Kepek

Kepek

Son dakika kepek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kepek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kepek haber sayfamızda...

Kepek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 829 kepek haberi bulunmuştur.
Saç derisindeki kepeği tarihe karıştıran ot! Başka şifaları da var, yiyip içenler yaşadı
Saç derisindeki kepeği tarihe karıştıran ot! Başka şifaları da var, yiyip içenler yaşadı Günümüzde birçok insan doğal ürünlerin veya karışımların saç ve cildi iyileştirdiğini biliyor. Kepek sorununa çözüm sunan, cilt yenileme özelliğiyle dikkat çeken kazayağı otu bakın nasıl etkilere sahipmiş.
25.03.2024 Saç Bakımı
Tek ürünle kepekten kurtulun! Şampuna katıp karıştırın, haftada 1 kez yetiyor
Tek ürünle kepekten kurtulun! Şampuna katıp karıştırın, haftada 1 kez yetiyor Kepekle uğraşmak sadece sinir bozucu olmakla kalmaz, aynı zamanda çözülmesi de zordur. Çözümlerin çoğu saçınızın kurumasına, donuk ve cansız kalmasına neden olur. Saçınızı kurutmadan kepekten kurtulmanın beş basit yolu.
16.03.2024 Saç Bakımı
Ananas kabuklarını çöpe atan çok pişman olacak! Artık asla ziyan etmeyeceksiniz
Ananas kabuklarını çöpe atan çok pişman olacak! Artık asla ziyan etmeyeceksiniz Doğanın bize sunduğu nimetlerin bazıları, görünürde kullanılan kısımlarıyla sınırlı gibi görünse de, daha derinlemesine bakıldığında, birçok yararlı özelliği barındırır. Ananasın kabukları da bu duruma örnek teşkil eder. Eğer sizler de çöpe atanlardansanız artık atmayın.
28.02.2024 Püf Noktası
Mercimeği haşladıktan sonra suyunu sakın dökmeyin! Ne işe yaradığını duyunca mest olacaksınız
Mercimeği haşladıktan sonra suyunu sakın dökmeyin! Ne işe yaradığını duyunca mest olacaksınız Besleyici baklagillerden olan mercimek faydaları saymakla bitmeyen bir besin kaynağıdır. Özellikle kültürümüzde çorba şeklinde oldukça fazla tüketilir. Ancak mercimeğin kendisi kadar suyu da bir o kadar şifa kaynağıymış. İlk haşlama suyunu ziyan etmemek gerekiyormuş.
24.02.2024 Püf Noktası
Bir damlası saç derisinde mucizeler yaratıyor! Egzama, kepek ve kaşıntıyı geçiriyor
Bir damlası saç derisinde mucizeler yaratıyor! Egzama, kepek ve kaşıntıyı geçiriyor Saç derisinde kepek, kaşıntı ve egzama gibi rahatsız edici problemler hemen hemen birçok insanın yaşadığı saç sağlığı problemleri arasında yer alıyor. Son derece rahatsızlık veren bu problemlerin önlemini ise doğal yöntemlerle almak mümkün. Egzama, kepek ve kaşıntıyı tek damlada bitiriyor.
23.02.2024 Püf Noktası
Şampuana para dökmeye gerek yok! Sinir bozucu kepeğin çözümü mutfakta saklı
Şampuana para dökmeye gerek yok! Sinir bozucu kepeğin çözümü mutfakta saklı Tüm saç sorunları arasında en inatçı ve şaşırtıcı olanı varsa, sanırım hepimiz bunun kepek olduğu konusunda hemfikirizdir. Kaşıntıya ve dökülmeye neden olan kepek önemli bir sorun haline gelebilir. Antimikrobiyal ve antioksidan özellikleri nedeniyle elma sirkesi saçlara çeşitli şekillerde faydalıdır.
16.02.2024 Saç Bakımı
Patates suyunu saçınıza sürdüğünüzde etkisine inanamayacaksınız! Meğer deva suyundaymış
Patates suyunu saçınıza sürdüğünüzde etkisine inanamayacaksınız! Meğer deva suyundaymış Patates en sevilen sebzelerin başında gelir. Ancak suyunun saçlardaki pek çok probleme deva olduğunu biliyor muydunuz? Patates suyunu saçınıza sürdüğünüzde etkisine inanamayacaksınız.
1.02.2024 Saç Bakımı
Kepeksiz saçlar için doğal formül var! Kurtulmanın yolu ılık suda saklı
Kepeksiz saçlar için doğal formül var! Kurtulmanın yolu ılık suda saklı Saç derisinin kaşınmasının nedenleri arasında kirlilik, UV ışınlarına maruz kalma ve saçınıza zarar vererek cansız görünmesine ve en kötüsü de sürekli kaşıntıya neden olan serbest radikaller gibi çevresel faktörler yer alır. İşte kepekten kurtulmanın yolları.
