John Travolta eşinin ölümünü oğluna nasıl açıkladığını anlattı
John Travolta eşinin ölümünü oğluna nasıl açıkladığını anlattı Dünyaca ünlü oyuncu John Travolta, eşi Kelly Preston’ın geçen yıl hayatını kaybetmesinin ardından 10 yaşındaki oğlu Benjamin'le aralarında geçen duygusal konuşmayı aktardı.
23.08.2021 Cadde
John Travolta malikanesini dört milyon dolara satıyor
John Travolta malikanesini dört milyon dolara satıyor Temmuz 2020'de 29 yıllık eşi Kelly Preston'ı kaybeden dünyaca ünlü aktör John Travolta, ABD'deki malikanesini dört milyon dolara satışa çıkardı.
4.08.2021 Cadde
John Travolta kaybettiği eşinin Anneler Günü'nü kutladı
John Travolta kaybettiği eşinin Anneler Günü'nü kutladı Hollywood yıldızı John Travolta, geçen yıl kanser nedeniyle kaybettiği eşi Kelly Preston'ı 'Anneler Günü'nde andı. Duygusal bir yazı kaleme alan Travolta, hem eşine özlemini dile getirdi hem de çocukları için teşekkür etti.
11.05.2021 Cadde
John Travolta, anı dolu malikanesini satıyor! Fiyatı dudak uçuklattı
John Travolta, anı dolu malikanesini satıyor! Fiyatı dudak uçuklattı Geçen yaz 29 yıllık eşi Kelly Preston'ı kaybeden dünyaca ünlü aktör John Travolta, her köşesinde anıları bulunan 20 odalı malikanesini satışa çıkarıyor. Travolta ve Preston'ın evlendikleri malikane için aktörün istediği fiyat 5 milyon dolar (34 milyon TL).
20.02.2021 Cadde
John Travolta hayranlarına teşekkür etti
John Travolta hayranlarına teşekkür etti İtalyan kökenli ABD'li oyuncu John Travolta'nın eşi Kelly Presyon, temmuz ayında kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybetmişti. Travolta, önceki gün sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak bu zor süreçte kendisine destek olan hayranlarına teşekkür etti.
1.12.2020 Cadde
John Travolta'dan Kelly Preston paylaşımı
John Travolta'dan Kelly Preston paylaşımı Dünyaca ünlü oyuncu John Travolta, temmuz ayında kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden eşi Kelly Preston'ı doğum gününde unutmadı. Travolta, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, gönderisine "Mutlu yıllar balım" notunu düştü.
14.10.2020 Cadde
Kelly Preston'ın son nefesini nerede verdiği ortaya çıktı
Kelly Preston'ın son nefesini nerede verdiği ortaya çıktı Dünyaca ünlü ABD'li aktör John Travolta'nın kendisi gibi oyuncu olan eşi Kelly Preston (57), geçtiğimiz ay kanser hastalığı nedeniyle yaşamını yitirmişti. Preston'un son nefesini nerede verdiği ortaya çıktı.
19.08.2020 Cadde
Ünlü oyuncu John Travolta evlat acısını da yaşamış
Ünlü oyuncu John Travolta evlat acısını da yaşamış Dünyaca ünlü oyuncu John Travolta, hayatının çeşitli dönemlerinde büyük trajediler yaşadı. 1977 yılında o dönemde sevgilisi olan Diana Hyland'ı ve geçtiğimiz günlerde eşi Kelly Preston'ı kaybeden Travolta, 2009'da ise oğlu Jett'in vefatı ile sarsılmıştı.
15.07.2020 Cadde
John Travolta’nın acı günü! Eşi hayatını kaybetti
John Travolta’nın acı günü! Eşi hayatını kaybetti Dünyaca ünlü oyuncu John Travolta'nın 57 yaşındaki eşi Kelly Preston, iki yıldır mücadele ettiği göğüs kanserine yenik düşerek yaşamını yitirdi.
13.07.2020 Cadde
'Grease' günlerini hatırlattı!
'Grease' günlerini hatırlattı! Dünyaca ünlü aktör John Travolta, önceki gün eşi Kelly Preston ile birlikte Beverly Hills'te görüntülendi.
7.01.2017 Cadde