Kentucky

Kentucky

Son dakika Kentucky haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kentucky gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kentucky haber sayfamızda...

Kentucky

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 729 kentucky haberi bulunmuştur.
'Ölüm belgesini' yaşarken imzaladı! Pes dedirten şeytani plan, her şeyi itiraf etti
'Ölüm belgesini' yaşarken imzaladı! Pes dedirten şeytani plan, her şeyi itiraf etti Çalıntı kimlik bilgileri kullandı, kendi 'ölüm belgesini' düzenledi. Yakalanınca her şeyi ise her şeyi itiraf eden adamın açıklaması şoke etti.
7.04.2024 Dünya
Garsonluk yaptığı lokantada kurdu, 2.3 trilyon $'a koştu
Garsonluk yaptığı lokantada kurdu, 2.3 trilyon $'a koştu Amerikalı çip devi Nvidia'nın piyasa değeri 2.3 trilyon doları aşarken CEO Jensen Huang'ın serveti 82 milyar dolara tırmandı. Hayatı bir dönem ıslahevinde geçen Tayvan doğumlu Jensen Huang Nvidia'yı bir ara garsonluk yaptığı restoranda yemek yerken kurmuş!
5.04.2024 Milliyet Executive
ABD’yi fırtına vurdu, Texas’ta ceviz büyüklüğünde dolu yağdı
ABD’yi fırtına vurdu, Texas’ta ceviz büyüklüğünde dolu yağdı ABD’nin doğusu ve orta kesiminde şiddetli fırtına ve yağış etkili olurken Texas eyaletinde ceviz büyüklüğünde dolu yağdı.
3.04.2024 Haberler
Köprüde asılı kalan TIR’ın kadın şoförü, film sahnesi gibi operasyonla kurtarıldı
Köprüde asılı kalan TIR’ın kadın şoförü, film sahnesi gibi operasyonla kurtarıldı ABD’nin Kentucky eyaletinde trafik kazası sonucu köprüde baş aşağı asılı kalan TIR’ın kadın şoförü, itfaiyenin vinç yardımıyla gerçekleştirdiği operasyonla kurtarıldı. İtfaiye ekibi, film sahnesini andıran bir operasyonla TIR nehre düşmeden önce müdahale ettikleri için basında kahraman ilan edildi.
2.03.2024 Haberler
Paul'u isyan ettiren Türkiye kararı! Ermeni lobisinden mesaj yağdı
Paul'u isyan ettiren Türkiye kararı! Ermeni lobisinden mesaj yağdı Uluslararası arenada Türkiye'nin karşısına sık sık çıkan ABD'li Senatör Rand Paul'un F-16'lar hakkında verdiği yasa tasarısı ezici bir çoğunlukla reddedildi. Ret sonrası soluğu sosyal medyada alan Paul skandal açıklamalara imza attı, Paul'un bu açıklamalarına Ermeni lobisinden destek geldi.
1.03.2024 Dünya
Hapishanelerde yasak aşk kaosu! Uygunsuz ilişki skandalı patladı, ABD sarsıldı
Hapishanelerde yasak aşk kaosu! Uygunsuz ilişki skandalı patladı, ABD sarsıldı Hapishanenin yüksek duvarlarının arkasında kimsenin ruhu bile duymadan büyüyen skandal, medyanın takibine takılmasıyla ortalığa saçıldı. Kentucky'deki cezaevlerinde görevli gardiyanlar arasında mahkumlardan biriyle yaşadığı ilişki sonucu hamile kalan da var, 'romantik yaklaşımına karşı koyamadım' diyen de.
29.02.2024 Dünya
Hava Gücü'ne Viper destek! Türkiye'ye F-16 satışında engel kalmadı
Hava Gücü'ne Viper destek! Türkiye'ye F-16 satışında engel kalmadı Türkiye’nin ABD’den 40 F-16 Blok 70 savaş uçağı, 79 modernizasyon kiti, 1353 hava-hava füzesi ve çok sayıda mühimmatın alımı için gereken Kongre onayı süreci tamamlandı. Alımların yanı sıra Türkiye’nin F-16 filosunun önemli bölümü gelecek 5-6 yıl içinde Blok 70 olarak ifade edilen Viper seviyesine çıkartılacak.
