Kenan Koçak

Kenan Koçak

Son dakika Kenan Koçak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kenan Koçak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kenan Koçak haber sayfamızda...

Kenan Koçak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 394 kenan koçak haberi bulunmuştur.
Kenan Koçak: Montella'nın yolunu açmak için TFF'nin teklifini kabul etmedim
Kenan Koçak: Montella'nın yolunu açmak için TFF'nin teklifini kabul etmedim Milli Takım'da Stefan Kuntz'un yardımcılığını yapan Kenan Koçak, ayrılık sürecinde yaşananları ve hedeflerini anlattı. İşte detaylar...
2.10.2023 Milli Takım
Nuri Şahin'den Milli Takım yardımcılığına şartlı 'Evet'!
Nuri Şahin'den Milli Takım yardımcılığına şartlı 'Evet'! Stefan Kuntz ile yollarını ayırarak A Milli Futbol Takımı'nın başına Vincenzo Montella'yı getiren TFF, yardımcılık için Nuri Şahin'e teklif götürdü. Şahin'den şartlı 'Evet' geldi.
25.09.2023 Milli Takım
Montella'nın yanına düşünülen Türk yardımcı belli oldu
Montella'nın yanına düşünülen Türk yardımcı belli oldu TFF, büyük ölçüde belli olan Vincenzo Montella'nın ekibi için düşündüğü Türk antrenörü de seçmiş durumda.
22.09.2023 Milli Takım
A Milli Takım'da Vincenzo Montella dönemi! Sözleşme detayı açıklandı
A Milli Takım'da Vincenzo Montella dönemi! Sözleşme detayı açıklandı TFF, A Milli Takım Teknik Direktörlüğüne Vincenzo Montella'nın getirildiğini açıkladı. İtalyan teknik adama 27 Eylül Çarşamba günü saat 14.00'te imza töreni yapılacağı duyuruldu.
21.09.2023 Milli Takım
Edin Dzeko'dan Fenerbahçe'ye Real Madrid benzetmesi
Edin Dzeko'dan Fenerbahçe'ye Real Madrid benzetmesi Fenerbahçe formasıyla 8 maçta 11 gole katkı sunarak alkış toplayan Boşnak yıldız, Inter ve Fenerbahçe dönemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
21.09.2023 Fenerbahçe
A Milli Takım'da Kuntz'un ardından Kenan Koçak da veda etti
A Milli Takım'da Kuntz'un ardından Kenan Koçak da veda etti A Milli Takım'da görevine son verilen Alman teknik adam Stefan Kuntz'un ardından yardımcı antrenörlerden Kenan Koçak da veda mesajı yayınladı.
21.09.2023 Milli Takım
Stefan Kuntz'tan ayrılık sonrası ilk açıklama: Hayal olarak kaldı!
Stefan Kuntz'tan ayrılık sonrası ilk açıklama: Hayal olarak kaldı! A Milli Takım'daki görevine son verilen Stefan Kuntz ayrılık sonrası ilk kez konuştu. Stefan Kuntz, "En büyük hayallerimden biri Almanya'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nda Türk milli takımının antrenörü olarak saha kenarında olmaktı; ne yazık ki bu artık gerçekleşmemiş bir hayal olarak kaldı." ifadelerini kullandı.
21.09.2023 Milli Takım
Stefan Kuntz, Mehmet Büyükekşi ile görüşmek için İstanbul'a geldi!
Stefan Kuntz, Mehmet Büyükekşi ile görüşmek için İstanbul'a geldi! A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, TFF Başkanı Mehmet büyükekşi ile görüşmek üzere İstanbul'a geldi.
20.09.2023 Milli Takım
Stefan Kuntz'un alacağı tazminat belli oldu! İşte yerine düşünülen 2 teknik direktör adayı
Stefan Kuntz'un alacağı tazminat belli oldu! İşte yerine düşünülen 2 teknik direktör adayı Ermenistan beraberliği ve Japonya mağlubiyeti sonrası A Milli Takım'da Stefan Kuntz dönemi dün itibariyle sona erdi. Alman teknik adamın yerine düşünülen 2 isim belli oldu. Bu arada Kuntz'un alacağı tazminat netleşti.
18.09.2023 Milli Takım
A Milli Takım'da Stefan Kuntz görevden alındı! İşte teknik direktör adayları
A Milli Takım'da Stefan Kuntz görevden alındı! İşte teknik direktör adayları A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, görevden alındı. TFF Yönetimi, Alman hocayı arayarak görevine son verildiğini bildirdi. Kuntz sonrası teknik direktör adayları belli oldu.
17.09.2023 Milli Takım
Merve Özbey'in sağlık durumu! 'Yanımda kızım Elif var'
Merve Özbey'in sağlık durumu! 'Yanımda kızım Elif var' Merve Özbey, önceki gün eşi Kenan Koçak ve iki yaşındaki kızı Elif Özüm'le birlikte Metropol İstanbul’da objektiflere yansıdı. Ailece alışveriş turuna çıkan şarkıcıya, konserlerini iptal etmesine neden olan sağlık durumu hakkında soru yöneltildi.
9.09.2023 Cadde
Merve Özbey hastaneden son durumunu paylaştı
Merve Özbey hastaneden son durumunu paylaştı Ünlü şarkıcı Merve Özbey, sağlık sorunları nedeniyle sosyal medya hesabından konserlerini ertelediğini duyurarak hayranlarını endişelendirmişti. Başarılı yorumcu, sağlığı ile ilgili son durumu paylaştı.
24.08.2023 Cadde
Merve Özbey hastaneden son durumunu paylaştı
