Keith Langford

Keith Langford

Son dakika Keith Langford haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Keith Langford gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Keith Langford haber sayfamızda...

Keith Langford

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 46 keith langford haberi bulunmuştur.
AEK, Keith Langford'ın sözleşmesini uzattı
AEK, Keith Langford'ın sözleşmesini uzattı Yunan ekibi AEK, 36 yaşındaki basketbolcu Keith Langford ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.
31.07.2020 Basketbol
Hido ile yedekti, kahraman oldu!
Hido ile yedekti, kahraman oldu! NBA’de Hidayet Türkoğlu ile birlikte benchte otururken, bir anda Avrupa’nın en önemli oyuncusu haline gelen Ekpe Udoh’un kariyeri iki yılda değişti.
1.07.2020 Basketbol
Udoh, Fenerbahçe'de kendine geldi
Udoh, Fenerbahçe'de kendine geldi Basketbol THY Avrupa Ligi'nde 2016-2017 sezonunu şampiyonlukla tamamlayan Fenerbahçe'nin başarısında başrol oynayan isimlerin başında gelen ABD'li Ekpe Udoh, kariyerinin en iyi dönemini geçiriyor.
1.07.2020 Basketbol
Sergio Llull MVP seçildi!
Sergio Llull MVP seçildi! Basketbol THY Avrupa Ligi'nde sezonun en değerli oyuncusu (MVP), İspanya'nın Real Madrid takımından oyun kurucu Sergio Llull seçildi.
1.07.2020 Basketbol
Udoh ve Diebler normal sezonda zirvede!
Udoh ve Diebler normal sezonda zirvede! THY Euroleague’de normal sezonda Keith Langford 21.7 sayı ortalamasıyla zirvede yer aldı. Fenerbahçe’nin pivotu Ekpe Udoh ribaund ve blok alanlarında, Galatasaray Odeabank’ın şutörü Jon Diebler da 3 sayı atış yüzdesinde lider oldu.
1.07.2020 Basketbol
Unics Kazan- Anadolu Efes: 92-99
Unics Kazan- Anadolu Efes: 92-99 THY EuroLeague 24. haftasında Anadolu Efes, Unics Kazan'ı uzatmalarda 92-99 devirdi.
Euroleague'de MVP adayları belli oldu
Euroleague'de MVP adayları belli oldu Basketbol THY Avrupa Ligi'nde sezonun "en değerli oyuncusu" (MVP) ödülü için adaylar belli oldu.
1.07.2020 Basketbol
Obradovic'in aklı derbide!
Obradovic'in aklı derbide! Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, Unics Kazan maçı sonrası açıklamalarda bulundu.
1.07.2020 Basketbol
En iyi pivot ve savunmacı Udoh!
En iyi pivot ve savunmacı Udoh! Fenerbahçeli basketbolcu Ekpe Udoh, THY Avrupa Ligi'ndeki 16 takımın genel menajerlerinin katılımıyla yapılan anket sonucunda, organizasyonda ilk yarının en iyi pivotu ve savunmacısı seçildi.
1.07.2020 Basketbol
Haftanın MVP'si Sonny Weems
Haftanın MVP'si Sonny Weems Maccabi FOX'un ABD'li basketbolcusu Weems, THY Avrupa Ligi'nde 16. haftanın en değerli oyuncusu seçildi.
THY Avrupa Ligi'nde 15. hafta MVP'si Keith Langford seçildi
THY Avrupa Ligi'nde 15. hafta MVP'si Keith Langford seçildi THY Avrupa Ligi'nde Rus temsilcisi UNICS Kazan'ın ABD'li basketbolcusu Keith Langford, 15. haftanın en değerli oyuncusu (MVP) oldu.
Euroleague'de haftanın MVP'si Keith Langford!
Euroleague'de haftanın MVP'si Keith Langford! Euroleague'de haftanın MVP'si Unics Kazan'ın oyuncusu Keith Langford seçildi.
1.07.2020 Basketbol
THY Euroleague'de haftanın MVP'si Keith Langford
THY Euroleague'de haftanın MVP'si Keith Langford THY Euroleague'de 14. haftanın en değerli oyuncusu (MVP), Unics Kazan'ın Amerikalı oyuncusu Keith Langford seçildi.
Euroleague'de geceye damga vuran blok!
Euroleague'de geceye damga vuran blok! Euroleaguede geceye damga vuran blok Keith Langford'dan geldi.
1.07.2020 Basketbol
Gecenin oyuncusu!
Gecenin oyuncusu! Euroleague'de gecenin oyuncusu Keith Langford seçildi.
1.07.2020 Basketbol
Euroleague'de haftanın MVP'si Keith Langford
Euroleague'de haftanın MVP'si Keith Langford THY Avrupa Ligi'nde Rus temsilcisi Unics Kazan'ın ABD'li basketbolcusu Keith Langford, beşinci haftanın en değerli oyuncusu (MVP) oldu.
Obradovic savunmaya sinirlendi!
Obradovic savunmaya sinirlendi! Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, Unics Kazan karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
1.07.2020 Basketbol
Unics Kazan - Darüşşafaka Doğuş: 87-94
Unics Kazan - Darüşşafaka Doğuş: 87-94 THY Avrupa Ligi 3. hafta maçında Darüşşafaka Doğuş deplasmanda Unics Kazan'ı 94-87 yendi.
1.07.2020 Basketbol
Galatasaray Jerrells transferini resmen açıkladı!
Galatasaray Jerrells transferini resmen açıkladı! Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı, son olarak UNICS Kazan forması giyen Curtis Louis Jerrells ile sezon sonuna dek prensip anlaşmasına vardı.
1.07.2020 Basketbol
Emir Preldzic Milli Takım'ı bırakıyor!
Emir Preldzic Milli Takım'ı bırakıyor! Son iki şampiyonada A Milli Basketbol Takımı forması giyen Emir Preldzic, aşil tendonunun kopma ihtimalinin yüksek olması nedeniyle yazı dinlenerek geçirecek. Devler, Avrupa Şampiyonası için yeni bir devşirme arayışına girdi
1.07.2020 Milli Takım
Eurocup'ta en iyi 'beş'ler açıklandı
Eurocup'ta en iyi 'beş'ler açıklandı ULEB Avrupa Kupası’nda 2014-2015 sezonunun en iyi 10 oyuncusunun seçildiği birinci ve ikinci karma takım açıklandı. “En İyi Birinci 5”te Banvit’ten Sammy Mejia yer alırken, “En İyi İkinci 5”te ise Pınar Karşıyaka’dan Bobby Dixon yer aldı.
1.07.2020 Eurocup
Haftanın MVP’si Goudelock
Haftanın MVP’si Goudelock Euroleague'de bu hafta Fenerbahçe Ülker'in, PGE Turow’u 91-76 yendiği maçta 27 sayı, 3 ribaunt, 2 asist ve 3 top çalmayla oynayan Goudelock, haftanın MVP'si seçildi.
Anadolu Efes: 82 UNICS Kazan: 76
Anadolu Efes: 82 UNICS Kazan: 76 Anadolu Efes, Euroleage ilk maçında UNICS Kazan'ı devirmeyi başardı. Anadolu Efes, UNISC Kazan karşısında maçın tüm periyotlarını önde kapattı
1.07.2020 Basketbol
Kaçan balık büyük oldu
Kaçan balık büyük oldu A Milli Takım, ilk üç hazırlık maçında özellikle skor konusunda sıkıntı yaşayınca akıllara Langford geldi. Türk vatandaşlığına geçmeyi önce kabul eden Euroleague sayı kralı acemice kabul edilip, sonra da iptal edilen kural nedeniyle vazgeçmişti.
1.07.2020 Basketbol
"Emir Preldzic, Bormio kampına katılacak"
"Emir Preldzic, Bormio kampına katılacak" Türkiye Basketbol Federasyonu Milli Takımlar İdari Menajeri Barbaros Akkaş, "Langford'un karar değiştirmesinin ardından teknik kadro, devşirme sporcu olarak Emir'in kadroya dahil olmasını istedi. O da Bormio kampına katılacak" dedi.
1.07.2020 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Keith Langford ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.