12.02.2024 Gündem
Son eşik aşıldı, Türkiye’ye F-16 satışı için ABD Kongresi’ndeki süreç tamamlandı
Son eşik aşıldı, Türkiye’ye F-16 satışı için ABD Kongresi’ndeki süreç tamamlandı 15 günlük inceleme ve itiraz sürecinin sona ermesiyle Ankara ve Washington'ın doğrudan görüşmeleri başlıyor. F-16'lar dışında bazı silahların da bulunduğu 23 milyar dolarlık satışta ilk teslimatın önümüzdeki yıllarda gerçekleşmesi bekleniyor.
11.02.2024 Dünya
Toyota'dan ABD'ye 1.3 milyar dolar yatırım
Toyota'dan ABD'ye 1.3 milyar dolar yatırım Toyota, ABD'nin Kentucky eyaletinde yer alan tesisine 1,3 milyar ABD doları yatırım yapacak.
7.02.2024 Uzmanpara
ABD'yi etkisi altına aldı! Can kaybı gün geçtikte artıyor
ABD'yi etkisi altına aldı! Can kaybı gün geçtikte artıyor ABD’de etkisini sürdüren kar fırtınası ve kutup soğukları nedeniyle geçtiğimiz haftadan bu yana hayatını kaybedenlerin sayısı 89’a yükseldi. Olumsuz hava şartlarının devam etmesi bekleniyor.
21.01.2024 Dünya
ABD’yi kutup soğukları vurdu: En az 59 kişi hayatını kaybetti
ABD’yi kutup soğukları vurdu: En az 59 kişi hayatını kaybetti ABD’de etkisini sürdüren kar fırtınası ve kutup soğukları nedeniyle 12 Ocak'tan bu yana hayatını kaybedenlerin sayısı 59'a yükseldi.
20.01.2024 Dünya
En İyi Netflix Dizileri 2024: Yabancı ve Yerli Netflix Dizi Önerileri
En İyi Netflix Dizileri 2024: Yabancı ve Yerli Netflix Dizi Önerileri Dünyanın en büyük dizi film içerik platformu Netflix pek çok farklı ülkede kaliteli yapımları ile adından söz ettiriyor. Televizyon kanallarını yapımları ile geride bırakan Netflix’in yeni dizi ve filmleri her geçen gün artıyor. IMBD listelerinde yukarı tırmanan Netflix’in kaliteli dizileri ve filmleri izleyenlerini ekran başına kitliyor. Yüzlerce Tük ve yabancı aksiyon, macera, bilim-kurgu, komedi, romantik, dram, gerilim, korku dalında yapımı içerisinde barındırıyor. Yabancı ve yerli Netflix dizi önerileri için “En İyi Netflix Dizileri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Evlat katili anne kan dondurdu! Çocuklarını yatak odasında silahla vurup öldürdü, mahkeme salonu buz kesti
Evlat katili anne kan dondurdu! Çocuklarını yatak odasında silahla vurup öldürdü, mahkeme salonu buz kesti İki küçük çocuk evlerindeki yatak odasında sayısız kurşun yarasıyla vurulmuş halde bulundu. Annelerinin zanlı sıfatıyla tutuklanması, vahşeti adeta katladı. Düzenlenen mahkemede yüzünde duygu belirtisinden eser bulunmayan kadını gören akrabalar çileden çıkarak, 'idam' dedi.
13.12.2023 Dünya
Alnındaki delikten yıllarca kurşun çıktı! Görenler terk etse de yürüyerek yaşadı
Alnındaki delikten yıllarca kurşun çıktı! Görenler terk etse de yürüyerek yaşadı Savaşın ortasındaydı, çatışmalar iyice şiddetlenmişti. İşte tam da o günlerden birinde düşman kurşunu gelip iki kaşının tam ortasına saplandı. Herkes onun için 'Öldü' diyordu, ardından arkadaşları da onu bir köşeye terk etti. Ancak mucizeye imza atan asker kilometrelerce yürüyerek hayatta kaldı. Peki ama bu nasıl oldu?
25.11.2023 Yaşam
Bilgisayar kıyamet için tarih verdi, nedenlerini sıraladı
Bilgisayar kıyamet için tarih verdi, nedenlerini sıraladı Kıyamet kopacak mı kopmayacak mı? Bu sorunun yanıtını hepimiz merak ederiz değil mi? Uzmanlar da insanlığın sonunu tahmin etmek için en son süper bilgisayar modellerini kullanıyor.
