Kazancı

Kazancı

Son dakika Kazancı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kazancı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kazancı haber sayfamızda...

Kazancı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.473 kazancı haberi bulunmuştur.
İbrahim Tatlıses 'Akli melekelerim yerinde' demişti! Ahmet Tatlıses avukatı aracılığıyla cevap verdi
İbrahim Tatlıses 'Akli melekelerim yerinde' demişti! Ahmet Tatlıses avukatı aracılığıyla cevap verdi Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile büyük oğlu Ahmet Tatlıses arasında sular durulmuyor. Ahmet Tatlıses, son olarak babasının "Bana 'akli melekeleri yerinde değildir' diyerek iftira attı. Beş hastane dolaştım, 'sağlamdır' raporu aldım" açıklamasına avukatı aracılığıyla cevap verdi.
19.04.2024 Cadde
Bakan Şimşek'ten beyanname uyarısı: 400 bin kişi tespit edildi
Bakan Şimşek'ten beyanname uyarısı: 400 bin kişi tespit edildi Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından beyanname vermeyen kişilere ilişkin uyarılarda bulundu.
18.04.2024 Ekonomi
Yok artık Messi! Ronaldo'yu ikiye katlayacak teklifi geri çevirdi
Yok artık Messi! Ronaldo'yu ikiye katlayacak teklifi geri çevirdi Dünya futbolunun gelmiş geçmiş en büyük yıldızlarından biri olarak kabul edilen ve MLS'te Inter Miami forması giyen Lionel Messi'nin Suudi Arabistan aldığı ve geri çevirdiği teklifi Inter Miami'nin sahibi Jorge Mas açıkladı.
17.04.2024 Dünyadan Futbol
90+3 Ege'de Futbol | Ya bir yol bulunacak ya bir yol açılacak!
90+3 Ege'de Futbol | Ya bir yol bulunacak ya bir yol açılacak! Bitime 5 maç kala deplasmanda Eyüpspor’a 4-1 yenilerek küme düşmesi kesinleşen Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Büyük Altay maalesef bir alt lige iniyor. Daha çok endişe verici olan asırlık kulübün geleceği belirsiz. Güçlü katılım ve yeni projelerle düştüğü çukurdan çıkabilir’’ dedi.
11.04.2024 1.Lig
Piyasalarda bayram havası! Mesajlar etkili oldu
Piyasalarda bayram havası! Mesajlar etkili oldu Borsa arife günü yapılan tek seansta çifte rekor kırdı. 9849 puanla gün içi rekorunu yenileyen BIST 100 Endeksi 9814 puanla da yeni kapanış rekoruna imza attı.
10.04.2024 Ekonomi
Lionel Messi'nin yeni mesleği belli oldu! Sözleşme detaylarını açıkladı
Lionel Messi'nin yeni mesleği belli oldu! Sözleşme detaylarını açıkladı Paris Saint Germain'den ayrıldıktan sonra sürpriz bir kararla MLS ekibi Inter Miami'ye imza atan Lionel Messi ile ilgili çarpıcı bir açıklama geldi. Arjantinli yıldızın yeşil sahalara veda ettikten sonraki muhtemel mesleği netlik kazandı.
8.04.2024 Dünyadan Futbol
U16 Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı!
U16 Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı! Bursa'da kamp yapacak U16 Milli Takımı'nın aday kadrosu belli oldu.
8.04.2024 Futbol
Piyasalar için erken bayram
Piyasalar için erken bayram BIST 100 Endeksi günü 9.618 puandan tamamlayarak yeni rekora imza attı. Günlük kazanç yüzde 5.5’e yaklaştı. Borsada işlemler bayram öncesi pazartesi ve salı da sürecek.
6.04.2024 Ekonomi
Seçim sonrası bankalarda mevduat faizleri yükseldi! Aylık 55 bin TL’ye varan getiri
Seçim sonrası bankalarda mevduat faizleri yükseldi! Aylık 55 bin TL’ye varan getiri Mevduat faizleri en cazip yatırım araçlarından biri olma yolunda ilerliyor. Merkez Bankası’nın 500 baz puanlık son faiz artışının ardından bankalarda mevduat faizlerinde yükseliş hız kazandı. Pek çok banka mevduat faizlerini bir iki puan daha artırdı. Peki şu anda faizler ne durumda? 1 milyon TL’yi mevduata yatıran aylık ne kadar kazanç sağlıyor? İşte detaylar...
