Otomobilde arkadaşlarıyla içki içen genç kız av tüfeğiyle vuruldu
Otomobilde arkadaşlarıyla içki içen genç kız av tüfeğiyle vuruldu Aksaray'da ikiz kız kardeşi ve 2 erkek arkadaşıyla otomobilde içki içen kız öldürüldü
25.10.2010 Gündem
Eski sevgilisi şiddete uğradığını iddia etmişti!  Arkadaşları Fırat Tanış'ın imdadına yetişti
Eski sevgilisi şiddete uğradığını iddia etmişti! Arkadaşları Fırat Tanış'ın imdadına yetişti Piyanist ve besteci İklim Tamkan'ın kendisini psikolojik şiddete maruz bıraktığı, tehdit ettiği ve ısrarlı takipte bulunduğu gerekçesiyle uzaklaştırma kararı aldırdığını belirttiği oyuncu Fırat Tanış, önceki akşam Ataşehir Duru Tiyatrosu'ndan çıkarken görüntülendi. Tanış'ın arkadaşları, gazetecilerin şiddet iddialarıyla ilgili sorularına yanıt verdi.
6.04.2024 Cadde
100’e yakın hekim hayatını kaybetti
100’e yakın hekim hayatını kaybetti Depremin vurduğu 10 kentte ölen 10 binlerce kişinin içinde 100’e yakın doktor da vardı. Sevdikleriyle yaşadıkları evlerin yıkılması sonucu ölen doktorların kimi rezidansta kimi de güvenli bulduğu sitelerde yaşıyordu.
16.02.2023 Gündem
Kübra Açıl kimdir, Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl kaç yaşında? Survivor Panorama sunucusu Kübra Açıl'ın yaşamı ile ilgili bilgiler...
Kübra Açıl kimdir, Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl kaç yaşında? Survivor Panorama sunucusu Kübra Açıl'ın yaşamı ile ilgili bilgiler... Kübra Açıl, bu sene Survivor Panorama ekibinde yer alıyor. Survivor Panorama bugün ekranlarda yer alıyor. Survivor Panorama sunucusu Kübra Açıl'ın yaşamı merak konusu. Peki Kübra Açıl kimdir, kaç yaşında?
19.01.2022 Cadde
“27 yıldır kendime ait bir iz yaratmak  için uğraşıyorum”
“27 yıldır kendime ait bir iz yaratmak için uğraşıyorum” 14’üncü stüdyo albümü “Ben Yaşarım”la sevenlerinin karşısında olan Sertab Erener, “Beni en iyi ifade eden albümüm” dediği “Ben Yaşarım”ı anlattı.
1.08.2020 Cumartesi
Red Bull Music Festival İstanbul heyecanı 15 Ekim’e kadar devam edecek
Red Bull Music Festival İstanbul heyecanı 15 Ekim’e kadar devam edecek Red Bull Music Festival İstanbul 15 Ekim’e kadar müzikseverleri; 5 konsept gece ile 6 ayrı mekanda ağırlıyor. 1 Ekim’de başlayan ve Ceza, Kabus Kerim, Erci E., Kamufle, Khontkar, Ata Kak, Demdike Stare, Stellar om Source, Ammar 808 gibi birçok sanatçıyı ağırlayan festivalde gelecek günler de birbirinden heyecanlı olacak.
8.10.2019 Kültür Sanat
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
Filede Halkbank küme düştü
Filede Halkbank küme düştü Vestel Venus Sultanlar Ligi'ne veda eden ilk takım Halkbank oldu.
1.07.2020 Voleybol
MHP milletvekili aday listesi belli oldu! İşte il il MHP milletvekili adayları
MHP milletvekili aday listesi belli oldu! İşte il il MHP milletvekili adayları MHP milletvekili aday listesi YSK'ya teslim edildi. 24 Haziran'da gerçekleştirilecek 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin milletvekili aday listesi kesinleştirildi. İşte il il MHP milletvekili aday listesi
22.05.2018 Gündem
İsimler nelerdir ve anlamları nelerdir ?
İsimler nelerdir ve anlamları nelerdir ? Her aile çocuğuna anlamlı isimler koymak ister. Bu isimlerin anlamlarını bilmek, örfe ve âdete uygun olup olmadığını öğrenmek ister. Öğrenmek isteyeceğiniz bir çok isimleri belirlemek ve bazı isimlerin anlamlarını sizinle paylaşmak istedik. Buyrun inceleyelim.
23.04.2018 Gündem
2017 Attilâ İlhan Edebiyat  Ödülleri sahiplerini buldu
2017 Attilâ İlhan Edebiyat  Ödülleri sahiplerini buldu Attilâ İlhan Bilim, Sanat ve Kültür Vakfı’nın, Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları’nın desteğiyle düzenlediği Attilâ İlhan Edebiyat Ödülleri’nin sahipleri belli oldu.
