Keloğlan Masalları

Keloğlan Masalları

Son dakika keloğlan masalları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan keloğlan masalları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan keloğlan masalları haber sayfamızda...

Keloğlan Masalları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 25 keloğlan masalları haberi bulunmuştur.
Keloğlan masalı oku: Zenginler Diyarı
Keloğlan masalı oku: Zenginler Diyarı Zamanın birinde, kendi köyünde… Çalışkan bir Keloğlan yaşarmış…
14.02.2022 Masal Oku
Keloğlan ve sirk sahibi
Keloğlan ve sirk sahibi Keloğlan yine bir maceraya atılmış. Gel, onunla beraber biz de o maceraya atılalım.
2.12.2021 Masal Oku
Keloğlan masalı: Kırmızı taş
Keloğlan masalı: Kırmızı taş Keloğlan’ın başına gelenler bitmiyor. Bir gün eğleniyor, bir gün üzülüyor ama her seferinde masalın sonu mutlu bitiyor. Bakalım, bu masalın sonunda neler oluyor?
12.10.2021 Masal Oku
Keloğlan masalı: Yumurta hırsızı
Keloğlan masalı: Yumurta hırsızı Zamanın birinde yemyeşil ormanların içinde bir Keloğlan ile yaşlı annesi yaşarmış. Birbirlerini çok sever, huzur içinde yaşarlarmış.
31.08.2021 Masal Oku
Keloğlan ve altın bülbül masalı oku
Keloğlan ve altın bülbül masalı oku Keloğlan ve altın bülbül masalını daha önce duydun mu? İşte Keloğlan ve altın bülbül masalı...
14.06.2021 Masal Oku
Keloğlan’ın duydukları masalı
Keloğlan’ın duydukları masalı Keloğlan’ın maceraları bitmek bilmiyor. Yaşlı annesiyle yaşayan Keloğlan hep bir maceraya atılıyor ama sonu genelde mutlu bitiyor. Bakalım bu hikayenin sonu nasıl bitecek?
6.05.2021 Masal Oku
Keloğlan masalı: Keloğlan ile sihirli kuş masalı oku
Keloğlan masalı: Keloğlan ile sihirli kuş masalı oku Bir var imiş bir yok imiş. Zamanın birinde, bir ülkenin padişahının Gülyüz diye bir kızı varmış. Bahçesinde nakış işler, şarkılar söylermiş.
24.03.2021 Masal Oku
Keloğlan Masalları Oku: En sevilen Keloğlan hikayeleri
Keloğlan Masalları Oku: En sevilen Keloğlan hikayeleri Halk arasında en çok anlatılan hikayelerden biri de Keloğlan’a ait olanlarmış. Annesiyle birlikte küçük evlerinde, fakir bir hayat yaşayan Keloğlan zaman zaman maceralara atılıyor kimi zaman da çok zengin olup padişahın kızıyla evleniyor. Bakalım sıradaki hikayelerde neler olacak?
24.02.2021 Masal Oku
Keloğlan ve Çilli Tavuk Masalı Oku: Kurnaz tilki tavukları alıp...
Keloğlan ve Çilli Tavuk Masalı Oku: Kurnaz tilki tavukları alıp... Bir varmış, iki yokmuş, üç varmış dört yokmuş. Çok eski zamanların birinde Keloğlan isimli bir çocuk yaşarmış. Saçları olmadığı için herkes ona Keloğlan dermiş. Çok iyi kalpli, yardımsever ama biraz tembelmiş.
8.10.2020 Masal
FETÖ'den Keloğlan'a 'Caillou' kumpası!
FETÖ'den Keloğlan'a 'Caillou' kumpası! FETÖ soruşturması kapsamında kapatılan Yumurcak TV'de yayımlanan Caillou adlı çizgi filmden milyonlarca lira kazanmak amacıyla TRT'de yayımlanan Keloğlan isimli çizgi filmin sabote edildiği ortaya çıktı. Şirket, TRT ile Keloğlan ürünleri satmak için sözleşme yapıp onun yerine Caillou ürünleri piyasaya sürerek 2 yılda 3.6 milyon dolar kazandı.
11.06.2018 Gündem
Keloğlan masalları anlatıyor
Keloğlan masalları anlatıyor MHP lideri Bahçeli, Reyhanlı saldırısıyla ilgili belgelerin açıklanmasını istedi ve Başbakan Erdoğan’a ‘Kafası kıyak nesil’ cevabı verdi: ‘Kıyak kafa konusunda tecrübesi varsa kendisine saklamalı’
28.05.2013 Siyaset
Bahçeli'den alkole karşı 3K formülü
