Emrah Serbes'in suçunu üstlenen sanık hakim karşısında
Emrah Serbes'in suçunu üstlenen sanık hakim karşısında İzmir-Aydın Otoyolu'nda önünde seyreden otomobile çarparak aynı aileden 3 kişinin ölümüne neden olan Emrah Serbes'in yaptığı kazayı üstlenen sanık Kenan Doğru, hakim karşısına çıktı.
30.03.2018 Gündem
Emrah Serbes’in itirafından sonra bir şok da arkadaşına!
Emrah Serbes’in itirafından sonra bir şok da arkadaşına! Behzat Ç.'nin ünlü yazarı Emrah Serbes'in itirafının ardından 2 kişinin ölümüne sebebiyet verdiği ortaya çıkınca onun yerine suçu üslenip yalan ifade Kenan Doğru hakkında soruşturma açıldı. Öte yandan Serbes'in kaza sonrası verdiği yanıltıcı olan ilk ifadeye de Milliyet.com.tr ulaştı.
29.09.2017 Gündem
Kenan Doğru’nun ifadesi: ‘Aracı geç farkettim’
Kenan Doğru’nun ifadesi: ‘Aracı geç farkettim’ Behzat Ç. dizisinin ünlü senaristi Emrah Serbes'in itirafından sonra flaş gelişmeler yaşanıyor. Kenan Doğru’nun kazadan sonra verdiği ifadeye Milliyet.com.tr ulaştı.
28.09.2017 Gündem
Emrah Serbes'in Twitter'daki kaza itirafını yıllarca konuşacağız...
Emrah Serbes'in Twitter'daki kaza itirafını yıllarca konuşacağız... 'Behzat Ç.'nin senaristi yazar Emrah Serbes bizi şaşırtmaya devam ediyor. Emrah Serbes'in bugün Twitter'dan paylaştığı yazı ise bizi tam anlamıyla şok etti. Emrah Serbes, 22 Eylül'de İzmir-Aydın otobanında meydana gelen kazanın detaylarını paylaştı.
16.03.2018 Kaos