Ataşehir'de pitbull dehşeti kamerada
Ataşehir'de pitbull dehşeti kamerada  Ataşehir’de biri pitbull cinsi olan 2 köpek sahibi tarafından gezdirildiği esnada, yavrularını koruyan kediye saldırdı. Kedinin feci şekilde saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.
10.12.2020 Gündem
İstanbul Kayısdağı'nda korkutan orman yangını
İstanbul Kayısdağı'nda korkutan orman yangını Ataşehir Kayışdağı'nda orman yangını çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alındı. İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları sürüyor.
3.08.2020 Haberler
1 hektarlık alan yanmıştı! Havadan görüntülendi!
1 hektarlık alan yanmıştı! Havadan görüntülendi! İstanbul Kayışdağı'ndaki ormanlık bölgede çıkan yangının ardından tahrip olan 1 hektarlık alan havadan görüntülendi.
29.06.2020 Haberler
Kayışdağı'da yanan ormanlık alan havadan fotoğraflandı
Kayışdağı'da yanan ormanlık alan havadan fotoğraflandı İstanbul Kayışdağı'ndaki ormanlık bölgede çıkan yangının ardından tahrip olan 1 hektarlık alan havadan fotoğraflandı.
29.06.2020 Gündem
Kayışdağı'nda orman yangını
Kayışdağı'nda orman yangını Son dakika haberi... Kayışdağı Ferhatpaşa yakınında ormanlık alanda yangını çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
28.06.2020 Haberler
Kayışdağı'nda orman yangını
Kayışdağı'nda orman yangını Kayışdağı Ferhatpaşa yakınında orman yangını çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
28.06.2020 Gündem
19 Eylül 2018 Türkiye Ve Dünya Gündemi (Öğle Bülteni)
19 Eylül 2018 Türkiye Ve Dünya Gündemi (Öğle Bülteni) 19 Eylül 2018 Türkiye Ve Dünya Gündemi
11.09.2019 Haberler
'Dehşet Çifliği’nin şüphelisi: “Kendi rızalarıyla geldiler, alıkoymadım"
'Dehşet Çifliği’nin şüphelisi: “Kendi rızalarıyla geldiler, alıkoymadım" Ataşehir Kayışdağı’nda yurttan kaçan bazı kızları 24 saat köpeklerle korunan bir çiftlikte tuttuğu iddia edilen şüpheli A.S.’nin emniyet ve savcılık ifadeleri ortaya çıktı. Şüpheli, kızların kendi rızalarıyla çiftliğe gittiğini belirterek, “Alıkoymadım, cinsel ilişkide bulunmadım. Şantaj ve tehdit etmiş de değilim” dedi. Ataşehir Kayışdağı’nda yurttan kaçan kızların bir çiftlikte tutulduğunun tespit edilmesiyle 24 saat köpeklerle korunan çiftliğe ve çiftlik sahibinin evine polis ekipleri tarafından operasyon düzenlenmiş ve çiftlik sahibi A.S. ile Afganistan uyruklu S.R. gözaltına alınmıştı. Çiftlikte yapılan aramada, küçük kızların cinsel istismara uğradığı videoları içeren CD’ler, 2 tabanca ve 180 mermi ele geçirilmişti.
11.09.2019 Yaşam
İstanbul'da dehşet çiftliği
İstanbul'da dehşet çiftliği Ataşehir Kayışdağın'da yurttan kaçan bazı kızların 24 saat köpeklerle korunan bir kaz çiftliğinde tutulduğunu tespit eden İstanbul polisi harekete geçti. İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın talimatıyla kurulan Çocuk Şube Müdürlüğü bünyesindeki özel ekip, köpekleri bayıltarak çiftliğe operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada kızların silah tehdidiyle uğradığı cinsel istismarın görüntülerinin olduğu CD’ler ve silah ele geçirdi. Çiftlik sahibi Abuzer Sayan'ın Ataşehir'deki evine de operasyon düzenleyen polis evde zorla tutulan 17 yaşındaki H.K.K.'yi kurtardı. Nefes kesen operasyon kameralara da yansıdı. İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan’ın talimatıyla Çocuk Şube Müdürlüğü bünyesinde kurulan özel ekip, yurttan kaçan kızları bulmak için çalışma başlattı. Çalışmalarının ardından polis ekipleri, kızlardan bazılarının Ataşehir Kayışdağı’ndaki bir kaz çiftliğinde tutulduğunu tespit etti. 24 saat köpeklerle korunan çiftliği bir süre gözetim altında tutan polis ekipleri önceki gün operasyon düzenledi. 3 pitbull ve 1 kangal cinsi köpeği bayıltarak içeri giren polis ekipleri kaz ve tavuklara bakan Afganistanlı Sabur R.'yi gözaltına aldı.Çiftlikte arama yapan polis ekipleri, küçük kızların cinsel istismara uğradığı videoları içeren CD'lere ulaştı. Polisler çiftlikte 2 tabanca ve 180 mermi de ele geçirdi.
11.09.2019 Yaşam
Dehşet çiftliği! Yurttan kaçan küçük kızlar takibe alınınca ortaya çıktı...
Dehşet çiftliği! Yurttan kaçan küçük kızlar takibe alınınca ortaya çıktı... İstanbul polisi, yurttan kaçan bazı kızların Kayışdağı’nda boş arazide 24 saat köpeklerle korunan bir kaz çiftliğinde tutulduğunu tespit etti. Köpekleri bayıltarak çiftliği basan polis, 4 küçük kızın silah tehdidiyle uğradığı cinsel istismarın görüntülerinin olduğu CD’leri buldu.
25.02.2018 Gündem
Pizzacıdaki kasayı bagaja sığdıramayınca bırakıp kaçtılar
Pizzacıdaki kasayı bagaja sığdıramayınca bırakıp kaçtılar İstanbul Kayışdağı'nda beş hırsız bir dükkandaki 250 kilogramlık çelik kasayı sürükleyerek dışarı çıkardı. Alarmın çalmasıyla mahalle sakinleri balkonlara çıktı, hırsızlar havaya ateş açtı. Kasayı geldikleri aracın bagajına sığdıramayan beş kişi paniğe kapılarak olay yerini terk etti.
11.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri