Kerim Alıcı

Kerim Alıcı

Son dakika Kerim Alıcı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kerim Alıcı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kerim Alıcı haber sayfamızda...

Kerim Alıcı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 428 kerim alıcı haberi bulunmuştur.
Antalyaspor, Hatayspor karşısında geri döndü!
Antalyaspor, Hatayspor karşısında geri döndü! Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Antalyaspor, Hatayspor'u 2-1 mağlup etti.
21.04.2024 Antalyaspor
Hatayspor'dan Samsunspor'a geçit yok: 3-0
Hatayspor'dan Samsunspor'a geçit yok: 3-0 Hatayspor, Süper Lig'in 30. haftasında Samsunspor'u 3-0 mağlup etti, kritik üç puanı hanesine yazdırdı.
17.03.2024 Hatayspor
Fenerbahçe, Hatayspor deplasmanında hata yapmadı!
Fenerbahçe, Hatayspor deplasmanında hata yapmadı! Süper Lig'in 28'inci haftasında Fenerbahçe, Hatayspor deplasmanından 2-0 galip ayrıldı.
2.03.2024 Hatayspor
Konyaspor, Hatayspor engeline takılmadı!
Konyaspor, Hatayspor engeline takılmadı! Trendyol Süper Lig'in 27'nci haftasında Konyaspor, Hatayspor engelini 2-0'lık skorla geçti.
24.02.2024 Konyaspor
Trezeguet ve Bardhi sahne aldı! Trabzonspor'un galibiyet hasreti son buldu
Trezeguet ve Bardhi sahne aldı! Trabzonspor'un galibiyet hasreti son buldu Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Trabzonspor sahasında konuk ettiği Atakaş Hatayspor'u Trezeguet ve Bardhi'nin golleriyle 2-0 mağlup etti ve 5 haftalık galibiyet hasreti sona erdi.
13.02.2024 Trabzonspor
Başakşehir, Türkiye Kupası'nda çeyrek finalde!
Başakşehir, Türkiye Kupası'nda çeyrek finalde! Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Başakşehir, Hatayspor'u seri penaltı atışlarında mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.
7.02.2024 Türkiye Kupası
Hatayspor, Adana Demirspor'u tek golle devirdi!
Hatayspor, Adana Demirspor'u tek golle devirdi! Trendyol Süper Lig'in 23'üncü haftasında Hatayspor, Adana Demirspor deplasmanından 1-0 galip ayrıldı.
27.01.2024 Adana Demirspor
Atakaş Hatayspor, Corendon Alanyaspor karşısında üstünlüğünü koruyamadı!
Atakaş Hatayspor, Corendon Alanyaspor karşısında üstünlüğünü koruyamadı! Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Atakaş Hatayspor ile Corendon Alanyaspor 1-1 berabere kaldı.
23.01.2024 Hatayspor
Kasımpaşa son bölümde coştu! İstanbul'da 3 gol
Kasımpaşa son bölümde coştu! İstanbul'da 3 gol Kasımpaşa, Süper Lig'in 21. haftasında konuk ettiği Hatayspor'u son bölümde bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti. Bu sonuçla Güney ekibinin ligdeki galibiyet özlemi 9 haftaya çıktı.
20.01.2024 Kasımpaşa
Hatayspor - Beşiktaş: 1-2
Hatayspor - Beşiktaş: 1-2 Trendyol Süper Lig'in 18'inci haftasında Hatayspor, Beşiktaş'ı konuk etti. Siyah-beyazlılar sahadan 2-1 galip ayrıldı.
25.12.2023 Hatayspor
Başkent'te suskun maç! Ankaragücü ve Hatayspor puanları paylaştı
Başkent'te suskun maç! Ankaragücü ve Hatayspor puanları paylaştı Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'in 17'nci haftasında Hatayspor ile oynadığı maçtan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı.
21.12.2023 Ankaragücü
Nefes kesen maç! Başakşehir, Hatayspor'u tek golle mağlup etti
Nefes kesen maç! Başakşehir, Hatayspor'u tek golle mağlup etti Trendyol Süper Lig'in 15'inci haftasında Başakşehir, Hatayspor'u konuk etti. İstanbul ekibi mücadeleden 1-0 galip ayrıldı. Maçın son anlarında Hatayspor penaltıdan yararlanamadı.
10.12.2023 Basaksehir
Volkan Demirel çılgına döndü! Nuri Şahin sakinleştirdi
Volkan Demirel çılgına döndü! Nuri Şahin sakinleştirdi Süper Lig'in 14'üncü haftasında Hatayspor ile Antalyaspor arasındaki müsabakanın ardından Volkan Demirel çılgına döndü. Volkan Demirel'i sakinleştiren isim Nuri Şahin oldu.
1.12.2023 Hatayspor
Muhteşem maçta 6 gol çıktı! Hatayspor ve Antalyaspor puanları paylaştı
