Kemal Çeber

Kemal Çeber

Son dakika kemal çeber haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kemal çeber gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kemal çeber haber sayfamızda...

Kemal Çeber

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 251 kemal çeber haberi bulunmuştur.
Bakan Yerlikaya operasyonların detaylarını açıkladı! 'Bu ülkede kimse benim vatandaşıma şekil yapamaz'
Bakan Yerlikaya operasyonların detaylarını açıkladı! 'Bu ülkede kimse benim vatandaşıma şekil yapamaz' İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Gaziantep'te Türkiye'nin Huzuru Gaziantep'in Huzuru Toplantısı'na katıldı. Bakan Yerlikaya, 1 Haziran 2023 ile 12 Mart 2024 tarihleri arasında yapılan tüm operasyonların detaylarını açıkladı.
16.03.2024 Gündem
Yusuf Tekin: Müfredat çalışmalarındaki seyreltme ile ilgili hususun önemli gerekçeleri var
Yusuf Tekin: Müfredat çalışmalarındaki seyreltme ile ilgili hususun önemli gerekçeleri var Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Gaziantep'te öğretmenler ve okul yöneticileriyle iftar programına katıldı. Bakan Tekin, "Müfredat çalışmalarındaki seyreltme ile ilgili hususun önemli gerekçeleri var" dedi.
14.03.2024 Gündem
Bakan Tekin'den dijital bağımlılıkla mücadele mesajı
Bakan Tekin'den dijital bağımlılıkla mücadele mesajı Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Gaziantep'te Gönüllü Hizmet Vakfı İnal Aydınoğlu İlkokulu'nu ziyaret etti.
14.03.2024 Gündem
Bakan Şimşek Gaziantep'te
Bakan Şimşek Gaziantep'te Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep'te çeşitli odaların meclis üyeleri ve iş adamları ile ekonomi istişare ve bilgilendirme toplantısına katıldı.
7.03.2024 Ekonomi
KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Gaziantep'te temaslarda bulunuyor
KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Gaziantep'te temaslarda bulunuyor Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Tatar, Gaziantep'te temaslarda bulunuyor. Gaziantep Üniversitesi'ndeki Kıbrıs Barış Harekatı 50.Yıl Etkinliği'ne katılan Tatar "Doğu Akdeniz'de büyük Türk siyasetine hizmet eden KKTC Kıbrıs Barış Harekatı ile gerçek oldu” dedi.
13.02.2024 Haberler
KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Gaziantep'te temaslarda bulunuyor
KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Gaziantep'te temaslarda bulunuyor Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Tatar, Gaziantep'te temaslarda bulunuyor. Gaziantep Üniversitesi'ndeki Kıbrıs Barış Harekatı 50.Yıl Etkinliği'ne katılan Tatar "Doğu Akdeniz'de büyük Türk siyasetine hizmet eden KKTC Kıbrıs Barış Harekatı ile gerçek oldu” dedi.
13.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep’te konuştu: Bizde laf ola  beri gele yok!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep’te konuştu: Bizde laf ola beri gele yok! Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz söz verdik mi yaparız. Yaraları sarma sözümüzü hızla yerine getiriyoruz. Deprem şehirlerimizi, altyapısıyla, üstyapısıyla, şehir merkezi ve kırsal tamamen ayağa kaldırana kadar durup dinlenmeyeceğiz” dedi....
5.02.2024 Gündem
Gaziantep’te yaralar sarılıyor
Gaziantep’te yaralar sarılıyor Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen şehirlerden biri olan Gaziantep’te aradan geçen 11 ayda yaralar sarılmaya çalışılıyor.
16.01.2024 Gündem
Şehit Piyade Uzman Çavuş Gün'e acı veda
Şehit Piyade Uzman Çavuş Gün'e acı veda TSK'nın Irak'ın kuzeyinde yürüttüğü Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün’ün (28) cenazesi, memleketi Gaziantep'te toprağa verildi.
13.01.2024 Gündem
Gaziantep’te 10 bin konut 1 ay sonra teslim ediliyor
Gaziantep’te 10 bin konut 1 ay sonra teslim ediliyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Gaziantep’te 20 binden fazla konut yapıyoruz. Hak sahiplerinin hepsine birkaç ay içerisinde 10 bin tanesi de bir ay sonra olmak üzere konutları teslim edeceğiz” dedi.
5.01.2024 Ekonomi
Gaziantep’te yılbaşı için 7 bin personel görev başında
Gaziantep’te yılbaşı için 7 bin personel görev başında Gaziantep Valisi Kemal Çeber, yeni yılı görev başında karşılayan asker ve polis ekiplerini ziyaret etti. Vali Çeber, yılbaşı gecesi nedeniyle kentte 7 bin personelin görev başında olduğunu söyledi.
31.12.2023 Gündem
Bakanlıktan Can Ataklı için suç duyurusu
Bakanlıktan Can Ataklı için suç duyurusu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, gazeteci Can Ataklı’nın şehit aileleri aleyhindeki söylemleriyle ilgili suç duyurusunda bulunduklarını belirterek, “Şehitlerimizin emanetlerine sonuna kadar sahip çıkacak, onlara dil uzatanlara hadlerini bildirmeye devam edeceğiz” dedi.
26.12.2023 Gündem
Bakan Tekin: En büyük destekçilerimiz öğretmen kardeşlerimiz
Bakan Tekin: En büyük destekçilerimiz öğretmen kardeşlerimiz Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Eğitimin yükü kolay omuzlanacak bir yük değil. Bu anlamda en büyük destekçilerimiz öğretmen kardeşlerimiz." dedi.