7.11.2023 Dünya
Yapay zekâ, küle dönen papirüsü okudu: Net okunan kelime ‘mor’
Yapay zekâ, küle dönen papirüsü okudu: Net okunan kelime ‘mor’ İtalya’nın Pompei şehrinde patlayan Vezüv Yanardağı, 15 dakika içinde bütün şehri haritadan sildi.
14.10.2023 Dünya
30 saniye boyunca dondu kaldı! ABD'li senatör soruyu duyar duymaz kaskatı kesildi
30 saniye boyunca dondu kaldı! ABD'li senatör soruyu duyar duymaz kaskatı kesildi Birçok politik konuda Türkiye karşıtı söylemleriyle gündeme gelen ABD'li Senatör Mitch McConnell bir basın toplantısına katıldı. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan McConell, sorulan bir soru üzerine 30 saniye boyunca adeta başka bir evrene gitti.
31.08.2023 Dünya
Boynuna kilit takıp zincirledi! Dünyayı dehşete düşüren görüntü
Boynuna kilit takıp zincirledi! Dünyayı dehşete düşüren görüntü Kocasından ayrılmak istemesi üzerine bizzat eşi tarafından boynuna asma kilit takılıp zemine zincirlenen kadının görüntüleri dünyada infial yarattı.
23.08.2023 Haberler
Boynuna kilit takıp zincirledi! Dünyayı dehşete düşüren görüntü
Boynuna kilit takıp zincirledi! Dünyayı dehşete düşüren görüntü Kocasından ayrılmak istemesi üzerine bizzat eşi tarafından boynuna asma kilit takılıp zemine zincirlenen kadının görüntüleri dünyada infial yarattı.
23.08.2023 Dünya
Ormanda yaşıyor, kimliği bile yok: Devlete göre ben var olmadım
Ormanda yaşıyor, kimliği bile yok: Devlete göre ben var olmadım Ne kimliği ne de üzerine kayıtlı bir malı olan, yıllardır ormanda tek başına yaşayan genç adam hayat hikayesini kısaca anlattı.
7.08.2023 Dünya
19 saniye dondu kaldı! Dünyanın konuştuğu görüntüde canlı yayın kesildi
19 saniye dondu kaldı! Dünyanın konuştuğu görüntüde canlı yayın kesildi Son yıllarda Türkiye karşıtı çıkışlara imza atan ABD'li Senatör Mitch McConnell katıldığı basın toplantısında dondu kaldı. Anbean kayıtlara geçen o anlar dünya basınında kısa sürede gündem oldu.
27.07.2023 Haberler
19 saniye dondu kaldı! Dünyanın konuştuğu görüntüde canlı yayın kesildi
19 saniye dondu kaldı! Dünyanın konuştuğu görüntüde canlı yayın kesildi Son yıllarda Türkiye karşıtı çıkışlara imza atan ABD'li Senatör Mitch McConnell katıldığı basın toplantısında dondu kaldı. Anbean kayıtlara geçen o anlar dünya basınında kısa sürede gündem oldu.
27.07.2023 Dünya
ABD Güney Kore'ye nükleer denizaltı gönderdi, Kuzey Kore füze denemeleriyle karşılık verdi
ABD Güney Kore'ye nükleer denizaltı gönderdi, Kuzey Kore füze denemeleriyle karşılık verdi ABD'nin bir hafta içerisinde ikinci kez bölgeye nükleer denizaltı göndermesinin ardından, Kuzey Kore'nin iki adet balistik füze denemesi yaptığı bildirildi.
25.07.2023 Dünya
Raisa&Vanessa tasarımını giydi
Raisa&Vanessa tasarımını giydi Beyonce, önceki akşam ‘Rönesans Dünya Turu 2023’ün Kentucky ayağında hayranlarının karşısına çıktı.
19.07.2023 Cadde
Anadolu Efes, Darius Thompson'ı kadrosuna kattı
Anadolu Efes, Darius Thompson'ı kadrosuna kattı Erdem Can yönetimindeki Anadolu Efes, Amerikalı oyuncu Darius Thompson'ı transfer etti.
7.07.2023 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Kentucky ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.