Merve Özbey hastaneden son durumunu paylaştı Ünlü şarkıcı Merve Özbey, sağlık sorunları nedeniyle sosyal medya hesabından konserlerini ertelediğini duyurarak hayranlarını endişelendirmişti. Başarılı yorumcu, sağlığı ile ilgili son durumu paylaştı.
23.08.2023 Magazin
Kenan Koçak: Bu çocukların özverisi ve adanmışlığıyla yolumuz açık
Kenan Koçak: Bu çocukların özverisi ve adanmışlığıyla yolumuz açık A Milli Futbol Takımı Yardımcı Antrenörü Kenan Koçak, "Bu çocukların özverisi ve adanmışlığıyla yolumuz açık. Hepsiyle gurur duyuyorum ama yolumuzun henüz uzun olduğunu da unutmamak gerekiyor" dedi.
22.06.2023 Milli Takım
Merve Özbey: Annelik yorucu ama keyifli bir süreç
Merve Özbey: Annelik yorucu ama keyifli bir süreç Kısa süre önce ikinci kez annelik heyecanı yaşayan Merve Özbey, çocukları ile birlikte gündeme geliyor. Geçtiğimiz haftalarda ailesi ile birlikte Marmaris'e giden Özbey, "Çocuklarla harika bir tatil yaptık" dedi. Ünlü şarkıcı anneliğinden de bahsetti.
19.06.2023 Cadde
Stefan Kuntz'tan 4 büyük hata! Portekiz maçında herkesi şaşırtmıştı
Stefan Kuntz'tan 4 büyük hata! Portekiz maçında herkesi şaşırtmıştı A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Hırvatistan’a 2-0 kaybettikleri maçtan sonra akademi ve antrenör eksikliğinin altını çizerken kendi hatalarını perdelemeye çalıştı. Alman çalıştırıcı tercih ve hamleleriyle eleştirilerin hedefi olurken sınıfta kaldı.
30.03.2023 Milli Takım
Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan’dan Stefan Kuntz’a sitemli sorular
Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan’dan Stefan Kuntz’a sitemli sorular Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, kulübün resmi internet sitesinde yer alan yazısında A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz’a bazı sorular sorarak sitemde bulundu.
29.03.2023 1.Lig
Stefan Kuntz'tan Galatasaray'a ziyaret
Stefan Kuntz'tan Galatasaray'a ziyaret A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Florya Metin Oktay Tesisleri'ni ziyaret etti.
2.03.2023 Galatasaray
Mert Günok milli takıma dönmek istiyor
Mert Günok milli takıma dönmek istiyor Şenol Güneş'in Beşiktaş'a gelmesiyle formasına kavuşan Mert Günok gözünü A Milli Takım'a çevirdi.
1.03.2023 Beşiktaş
Trabzonspor'un yıldızlarına salvolar! 'Çekeceğin çok kulak var, bu ne sorumsuzluk'
Trabzonspor'un yıldızlarına salvolar! 'Çekeceğin çok kulak var, bu ne sorumsuzluk' Spor Toto Süper Lig'in 16'ncı haftasında Trabzonspor, Fatih Karagümrük deplasmanından 4-1 mağlup ayrıldı. Bordo-mavililerin futbolu ve farklı yenilgisi spor yazarlarının eleştirisini topladı. Milliyet Gazetesi yazarlarından Cemal Ersen, Abdullah Avcı'ya seslenirken çarpıcı ifadelere imza attı.
29.12.2022 Trabzonspor
Galatasaray'a piyango! Olimpiu Morutan'a çılgın bonservis...
Galatasaray'a piyango! Olimpiu Morutan'a çılgın bonservis... Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın sezon başında İtalya Serie B ekibi Pisa'ya kiraladığı Olimpiu Morutan konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı. Rumen oyuncu için çılgın bonservis bedelinin gözden çıkarıldığı öğrenildi.
28.12.2022 Galatasaray
Kenan Koçak'tan Arda Güler ve Emirhan İlkhan açıklaması! Süper Lig'de çalışacak mı?
Kenan Koçak'tan Arda Güler ve Emirhan İlkhan açıklaması! Süper Lig'de çalışacak mı? A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un yardımcısı Kenan Koçak, Skorer TV'nin konuğu oldu. Deneyimli teknik adam Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlarken önemli açıklamalarda bulundu.
29.12.2022 Programlar
Kenan Koçak'tan Arda Güler ve Hamit Altıntop övgüsü
Kenan Koçak'tan Arda Güler ve Hamit Altıntop övgüsü A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un yardımcısı Kenan Koçak, Skorer TV'nin konuğu oldu. Deneyimli teknik adam Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlarken önemli açıklamalarda bulundu.
28.12.2022 Milli Takım
Merve Özbey oğlu Emir'in fotoğrafını paylaştı
Merve Özbey oğlu Emir'in fotoğrafını paylaştı İki yıl önce Kenan Koçak ile nikah masasına oturan ünlü şarkıcı Merve Özbey, geçen eylül ayında ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Merve Özbey, şimdi ise bebeğinin yüzünü ilk kez takipçileriyle paylaştı.
14.12.2022 Cadde
Kenan Koçak'tan Dünya Kupası yorumu
Kenan Koçak'tan Dünya Kupası yorumu A Milli Futbol Takımı'nda görev yapan Kenan Koçak, 2022 FIFA Dünya Kupası'nda bugüne kadar sahaya yansıtılan futbolu değerlendirirken, Almanya'nın Japonya'ya karşı yenilmesinin sebeplerini de açıkladı.
24.11.2022 Dünya Kupası

Benzer Haber Etiketleri

Kenan Koçak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.