Milli yelkenci Alican Kaynar, Portekiz'de Finn Dünya Şampiyonası'na katılacak
Milli yelkenci Alican Kaynar, Portekiz'de Finn Dünya Şampiyonası'na katılacak Milli yelkenci Alican Kaynar, Portekiz'deki 2021 Finn Dünya Şampiyonası'na katılacak.
3.05.2021 Diğer
Su Kaç Derecede Donar, Kaç Derecede Kaynar Ve Buharlaşır?
Su Kaç Derecede Donar, Kaç Derecede Kaynar Ve Buharlaşır? Yaşamın devam edebilmesi için en önemli maddeler arasında su gelir. Hidrojen ve oksijen atomunun birleşmesi ile oluşan su, aynı zamanda en önemli yaşam kaynaklarından biridir. Diğer yandan fiziksel ve kimyasal olarak da farklı değişimler geçirir. Peki, su kaç derecede donar, kaç derecede kaynar ve buharlaşır? İşte bu konuda bilmesi gerekenler.
22.10.2020 Yaşam
Üzerine sıcak su dökülen bebek askeri helikopterle kurtarıldı
Üzerine sıcak su dökülen bebek askeri helikopterle kurtarıldı Bingöl'ün Adaklı ilçesinde üzerine sıcak su dökülen 11 aylık bebek, askeri helikopterle alınarak hastaneye kaldırıldı. Bingöl'ün Adaklı ilçesinde üzerine sıcak su dökülen 11 aylık bebek, askeri helikopterle hastaneye götürüldü. Alınan bilgiye göre, merkez Çetan Mahallesi'nde yaşayan 11 aylık Yakup İrgören, evde çay içildiği sırada uzandığı demlikteki suyun üzerine dökülmesi sonucu ağır yaralandı. Minik Yakup'un ailesi hemen durumu 112 Acil Sağlık ve jandarmaya bildirdi. Bunun üzerine Bingöl Valiliği koordinesinde askeri helikopterle Adaklı'dan alınan minik Yakup, Bingöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Vücudunda birinci derecede yanık bulunan Yakup bebek, buradaki ilk müdahalenin ardından Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edildi.
11.09.2019 Yaşam
Eltisinin üzerine kaynar su döktü, kayınvalidesini çaydanlıkla yaraladı
Eltisinin üzerine kaynar su döktü, kayınvalidesini çaydanlıkla yaraladı DÜZCE'de, Zevcan K. tartıştığı eltisinin üzerine çaydanlıktaki kaynar suyu dökerken, araya giren kaynanasına ise çaydanlıkla vurdu. Vücudunda yanıklar oluşan Ayşe K. ile çaydanlıkla başına vurulması sonucu yaralanan kaynanası Ayşe K. tedavi altına alındı. Olay sabah saatlerinde, Düzce Dedeler Köyü'nde meydana geldi. Zevcan K. ile eltisi Ayşe K. arasında kahvaltı sırasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. İddiaya göre, Zevcan K. çaydanlığın içerisindeki kaynar suyu eltisi Ayşe K.'nın üzerine döktü. Zevcan K. araya giren kaynanası Ayşe K.'nın ise başına çaydanlıkla vurdu. Sesleri duyan komşuları eve gelirken, 112 Acil ve polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekibi vücudunda yanıklar oluşan Ayşe K. ile çaydanlıkla vurulması sonucu yaralanan kaynanası Ayşe K.'ya ilk müdahalede bulundu. Ayşe K. ve kaynanası Ayşe K. yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Zevcan K. olayın ardından kaçarken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
11.09.2019 Yaşam
Ateş üstündeki kazanda yıkandı!
Ateş üstündeki kazanda yıkandı! Ateş üstündeki kazanda yıkandı!
11.09.2019 Nevidyo
Kasiyerden hırsıza kaynar kahve
Kasiyerden hırsıza kaynar kahve Amerika’nın West Haven bölgesinde bir fast food bayisinde çalışan kasa görevlisi hırsıza karşı kendini sıcak kahveyle savundu.
11.09.2019 Haberler
Diyarbakır'da esrarengiz olay
Diyarbakır'da esrarengiz olay Diyarbakır’da yol kenarında bulunan ve çatlak oluşan topraktan kaynama sesi ve duman çıkması çevre sakinlerini endişelendirdi. Çatlağın oluştuğu toprak altından su kaynama sesi ile birlikte yükselen dumanın ağır koku yayması vatandaşları tedirgin ediyor.
11.09.2019 Haberler
Üzerine kaynar su dökülen 6 aylık bebek öldü
Üzerine kaynar su dökülen 6 aylık bebek öldü Kayseri’de üzerine kaynar su dökülen 6 aylık bebek öldü...
13.11.2008 Gündem

Benzer Haber Etiketleri