Kazım

Kazım

Son dakika kazım haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kazım gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kazım haber sayfamızda...

Kazım

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.896 kazım haberi bulunmuştur.
İstanbul'da pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul'da pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak İstanbul Valiliğinden 21 Nisan Pazar günü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve BTC TÜRK Boğa Koşusu etkinliği kapsamında bazı yolların trafiğe kapatılacağı duyurdu.
19.04.2024 Gündem
Kastamonu Üniversitesi’nden uluslararası iklim değişikliği projesi! 6 gün sürecek
Kastamonu Üniversitesi’nden uluslararası iklim değişikliği projesi! 6 gün sürecek Kastamonu Üniversitesi, uluslararası alanda hazırladığı proje ile afetlerden etkilenen illerdeki lisans öğrencilerine Kastamonu’da eğitim verecek.
15.04.2024 Eğitim
Ankaragücü geriden geldi! Gaziantep FK'yı 3-1 mağlup etti
Ankaragücü geriden geldi! Gaziantep FK'yı 3-1 mağlup etti Trendyol Süper Lig'in 32'nci haftasında Ankaragücü ile Gaziantep FK karşı karşıya geldi. Ankaragücü 1-0 geriye düştüğü mücadeleden 3-1 galip ayrılmayı başardı.
13.04.2024 Ankaragücü
Annesinin sütünden zehirlenen 6 aylık bebek ve ablası ölmüştü! Aileyi yok eden faciada 15 gün detayı
Annesinin sütünden zehirlenen 6 aylık bebek ve ablası ölmüştü! Aileyi yok eden faciada 15 gün detayı Muğla’da, İnci Sandık (36) ile oğlu Sezai Talha'nın hastanede tedavi gördüğü, emzirdiği 6 aylık bebeği Uraz ile kızı Karya'nın (6) yaşamlarını yitirdiği ilaçlama olayının tutuklu sanığı Halil Kahraman'ın (44), cezası belli oldu.
11.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu: 2024 yılında 4 metro hattı açıldı
Bakan Uraloğlu duyurdu: 2024 yılında 4 metro hattı açıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bakanlık olarak İstanbul’u baştan başa metro ağları ile ördüklerini belirterek, en önemli metro hatlarından olan ve 8 Nisan 2023 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılan Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir Metro Hattını açıldığı günden bu yana 1 yıllık süre içerisinde toplam 5 milyon 200 bin yolcu taşındığını söyledi.
8.04.2024 Ekonomi
İstanbul ve Konya'ya yeni raylı sistem! 2 projeyi Ulaştırma Bakanlığı üstlendi
İstanbul ve Konya'ya yeni raylı sistem! 2 projeyi Ulaştırma Bakanlığı üstlendi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’deki bütün şehirleri raylı sistemlerle donatmaya devam ettiklerini belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile dün akşam yayınlanan resmi gazetede belirtildiği üzere Bosna Bulvarı-Bahçelievler-Kazım Karabekir Raylı Sistem Hattı ile Konya Şehir Hastanesi-Stadyum 2. Etap Tramvay Hattı’nın yapımının Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından üstlenildiğini söyledi.
6.04.2024 Ekonomi
Bayramda şekerleme atağı
Bayramda şekerleme atağı İstanbul Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Kazım Taycı, Ramazan Bayramı’nda çikolatanın ham maddesi kakaodaki fiyat artışları nedeniyle şekerleme ürünlerinin daha cazip olacağını belirterek, “Enflasyondaki artış rakamlara yansımış durumda. Şekerlemede miktar bazında geçen yıla göre yüzde 5 artış olacağı kanaatindeyiz” dedi.
5.04.2024 Ekonomi
Erzurumspor FK, Giresunspor'u ikinci yarıda yıktı!
Erzurumspor FK, Giresunspor'u ikinci yarıda yıktı! Erzurumspor FK, Trendyol 1. Lig'in 28'inci haftasında Giresunspor'u 2-1 mağlup etti.
4.04.2024 1.Lig
Tevessül Duası Nedir, Nasıl Okunur? Tevessül Duası Türkçe Okunuşu, Arapça Yazılışı ve Faziletleri
Tevessül Duası Nedir, Nasıl Okunur? Tevessül Duası Türkçe Okunuşu, Arapça Yazılışı ve Faziletleri Tevessül duası genelde dilek ve istekler için edilen duadır. Tüm Müslümanların sıkıntılarından arınmak için başvurduğu yolların başında gelir. Tevessül duası ile her daim sıkıntıdan kurtulmak ve Allah'ın rahmetine kavuşmak mümkündür. Bu duanın kısa süre içerisinde tesir ettiğine dair inanış da yaygındır. Bu yüzden Tevessül duası nedir ve nasıl okunur gibi soruları sizler için derledik
4.04.2024 Dini Bilgiler
Eskişehir’in ilk kadın başkanı Ayşe Ünlüce mazbatasını alarak görevine başladı
Eskişehir’in ilk kadın başkanı Ayşe Ünlüce mazbatasını alarak görevine başladı Eskişehir’de yerel seçimlerde yüzde 51 oy alarak Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP’li Ayşe Ünlüce, mazbatasına alarak görevi Yılmaz Büyükerşen’den devraldı. Çok çalışacaklarının sözünü veren Ünlüce, “Bu seçimin kaybedeni yok. Oy veren, vermeyen tüm hemşerilerimin belediye başkanıyım. Hangi partiden olursa olsun” dedi.
3.04.2024 Haberler