31.01.2024 Saç Bakımı
Kepekler kabusunuz olmasın! Hindistan cevizi yağının inanılmaz etkisi
Kepekler kabusunuz olmasın! Hindistan cevizi yağının inanılmaz etkisi Omuzlarınızdaki kepek ve kaşıntılı saç derisinden kurtulmak mümkün. Kepekle uğraşmak sadece sinir bozucu olmakla kalmaz, aynı zamanda çözülmesi de zordur. Çözümlerin çoğu saçınızın kurumasına, donuk ve cansız kalmasına neden olur. Saçınızı kurutmadan kepekten kurtulmanın beş basit yolu haberimizde.
18.01.2024 Saç Bakımı
Avuç avuç dökülen saçları geri getiren formül: 1 diş sarımsak, 10 bardak su!
Avuç avuç dökülen saçları geri getiren formül: 1 diş sarımsak, 10 bardak su! Kepek, saç boyama, kirlilik, stres ve saçınızı sürekli ısıya maruz bırakmak aşırı saç dökülmesine neden olan yaygın faktörlerdir. Saç dökülmesini önlemenin ve istediğiniz hacimli, parlak saçlara sahip olmanın formülünü açıklıyoruz.
6.01.2024 Saç Bakımı
Kepeği azaltan en etkili yöntem! Kuru saç derisine 'elveda' dedirten beslenme mucizesi
Kepeği azaltan en etkili yöntem! Kuru saç derisine 'elveda' dedirten beslenme mucizesi Saçlarımız kalıtsal faktörlerin yanı sıra çevresel faktörlerden de etkilenebilir. Beslenme düzeniniz ve hayat tarzınıza yapacağınız ufak değişimlerle sağlıklı ve parlak saçlara sahip olabilirsiniz.
5.12.2023 Saç Bakımı
Zeytinyağına alternatif yağ! Saçları halat gibi uzatıyor ve besliyor
Zeytinyağına alternatif yağ! Saçları halat gibi uzatıyor ve besliyor Saç bakımı denince akla gelen yağlardan birisi de zeytinyağı. Ancak ‘Zeytinyağı saçıma iyi gelmedi’ diyorsanız alternatif olarak saçlarınıza uygulayabileceğiniz yağlar var. Hem saçı besliyor hem de halat gibi uzatıyor.
29.11.2023 Saç Bakımı
Lekeleri yok etmenin çaresi çay ağacında saklıymış! Cildi yeniliyor, doğal kepek önleyici
Lekeleri yok etmenin çaresi çay ağacında saklıymış! Cildi yeniliyor, doğal kepek önleyici Kadınlar güzellik uğruna pek çok yöntem deniyor. Cilt bakımı, saç bakımı derken daha da güzel olmak için saatler harcıyor. Bazı bitkisel ve doğal ürünler ise tüm emeklerinizin karşılığınızı daha da hızlı almanızı sağlayabilir. Onların en güzel kokulularından biri de çay ağacı yağı.
29.11.2023 Güzellik
Hızla yağlanan saçlara son! 6 sebebi ortaya çıktı, artık her şey daha kolay
Hızla yağlanan saçlara son! 6 sebebi ortaya çıktı, artık her şey daha kolay Saç derimizin nemli kalabilmesi için bir bariyer oluşması ve saçımızı koruyabilmesi için belli miktarda yağ üretmesi gerekir. Ancak aşırı sebum, hacim eksikliğinden, tahriş olmuş saç derisi ve kepek sorunlarına kadar pek çok rahatsızlığa neden olabilir. Neyse ki aşırı yağlılığın nedenini belirlerseniz, tüm bu sorunları kontrol altına alabilirsiniz. Hangi durumlarda saç çok daha sık yağlanır ve ne yapmak gerekir?
19.11.2023 Saç Bakımı
Saçlarınız yumak yumak dökülüyorsa yanlış kurutuyor olabilirsiniz! Bu hataları yapmaktan vazgeçin
Saçlarınız yumak yumak dökülüyorsa yanlış kurutuyor olabilirsiniz! Bu hataları yapmaktan vazgeçin Saç dökülmesi her insanın başına gelebilecek sorunlardan birisidir. Ancak bu durum oldukça can sıkıcıdır. Saçların az da olsa dökülmesi normaldir Fakat yumak yumak saçlarınız dökülüyorsa problem var demektir. Saç kurutma şekliniz dökülmelere neden olabilir. Bu hataları yapmaktan vazgeçin.
16.11.2023 Saç Bakımı
Saç dökülmesi ve kepeğe tek damlalık çözüm! Egzama ve kaşıntıdan eser bırakmıyor
Saç dökülmesi ve kepeğe tek damlalık çözüm! Egzama ve kaşıntıdan eser bırakmıyor Saç dökülmesi, egzama, kaşıntı ve kepek sorunu her insan için can sıkıcıdır. Hem rahatsızlık hissi verir hem de görünüş açısından insanı mutsuz eder. Saç dökülmesi, kaşıntı, pullanma gibi probleme iyi gelen doğal yöntemler mevcut. Tek damlası saç diplerine ve dökülmelere iyi geliyor.
