Yer: İstanbul! Çamaşır suyu enjekte edip jiletle kesti... 'Anne'den şoke eden talep!
Yer: İstanbul! Çamaşır suyu enjekte edip jiletle kesti... 'Anne'den şoke eden talep! İstanbul Avcılar’da 1.5 yaşına kadar kızına çamaşır suyu enjekte edip jiletle kestiği gerekçesiyle tutuklu yargılanan Ezgi K. (28) davasında mahkeme, baba Eray K.’nin sanıktan şikâyetçi olmaması nedeniyle 2 yaşındaki E.M.K.’ya kayyım atanmasına karar verdi.
15.02.2020 Gündem
Kayyım Ne Demek?
Kayyım Ne Demek? Kayyım veya kayyum, hukuki olarak kanunlarca belirlenmiş olan bazı durumlarda, başka bir kişiye ait olan bir işin görülmesi ya da bir malın idaresinin sağlanması için yasal olarak atanmış kişiye denir...
Kayyum atanan şirketin malları açık artırmadan satışa çıktı
Kayyum atanan şirketin malları açık artırmadan satışa çıktı İzmir'de yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında TMSF'nin kayyum tayin edildiği Kavuklar Grubu'na ait bazı gayrimenkuller, açık artırmayla satışa çıktı. Satıştan elde edilecek gelirin, grubun borçlarının bir bölümünün ödenmesi ve grup şirketlerinin kar getirici faaliyet yürütmesinde kullanılacağı belirtildi.
20.03.2017 Ekonomi
Vali Yardımcısı Olgun Tunceli'de göreve başladı
Vali Yardımcısı Olgun Tunceli'de göreve başladı İçişleri Bakanlığı tarafından Tunceli Belediye Başkan  Vekili olarak görevlendirilen Vali Yardımcısı Olgun Öner görevine başladı.
17.11.2016 Gündem

Benzer Haber Etiketleri