Kazananlar

Kazananlar

Son dakika Kazananlar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kazananlar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kazananlar haber sayfamızda...

Kazananlar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.894 kazananlar haberi bulunmuştur.
Milletler Ligi'nde şampiyon kasayı dolduracak! İşte Filenin Sultanları'nı bekleyen para ödülleri
Milletler Ligi'nde şampiyon kasayı dolduracak! İşte Filenin Sultanları'nı bekleyen para ödülleri Milletler Ligi'nin başlamasına sayılı günler kala turnuvada dağıtılacak para rakamları belli oldu. Filenin Sultanları'nın son şampiyon unvanıyla yarışacağı turnuvada kazananlar kasayı dolduracak.
18.04.2024 Voleybol
Piyanonun yeni yıldızları
Piyanonun yeni yıldızları Notre Dame de Sion Fransız Lisesi’nin düzenlediği 6. İstanbul Orchestra’Sion Uluslararası Piyano Yarışması’nda kazananlar belli oldu.
9.04.2024 Kültür Sanat
Yerel Seçimleri kazanan kadın belediye başkanları 2024: 31 Mart seçimlerinde hangi il ve ilçeleri kadın adaylar kazandı?
Yerel Seçimleri kazanan kadın belediye başkanları 2024: 31 Mart seçimlerinde hangi il ve ilçeleri kadın adaylar kazandı? 31 Mart Yerel Seçimleri gerçekleşti ve resmi olmayan sonuçlar belli oldu. 81 ilde kurulan sandılarda milyonlarca seçmen oylarını kullandı ve belediye başkanları ile muhtarları belirledi. 2024 Mahalli İdareler Seçimleri ile birçok il ve ilçede kadın adaylar kazananlar arasına girdi. Peki, yerel seçimleri kazanan kadın belediye başkanları kimler?
3.04.2024 Bilgi Rehberi
Ünlüler ne umdu ne buldu?
Ünlüler ne umdu ne buldu? Her seçim demokratik bir yarış... Kazanmak da var kaybetmek de... 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin popüler isimlerinden de kazananlar ve kaybedenler oldu. Sonuçlar, tümüyle halkın tercihini yansıttı.
1.04.2024 Gündem
CHP lideri Özel: Seçmen 2 önemli karar verecek
CHP lideri Özel: Seçmen 2 önemli karar verecek CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'in Balçova ilçesinde seçim otobüsünden halkı selamladıktan sonra basın açıklaması yaptı.
30.03.2024 Gündem
‘Hep beraber başaracağız’
‘Hep beraber başaracağız’ Seçim çalışmalarını İstanbul’da sürdüren CHP lideri Özgür Özel, “Esenyurt, birlik, beraberlik, kardeşlik demektir. Barış demektir. Esenyurt ittifakı ve Türkiye ittifakı hepinizi mahcup edecektir. Buna inanıyoruz ve güveniyoruz. Hep beraber başaracağız” ifadelerini kullandı...
28.03.2024 Gündem
Çocuklar yarışıyor
Çocuklar yarışıyor Memorial Sağlık Grubu, Uluslararası Resim Yarışması’nı bu yıl 19’uncu kez düzenliyor.
27.03.2024 Vitrin
Milliyet’e iki gazetecilik ödülü
Milliyet’e iki gazetecilik ödülü Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin “Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri”ni kazananlar açıklandı.
21.03.2024 Gündem
EURO 2024 için play-off heyecanı başlıyor! İşte maç programı
EURO 2024 için play-off heyecanı başlıyor! İşte maç programı Almanya’da düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) mücadele edecek son 3 takım yarın başlayacak play-off müsabakaları sonrası belli olacak.
20.03.2024 EURO 2024
İstanbul Havalimanı'na yeni ödül
İstanbul Havalimanı'na yeni ödül İGA İstanbul Havalimanı, “Air Transport Awards 2024”ten “Yılın Havalimanı” ödülüyle döndü. Havalimanı işletmeye başladığı 5 yıl içinde 4 kez aldığı ödülle büyük bir başarıya imza attı.
18.03.2024 Ekonomi
Ünlü oyuncu hamilelik haberini Oscar kırmızı halısında duyurdu!
Ünlü oyuncu hamilelik haberini Oscar kırmızı halısında duyurdu! Rol aldığı 'High School Musical' (2006) filmi ile genç yaşta şöhreti yakalayan ABD'li oyuncu Vanessa Hudgens (35), ilk çocuğuna hamile olduğunu 96'ncı Oscar Ödülleri kırmızı halısında ilan etti.
11.03.2024 Cadde
Bakan Şimşek'ten Fitch açıklaması
Bakan Şimşek'ten Fitch açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Fitch'in Türkiye'nin notunu ve görünümü yükseltmesine yönelik olarak sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.