5.04.2024 Ekonomi
Milyarderler
Milyarderler Forbes’e göre, dünya genelinde milyarder sayısı 2.781’e yükselerek rekor kırdı; milyarderlerin üçte ikisinin 2023 yılına göre daha zengin olduğu bildirildi.
4.04.2024 Dünya
Nigel Hayes-Davis: Kendimle çok gurur duyuyorum!
Nigel Hayes-Davis: Kendimle çok gurur duyuyorum! Fenerbahçe Beko'nun yıldızı Nigel Hayes-Davis, 50 sayıyla tarihe geçtiği Alba Berlin maçından sonra konuştu.
Küresel hisse senetlerinde güçlü performans
Küresel hisse senetlerinde güçlü performans Küresel hisse senedi piyasaları ABD'de ekonominin yumuşak bir iniş yapacağına dair umutlar ve yapay zeka konusundaki heyecanla son beş yılın en iyi ilk çeyrek performansını kaydetti.
29.03.2024 Uzmanpara
Mevduat sahipleri dikkat: Dövizden dönüş yapana yüksek faiz! Bankalar oranları güncelledi
Mevduat sahipleri dikkat: Dövizden dönüş yapana yüksek faiz! Bankalar oranları güncelledi Merkez Bankası’nın faiz artışı sonrası bankalarda mevduat faiz oranları güncellendi. Bankalarda halihazırda faizler yüzde 57 seviyesine kadar çıktı. Öte yandan döviz dönüşümlü KKM hesaplarından TL mevduata geçiş için bankalar çok daha yüksek faiz oranı sunmaya başladı. Faizlerde yüzde 75’e varan seviye dikkat çekti. Peki 1 milyon TL’si olan ne kazanıyor? Merak edilenler haberin detayında...
28.03.2024 Ekonomi
Enginar soyuculuğu! Günde 2 bin TL kazanmak mümkün
Enginar soyuculuğu! Günde 2 bin TL kazanmak mümkün Enginar hasadı başladı. Aydın ve diğer bölgelerde enginar soyucuları da iş başı yaptı. Günde 1000’e yakın enginar soyan işçilerin günlük kazancı 1500-2000 TL arasında.
25.03.2024 Gündem
Köşeyi böyle dönüyorlar! Modern çağın ‘bohçacıları’
Köşeyi böyle dönüyorlar! Modern çağın ‘bohçacıları’ Yeni markasını Instagram’da tanıtan Meghan Markle gibi birçok ünlü, milyonlarca takipçisi olan sosyal medya hesaplarında ürünlerini pazarlayıp ‘köşeyi dönüyor’
24.03.2024 Dünya
Mevduat faizlerinde yükseliş hız kesmiyor! Önemli bir eşik daha aşıldı: Aylık getiri 45 bin TL oldu
Mevduat faizlerinde yükseliş hız kesmiyor! Önemli bir eşik daha aşıldı: Aylık getiri 45 bin TL oldu Geçtiğimiz haftalarda yüzde 50 seviyesini aşan mevduat faizleri yukarı yönlü ivmesini sürdürüyor. Bankalarda mevduat faizleri önemli bir eşiği daha aştı. Peki şu anda 1 milyon TL’yi mevduata yatıran kişinin aylık kazancı ne kadar? İşte detaylar...
19.03.2024 Ekonomi
Hollywood patroniçesi
Hollywood patroniçesi Avustralya kırsalı Dalby’de 1990’da doğan oyuncu Margot Robbie, bugün Hollywood zenginleri arasında.
