Ormanda eski eşini öldüren cani için ağırlaştırılmış müebbet istemi
Ormanda eski eşini öldüren cani için ağırlaştırılmış müebbet istemi Bursa’da, boşandığı Nurdan Budak'ı (26) geçen yıl ormanda ensesine tabancayla tek kurşun sıkarak öldüren Kemal Bulut (31) için ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası talep edildi. İddianame, Bursa 9'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi.
28.06.2022 Gündem
Babasının 3 ay arayla ikinci kez vurduğu oğlu hayatını kaybetti!
Babasının 3 ay arayla ikinci kez vurduğu oğlu hayatını kaybetti! Samsun’da babasının 3 ay arayla ikinci kez tabancayla vurduğu oğlu tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.
18.11.2020 Gündem
Fatih Terim, Umut Bulut'un babasının cenazesinde konuştu
Fatih Terim, Umut Bulut'un babasının cenazesinde konuştu Fatih Terim , Ankara patlamasında yaşamını yitiren Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut'un babasının cenazesine katıldı. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kemal Bulut'un cenaze töreni sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Fatih Terim yaptığı açıklamada 'Biz böyle bir ülke değildik, ne oldu bize ' diye konuştu.
1.07.2020 Futbol
Umut Bulut'un en acı günü
Umut Bulut'un en acı günü Ankara Kızılay’da meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden Galatasaraylı milli futbolcu Umut Bulut’un babası Kemal Bulut son yolculuğuna uğurlandı. Umut Bulut, cenazede gözyaşlarına boğuldu.
15.03.2016 Futbol
Umut Bulut: "Babamı aradım, telefonu çaldı ama..."
Umut Bulut: "Babamı aradım, telefonu çaldı ama..." Ankara saldırısında babasını kayneden Umut Bulut, o anları anlattı....
15.03.2016 Futbol
Umut Bulut'tan ilk açıklama; "İnşallah babam"
Umut Bulut'tan ilk açıklama; "İnşallah babam" Ankara’daki patlamada babasını kaybeden Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut, “İnşallah babam imanlı bir şekilde ölmüştür. Bu tip olaylar herkesin başına gelebilir, bizim de başımıza geldi” dedi.
15.03.2016 Futbol
Kemal Bulut oğlu Umut'u böyle anlatmıştı
Kemal Bulut oğlu Umut'u böyle anlatmıştı Ankara'da terör saldırısında hayatını kaybeden Kemal Bulut, oğlu Umut'u, 3 yıl önce Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde okuyan Tolga Turgut isimli öğrencinin projesindeki röportajda anlatmıştı.
15.03.2016 Futbol
Avrupa Gündemi | Futbol dünyası isyan etti
Avrupa Gündemi | Futbol dünyası isyan etti - Ankara'da gerçekleşen hain terör saldırısı, ve saldırıda Galatasaraylı oyuncu Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un da hayatını kaybetmesi, futbol dünyasını da isyan ettirdi.    - Almanya'da, tam 81 bin kişi, ölen bir taraftar için sessizliğe büründü, Borussia Dortmund taraftarı, tüm dünyanın takdirini kazandı.    - Zlatan'ın Paris Saint Germain'de kalmak için sunduğu tek şart, Avrupa'nın gündemine oturdu!    - Barcelona'nın süperstarı Lionel Messi, Getafe'ye karşı kullandığı penaltıyı kaçırarak kulüp tarihinin en çok penaltı kaçıran oyuncusu oldu.    - Liverpool menajeri Klopp, eski öğrencisi Mario Götze'yi İngiliz ekibine almak için 40 milyon Euro'yu gözden çıkardı.
14.03.2016 Programlar
Kemal Bulut'un son görüntüleri ortaya çıktı
Kemal Bulut'un son görüntüleri ortaya çıktı Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un oğlunu son kez gördüğü maçtaki görüntüleri ortaya çıktı.
14.03.2016 Futbol