Eskişehir’in ilk kadın başkanı Ayşe Ünlüce mazbatasını alarak görevine başladı
Eskişehir’in ilk kadın başkanı Ayşe Ünlüce mazbatasını alarak görevine başladı Eskişehir’de yerel seçimlerde yüzde 51 oy alarak Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP’li Ayşe Ünlüce, mazbatasına alarak görevi Yılmaz Büyükerşen’den devraldı. Çok çalışacaklarının sözünü veren Ünlüce, “Bu seçimin kaybedeni yok. Oy veren, vermeyen tüm hemşerilerimin belediye başkanıyım. Hangi partiden olursa olsun” dedi.
3.04.2024 Gündem
Erzurum’da AK Parti büyükşehir ve 9 ilçede başkanlık kazandı
Erzurum’da AK Parti büyükşehir ve 9 ilçede başkanlık kazandı Erzurum'da AK Parti'li Mehmet Sekmen Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini 3'üncü kez kazandı. Erzurum'da 9 ilçede AK Parti, 3 ilçede DEM Parti, 2 ilçede BBP, 2 ilçede CHP, 2 ilçede YRP, 1 ilçede MHP, 1 ilçede ise İYİ Parti adayları başkan oldu.
1.04.2024 Gündem
İç Anadolu’da tablo değişmedi
İç Anadolu’da tablo değişmedi İç Anadolu Bölgesi genelinde tabloda önemli bir değişiklik olmadı. Konya’da büyükşehir belediyesini AK Parti aldı, Yılmaz Büyükerşen’siz Eskişehir’de ise oy oranı düşse de ipi göğüsleyen yine CHP oldu...
1.04.2024 Gündem
Yozgat'ta seçim sonuçları belli oldu! Yeniden Refah Partisi  adayı kazandı
Yozgat'ta seçim sonuçları belli oldu! Yeniden Refah Partisi adayı kazandı Yozgat'ta kesin olmayan sonuçlara göre Yeniden Refah Partisi Adayı Kazım Arslan belediye başkanı oldu. İlçelerde ise 7'sinde MHP, 5'inde AK Parti, 1'inde Yeniden Refah Partisi kazandı.
1.04.2024 Gündem
Rize’de seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti’li Metin kazandı
Rize’de seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti’li Metin kazandı Rize’de Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti’li Rahmi Metin belediye başkanı oldu. İlçelerde ise AK Parti 7, CHP 3, MHP ise 1 başkanlık kazandı.
31.03.2024 Gündem
Özgür Özel'in sandığından CHP adayı çıktı
Özgür Özel'in sandığından CHP adayı çıktı CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Manisa'da oy kullandığı 1174 No'lu sandıktan CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek açık ara farkla ilk sırada çıktı. Zeyrek 197 oy alırken, MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Cengiz Ergün 42 oy aldı.
31.03.2024 Gündem
Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon TL'lik final sorusu! Berk Göktaş'ın cevabı...
Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon TL'lik final sorusu! Berk Göktaş'ın cevabı... Berk Göktaş Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon TL'lik final sorusunu açtırdı. 5 milyonluk soruyu açtıran Berk Göktaş büyük ödülü kazandı.
24.03.2024 Gündem
Evinin yanışını çaresizlikle izledi: Tırnaklarımla kazıya kazıya yaptım
Evinin yanışını çaresizlikle izledi: Tırnaklarımla kazıya kazıya yaptım Antalya’da yaşlı çiftin yaşadığı gecekondu çıkan yangında küle döndü. Evini ve tüm eşyalarını kaybeden yaşlı kadın, “Amelelik yaparak tırnaklarımla kazıya kazıya yapmıştım evimi” dedi.
21.03.2024 Haberler
Evinin yanışını çaresizlikle izledi: Tırnaklarımla kazıya kazıya yaptım
Evinin yanışını çaresizlikle izledi: Tırnaklarımla kazıya kazıya yaptım Antalya’da yaşlı çiftin yaşadığı gecekondu çıkan yangında küle döndü. Evini ve tüm eşyalarını kaybeden yaşlı kadın, “Amelelik yaparak tırnaklarımla kazıya kazıya yapmıştım evimi” dedi.
21.03.2024 Gündem
Kakaoda acı reçete
Kakaoda acı reçete Ağaçların bakımsızlığı nedeniyle rekoltesi düşen kakao üretimini şimdi de iklim krizi kaynaklı seller vurdu. Küresel emtia piyasalarında kakao fiyatı ton başına 8 bin 360 doları test etti. Kakao fiyatı bir yılda üçe katlandı.
20.03.2024 Ekonomi
'Kim Milyoner Olmak İster'de heyecanlı anlar! Yarışmacı büyük ödül sorusunu açtırmaya hak kazandı
'Kim Milyoner Olmak İster'de heyecanlı anlar! Yarışmacı büyük ödül sorusunu açtırmaya hak kazandı İlgiyle takip edilen 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında heyecanlı anlar yaşandı. Yarışmacı Berk Göktaş, 1 milyon TL değerindeki soruyu doğru cevaplayarak 5 milyon TL'lik büyük ödülün yer aldığı soruyu açtırmaya hak kazandı. Sunucu Kenan İmirzalıoğlu, başarılı performansı için Göktaş'ı tebrik etti.
19.03.2024 Cadde
Yol ortasında dehşet anları! Taksinin camına yumruk atarak kırdı
Yol ortasında dehşet anları! Taksinin camına yumruk atarak kırdı Gaziosmanpaşa’da hafif ticari araç sürücüsü ile taksi şoförü arasında yol verme tartışması yaşandı. Tartışmanın büyümesini engellemek için araya çevredekiler girerken, hafif ticari araç sürücüsü, taksinin arka camına yumruk atarak kırdı.
18.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Kazım ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.