Kelsey Robinson

Kelsey Robinson

Son dakika kelsey robinson haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kelsey robinson gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kelsey robinson haber sayfamızda...

Kelsey Robinson

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 47 kelsey robinson haberi bulunmuştur.
CEV Şampiyonlar Ligi'nde VakıfBank, Santarelli'nin takımına mağlup oldu!
CEV Şampiyonlar Ligi'nde VakıfBank, Santarelli'nin takımına mağlup oldu! CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde VakıfBank, Milli Takım başantrenörü Daniele Santarelli'nin çalıştırdığı Imoco Volley ile karşı karşıya geldi. VakıfBank mücadeleden 3-1 mağlup ayrıldı.
20.02.2024 Voleybol
İşte dünyanın en zengin 20 kadın voleybolcusu! Zehra Güneş ve Ebrar Karakurt listede
İşte dünyanın en zengin 20 kadın voleybolcusu! Zehra Güneş ve Ebrar Karakurt listede Voleybolda dünyanın en zengin kadın sporcuları belli oldu. Kulüplerden kazanılan rakamlar, sponsorluk gelirleri ve sahip olduğu gayri menkul yatırımlarının dikkate aldığı listede Türkiye'den Zehra Güneş ile Ebrar Karakurt da yer alıyor.
26.04.2023 Voleybol
Isabelle Haak, Kelsey'i 'bayılttı'! 'Hatırlamıyorum'
Isabelle Haak, Kelsey'i 'bayılttı'! 'Hatırlamıyorum' Son olarak CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Fenerbahçe'ye elenen Imoco'da Isabelle Haak konuşulmaya devam ediyor. İtalya Ligi'nde normal sezona damgasını vuran Haak'ın servislerinden bu sefer nasibi takım arkadaşı aldı.
11.04.2023 Voleybol
Ne yaptın Arina Fedorovtseva! Avrupa bizi konuşuyor
Ne yaptın Arina Fedorovtseva! Avrupa bizi konuşuyor CEV Şampiyonlar Ligi'nde Türk voleybolu için tarihi bir gün yaşandı. Fenerbahçe, zorlu rakibi Imoco'yu saf dışı bıraktı ve adını yarı finale yazdırdı. Şampiyona tarihinde ilk kez 3 Türk takımı adını yarı finale yazdırdı. Dünya basınında bu başarı geniş yankı uyandırırken Fenerbahçeli Arina Fedorovtseva için "Bu gece ışıl ışıl parladı!" yorumu yapıldı.
24.03.2023 Voleybol
Kelsey Robinson'dan ses getiren tatil paylaşımı!
Kelsey Robinson'dan ses getiren tatil paylaşımı! Fenerbahçe Opet'in eski voleybolcusu Kelsey Robinson, sosyal medya hesabından arkadaşlarıyla yaptığı tatilden paylaşımlar yaptı.
16.08.2021 Diğer Sporlar
Kelsey Robinson'dan ses getiren tatil paylaşımı!
Kelsey Robinson'dan ses getiren tatil paylaşımı! Fenerbahçe Opet'in güzel voleybolcusu Kelsey Robinson, sosyal medya hesabından tatil paylaşımları yaptı.
29.05.2021 Diğer Sporlar
Son dakika - Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı'nda Kelsey Robinson ile yollar ayrıldı
Son dakika - Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı'nda Kelsey Robinson ile yollar ayrıldı Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı'nda ABD'li smaçör Kelsey Robinson ile yollar ayrıldı. 
6.05.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe Opet'in yeni transferi Kelsey Robinson sağlık kontrolünden geçti
Fenerbahçe Opet'in yeni transferi Kelsey Robinson sağlık kontrolünden geçti Misli.com Sultanlar Ligi takımlarından Fenerbahçe Opet'in yeni transferi ABD'li smaçör Kelsey Robinson sağlık kontrolünden geçti.
7.01.2021 Voleybol
Kelsey Robinson yeniden Fenerbahçe Opet'te
Kelsey Robinson yeniden Fenerbahçe Opet'te Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, ABD'li smaçör Kelsey Robinson'ı yeniden kadrosuna dahil etti.
21.12.2020 Voleybol
Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nda 5 ayrılık!
Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nda 5 ayrılık! Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nda 5 oyuncuyla yollar ayrıldı...
1.07.2020 Voleybol
Yıldız voleybolcu yaşadığı talihsizliği sosyal medyadan paylaştı!
Yıldız voleybolcu yaşadığı talihsizliği sosyal medyadan paylaştı! Fenerbahçe Opet'in yollarını ayırdığı Kelsey Robinson, ABD'ye gitti. 27 yaşındaki smaçörün erkek arkadaşıyla voleybol oynama girişimi talihsizlikle sonuçlandı.
23.05.2020 Diğer Sporlar
Kelsey Robinson sağlık kontrolünden geçti
Kelsey Robinson sağlık kontrolünden geçti Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Kelsey Robinson sağlık kontrolünden geçirildi.
1.07.2020 Voleybol
Fenerbahçe Opet'te tam 5 imza
Fenerbahçe Opet'te tam 5 imza Fenerbahçe Opet, Başantrenör Zoran Terzic ile sözleşme yeniledi. Ayrıca sarı lacivertli takım Kelsey Robinson, Brankica Mihajlovic, Naz Aydemir Akyol ve Aylin Sarıoğlu'nu kadrosuna kattığını açıkladı.
1.07.2020 Voleybol
VakıfBank'tan dört yıldızına veda
