Keban

Keban

Son dakika keban haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan keban gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan keban haber sayfamızda...

Keban

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 684 keban haberi bulunmuştur.
YSK 31 Mart seçimleri için yapılan 31 itirazdan 30'unu reddetti
YSK 31 Mart seçimleri için yapılan 31 itirazdan 30'unu reddetti Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ilişkin siyasi partilerin 31 itiraz başvurusundan 30'unu reddetti.
11.04.2024 Gündem
Elazığ'da AK Parti'den 2, MHP'den 1 ilçede seçim sonuçlarına itiraz
Elazığ'da AK Parti'den 2, MHP'den 1 ilçede seçim sonuçlarına itiraz Elazığ’da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde MHP, AK Parti’nin kazandığı Ağın ilçesinde, AK Parti ise MHP’nin kazandığı Keban ile Yeniden Refah Partisi’nin kazandığı Sivrice ilçelerinde seçim sonuçlarına itiraz etti.
5.04.2024 Gündem
İtirazlar yapıldı! İşte seçimlerin iptal edildiği ilçeler...
İtirazlar yapıldı! İşte seçimlerin iptal edildiği ilçeler... 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sona erdi. YSK'ya yapılan itirazların sonuçları belli oldu. Bazı ilçeler için yeniden seçim kararı verildi. Öte yandan Ardahan’da yeniden seçim olmayacağı açıklandı.
5.04.2024 Gündem
Elazığ’da AK Parti’li Şahin Şerifoğulları yeniden belediye başkanı seçildi
Elazığ’da AK Parti’li Şahin Şerifoğulları yeniden belediye başkanı seçildi Elazığ’da Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre mevcut başkan AK Parti’li Şahin Şerifoğulları, yeniden belediye başkanı seçildi.
31.03.2024 Gündem
2024 KEBAN SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Elazığ Keban Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 KEBAN SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Elazığ Keban Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Elazığ Keban Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Keban ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Elazığ Keban Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Keban’a güneş tarlası
Keban’a güneş tarlası Tarım ve Orman Bakanlığı, güneş enerjisi toplayan panellerin ağırlıklı olarak tarım arazilerine kurulması ve böylece arazilerin tarım dışına itilmesi sebebiyle, durgun sularda “Yüzer Güneş Enerjisi Santrali”ni devreye aldı.
27.03.2024 Ekonomi
Bakan Yumaklı: Elektrik ihtiyacının 4’te birini karşılama potansiyeline sahip
Bakan Yumaklı: Elektrik ihtiyacının 4’te birini karşılama potansiyeline sahip Elazığ’da Keban Barajı üzerinde bulunan Yüzer GES’i inceleyen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Türkiye’de içme suyu hariç belli bir seviyede olan tüm su rezervuarlarının yüzde 10’nunu bile kullandığımızda Türkiye’nin yıllık elektrik ihtiyacının 4’te birini karşılama potansiyeline sahip" dedi.
26.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emekliler için adım atmayı sürdüreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emekliler için adım atmayı sürdüreceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ Mitingi'nde yaptığı açıklamada "Bütçe imkanlarımızı zorlayarak, emeklilerimizin yükünü hafifletecek çeşitli adımları attık, atıyoruz. Bütçe imkanlarımız genişledikçe inşallah çok daha fazlasınız yapacağız" ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
Ağlara takılan dev turna şaşkı çevirdi: Tam 28 yaşında
Ağlara takılan dev turna şaşkı çevirdi: Tam 28 yaşında Keban Baraj Gölünde ağa takılan ve 1 metre 92 santim uzunluğunda 93 kilo ağırlığında olan Fırat Turnası'nın, yapılan incelemeler neticesinde 28 yaşında olduğu belirlendi.
31.01.2024 Gündem
Son dakika... MHP 55 adayını daha açıkladı
Son dakika... MHP 55 adayını daha açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi, 2'si il 53 ilçe olmak üzere 55 adayını daha açıkladı. Buna göre, MHP Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Kara, Uşak Belediye Başkan Adayı Sezer Ateş oldu.
17.01.2024 Gündem
Arkadaşıyla tartışan kadın feribottan atladı! Korku dolu anlar kamerada
Arkadaşıyla tartışan kadın feribottan atladı! Korku dolu anlar kamerada Elazığ-Pertek arasında Keban baraj gölünde sefer halinde olan feribotta bulunan bir bayan, arkadaşı ile tartıştıktan sonra kendini suya attı. Kadın, personelin suya bıraktığı can simidi sayesinde kurtarıldı.
