Kayıp Balıkçı

Kayıp Balıkçı

Son dakika kayıp balıkçı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kayıp balıkçı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kayıp balıkçı haber sayfamızda...

Kayıp Balıkçı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 378 kayıp balıkçı haberi bulunmuştur.
Batan teknede kaybolan balıkçıdan acı haber geldi
Batan teknede kaybolan balıkçıdan acı haber geldi İzmir’in Dikili ilçesi açıklarında 4 kişinin öldüğü batan balıkçı teknesinde kaybolan Gökhan Çakır'ın da cesedi bulundu. Çakır'ın batan tekneye yakın bir mesafede 15 metre derinlikte olduğu tespit edildi.
2.02.2024 Gündem
Kaybolan balıkçının arkadaşlarına söylediği son sözü ortaya çıktı!
Kaybolan balıkçının arkadaşlarına söylediği son sözü ortaya çıktı! İzmir'in Dikili ilçesi açıklarında 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldığı, 5 kişinin ise yaralı olarak kurtarıldığı balıkçı teknesinin batmasıyla ilgili kayıp 2 kişinin ailelerinin acılı bekleyişi sürüyor. Gökhan Çakır’ı arama kurtarma çalışmaları sürerken ağabey Mehmet Çakır, “Kardeşim de onların yanındaymış kurtulan çocuklar öyle söylüyor. Hatta ‘ben yüzeceğim’ demiş. Yanlarında ayrılmış” dedi.
30.01.2024 Haberler
Kaybolan balıkçının arkadaşlarına söylediği son sözü ortaya çıktı!
Kaybolan balıkçının arkadaşlarına söylediği son sözü ortaya çıktı! İzmir’in Dikili ilçesi açıklarında batan balıkçı teknesinde kaybolan 2 kişiden Medine Karaduman'ın da cansız bedenine ulaşıldı. Olayda ölü sayısı 4’e çıkarken, ekiplerin kayıp Gökhan Çakır’ı arama çalışmaları ise sürüyor.
30.01.2024 Gündem
Andrew Tate'i önündeki pizza kutusu ele verdi! Malikaneden silahlar, kılıçlar ve 'goril dolar' çıktı
Andrew Tate'i önündeki pizza kutusu ele verdi! Malikaneden silahlar, kılıçlar ve 'goril dolar' çıktı Romanya'da kardeşiyle birlikte gözaltına alınan sosyal medya ikonu, insan kaçakçılığının yanı sıra tecavüz ve yetişkin film sektörü için zorlama gibi suçlamalarla karşı karşıya. Bükreş yakınlarındaki karargahta ortaya çıkanlar ise, dünya çapında ses getirdi.
30.12.2022 Dünya
Kayıp balıkçı iki gün şamandırada bekleyerek hayatta kaldı
Kayıp balıkçı iki gün şamandırada bekleyerek hayatta kaldı Atlantik Okyanusu'nda teknesinden düşen David Soares, şamandıraya ulaşmak için dört saat yüzdü. İki gün sonra balıkçıyı bulan arkadaşları gözyaşlarını tutamadı.
28.12.2022 Dünya
Kayıp balıkçı 4 gün sonra ölü olarak bulundu
Kayıp balıkçı 4 gün sonra ölü olarak bulundu Muğla'nın Marmaris İlçesinde 4 gün önce teknesi ile denize açılan 48 yaşındaki Durmuş Bozdağ isimli kayıp balıkçı, sahil güvenlik ekipleri tarafından ölü olarak bulundu.
15.05.2022 Gündem
Bodrum'daki kayıp balıkçının teknesi bulundu, kendisi aranıyor
Bodrum'daki kayıp balıkçının teknesi bulundu, kendisi aranıyor Muğla’nın Bodrum ilçesinde teknesiyle denize açılan amatör balıkçı Erol Şimşek'ten (60), 2 gündür haber alınamıyor. Teknesi devrilmiş şekilde bulunan Şimşek'i arama çalışmaları sürüyor.
19.04.2022 Gündem
Kayıp balıkçıya arama çalışmalarında iz takip köpekleri de kullanılıyor
Kayıp balıkçıya arama çalışmalarında iz takip köpekleri de kullanılıyor Balıkesir’de, avlanmak için Manyas Gölü’ne açılan balıkçı Osman Arı’yı (61) arama çalışmaları devam ediyor. Çalışmalarda ekiplerin yanı sıra iz takip ve arama köpekleri de ye alırken, son olarak görüldüğü bölgede arama çalışmalarına dalgıç ekipleri de destek verdi.