Muhteşem maçta 6 gol çıktı! Hatayspor ve Antalyaspor puanları paylaştı Trendyol Süper Lig'in 14'üncü haftasında Hatayspor ile Antalyaspor arasındaki karşılaşma 3-3'lük beraberlikle sona erdi.
1.12.2023 Hatayspor
İstanbulspor galibiyet hasretine son verdi! Hatayspor'u mağlup etti
İstanbulspor galibiyet hasretine son verdi! Hatayspor'u mağlup etti Trendyol Süper Lig'in 13'üncü haftasında İstanbulspor ile Hatayspor karşı karşıya geldi. Kıyasıya rekabete sahne olan Mücadelede rakibini 2-1 mağlup etmeyi başaran İstanbulspor 3 puanın sahibi oldu.
25.11.2023 İstanbulspor
Galatasaray'ı Hatayspor durdurdu! Süper Lig'de ilk mağlubiyet
Galatasaray'ı Hatayspor durdurdu! Süper Lig'de ilk mağlubiyet Trendyol Süper Lig'in 12'nci haftasında Hatayspor, Galatasaray'ı 2-1'lik skorla mağlup etti.
12.11.2023 Hatayspor
Volkan Demirel'den Fernando Muslera ve Galatasaray cevabı! Fenerbahçe hedefini açıkladı
Volkan Demirel'den Fernando Muslera ve Galatasaray cevabı! Fenerbahçe hedefini açıkladı Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'un teknik direktörü Volkan Demirel, suskunluğunu bozdu. Tecrübeli çalıştırıcı, Fernando Muslera ve Galatasaray'a dair soruları cevapladı. Fenerbahçe hedefini anlatan Volkan Demirel, Hatayspor'dan bazı oyunculara teklifler geldiğini dile getirdi.
11.11.2023 Hatayspor
Hatayspor, Türkiye Kupası'nda sürprize izin vermedi!
Hatayspor, Türkiye Kupası'nda sürprize izin vermedi! Ziraat Türkiye Kupası 3. Turu'nda Hatayspor, Sarıyer'i 2-0 mağlup etti.
31.10.2023 Türkiye Kupası
Kayserispor, Hatayspor deplasmanında galip!
Kayserispor, Hatayspor deplasmanında galip! Trendyol Süper Lig'in 10'uncu haftasında Hatayspor, Kayserispor'a 2-1 mağlup oldu.
27.10.2023 Hatayspor
İstanbul'da sessiz gece! Fatih Karagümrük-Hatayspor maçında gol çıkmadı
İstanbul'da sessiz gece! Fatih Karagümrük-Hatayspor maçında gol çıkmadı Trendyol Süper Lig'in 5. haftasının kapanış maçında Fatih Karagümrük ile Hatayspor, Olimpiyat Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Mücadele 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı.
18.09.2023 Karagümrükspor
Hatayspor, Pendikspor deplasmanında farklı galip!
Hatayspor, Pendikspor deplasmanında farklı galip! Trendyol Süper Lig'in 1'inci haftasında Pendikspor, Hatayspor'u konuk etti. Karşılaşmayı Hatayspor 5-1'lik skorla kazandı.
12.08.2023 Pendikspor
Hatayspor aylar sonra sahada! 7 oyuncu değişmedi
Hatayspor aylar sonra sahada! 7 oyuncu değişmedi Trendyol Süper Lig'in 1'inci haftasında Pendikspor'a konuk olan Atakaş Hatayspor, 6 ay sonra ilk kez resmi maça çıktı. Akdeniz ekibinde Volkan Demirel, son müsabakadan 7 oyuncuyu maç kadrosuna dahil etti.
12.08.2023 Hatayspor
Hatayspor, Hull City ile gollü berabere kaldı!
Hatayspor, Hull City ile gollü berabere kaldı! Atakaş Hatayspor, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde yıkıcı etkilere sebep olan depremin ardından ilk kez sahaya çıktığı Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda Hull City ile hazırlık maçında 1-1 berabere kaldı.
9.07.2023 Hatayspor
Altınordu'nun kasası doldu! Transfer geliri dikkat çekti
Altınordu'nun kasası doldu! Transfer geliri dikkat çekti Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da Başkan Seyit Mehmet Özkan, kulübü devretme kararı aldığını duyurdu. İzmir ekibinin bu kararı sonrası Türk futboluna kazandırılan futbolcular ve bu isimlerden elde edilen bonservis gelirleri yeniden gündem oldu.
19.05.2023 1.Lig
Altınordu'da bir dönemin sonu! Başkan Özkan'dan şok karar
Altınordu'da bir dönemin sonu! Başkan Özkan'dan şok karar Spor Toto 1'inci Lig'de bitime 1 hafta kala kümede kalma şansını mucizelere bırakan Altınordu'da Başkan Seyit Mehmet Özkan, kulübü devretme kararı aldı.
18.05.2023 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Kerim Alıcı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.