etti
Yer: Kocaeli! Kayınbiraderine cadde ortasında ateş etti Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir şahıs kayınbiraderine cadde ortasında tabancayla ateş etti. Şahıs, olay yerinde polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
28.03.2024 Gündem
Sokakta ortasında silahlı saldırıya uğradı, olay yerinde hayatını kaybetti
Sokakta ortasında silahlı saldırıya uğradı, olay yerinde hayatını kaybetti Mardin'de, sokakta yürürken silahlı saldırıya uğrayan Zeynep Gül Kuşçu (31), hayatını kaybetti.
27.12.2023 Gündem
Kocaeli'nde dehşet! Pusuya yatan kayınbirader eniştesini öldürdü
Kocaeli'nde dehşet! Pusuya yatan kayınbirader eniştesini öldürdü Kocaeli'nin Gebze ilçesinde eşiyle boşanma aşamasında olan kişi kayınbiraderi tarafından öldürüldü. Polis ekipleri tarafından yakalanan şüpheli ise tutuklandı.
27.12.2023 Gündem
Emekli öğretmen dehşet saçtı! Eski kayınbiraderini öldürdü
Emekli öğretmen dehşet saçtı! Eski kayınbiraderini öldürdü Çanakkale’de emekli öğretmen, eski kayınbiraderini av tüfeğiyle öldürdü. Emekli öğretmen Halil İbrahim Bayrak ise jandarma ekiplerine teslim oldu.
27.11.2023 Gündem
Kayınbiraderini öldürdü! Oğlu cinayetin detaylarını tek tek anlattı
Kayınbiraderini öldürdü! Oğlu cinayetin detaylarını tek tek anlattı Kocaeli'nin Körfez ilçesinde çıkan kavgada kayınbiraderini silahla vurarak öldüren sanığın yargılanmasına devam edildi. Tanık olarak dinlenen maktulün oğlu, olay gününün tüm detaylarını anlattı.
11.10.2023 Gündem
Yazar Funda Demir eski eşini öldürmüştü! Olay yerindeki çocuğunun ifadesi ortaya çıktı
Yazar Funda Demir eski eşini öldürmüştü! Olay yerindeki çocuğunun ifadesi ortaya çıktı Beşiktaş’ta yazar Funda Demir’in eski eşi mali müşavir Mustafa Çapar’ı ekmek bıçağıyla boğazını keserek öldürdüğü olayla ilgili emniyet ifadeleri ortaya çıktı. Olay sırasında evde bulunan çocuklardan M.Ç. de her şeyi anlattı.
2.10.2023 Gündem
Batman’daki cinayette 3 kayınbirader ile ilgili yeni gelişme
Batman’daki cinayette 3 kayınbirader ile ilgili yeni gelişme Batman’da dini nikahla yaşadığı B.A.'nın, boşanma aşamasındaki eşinin kardeşleri tarafından öldürülen Şafi Bıçak (38) cinayetiyle ilgili gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.
2.10.2023 Gündem
Enişte cinayetinde katilden itiraf: Aileme küfredince dayanamadık
Enişte cinayetinde katilden itiraf: Aileme küfredince dayanamadık Adana'da 41 yaşındaki Necmettin Çakmak'ı öldüren 3’ü kayınbiraderi, 4 kişi tutuklandı. Şüphelilerden kayınbirader Mehmet Sıraç Yıldırım’ın ifadesi ortaya çıktı.
30.09.2023 Gündem
İstanbul'dan Kars'a kan donduran takip! Eşini ve kayınbiraderini öldürdü
İstanbul'dan Kars'a kan donduran takip! Eşini ve kayınbiraderini öldürdü Kars’ın Selim ilçesinde M.B., tartıştığı eşi Ö.B. ile kayınbiraderi Z.Y.'yi pompalı tüfekle öldürdükten sonra kaçtı.
12.06.2023 Gündem
Muhtar cinayetinde aile içi sır ortaya çıktı! Eşi 'Ben öldürdüm' dedi, şoke eden gerçek
Muhtar cinayetinde aile içi sır ortaya çıktı! Eşi 'Ben öldürdüm' dedi, şoke eden gerçek Elazığ'da, 18 Ekim 2021'de cansız bedeni naylona sarılı olarak gömülmüş halde bulunan Kızılay Mahalle muhtarı Muhammet Bahçeci olayına ilişkin duruşma görüldü. Davada, Dilay Bahçeci, eşi Muhammet Bahçeci'yi öldürdüğünü ifade etmesine rağmen, mahkeme heyeti maktulü kayınbiraderi Özkan D. ve eniştesi Rıfat Y.'nin öldürdüğünü tespit ederek şahısları 13'er yıl hapis cezasına çarptırdı.
6.06.2023 Gündem
3 kişinin katili koca tutuklandı
3 kişinin katili koca tutuklandı Adana'da tartıştığı eşi İptihel Baba (29), kayınvalidesi İnaye Hellak (59) ile engelli kayınbiraderi Muhammed Baba’yı (28) boğazını keserek öldürüp, kayınpederi Muhammed Zeki Baba’yı (60) da ağır yaralayan Suriye asıllı Türk vatandaşı Özgür Durmuş (42), tutuklandı.
4.05.2023 Haberler
Aile katliamının perde arkası: Can çekişirken telefona kaydetti
Aile katliamının perde arkası: Can çekişirken telefona kaydetti Adana'da tartıştığı eşi İptihel Baba (29), kayınvalidesi İnaye Hellak (59) ile engelli kayınbiraderi Muhammed Baba’yı (28) boğazını keserek öldürüp, kayınpederi Muhammed Zeki Baba’yı (60) da ağır yaralayan Suriye asıllı Türk vatandaşı Özgür Durmuş (42), tutuklandı.