Bahçeli'den alkole karşı 3K formülü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Kişisel özgürlüklere saygı duymakla beraber kötü alışkanlıklarla mücadele görevimiz.
28.05.2013 Siyaset
Dadaş Film Festivali 16-20 Mayıs'ta!
Dadaş Film Festivali 16-20 Mayıs'ta! 8. Uluslararası Dadaş Film Festivali, 16-20 Mayıs 2013 tarihleri arasında sinema severlere “Merhaba” diyecek.
9.05.2013 Kültür Sanat
iYi TATiLLER!
iYi TATiLLER! Minikler tatilde eğlenmeyi de ihmal etmesin diye, AVM’lerde yapılacak en renkli etkinlikleri derledik. Gösterilerden atölye çalışmalarına, tiyatrodan film gösterimlerine kadar birbirinden eğlenceli programlara göz atmayan plan yapmayın
24.01.2013 Cadde
Keloğlan Fransızcada
Keloğlan Fransızcada Fransa’nın Strasbourg kentinde yaşayan yazar ve eğitimci Ali Ekber Başaran’ın derlediği “Keloğlan Masalları” Fransızca yayımlandı.
19.04.2009 Yaşam
Keloğlan masalları Fransızca yayımlandı
Keloğlan masalları Fransızca yayımlandı Fransa’nın Strasbourg kentinde yaşayan yazar ve eğitimci Ali Ekber Başaran’ın derlediği “Keloğlan Masalları” Fransızca yayımlandı...
19.04.2009 Dünya
Tatilde neler okumalı?
Tatilde neler okumalı? Hikmet ALTINKAYNAK
24.01.1997 Kültür Sanat
İş Sanat’tan 23 Nisan için özel program
İş Sanat’tan 23 Nisan için özel program İş Sanat’ın çocuklar için hazırladığı özel etkinlikler yarından itibaren İş Sanat’ın internet sitesinden ücretsiz olarak erişime açılıyor
22.04.2021 Kültür Sanat
Masal Nedir, Özellikleri Nelerdir? Kısaca Masal Nasıl Yazılır?
Masal Nedir, Özellikleri Nelerdir? Kısaca Masal Nasıl Yazılır? Sözlü edebiyat geleneğinin bir parçası olan masallar, Türk kültüründe ve edebiyatında önemli bir yer tutar. Sıklıkla doğa üstü olayların anlatıldığı bu eserlerde kendi içerisinde dörde ayrılır. Hayvanların konuşturulduğu kısa masallara Fabl denir. Gerçekçi masallarda ise doğa üstü olaylara yer verilmez. Masal nedir ve özellikleri nelerdir? Merak eden okurlar için ayrıntılı bir şekilde derledik.
9.02.2021 Eğitim
Görme engellilere destek verdi
Görme engellilere destek verdi Berna Laçin, Türk Telekom’un görme engelli kitapseverlere yönelik geliştirdiği sosyal sorumluluk projesine destek verdi.
8.11.2016 Cadde
Masal gibi bir geleceğe, masallarımızla…
Masal gibi bir geleceğe, masallarımızla… Kitap masal anlatmaktan ve dinlemekten zevk alan herkese hitap ediyor.
19.01.2015 Ebeveyn
Geleceğin kitap kurtlarına...
Geleceğin kitap kurtlarına... Son dönemde büyük bir ivme gösteren, çeşitliliği ve niceliği artan çocuk yayıncılığıyla ilgili bir dosya hazırlamak için nisandan iyi zamanlama olur mu? Hem her gün e-posta kutumuza bir yenisi düşen çocuk kitaplarından bir seçki hazırladık, hem de gelmiş geçmiş en iyi çocuk kitaplarına ‘kişisel’ bir bakışla yer verdik. Elif Tanrıyar, kitap kurtlarının ilk adımlarını anlattı yazısında. Ebru Akkaş Kuseyri ise yetişkinlerin her zaman yönelttiği “Bizim çocuk ne okusun?” sorusuna cevap veren bir rehber hazırladı. Geleceğin kitap kurtlarının bayramı kutlu olsun.
12.05.2011 Kültür Sanat
İş Sanat’ta çocuk etkinlikleri
İş Sanat’ta çocuk etkinlikleri İş Sanat, ocak ayından itibaren, çocuklara yönelik iki yeni etkinliğe ev sahipliği yapacak.
2.01.2009 Aile
İş Sanat’ta çocuk etkinlikleri
İş Sanat’ta çocuk etkinlikleri İş Sanat, ocak ayından itibaren, çocuklara yönelik iki yeni etkinliğe ev sahipliği yapacak.
28.12.2008 Yaşam
"Örümcek Kadının Ağı"
"Örümcek Kadının Ağı" "Örümcek Kadının Ağı"
9.06.2001 Pazar

Benzer Haber Etiketleri

Keloğlan Masalları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.