14.11.2023 Saç Bakımı
Saç dökülmesini bir haftada bitiriyor, yeni saç çıkarıyor! Halat gibi saçların sırrı bu formülde saklı
Saç dökülmesini bir haftada bitiriyor, yeni saç çıkarıyor! Halat gibi saçların sırrı bu formülde saklı Saç dökülmesi günümüzün yaygın sağlık problemlerinden bir tanesi. Hemen hemen herkesin yaşayabileceği bu sorunda doğal yollarla dur diyebilirsiniz. Düzenli kullanımda saç dökülmesini bitiriyor, saç köklerini beseleyerek yeni saç çıkarıyor… İşte halat gibi saçların sırrı…
31.10.2023 Saç Bakımı
Velilerin aklındaki soruyu cevapladı! Bu gıdalar beyni fişek gibi yapıyor
Velilerin aklındaki soruyu cevapladı! Bu gıdalar beyni fişek gibi yapıyor Okulların da açılmasıyla birlikte birçok kişi çocuklarının gelişimi için beyin gelişimine katkısı olan gıdaları araştırmaya başladı. Uzmanlarsa bu konuda uyarıyor.
26.10.2023 Genel Sağlık
Saç kökleriniz coşacak! Karanfili 30 dakika bekletince ne dökülme ne kepek kalıyor
Saç kökleriniz coşacak! Karanfili 30 dakika bekletince ne dökülme ne kepek kalıyor Saçlarda oluşan birçok problem saç derisindeki bazı sorunlardan kaynaklanabilir. Herkesin mutfağında bulunan karanfil ise saçlar için harika bir çözüm yolu. İşte detaylar.
26.10.2023 Saç Bakımı
Kıvırcık saçlar için keten tohumu jeli! Hiçbir zarar vermeden bukle bukle yapıyor
Kıvırcık saçlar için keten tohumu jeli! Hiçbir zarar vermeden bukle bukle yapıyor Birçok kişi kıvırcık saçlarının daha belirgin buklelere sahip olmasını istiyor. Bukleleri daha belirgin ve kabarmayan bir hale getirmek için ise tek bir ürün yeterli. İşte doğal yollardan buklelerinizi şekillendirmenizin sırrı.
21.10.2023 Saç Bakımı
Kireç ve su lekelerini anında çıkarıyor… Musluk bataryalarını ilk günkü gibi parlatan o tüyo!
Kireç ve su lekelerini anında çıkarıyor… Musluk bataryalarını ilk günkü gibi parlatan o tüyo! Musluk bataryaları üzerinde zamanla su lekesi ve kireç lekesi oluşuyor. Temizlemek oldukça zor gibi gözükse de evde kullandığımız aklınıza dahi gelmeyen o malzeme kireç lekeleri ve su lekelerini anında çıkarıyor. İşte detaylar…
20.10.2023 Püf Noktası
Kuaförlerin gizli formülü! Şampuanın içine 1 kaşık ekleyin, saçları yumuşacık yapıyor
Kuaförlerin gizli formülü! Şampuanın içine 1 kaşık ekleyin, saçları yumuşacık yapıyor Saç yıkarken kullanılan şampuanlar veya birçok faktör kepek problemine, saçların matlaşmasına ve sertleşmesine neden oluyor. Ancak kuaförlerin kullandığı bu formülle yumuşacık saçlara kavuşmak mümkün. İşte detaylar.
20.10.2023 Saç Bakımı
Ayakkabı üzerindeki kırışık ve çatlakları bu yöntemle onarın: Anında dümdüz yapıyor
Ayakkabı üzerindeki kırışık ve çatlakları bu yöntemle onarın: Anında dümdüz yapıyor Temel ihtiyaçlarımızı arasında yer alan ayakkabıların zamanla üzerinde kırışık veya çatlak görünümü olabiliyor. Hoş durmayan bu görüntüden pek çok insan yakınıyor. Bu görünümü düzeltmek için evde uygulayabileceğiniz yöntemi sizin için paylaştık…
20.10.2023 Püf Noktası
Telleme, ovalama yok! Dibi tutmuş tencereyi temizleyen yöntem
Telleme, ovalama yok! Dibi tutmuş tencereyi temizleyen yöntem Yemek yaparken mutfakta ufak kazalarla karşı karşıya kalabiliriz. Bunlardan birisi de tencere dibinin tutması. Yanık tencereleri çıkarmak ise oldukça zor. Ne kadar tellesek de ovalasak da bazen bu yanıklar çıkmayabiliyor. Tellemeden ve ovalamadan dibi tutmuş tencereyi çıkartabilirsiniz. İşte o yöntem…
20.10.2023 Püf Noktası
Açken tansiyonu düşürüyor, tokken yoruyor! Yıkanmayan 3 bölge öldürebilir
Açken tansiyonu düşürüyor, tokken yoruyor! Yıkanmayan 3 bölge öldürebilir Kimileri sabah kimileri akşam duş alıyor. Kimileri sıcak su seviyor kimileri ılık suyla duş almayı tercih ediyor. Duş alma sıklığı ve şekli kişinin tercihine bağlı olsa da herkes için ortak bir kural var. Uzmanlardan bazıları bu önemli kurala uyulmaması halinde ölümcül enfeksiyonlara yakalanmamanın imkânsız olduğunu dile getiriyor. Peki gerçek ne? İşte cevabı.
20.10.2023 Genel Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Kepek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.