17.01.2022 Gündem
Marmara Denizi'nde avlanmaya çıkan balıkçı kayboldu
Marmara Denizi'nde avlanmaya çıkan balıkçı kayboldu Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesinden avlanmak üzere Marmara Denizi'ne açılan balıkçı Mehmet Şenses(72), kayboldu. Teknesi bulunan Şenses'in bulunması için Sahil Güvenlik Komutanlığı ve AFAD ekipleri aramayı sürdürüyor.
30.03.2021 Gündem
Son dakika haberi... Kayıp balıkçılarla ilgili İstanbul Valiliği'nden yeni açıklama
Son dakika haberi... Kayıp balıkçılarla ilgili İstanbul Valiliği'nden yeni açıklama Son dakika haberine göre: İstanbul Valiliği, Kilyos açıklarında, bir tanker ile balıkçı teknesinin çarpıştığı kaza sonrası kaybolan 3 balıkçıdan, henüz ulaşılamayan 2'si için gün boyu yapılan arama kurtarma çalışmalarında herhangi bir bulguya rastlanılmadığını, arama faaliyetlerine yarın da devam edileceğini bildirdi.
12.01.2020 Gündem
Çalışmalar bu sabah tekrar başladı!
Çalışmalar bu sabah tekrar başladı! İstanbul Sarıyer Kilyos açıklarında tanker ile balıkçı teknesinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada kaybolan balıkçıları arama kurtarma çalışmaları sabah erken saatlerde yeniden başladı. Ekipler sabahın ilk ışıklarıyla birlikte kaybolan iki balıkçıyı aramak için çalışmalara başladı.
12.01.2020 Gündem
Kayıp balıkçının cenazesi, 10 ay sonra toprağa verildi
Kayıp balıkçının cenazesi, 10 ay sonra toprağa verildi Hatay'ın İskenderun ilçesinde geçen şubat ayında balık avlamak için botla açıldığı denizde kaybolan ve 4 ay önce cesedi kıyıya vuran Hakan Şen (35), gözyaşları arasında toprağa verildi.
12.12.2019 Gündem
Başı ve kolları olmayan cesetin kime ait olduğu belli oldu
Başı ve kolları olmayan cesetin kime ait olduğu belli oldu Hatay'ın İskenderun ilçesinde 4 ay önce Sarıseki sahiline vuran, başı ve kolları olmayan cesedin balık avı için denize açılan Hakan Şen'e (35) ait olduğu belirlendi.
11.12.2019 Gündem
Kayıp balıkçı 29 gündür aranıyor!
Kayıp balıkçı 29 gündür aranıyor! Sinop'ta denize açılan ve kendisinden haber alınamayan balıkçıyı arama çalışmalarında 29 gündür sonuca ulaşılamadı.
21.06.2019 Gündem
Balığı canlı canlı yiyor! Denizde vampir pire kabusu…
Balığı canlı canlı yiyor! Denizde vampir pire kabusu… Muğla’da, ağa takılan balıklara bir deniz canlısı dadandı. Isırarak açtıkları küçük deliklerden içeri giren bu ürkütücü tür, balığın etli kısımlarını canlı canlı yiyerek geriye sadece deri ve kılçık bırakıyor.
27.02.2019 Gündem
Feribot, balıkçı teknesine çarptı
Feribot, balıkçı teknesine çarptı ÇANAKKALE'nin Gelibolu ilçesinde, 62 yaşındaki Kaptan Tümer Özden'in yönetimindeki özel bir şirkete ait 'Erdemler 5' adlı feribot, limanın 50 metre açığında bir balıkçı teknesine çarptı. Parçalanarak batan balıkçı teknesinin sahibi 57 yaşındaki Şerafettin Çalışkan kayboldu, yanındaki 42 yaşındaki Murat Sezek ise kurtarıldı. Olay, bugün saat 00.30 sıralarında, Gelibolu Limanı'nın açığında yaşandı. Lapseki ilçesinin Çardak Beldesi'nden Gelibolu ilçesine seferini gerçekleştiren Kaptan Tümer Özden'in kullandığı yolcu ve araç taşımacılığı yapan feribot, yaklaştığı Gelibolu Limanı'nın 50 metre açığında balık avlayan Şerafettin Çalışkan'a ait balıkçı teknesine çarptı. Kaza sonrası parçalanarak sulara gömülen tekneyle birlikte kaybolan Çalışkan'ı arama kurtarma çalışması başlatıldı. Balıkçı teknesindeki Murat Sezek ise çevredekiler tarafından kurtarıldı. Kaza sonrası feribotun kaptanı Tümer Özden, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince gözaltına alındı. Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanlığı ekipleri, kayıp balıkçı Şerafettin Çalışkan'ı arama çalışmalarını geceden buyana sürdürüyor. Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın 2 botu ve 1 dalış ekibi, kazanın yaşandığı yerde arama kurtarma çalışmalarına katıldı. Kayıp olan Şerafettin Çalışkan'ı bulmak için ekipler dalış gerçekleştirdiği anlarda, dalışın limanın hemen açığında olması nedeniyle Gelibolu-Lapseki ve Gelibolu-Çardak seferleri de aralıklarla kontrollü olarak yapılabiliyor.
11.09.2019 Haberler
Feribot, balıkçı teknesine çarptı: 1 kayıp
Feribot, balıkçı teknesine çarptı: 1 kayıp Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde, kaptan Tümer Özden'in (62) yönetimindeki özel bir şirkete ait 'Erdemler 5' adlı feribot, limanın 50 metre açığında balıkçı teknesine çarptı.
7.12.2017 Gündem
Denizde cesedi bulunan balıkçının polis oğlu babasının elini tutup ağladı
Denizde cesedi bulunan balıkçının polis oğlu babasının elini tutup ağladı SAMSUN'un Yakakent İlçesi'nde fırtına nedeniyle kayığı alabora olan balıkçı 55 yaşındaki Muharrem Şen'in 9 gün sonra cansız bedenine ulaşıldı. 7 metre derinlikte balık ağına sarılı bulunan Şen'in cenazesi kıyıya çımarılırken, polis memuru olan oğlu babasını elini tutup gözyaşı döktü.
18.02.2017 Gündem
Denizde cesedi bulunan balıkçının polis oğlu babasının elini tutup ağladı
Denizde cesedi bulunan balıkçının polis oğlu babasının elini tutup ağladı SAMSUN'un Yakakent İlçesi'nde fırtına nedeniyle kayığı alabora olan balıkçı 55 yaşındaki Muharrem Şen'in 9 gün sonra cansız bedenine ulaşıldı. 7 metre derinlikte balık ağına sarılı bulunan Şen'in cenazesi kıyıya çımarılırken, polis memuru olan oğlu babasını elini tutup gözyaşı döktü.
18.02.2017 Gündem
Şile, gidenleri geri vermiyor!
Şile, gidenleri geri vermiyor! Şile’de kayalıklara çarparak batan botun kayıp personeli ve bir balıkçı halen bulunamadı. Batan botun parçaları çıkarıldı ancak tüm çabalara rağmen iki kişiye beşinci günün sonunda da ulaşılamadı
8.12.2012 Gündem
Kıyı Emniyeti karaya oturdu!
Kıyı Emniyeti karaya oturdu! Şile açıklarında önceki gün batan gemidekileri kurtarmaya giden ve kayalıklara çarparak parçalanan tahlisiye botu Kıyı Emniyeti’nin ‘çalışmalarını’ tartışmaya açtı. Kaptan Cemil Özben ile yağcı Turgay Sarıboğa’nın cesetlerine dün ulaşılırken, gemi ve bottaki toplam 9 kişi hala kayıp
6.12.2012 Gündem
Mozambik'te tekne faciası: En az 94 ölü
Mozambik'te tekne faciası: En az 94 ölü Mozambik'te teknenin alabora olması sonucu en az 94 kişinin hayatını kaybettiği, 26 kişinin ise hala kayıp olduğu açıklandı.
8.04.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özgür efendi, Türk filmindeki 'Mazlum' karakterine döndü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özgür efendi, Türk filmindeki 'Mazlum' karakterine döndü İzmir'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin durumuna dikkat çekerek, "Özgür efendi, Türk filmindeki 'Mazlum' karakterine döndü. Her canı sıkılan, her kafası bozulan gelip kendisine tekme tokat dalıyor." dedi. Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na da tepki gösterdi.
10.03.2024 Gündem
Her telefon bir kumarhane
Her telefon bir kumarhane Yasa dışı sanal kumara erişimin kolaylığı, kumar bağımlılığını artırıyor. “Bonus” ve “ödül”lerle sanal kumar tuzağına çekilenler arasında evini kaybeden de var, suça karışıp cezaevine giren de... Kolay yoldan para kazanma hevesi, ya kumarda ya da dolandırılarak eldekinin de kaybedilmesiyle sonuçlanıyor.
9.03.2024 Gündem
Marmara Denizi açıklarında bulunan ceset  'BATUHAN A' isimli geminin sahibine ait çıktı
Marmara Denizi açıklarında bulunan ceset 'BATUHAN A' isimli geminin sahibine ait çıktı Marmara Denizi'nde İmralı Adası açıklarında 3 Mart’ta balıkçılar tarafından su yüzeyinde bulunan cesedin, yapılan DNA testi sonucu, 15 Şubat'ta batan 'BATUHAN A' isimli geminin sahibi Murat Altıntaş’a (51) ait olduğu belirlendi.
6.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kayıp Balıkçı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.