17.03.2024 Dünya
Bakan Yerlikaya açıkladı: Sibergöz 24 gözaltıları
Bakan Yerlikaya açıkladı: Sibergöz 24 gözaltıları İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11 ilde düzenlenen Sibergöz 24 operasyonlarında 139 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
12.03.2024 Gündem
Bankalarda faizler kritik eşiği aştı! İşte faiz oranlarındaki yükselişin tek nedeni
Bankalarda faizler kritik eşiği aştı! İşte faiz oranlarındaki yükselişin tek nedeni Mevduat faizlerinde yükseliş yeniden hızlandı. Bankalarda faiz oranları yüzde 50 seviyesinin de üzerine çıktı. Peki Merkez Bankası’nın faizi sabit tutmasına rağmen bankalarda mevduat faizleri neden yükseliyor? Ekonomist Muhammet Bayram ‘bunun tek nedeni var’ diyerek beklentilerini açıkladı. İşte detaylar...
12.03.2024 Ekonomi
Adetliyken (regl) oruç tutulur mu? Oruçluyken adet olmak (regl) orucu bozar mı? Diyanet açıkladı...
Adetliyken (regl) oruç tutulur mu? Oruçluyken adet olmak (regl) orucu bozar mı? Diyanet açıkladı... Ramazan ayında tutulan oruçlar hakkında akıllara takılan soruların aramaları sürüyor. Bunlardan bazıları da Oruçluyken adet olmak (regl) orucu bozar mı? Adetken oruç tutulur mu? oldu. İşte Diyanet İşleri Başkanlığı'nın konuya ilişkin yanıtı...
11.03.2024 Ramazan
Perakendede lezzetli dönüşüm
Perakendede lezzetli dönüşüm Değişim ve dönüşüm odağında yatırımlara devam ettiklerini vurgulayan CarrefourSA CEO'su Kartallıoğlu, "Geleceğin perakendesini şekillendirecek projeleri arka arkaya devreye alıyoruz" dedi.
11.03.2024 Milliyet Executive
Bakırköy-Bağcılar Kirazlı metro hattı yarın açılıyor
Bakırköy-Bağcılar Kirazlı metro hattı yarın açılıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 8,4 km uzunluğundaki Bakırköy Sahil-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı'nın açılışa hazır hale getirildiğini belirterek, “Sadece bu hattın hizmete açılması ile ülkemizin ekonomik kazancı 6,1 milyar dolar olacak. Projemizi hizmete açarak Bakanlığımızın İstanbul’a kazandırdığı raylı sistem hatlarının uzunluğunu 147,7 km’ye çıkarmış olacağız. Bakanlığımızın yapımı devam eden projeleri bittiğinde ise İstanbul’un raylı sistem uzunluğunun 394,2 kilometreye çıkacak” dedi.
9.03.2024 Ekonomi
Ege'de yatan 'saatli bomba!' Tepki çığ gibi büyüyor: 'Etkileri 400 yıl sürebilir'
Ege'de yatan 'saatli bomba!' Tepki çığ gibi büyüyor: 'Etkileri 400 yıl sürebilir' Takvimler 5 Nisan 2007'yi gösterirken, Ege Denizi açıklarındaki Santorini Adası yakınlarında kayalara çarpan MS Sea Diamond kruvaziyer gemisi sulara gömüldü. İşte her ne olduysa o zaman oldu. 17 yıldır batığın kaldırılması için uğraş veren Yunan halkı, Ege'de yatan batığın 'saatli bomba'dan farkı olmadığını söylüyor. Çığ gibi büyüyen tepki karşısında ise Yunan hükümeti henüz bir adım atmış değil.
9.03.2024 Dünya
'Neden şikayetçi olmadın?' sorusuna Muslera'dan cevap
'Neden şikayetçi olmadın?' sorusuna Muslera'dan cevap Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla Seçil Erzan ile birlikte 7 sanığın yargılandığı davada Muslera ifade verdi.
8.03.2024 Gündem
Ebru Polat: Sevgilim asgari ücrete çalışıyor!
Ebru Polat: Sevgilim asgari ücrete çalışıyor! Bir süre avukat olarak görev yaptıktan sonra kariyerini bambaşka bir alan olan müzik üzerine kurmaya karar veren Ebru Polat, 2007'de 'Çetin Ceviz' adlı ilk albümünü çıkarmıştı. Sahibi olduğu güzellik merkezleri ve kozmetik firmasıyla da dikkat çeken Polat, özel hayatıyla ilgili çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı.
7.03.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Kazancı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.