11.03.2024 Ekonomi
İlk iftar şehit aileleriyle
İlk iftar şehit aileleriyle Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan ayının ilk iftarını şehit aileleri ile yapacak.
11.03.2024 Gündem
Zeytinyağı altın gibi ‘çalınıyor’
Zeytinyağı altın gibi ‘çalınıyor’ İspanya’da küresel ısınma nedeniyle kıtlığı yaşanan ve fiyatı dört kat artan zeytinyağı, hırsızların en çok çaldığı ürün oldu!
11.03.2024 Dünya
Son dakika: 96. Oscar Ödülleri törenine Oppenheimer damgası! İşte isim isim ödül kazananlar...
Son dakika: 96. Oscar Ödülleri törenine Oppenheimer damgası! İşte isim isim ödül kazananlar... ABD'nin Los Angeles kentinde, Hollywood Bulvarı'nda bulunan Dolby Theatre'da düzenlenen törenle 96. Oscar Ödülleri sahiplerini buldu. Geceye 7 ödül alan Oppenheimer filmi damga vurdu.
11.03.2024 Cadde
96. Oscar ödül töreni! Yıldız isimler kırmızı halıya damga vurdu
96. Oscar ödül töreni! Yıldız isimler kırmızı halıya damga vurdu Sinema dünyasının en prestijli ödülleri olarak anılan Oscar'lar 96'ncı kez sahiplerini buldu. Ödül töreni öncesi kırmızı halıda şıklık yarışı yaşandı.
11.03.2024 Cadde
Wall Street'te S&P 500 Endeksi rekor kırdı
Wall Street'te S&P 500 Endeksi rekor kırdı Wall Street'te dün S&P 500 Endeksi yüzde %1 artışla rekor kapanış gerçekleştirdi. Nasdaq Bileşik Endeksi günü %1,5 artışla tamamladı.
8.03.2024 Uzmanpara
Troy Apple Premium Partner’ın helikopterli iPhone 15 lansmanına Stevie® Ödülü!
Troy Apple Premium Partner’ın helikopterli iPhone 15 lansmanına Stevie® Ödülü! “İş dünyasının Oscarları” olarak değerlendirilen Stevie Ödülleri'nde Türkiye’nin ilk Apple Premium Reseller’ı olan Troy, bu yıl “Sanal ve Canlı Etkinlikler” kategorisinde Gümüş Stevie Ödülü’ne layık görüldü.
6.03.2024 Advertorial
Eşit katılım için #tutungeliyoruz
Eşit katılım için #tutungeliyoruz UN Women Türkiye, yerel seçim öncesi başlattığı kampanyayla siyasi partilere koltukları, mazbataları kadın adaylar için “#tutungeliyoruz” diye seslenerek aday listelerinde daha fazla kadın belediye başkanı ve kadın belediye meclisi üyesi talep ediyor.
26.02.2024 Ekonomi
Bakan Tunç'tan 'Yargımız her zamankinden daha bağımsız ve tarafsızdır' açıklaması
Bakan Tunç'tan 'Yargımız her zamankinden daha bağımsız ve tarafsızdır' açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Hukuk devletinin gerçekleşmesi için de öncelikle yargının bağımsız ve tarafsız olması lazım. Bu anlamda çok eleştiriler yapılıyor. Bugünkü yargımız her zamankinden daha bağımsız ve tarafsızdır" dedi.
24.02.2024 Gündem
2024 BAFTA ödülleri sahiplerini buldu!
2024 BAFTA ödülleri sahiplerini buldu! Kısa adı BAFTA olan British Academy Film Awards, dün gece Londra'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törene katılan birbirinden ünlü isimler, kırmızı halıda tarzlarını sergiledi. 2023'ün en çok konuşulan filmlerinden 'Oppenheimer', geceden yedi ödülle ayrıldı.
20.02.2024 Cadde
Hibe destekli faizsiz krediye hak kazananlar belli oldu
Hibe destekli faizsiz krediye hak kazananlar belli oldu Bolu Orman Bölge Müdürlüğü’nün Orman Köylülerinin Desteklenmesi Projesi çerçevesinde gerçekleştirdiği hibe destekli faizsiz krediye hak kazanan vatandaşlar çekilen kura ile belli oldu.
16.02.2024 Ekonomi
Emin Bayram'dan Avrupa'ya damga vuran performans
Emin Bayram'dan Avrupa'ya damga vuran performans Galatasaray'ın sezon başında kiralık olarak Westerlo'ya verdiği Emin Bayram, sergilediği başarılı performansla Avrupa'da adından söz ettiriyor.
9.02.2024 Galatasaray
66'ncı Grammy Ödülleri sahiplerini buldu!
66'ncı Grammy Ödülleri sahiplerini buldu! Yılın en çok beklenen etkinliklerinden biri olan Grammy Ödülleri, dün gece sahiplerini buldu. Birbirinden ünlü isimlerin kırmızı halıda boy gösterdiği tören, bu yıl da gösterişli bir şekilde gerçekleşti. İşte bu yıl 66'ıncı kez düzenlenen 2024 Grammy Ödülleri'ni kazananlar...
6.02.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Kazananlar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.