2.12.2023 Haberler
Arkadaşıyla tartışan kadın feribottan atladı! Korku dolu anlar kamerada
Arkadaşıyla tartışan kadın feribottan atladı! Korku dolu anlar kamerada Elazığ-Pertek arasında Keban baraj gölünde sefer halinde olan feribotta bulunan bir kadın, arkadaşı ile tartıştıktan sonra kendini suya attı. Kadın, personelin suya bıraktığı can simidi sayesinde kurtarıldı.
2.12.2023 Gündem
Havyarı 2 milyon liraya kadar çıkan balık, şekli ve büyüklüğü ile şaşırttı
Havyarı 2 milyon liraya kadar çıkan balık, şekli ve büyüklüğü ile şaşırttı Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde bir balıkçının ağına takılan ve havyarı 2 milyon liraya kadar çıkan Sibirya Mersin Balığı büyüklüğü ve şekli ile şaşırttı.
29.11.2023 Haberler
Dinozorlar döneminden günümüze gelen bu balığın havyarı 2 milyon lira
Dinozorlar döneminden günümüze gelen bu balığın havyarı 2 milyon lira Keban Baraj Gölü'nde bir balıkçının ağına Sibirya Mersin balığı takıldı. Balığın havyarının ise 2 milyon liraya kadar satıldığı öğrenildi.
25.11.2023 Haberler
Elazığ’da yakalanan dev Fırat turnası görenleri şaşırttı
Elazığ’da yakalanan dev Fırat turnası görenleri şaşırttı Elazığ’da amatör bir balıkçının Keban Baraj Gölünde yakaladığı yaklaşık 18 kilo ve 1,5 metre uzunluğundaki dev Fırat turnası, görenleri hayretler içinde bıraktı.
19.11.2023 Haberler
Yılanı gözüne kestiren kedi savaşın galibi oldu
Yılanı gözüne kestiren kedi savaşın galibi oldu Elazığ’ın Keban ilçesinde kedi, yolun ortasında gördüğü yılanla fare gibi oynadıktan sonra afiyetle yedi.
11.11.2023 Haberler
Metrelerce uzunlukta! Elektrik panosunda yılan kabusu
Metrelerce uzunlukta! Elektrik panosunda yılan kabusu Elazığ’da bir evin elektrik panosuna giren metrelerce uzunluktaki yılan paniğe neden oldu.
30.10.2023 Gündem
Vedat Dalokay Unutulmamalı
Vedat Dalokay Unutulmamalı Yüzyılın son on yılında yaratıcı belediyecilik konusunda çığır açıp önderlik eden Brezilyalı kent yönetimi kahramanı Jaime Lerner’ı vefatı nedeniyle bu ortamda anmamızın üzerinden neredeyse iki yıl geçmiş.
30.10.2023 Mimarlık
Kıtaları birleştiren dev köprüler...
Kıtaları birleştiren dev köprüler... Cumhuriyetin ilk döneminde, köprü faaliyetlerinde “Günde 2 metre köprü” ilkesi ile özellikle halkın işgücüyle kagir ve betonarme köprüler yapılmıştı. 1924-1947 yılları arasında 166 adet köprü inşa edildi. Karayolları Genel Müdürlüğünün kuruluşuyla köprü çalışmaları hız kazanmış ve 1950-1975 yılları arasında toplam uzunluğu 95 km olan 2.349 adet köprü yapıldı.
28.10.2023 Ekonomi
Yakaladığı 40 kiloluk balığı tekrar suya bıraktı
Yakaladığı 40 kiloluk balığı tekrar suya bıraktı Elazığ’da amatör bir balıkçı Keban Barajı’nda yakaladığı yaklaşık 40 kilo ve 2 metre uzunluğundaki dev Fırat turnasını, popülasyonu korumak için tekrar suya bıraktı.
12.10.2023 Yaşam
İsrail sazanları karaya vurdu! Nereden geldiği bilinmiyor
İsrail sazanları karaya vurdu! Nereden geldiği bilinmiyor Elazığ'da Keban Baraj Gölü'nde artan balık ölümleriyle ilgili başlatılan incelemede, balık türlerinin diğer balık türlerinin yumurtalarını yiyerek çoğalan İsrail sazanı olduğu tespit edildi. Tarım ve Orman İl Müdürü Ali Kılıç yaptığı açıklamada, kıyıya vuran balıkların kendileri için ortamda olmaması gereken bir balık türü olduğunun altını çizdi.
11.10.2023 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Virajı alamayan kamyonetin devrilme anı güvenlik kamerasında
Virajı alamayan kamyonetin devrilme anı güvenlik kamerasında Elazığ’ın Keban ilçesinde viraja hızlı giren kamyonun savrularak devrildiği ve 5 kişinin yaralandığı kaza anı, güvenlik kamerasına yansıdı.
24.09.2023 Haberler
'Avrupa'nın en iyi 2'nci müzesi' Tunceli'de
'Avrupa'nın en iyi 2'nci müzesi' Tunceli'de Dünyada Alevilik inancına ait ritüeller, eserler, bilgi ve belgelerin sergilendiği ilk ve tek müze olan Tunceli Müzesi, 48 ülkenin başvurduğu 'European Museum Academy Luigi Micheletti Ödülleri'nde, 'Avrupa'nın en iyi 2'nci müzesi' seçildi.
20.09.2023 Gündem
Ava çıkıp, dönmeyen balıkçıdan acı haber geldi
Ava çıkıp, dönmeyen balıkçıdan acı haber geldi Tunceli’de teknesiyle Keban Baraj Gölü üzerinde balık avına çıkan ve kaybolan şahıs, yapılan arama faaliyetleri sonucu bulundu.
3.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Keban ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.