Otomobilin çarptığı kadına seyyar satıcıdan plaj şemsiyeli gölgelik
Otomobilin çarptığı kadına seyyar satıcıdan plaj şemsiyeli gölgelik İstanbul Avcılar’da yolun karşısına geçmeye çalışan Türkmenistan uyruklu kadına otomobil çarptı. Kazada yaralanan kadın, yakındaki seyyar satıcılar tarafından refüjde yatırılırken, güneşten etkilenmemesi için gölgelik getirildi.
4.07.2021 Haberler
Polis, telefonda kazazedenin eşini sakinleştirdi!
Polis, telefonda kazazedenin eşini sakinleştirdi! Adana’da, kontrolden çıkarak park halindeki hafif ticari araca çarpıp, takla atan otomobilin sürücüsü Menderes Doğaner ve yanındaki 1 kişi yaralandı. Sürücü eşine haber vermek isteyince polis cep telefonunu alarak yaralının eşi Leyla Doğaner'e bilgi verdi.  Polis, panik yapan Leyla Doğaner'e sakin kalması için telkinde bulundu.
17.06.2020 Gündem
Kazazedeye yardıma gidenlere otomobil çarptı
Kazazedeye yardıma gidenlere otomobil çarptı Konya'da kaza yapan kamyonetin yaralı sürücüsüne yardım için gelenlere otomobilin çarpması sonucu 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.Özgür Özdemir'in kullandığı 42 BVE 22 plakalı kamyonet, merkez Selçuklu ilçesi Horozluhan Mahallesi Yeni İstanbul Caddesi'nde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazayı görüp yaralanan kamyonet sürücüsüne yardıma koşan Adem Ersoy, Muhammed Ersoy, Muhammet Yaprakçı ve Ali Osman Sarı'ya, Salih G. idaresindeki 42 DLN 35 plakalı otomobil çarptı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapıldıktan sonra Konya'daki farklı hastanelere kaldırılan yaralılardan Muhammed Ersoy ve Ali Osman Sarı hayatını kaybetti. Tedavileri süren Adem Ersoy, Muhammet Yaprakçı ve kamyonet sürücüsü Özgür Özdemir'in durumunun ağır olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan otomobil sürücüsü Salih G'nin alkollü olduğu olduğu belirtildi.
11.09.2019 Yaşam
Kazazedelere yardıma gitti tabancayla vuruldu
Kazazedelere yardıma gitti tabancayla vuruldu Adana'da, kontrolden çıkan otomobildeki kişilere yardım etmek için duran tır sürücüsü, kazazedelerin tabancayla ateş açması sonucu yaralandı. Hakan T, eşi ve çocuğuyla birlikte 06 GB 4235 plakalı tırıyla ilerlerken Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu'nun Kasım Ener Bulvarı çıkışı civarında önündeki otomobilin kaza yaptığını görünce aracını durdurdu. Tır sürücüsü, yardım için kaza yapan aracın yanına gitti. Kimsenin yaralanmadığını ve otomobilde tabanca olduğunu fark eden Hakan T. aracına binerek kaza yerinden uzaklaşmak istedi. Bu sırada şüpheliler Hakan T'ye tabanca ile ateş ederek kaçtı. Bacağından yaralanan ve tırıyla Seyhan Devlet Hastanesine giden Hakan T, burada tedavi altına alındı. İhbarın ardından çalışma başlatan polis ekipleri, tabancayı kullandığı tespit edilen şüpheli A.Ç'yi Telildere Mahallesi'nde, ismi belirtilmeyen bir şüpheliyi de Huzurevleri Mahallesi'nde yakaladı. Şüphelileri polis merkezlerine götüren ekipler, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
11.09.2019 Yaşam
TBMM Başkanı Yıldırım, makam aracını durdurup kazazedelerle ilgilendi
TBMM Başkanı Yıldırım, makam aracını durdurup kazazedelerle ilgilendi TBMM Başkanı Binali Yıldırım, makam aracını durdurup kaza yapan yaralılarla ilgilendiTürkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Binali Yıldırım, Özbekistan’a gitmek için Esenboğa Havalimanı’na giderken yolda meydana gelen kaza üzerine makam aracından inerek yaralılarla ilgilendi. Yıldırım’ın doktorları da yaralılara ilk müdahaleyi yaptı.