25.12.2023 Gündem
Şehitlerimizi kalbimize gömdük! Şehit babasından 'Demirtaş' isyanı
Şehitlerimizi kalbimize gömdük! Şehit babasından 'Demirtaş' isyanı Bakan Güler, Irak ve Suriye’nin kuzeyinde toplam 29 hedefin vurularak imha edildiği hava harekâtlarını Hava Kuvvetleri Harekât Merkezi’nden sevk ve idare etti. Güler, “Teröristler, kahraman Mehmetçiğin pençesinden kurtulamayacak” dedi. Şehit düşen kahramanlar da son yolculuklarına uğurlandı.
25.12.2023 Gündem
Şehitlerimize son görev! 6 şehirde 6 veda
Şehitlerimize son görev! 6 şehirde 6 veda Pençe-Kilit bölgesinde dün üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Cebrail Dündar’ın (25) cenazesi Mardin’de, Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem'in (25) cenazesi Gaziantep'te, Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan (22)'ın cezaesi Elazığ’da, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Arslan'ın (25) cenazesi, memleketi Yozgat'ın Sorgun ilçesinde toprağa verildi.
24.12.2023 Gündem
Şehitlerimize son görev! 6 şehirde 6 veda
Şehitlerimize son görev! 6 şehirde 6 veda Pençe-Kilit bölgesinde dün üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Cebrail Dündar’ın (25) cenazesi, Mardin’e getirildi. Şehidin eşi Semanur Erdemir Dündar, uzun süre gözyaşı döktü. Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem'in (25) cenazesi ise Gaziantep'e getirildi.
24.12.2023 Haberler
Osman Aşkın Bak: Gaziantep spor şehri olma yolunda!
Osman Aşkın Bak: Gaziantep spor şehri olma yolunda! Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Gazi Oyunları’nın açılışında konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, “20 branşta 118 kategoride 10 bin öğrencimiz mücadele edecek. Gaziantep spor şehri olma yönünde önemli adımlar atıyor” dedi.
24.11.2023 Diğer
Bakan Bak'tan Türkiye Yüzyılı vurgusu: Ülkemiz daha güçlü olacak
Bakan Bak'tan Türkiye Yüzyılı vurgusu: Ülkemiz daha güçlü olacak "Türkiye yüzyılında ülkemiz daha güçlü olacak" diyen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Yapılan yatırımlarla, bilim adamlarıyla, sporla her alanda güçlü Türkiye geliyor" ifadelerini kullandı.
23.11.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu Batman'da müjdeyi verdi! Tamamlanınca yıllık 80 milyon TL tasarruf edilecek
Bakan Uraloğlu Batman'da müjdeyi verdi! Tamamlanınca yıllık 80 milyon TL tasarruf edilecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, toplam 39,4 kilometre uzunluğundaki Batman Hasankeyf Yolu’nun kalan 9,6 kilometrelik bölümünün de yapımına başlanacağının, böylece Batman ile Hasankeyf arasında bölünmüş yol bütünlüğünün sağlanacağı müjdesini verdi.
18.11.2023 Ekonomi
Deprem bölgelerinde KOBİ desteğine başvuranların sayısı belli oldu
Deprem bölgelerinde KOBİ desteğine başvuranların sayısı belli oldu KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, depremden etkilenen 11 ildeki işletmelere yönelik başlatılan 450 milyon dolarlık destek paketine şu ana 30 bin başvuru aldıklarını söyledi.
10.11.2023 Ekonomi
Bakan Göktaş: Her an sahadayız
Bakan Göktaş: Her an sahadayız Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Aile ve Gençlik Bankası'na yönelik bir projemiz vardı. Pilot proje olarak da deprem bölgesindeki illerimizden başlayacağız. Nurdağı'ndaki kardeşlerimiz, gençlerimiz de inşallah Aile ve Gençlik Bankası'ndan ilk faydalananlar olacak. Aile kurma yolunda ilk adımı atacak gençlerimize faizsiz kredi imkanı sunacağız" dedi.
6.11.2023 Ekonomi
‘Enflasyonla mücadele en önemli öncelik’
‘Enflasyonla mücadele en önemli öncelik’ Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Enflasyon ile mücadele en önemli önceliktir. Dezenflasyon için sıkı para politikası ile seçici kredi ve miktarsal sıkılaştırma adımları devreye alınmıştır” dedi.
23.10.2023 Ekonomi
Bakan Bolat: Türkiye'nin ilk 10 ekonomi arasında yer almasını hedefliyoruz
Bakan Bolat: Türkiye'nin ilk 10 ekonomi arasında yer almasını hedefliyoruz Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye’nin 2053 yılında dünyada ilk 10 ekonomi, satın alma gücü paritesine göre ise dünyada ilk 5 ekonomi arasında yer almasını hedeflediklerini söyledi.
22.10.2023 Ekonomi
Ticaret Bakanı Bolat'tan Gaziantep'e ziyaret
Ticaret Bakanı Bolat'tan Gaziantep'e ziyaret Ticaret Bakanı Ömer Bolat, bir dizi programa katılmak üzere Gaziantep'e ziyaret gerçekleştirdi. Bakan Bolat'ın Gaziantep temasları çerçevesinde ilk durağı Valilik oldu.
22.10.2023 Ekonomi
Gaziantep - Şanlıurfa otobanında kaza! Ölü ve yaralılar var
Gaziantep - Şanlıurfa otobanında kaza! Ölü ve yaralılar var Gaziantep - Şanlıurfa otobanında bir minibüsün karıştığı kazada 5 kişi öldü, 17 kişi de yaralandı.
20.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kemal Çeber ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.