4.05.2023 Gündem
Dehşet evi! Ailedeki herkese saldırdı: 2 kişi hayatını kaybetti
Dehşet evi! Ailedeki herkese saldırdı: 2 kişi hayatını kaybetti Adana’da bir kişi; karısını, kayınvalidesini, kayınbabasını ve engelli kayınbiraderin boğazlarını bıçakla kesti. Kayınbabası ve kayınbiraderi ağır yaralanırken karısıyla kayınvalidesi hayatını kaybetti.
3.05.2023 Haberler
Dehşet evi! Ailedeki herkese saldırdı: 2 kişi hayatını kaybetti
Dehşet evi! Ailedeki herkese saldırdı: 2 kişi hayatını kaybetti Adana’da bir kişi; karısını, kayınvalidesini, kayınbabasını ve engelli kayınbiraderin boğazlarını bıçakla kesti. Kayınbabası ve kayınbiraderi ağır yaralanırken karısıyla kayınvalidesi hayatını kaybetti.
3.05.2023 Gündem
Kayınbiraderle yasak aşk! Hülya’nın ifadesi ortaya çıktı
Kayınbiraderle yasak aşk! Hülya’nın ifadesi ortaya çıktı Şanlıurfa’da, eşinin kardeşi Ferdi B.'yi (41) tabancayla vurup başında bekleyen Hülya B. (33), tutuklandı. Hülya B.’nin ifadesi ortaya çıktı.
5.04.2023 Gündem
Hülya'ya çelik yelekli önlem! Kayınbiraderle yasak aşk böyle bitti: Namusumu temizledim
Hülya'ya çelik yelekli önlem! Kayınbiraderle yasak aşk böyle bitti: Namusumu temizledim Şanlıurfa’da, kayınbiraderi Ferdi B.'yi (41) tabancayla öldürüp 'Namusumu temizledim' diyerek bağıran Hülya B. (33), çelik yelek giydirilerek adliyeye sevk edildi.
4.04.2023 Gündem
Genç kadın 'namusumu temizledim' diyerek kayınbiraderini vurdu! Yeni görüntüler ortaya çıktı
Genç kadın 'namusumu temizledim' diyerek kayınbiraderini vurdu! Yeni görüntüler ortaya çıktı Şanlıurfa’da bir kadının kayınbiraderini sokak ortasında silahla vurarak öldürdüğü anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
4.04.2023 Haberler
Genç kadın 'namusumu temizledim' diyerek kayınbiraderini vurdu! Yeni görüntüler ortaya çıktı
Genç kadın 'namusumu temizledim' diyerek kayınbiraderini vurdu! Yeni görüntüler ortaya çıktı Şanlıurfa’da bir kadının kayınbiraderini sokak ortasında silahla vurarak öldürdüğü anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
4.04.2023 Gündem
Şanlıurfa'da dehşet! Bir kadın öldürdüğü kayınbiraderinin başında polisi bekledi
Şanlıurfa'da dehşet! Bir kadın öldürdüğü kayınbiraderinin başında polisi bekledi Şanlıurfa’da bir kadın, sokak ortasında silahla vurup öldürdüğü kayınbiraderinin başında polisi bekledi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
3.04.2023 Haberler
3 çocuk annesi dehşet saçtı! Kayınbiraderini öldürüp, 'Namusumu temizledim' dedi
3 çocuk annesi dehşet saçtı! Kayınbiraderini öldürüp, 'Namusumu temizledim' dedi Şanlıurfa’da bir kadın, sokak ortasında silahla vurup öldürdüğü kayınbiraderinin başında polisi bekledi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
4.04.2023 Gündem
Kayınbiraderini 33 bıçak darbesiyle öldürdü! Savcı mütalaasını açıkladı
Kayınbiraderini 33 bıçak darbesiyle öldürdü! Savcı mütalaasını açıkladı Antalya’nın Kepez ilçesinde, kayınbiraderi Oktay Kara'yı (28) 33 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Ramazan Uysal (49) hakkında mütalaasını açıklayan savcı, ömür boyu hapis cezası istedi.
17.01.2023 Gündem
Yengenin kayınbiraderine korkunç planı! Kaza zannedilen olayda şok detay
Yengenin kayınbiraderine korkunç planı! Kaza zannedilen olayda şok detay Konya'da bisikleti ile seyir halindeyken bir aracın çarpması sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 50 yaşındaki şahsa yengesinin çarptığı ortaya çıktı. Şüpheli kadının kazadan sonra gittiği tamirciye "Kaza yaptığımdan eşimin haberi yok. Otomobili bir gün içinde tamir edin" dediği öğrenildi.
18.12.2022 Gündem
13 yıl sonra ortaya çıkan yasak aşk cinayetinde flaş gelişme! Tutuklandılar
13 yıl sonra ortaya çıkan yasak aşk cinayetinde flaş gelişme! Tutuklandılar Denizli’den 13 yıl önce inşaatlarda çalışmak üzere gittiği Muğla’da ortadan kaybolan Bayram Tosun’u öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan karı koca ve kayınbirader tutuklandı. Aylardır cinayeti kabul etmeyen koca, eşiyle ilişkisi olduğunu öğrendiği Bayram Tosun’u öldürdüğünü itiraf etti.
29.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kayınbirader ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.