2.11.2017 Cadde
En güzel kız bebek isimleri ve anlamları
En güzel kız bebek isimleri ve anlamları Her gün ülkemizde binlerce aile bebek heyecanı yaşıyor. Doğum sürecinde en fazla araştırılan konuların başında ise isim geliyor. En modern, yeni ve güzel kız bebek isimlerini anlamları ile beraber sizler için derledik. İşte en güzel kız bebek isimleri...
29.10.2017 Gündem
1. Fen Bilimleri Proje Yarışması'nda en iyiler belli oldu
1. Fen Bilimleri Proje Yarışması'nda en iyiler belli oldu Öğrencilerin bilime karşı olumlu bir tutum edinmeleri adına hazırlanan 1. Fen Bilimleri Proje Yarışması İTÜ Geliştirme Vakfı Okullarında gerçekleşti. İstanbul genelinden 17 okulun 39 proje ile katıldığı yarışmada en iyi proje ödülünü, Darüşşafaka Eğitim Kurumlarından ‘Metro Dursun, Enerji Dolsun’ isimli proje ile Tolga Yamatma danışmanlığında Dudunur Özdamar ve Emine Gücük isimli öğrenciler aldı.
5.05.2017 Eğitim
VakıfBank set vermeden finalde
VakıfBank set vermeden finalde Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından düzenlenen Kadınlar Kupa Voley final etabının yarı final maçında, Bursa Büyükşehir Belediyespor'u 3-0 mağlup eden VakıfBank, ilk finalist oldu.
1.07.2020 Voleybol
Hayat Şarkısı 21. son bölüm sezon finalinde nefesleri kesti! İzle
Hayat Şarkısı 21. son bölüm sezon finalinde nefesleri kesti! İzle Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hayat Şarkısı, sezona ara verdi. Başrollerinde Burcu Biricik ve Birkan Sokullu’nun yer aldığı Hayat Şarkısı, 21. bölümüyle sezon finalini gerçekleştirdi. Hayat Şarkısı sezon finalinde Mahir, anne dediği Emine’yi kurtarabilmek için Hülya’nın sırlarını tek tek açıklamak zorundadır… İşte detaylar…
2.07.2016 Gündem
Hayat Şarkısı 10. bölüm fragmanında Mehmet kayboluyor, ortalık karışıyor!
Hayat Şarkısı 10. bölüm fragmanında Mehmet kayboluyor, ortalık karışıyor! Salı akşamlarının bomba dizisi Hayat Şarkısı yeni bölümüyle ekrana geliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Hayat Şarkısı 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanlandıran yeni bölüm fragmanında büyük karşılaşma sahnesi şoke etti. İşte Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanı ve özeti haberimizde.
8.04.2016 Gündem
Kastamonu Belediyespor Avrupa'da finale çıktı
Kastamonu Belediyespor Avrupa'da finale çıktı Hentbol Kadınlar Avrupa Challenge Kupası yarı final rövanş maçında, Kastamonu Belediyespor, Ukrayna ekibi Karpaty'yi 30-25 mağlup etti. Kupada ilk maçı da 24-20 kazanan Kastamonu Belediyespor, finale yükseldi.
1.07.2020 Diğer
Hayat Şarkısı 9. yeni bölüme damga vuran öpüşme! - izle
Hayat Şarkısı 9. yeni bölüme damga vuran öpüşme! - izle Kanal D ekranının sevilen dizisi olan Hayat Şarkısı yepyeni bölümü ile ekrana geliyor. Heyecanın hiç bitmediği Hayat Şarkısı 9. yeni bölüm fragmanları ard arda yayınlanmaya başlandı. Hayat Şarkısı yeni bölüme damga vuran olay ise öpüşme sahnesi oldu. Kimsenin beklemediği o sahne izleyicileri şoka uğrattı. İşte Hayat Şarkısı 9. yeni bölüm fragmanı ve özel kareler.
1.04.2016 Gündem
BENİM DEĞİL ABLAMIN KIZI
BENİM DEĞİL ABLAMIN KIZI Şeyma Subaşı önceki gün Nişantaşı’ndaydı.
10.06.2014 Cadde
Ogretmen atamalarının tam listesi
Ogretmen atamalarının tam listesi Bilgisayar kursuyla atanan üç bin 500 snıf öğretmeniyle, açıktan atama kurumlararası atama, kurumiçi atama ve emekli olup çalışmak isteyen üç bin 753 öğretmenin listesini yayınlıyoruz.