11.09.2019 Haberler
Kamyonetin altında kalan liseli genç dehşet anlarını anlattı
Kamyonetin altında kalan liseli genç dehşet anlarını anlattı Bursa'da yaşanan trafik kazasında dehşeti yaşayan liseli gençlerden iyi haber geldi. Hastanede tedavileri devam eden 2 gencin vücutlarının çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu ancak sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazada dehşeti yaşayıp hastaneye kaldırılan Samet Yıldızhan, "5 arkadaş birlikte kaldırımdan gidiyorduk. Arkamda ses duydum. Gözümü açtığımda yerdeydim. Her yerim kan içerisindeydi" dedi. Edinilen bilgiye göre, Gürsu Kavşağı'nda meydana gelen kazada, seyir halindeki kamyonete bir kamyon arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan kamyonet, kaldırımda yürüyen 3 öğrenciye çarpıp, demir korkuluklardan 2 aracın üzerine düştü. Can pazarının yaşandığı kazada 2 liseli genç yola savrulurken, biri kamyonet ile araç arasında sıkıştı. Kamyonetle otomobil arasında tekerleğin hemen yanı başında sıkışan 17 yaşındaki öğrenci ve diğer 2 genç Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Gençlerden Melisa A., taburcu edildi. Liseli genç yaşadığı dehşeti anlattı Kamyonetin çarpması sonucunda yola savrulan Samet Yıldızhan, "Okuldan çıkmıştık. 5 arkadaş birlikte kaldırımdan gidiyorduk. Arkamdan 'pat' diye bir ses geldi. Gözümü açtığımda yerdeydim. Her yerim kan içerisindeydi. Daha sonra ambulansla hastaneye geldik. Ben aracın nasıl geldiğini görmedim. Ben sadece 'pat' sesini duydum. Ondan sonrasını bitti. Bacağımda 2 tane kırık var. Kalçamda 2 tane var. Omzumda da var. Yüzümü de cam parçaları kesti. Okuldan sonrası evlere doğru gidiyorduk. Diğer arkadaş kamyonu görmüş. O, 3 kişiyi çekmiş. Çekince onlar kurtuldu. Biz 2 kişi arada gittik. Normalde 5 kişiydik. Sesten sonra olay hızlı gelişti" dedi. "Çocuğumun durumu iyi" Kamyonetin tekerleği ile araç arasına sıkışan Mustafa Bican'ın babası Hasan Bican, "Sabah çocukları okula gönderdik. Öğle sırasında Gürsu Kavşağı'nda benim çocuk ile arkadaşına araba vurmuş. Öbür arkadaşında kırık var. Benim oğlanın durumu iyi. Şu anda bir kaç gün müşahede al
11.09.2019 Yaşam
Motosikletli hemşire, kazazedeye müdahale etti
Motosikletli hemşire, kazazedeye müdahale etti Bahçelievler'de trafik kazasında yaralanan  motosikletliye, ilk müdahale yoldan geçen motosikletli hemşire tarafından  yapıldı. Alınan bilgiye göre, D-100 karayolundan Avcılar yönüne giden Medet  Y'nin 34 VB 6546 plakalı motosikleti, Zeytinburnu Metrobüs Durağı yakınlarında  arıza yaptı. Bu sırada aynı yönde ilerleyen Vedat Çivici idaresindeki 77 DH 808  plakalı motosiklet, Medet Y'nin motosikletine çarptıktan sonra yola savruldu. Kazada, Çivici ağır yaralandı. Yoldan geçen çok sayıda motosiklet sürücüsü Çivici'nin yardımına  koşarken, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi'nde  hemşire olarak görev yapan motosiklet tutkunu Hatice Koç Tütüncü de kazayı görüp  motosikletini durdurdu. Çivici'ye ilk müdahaleyi yapan Tütüncü, kaza nedeniyle oluşan yoğun  trafik nedeniyle olay yerine ulaşmakta zorlanan ambulans gelene kadar, yaralının  başında bekledi. Daha sonra sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle Çivici, Bakırköy  Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
11.09.2019 Yaşam
Motosikletli hemşire, kazazedeye müdahale etti
Motosikletli hemşire, kazazedeye müdahale etti Bahçelievler'de trafik kazasında yaralanan  motosikletliye, ilk müdahale yoldan geçen motosikletli hemşire tarafından  yapıldı.
