Kaybolan dağcının cesedi bulundu
Kaybolan dağcının cesedi bulundu  Kahramanmaraş'ta arkadaşlarıyla çıktığı dağda kaybolan dağcının cesedi bulundu.
4.06.2020 Gündem
Fethiye'de, 14 gündür kayıp olan dağcının cansız bedenine ulaşıldı
Fethiye'de, 14 gündür kayıp olan dağcının cansız bedenine ulaşıldı Muğla'nın Fethiye ilçesinde 14 gün önce kaybolduğu bildirilen dağcının cansız bedeni bulundu.
26.05.2020 Haberler
'Annesinin sesiyle' aranmıştı... 14 gün sonra acı haber
'Annesinin sesiyle' aranmıştı... 14 gün sonra acı haber Muğla'nın Fethiye ilçesinde 14 gün önce kaybolduğu bildirilen dağcının cansız bedeni bulundu.
26.05.2020 Gündem
Kayıp dağcının eşinden duygulandıran paylaşım! Sabırla bekliyorum
Kayıp dağcının eşinden duygulandıran paylaşım! Sabırla bekliyorum Uludağ’da zirve tırmanışı yaparken, kaybolan amatör dağcılar Mert Alpaslan (31) ve Efe Sarp'ı (37) arama çalışmaları, 16’ncı günde de sürdürüldü. 2 dağcıya henüz ulaşılamazken, kayıp dağcılardan Mert Alpaslan'ın eşi Burcu Alpaslan'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, yürekleri dağladı. Burcu Alparslan paylaşımında, “Sevginin olduğu yerde ümitsizlik olmaz. Sabırla bekliyorum” yazdı.
17.12.2019 Gündem
‘Kırmızı ceket’ alarmından sonra şimdi de baton bulundu!
‘Kırmızı ceket’ alarmından sonra şimdi de baton bulundu! Bursa Uludağ'da kayıp iki amatör dağcı Efe Sarp ve Mert Alpaslan'a ait olduğu iddia edilen dağcı bastonu (Baton) bulundu. Bu gelişmeyle ilgili yetkililerden henüz bir açıklama yapılmazken, bulunan batonun kayıp 2 dağcıya ait olabileceği belirtildi.
10.12.2019 Gündem
Dağda kayboldular... 480. metrede dehşet!
Dağda kayboldular... 480. metrede dehşet! Rusya’nın Krasnodar bölgesinden hareket ederek Kuzey Osetya’da bulunan Kafkas dağlarında tırmanışa geçen dağcılar kayboldu. Ekipler 5 dağcıyı kurtarırken, geri kalan 3 dağcının hayatını kaybettiğini düşünülüyor.
25.08.2018 Dünya
Kayıp dağcı ölü olarak bulundu
Kayıp dağcı ölü olarak bulundu Niğde'de Demirkazık Dağı'na çıkan ve dün gece saat 22.00'den itibaren kendisinde haber alınamayan 56 yaşındaki Serdar Ayrılmaz, ölü olarak bulundu. Niğde'deki Aladağlar bölgesindeki Demirkazık Dağı'na çıkan 56 yaşındaki profesyonel dağcı Serdar Ayrılmaz'dan dün gece saat 22.00'den itibaren haber alınamayınca, AFAD, UMKE ve jandarma ekipleri tarafından arama kurtarma çalışması başlatılmıştı. Ayrılmaz'ın cep telefonundan alınan sinyalin olduğu bölgede yoğunlaşan arama kurtarma çalışmalarına askeri helikopter de katıldı. Yaklaşık 15 saat süren arama kurtarma çalışmaları sonrasında ekiplerin Serdar Ayrılmaz'a ulaştığı ve hayatını kaybettiği belirlendi.
11.09.2019 Yaşam
Kayıp dağcı ölü olarak bulundu
Kayıp dağcı ölü olarak bulundu Niğde'de Demirkazık Dağı'na çıkan ve dün gece saat 22.00'den itibaren kendisinde haber alınamayan 56 yaşındaki Serdar Ayrılmaz, ölü olarak bulundu.
22.05.2017 Gündem

Benzer Haber Etiketleri