VakıfBank'tan dört yıldızına veda 2018-2019 sezonunu FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası ve Sultanlar Ligi şampiyonluğu ve CEV Şampiyonlar Ligi üçüncülüğüyle noktalayan VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, Lonneke Slöetjes, Kelsey Robinson ve Chiara Di Iulio'ya veda etti. 2016-2017 sezonundan bu yana VakıfBank'ta forma giyen Zhu Ting ise Çin Olimpiyat Komitesi'nin 2020 Tokyo Olimpiyatlar'ı için ''Çinli oyuncular olimpiyatlara ülkelerinde hazırlanacak'' kararı nedeniyle sarı-siyahlı formaya bir yıl ara veriyor.
1.07.2020 Voleybol
Şampiyon VakıfBank, basınla buluştu
Şampiyon VakıfBank, basınla buluştu Eczacıbaşı VitrA ile oynadığı final serisini 3-2 kazanarak Vestel Venüs Sultanlar Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan ve 11. kez ligi zirvede bitiren VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, basınla buluştu. Başkan Mehmet Emin Özcan, “Kızlarımızla gurur duyuyorum. Onlar, Türk kadınının gücünü gösteriyor” dedi. Genel Menajer Pelin Yüce Falay da VakıfBank'ın her zaman finallerin takımı olacağını ifade etti.
1.07.2020 Voleybol
Kelsey Robinson, Fenerbahçe'de
Kelsey Robinson, Fenerbahçe'de Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, ilk transferini VakıfBank'tan yaptı. Sezonu şampiyon tamamlayan VakıfBank'ın ABD'li smaçörü Kelsey Robinson, önümüzdeki sezon Fenerbahçe forması giyecek.
1.07.2020 Voleybol
Vakıfbank'ın yıldızı Robinson Fenerbahçe'ye!
Vakıfbank'ın yıldızı Robinson Fenerbahçe'ye! ABDli milli voleybolcu Kelsey Robinson’un Vakıfbank’tan Fenerbahçe’ye transfer olacağı iddia edildi.
1.07.2020 Voleybol
Yarı finalde ilk raunt VakıfBank'ın
Yarı finalde ilk raunt VakıfBank'ın VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, Vestel Venus Sultanlar Ligi Play-Off yarı final serisi ilk maçında Fenerbahçe Opet'i deplasmanda 21-25, 22-25, 25-20 ve 22-25'lik setlerle 3-1 mağlup etti ve seride 1-0 öne geçti. Yarı final serisinin ikinci maçı 17 Nisan Çarşamba günü VakıfBank Spor Sarayı'nda oynanacak.
1.07.2020 Voleybol
VakıfBank, Kupa Voley'de yarı finalde
VakıfBank, Kupa Voley'de yarı finalde VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, AXA Sigorta Kupa Voley Final Etabı çeyrek finalinde Beşiktaş'ı 25-22, 25-20 ve 25-13'lük setlerle 3-0 mağlup ederek, adını yarı finale yazdırdı. Sarı-siyahlılar, yarın saat 17:00'de finale yükselmek için sahaya çıkacak.
1.07.2020 Voleybol
VakıfBank'tan 11'de 11'li kapanış
VakıfBank'tan 11'de 11'li kapanış VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde normal sezonun son haftasında Çanakkale Belediyespor'u 25-19, 25-21 ve 25-19'luk setlerle 3-0 mağlup etti. Ligin ikinci yarısında oynadığı 11 karşılaşmayı da kazanan sarı-siyahlılar, normal sezonu 62.440 puanla tamamladı. VakıfBank'ın Play-Off çeyrek finalindeki rakibi son haftadaki maçların tamamlanmasının ardından belli olacak.
1.07.2020 Voleybol
VakıfBank, Avrupa'daki 27. galibiyetle çeyrek finalde
VakıfBank, Avrupa'daki 27. galibiyetle çeyrek finalde VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, 2019 CEV Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki beşinci maçında Allianz MTV Stuttgart'ı deplasmanda 23-25, 18-25 ve 18-25'lik setlerle 3-0 mağlup ederek, 5'te 5 yaptı.
1.07.2020 Voleybol
VakıfBank, Beylikdüzü'ne set vermedi
VakıfBank, Beylikdüzü'ne set vermedi VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 19. haftasında Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas'ı deplasmanda 17-25, 17-25 ve 21-25'lik setlerle 3-0 mağlup etti. Ligdeki 18. galibiyetini alan VakıfBank, Sultanlar Ligi'nin 20. haftasında Eczacıbaşı VitrA'yla 23 Şubat Cumartesi günü VakıfBank Spor Sarayı'nda karşılaşacak.
1.07.2020 Voleybol
VakıfBank efsanevi bir kulüp
VakıfBank efsanevi bir kulüp VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı Maritza Plovdiv maçını izleyen ABD Kadın Milli Voleybol Takımı Başantrenörü Karch Kiraly, ''VakıfBank, efsanevi bir kulüp. Bu kulüpte olağanüstü bir organizasyon, iyi bir koç, iyi bir takım ve büyük başarılar var. VakıfBank Spor Sarayı'na ilk kez geliyorum. Çok iyi imkanları olan bir salon inşa edilmiş. Bu salon yeni jenerasyon için çok büyük bir fırsat. Oyuncuların çalışması ve gelişmesi için her imkan var'' dedi.
1.07.2020 Voleybol
VakıfBank, Galatasaray'a set vermedi
VakıfBank, Galatasaray'a set vermedi VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 15. haftasında Galatasaray HDI Sigorta'yı 21-25, 12-25 ve 20-25'lik setlerle 3-0 mağlup etti.
1.07.2020 Voleybol
Çanakkale Belediyespor: 0 - Vakıfbank: 3
Çanakkale Belediyespor: 0 - Vakıfbank: 3 Vestel Venus Sultanlar Ligi 11. haftasında Vakıfbank deplasmanda Çanakkale Belediyespor'u 3-0 mağlup etti.
1.07.2020 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Kelsey Robinson ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.