25.09.2017 Gündem
Kazazede motosikletliye ilk müdahale tatilci doktor karı-koca yaptı
Kazazede motosikletliye ilk müdahale tatilci doktor karı-koca yaptı Antalya’nın Kemer ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobille motosiklet çarpıştı, motosiklet sürücüsü başından yaralandı. Yaralı gence ilk müdahaleyi tatilci doktor karı koca yaparken, otomobilin kadın sürücüsü endişe içinde bekledi. Kaza Çınarlı Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Atatürk Caddesi’den gelmekte olan Sultan Keleşoğlu (28) idaresindeki 34 KV 7519 plakalı otomobil, kavşakta dönüş yaparken önüne aniden çıkan 07 KAP30 plakalı motosiklete çarptı. Kazada otomobil ve motosiklet hasar görürken, motosiklet sürücüsü Ömer Kabasakal (25) başından yaralandı. Kaza yerine yakında bulunan karakoldaki polisler ve vatandaşlar koşarken, pastanede kahvaltı etmekte olan Dr. Kutlu Olcay ve eşi Dr. Dilek Olcay ilk müdahaleyi yaptı. 112 Acil servis Sağlık Ekibi olay yerine gelinceye kadar zaman zaman şuurunu kaybeden yaralıyı konuşturmaya ve kımıldamamasını sağlamaya çalışan hekim karı koca, daha sonra gelen 112 ekibine bilgi aktardı. Bir lokantada çalıştığı ve işe gitmekte olduğu öğrenilen motosiklet sürücüsü Ömer Kabasakal, Kemer’deki özel bir hastanede tedavi altına alındı.
11.09.2019 Yaşam
Otomobilin çarptığı yaya şoka girdi: "Neredeyim ben"
Otomobilin çarptığı yaya şoka girdi: "Neredeyim ben" Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde bir otomobilin yaşlı bir adama çarpması sonucu 20 metre sürüklenen yaşlı adamın sigarası ve çakmağı otomobilin camında kalırken, şoka giren kazazede sağlık ekiplerine "Neredeyim ben" diye sordu. Kaza Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde 100. Yıl Parkı önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Soma yönünde giden M.K. idaresindeki 54 DZ 312 plakalı otomobil Şair Eşref Büstü önünde ki eski ana yolda karşıdan karşıya geçmekte olan Mithat Yeniay'a çarptı. Yeniay çarpmanın etkisiyle yaklaşık 20 metre sürüklenirken cebinden düşen sigara ve çakmak ise arabanın camında kaldı. Kaza sonrası ağır yaralanan Yeniay'a ilk müdahale olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapıldı. Kaza sonrası şoka giren Yeniay, kendisine müdahale eden 112 Acil Servis ekiplerine "Bana ne oldu? Neden yerde yatıyorum?" diye sordu. Sağlık ekipleri tarafından sakinleştirilerek ilk müdahalesi yapılan Yeniay, önce Kırkağaç Devlet Hastanesine kaldırıldı ardından Akhisar Kirazoğlu Devlet Hastanesine sevk edildi. Buradaki müdahalenin ardından Yeniay'ın Manisa Devlet Hastanesine sevk edildiği öğrenildi. Yeniay'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
11.09.2019 Haberler
Kazazedeye yüksek fatura şoku: 35 bin TL'lik fark
Kazazedeye yüksek fatura şoku: 35 bin TL'lik fark SGK'ya güvenip özel hastaneye giden kazazedeler yüksek fiyat farkını görünce şoke oluyor. Avukat Cevat Kazma "Konu yargıya taşındı" dedi
11.04.2017 Ekonomi
Başını otobüse vura vura...
Başını otobüse vura vura... Kaza geçirdiğini iddia edip sigortadan para kopartmayı amaçlayan uyanık, kendini yerden yere attı. Fırsatçı şahsın oyunun ise polis memurları bozdu.
11.09.2019 İlginç Videolar
Üst geçit faciasından kurtulan Zerey, dehşet anlarını anlattı
Üst geçit faciasından kurtulan Zerey, dehşet anlarını anlattı Avcılar’da meydana gelen üst geçit faciasından yaralı kurtulan kazazede Şenol Zerey, dehşet anını anlattı. Zerey, “Düştüğüm anda hayatımın son dakikaları gibi geldi” dedi.
11.09.2019 Yaşam
FSM’yi birbirine katan kazazede!
FSM’yi birbirine katan kazazede! Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde sabah saatlerinde aracıyla önce bir otomobile, ardından da tankere çarpan şahıs, ortalığı birbirine kattı. Sağlık ekiplerine direnen sürücü, hem polise hem de basın mensuplarına zor anlar yaşattı. Çevreye küfürler savuran şahıs, zorla ambulansa bindirilerek hastaneye götürüldü.
11.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri