Keser

Keser

Son dakika keser haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan keser gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan keser haber sayfamızda...

Keser

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.672 keser haberi bulunmuştur.
'Ters laleler' çiçek açtı! Zarar verenlere 244 bin 315 lira ceza
'Ters laleler' çiçek açtı! Zarar verenlere 244 bin 315 lira ceza Hakkari'de 'hüznün sembolü' olarak bilinen, koruma altındaki ters laleler çiçek açtı.
24.04.2024 Gündem
İbrahim Tatlıses'ten Mustafa Keser'e: Haddini bil!
İbrahim Tatlıses'ten Mustafa Keser'e: Haddini bil! 'İmparator' lakaplı İbrahim Tatlıses, usta sanatçı Mustafa Keser’in "Orhan Gencebay iyi bir ses sanatçısı değil. Müslüm Gürses’i dinlemedim, kötü okuyor. Fatih Kısaparmak türkü baba olacak en son adam” sözlerine sinirlendi. Canlı yayına bağlanan ünlü türkücü, "Söyledikleri hadsizlik. Gündemde kalmak için yapıyor" dedi.
24.04.2024 Cadde
Eşini keserle dövüp, boğdu! Katilin cezası belli oldu
Eşini keserle dövüp, boğdu! Katilin cezası belli oldu Antalya’da eşi Saibe Akdağ'ı (37) keserle dövüp, boğduğu belirlenen Ercan Akdağ (38) için istenen ceza belli oldu.
23.04.2024 Gündem
Babasını kaybeden Damla Ersubaşı, eski eşi ve kardeşine ateş püskürdü!
Babasını kaybeden Damla Ersubaşı, eski eşi ve kardeşine ateş püskürdü! 'Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'nın babası, hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran ünlü isim, sinir krizi geçirerek eski eşi Mustafa Can Keser ve kardeşi Serkan Keser'e ateş püskürdü. Ersubaşı'nın hakaretlerinin ardından, Serkan Keser'den cevap gecikmedi.
13.04.2024 Cadde
Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'ndan aşk karesi! 'Enişteniz seçti'
Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'ndan aşk karesi! 'Enişteniz seçti' Bir dönem ekranlara gelen Sihirli Annem isimli dizide ‘Tuğçe’ karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı, çocuklarının babası Mustafa Can Keser ile olaylı bir şekilde boşanmıştı. Ünlü isim son olarak sosyal medya hesabından yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu.
4.04.2024 Cadde
Hicr Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Arapça Yazılışı, Fazileti ve Diyanet Meali
Hicr Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Arapça Yazılışı, Fazileti ve Diyanet Meali Toplamda 99 ayetten oluşan Hicr suresi, Kur’an-ı Kerim’in 15. suresidir. Surenin geneli Mekke’de inmiştir. Yalnızca surenin 87.ayeti Medine’de inmiştir. Sure adını 80. ayette geçen Hicr kelimesinden almıştır. Hicr Medine’nin kuzeyinde eski dönemde Semud kavmi'nin yaşadığı yerin adıdır. Okuması oldukça faziletli surelerdendir. Hicr Suresinde Allah'ın varlığından, birliğinden ve peygamberlerden söz edilmektedir. Hicr Suresi okunuşu, Türkçe anlamı, Arapça yazılışı, fazileti ve diyanet meali ile ilgili detaylı bilgiye içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
4.04.2024 Sureler
Sürpriz aşk! Çiğdem Batur-Gökhan Keser el ele görüntülendi
Sürpriz aşk! Çiğdem Batur-Gökhan Keser el ele görüntülendi Kariyerini İstanbul ve Londra arasında devam ettiren Çiğdem Batur (41), önceki gece şarkıcı sevgilisi Gökhan Keser (36) ile ilk kez objektiflere yansıdı. Yeni bir ilişkiye yelken açan oyuncu, Londra günlerini anlatırken, "Türkiye'yi çok özlüyorum" dedi.
1.04.2024 Cadde
‘Emeğinin karşılığını veriyorlar’
‘Emeğinin karşılığını veriyorlar’ Çiğdem Batur, sevgilisi Gökhan Keser’le ilk kez görüntülendi.
31.03.2024 Cadde
İmamoğlu: Adalet ve kardeşlik kazanacak
İmamoğlu: Adalet ve kardeşlik kazanacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Büyükada'da düzenlenen halk buluşmasına katıldı.
30.03.2024 Gündem
Evinin bahçesinde kaçak kazı yaptı, yakalandı
Evinin bahçesinde kaçak kazı yaptı, yakalandı Eskişehir’de evinin bahçesinde kaçak kazı yapan şahıs yakalandı.
26.03.2024 Gündem
Eşini keserle öldürdü! Kan donduran işkence ortaya çıktı
Eşini keserle öldürdü! Kan donduran işkence ortaya çıktı Antalya’da eşi Saibe Akdağ'ı (37) keserle öldüren Ercan Akdağ'ın (38) yargılandığı duruşmada tanık olarak dinlenen sağlık görevlisi E.D.D., " Maktulün kafa arka bölgesinde açık yara vardı. Müdahale etmek için göğsünü açtıklarında eski ve yeni ekimozlar ile sigara yanığına benzer yanıklar gördük. Genital bölgede de yanık izleri gördüm" dedi.
20.03.2024 Gündem
'Bu Murat Kurum sözüdür' diyerek otobüs şoförlerine müjdeyi verdi
'Bu Murat Kurum sözüdür' diyerek otobüs şoförlerine müjdeyi verdi İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Sancaktepe’de düzenlenen ‘Özel Halk Otobüsçüleri Sahuru’ programında vatandaşlarla bir araya geldi. Programda konuşan Kurum, “1 Nisan’dan sonra göreve gelir gelmez otobüsçülerin içeride kalan ücretlerini zamlı bir şekilde ödeyeceğiz. Bu Murat Kurum sözüdür.” dedi.
19.03.2024 Haberler
'Bu Murat Kurum sözüdür' diyerek otobüs şoförlerine müjdeyi verdi
'Bu Murat Kurum sözüdür' diyerek otobüs şoförlerine müjdeyi verdi İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Sancaktepe’de düzenlenen ‘Özel Halk Otobüsçüleri Sahuru’ programında vatandaşlarla bir araya geldi. Programda konuşan Kurum, “1 Nisan’dan sonra göreve gelir gelmez otobüsçülerin içeride kalan ücretlerini zamlı bir şekilde ödeyeceğiz. Bu Murat Kurum sözüdür.” dedi.
19.03.2024 Gündem
Dünya turuna çıkmıştı! İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı
Dünya turuna çıkmıştı! İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı Kamboçya'da kaldığı pansiyonun sahibi ve çalışanlarının çekiçli saldırısında ölen ve Dışişleri Bakanlığı'nın devreye girmesiyle cenazesi, Türkiye'ye getirilen Ufuk Öntürk (52), İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı.
18.03.2024 Gündem
Spor yazarları Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşananları değerlendirdi: Futbolun bayrağı yarıya indi!
Spor yazarları Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşananları değerlendirdi: Futbolun bayrağı yarıya indi! Trendyol Süper Lig'in 30'uncu haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Spor yazarları sarı-lacivertlilerin 3-2 kazandığı mücadeleyi ve sonrasında çıkan olayları değerlendirdi.
18.03.2024 Fenerbahçe
Türk vatandaşı Kamboçya'da çekiçle öldürüldü! 'Cenazesi yakılacak' telefonu sonrası yeni gelişme
Türk vatandaşı Kamboçya'da çekiçle öldürüldü! 'Cenazesi yakılacak' telefonu sonrası yeni gelişme Kamboçya'da kaldığı pansiyonun sahibi ve çalışanlarının çekiçli saldırısında hayatını kaybeden Ufuk Öntürk'ün (52), cenazesi Dışişleri Bakanlığı'nın devreye girmesiyle 21 gün sonra Türkiye'ye getirilerek ailesine teslim edildi.
17.03.2024 Gündem
Keserli komşu cinayeti sanığının cezası belli oldu
Keserli komşu cinayeti sanığının cezası belli oldu Kayseri’de Hasibe Soykuk'u (51), keserle öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan komşusu İsmail Kocatürk (45), ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
13.03.2024 Gündem
Ramazan Bayramı tatilinde hangi ünlü nerede sahne alacak?
Ramazan Bayramı tatilinde hangi ünlü nerede sahne alacak? Turizm sezonunun başlangıç dönemine denk gelen Ramazan Bayramı tatilinde, Antalya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti başta olmak üzere otellerde ünlü sanatçıların konser ve gösterileri olacak.
13.03.2024 Cadde
6 ilde yapılan operasyonlarla 6 çete çökertildi
6 ilde yapılan operasyonlarla 6 çete çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 6 ilde eş zamanlı gerçekleştirelen Mahzen 9 operasyonlarıyla 6 suç örgütünün çökertildiğini duyurdu
12.03.2024 Haberler
Son dakika! 6 ilde yapılan operasyonlarla 6 çete çökertildi
Son dakika! 6 ilde yapılan operasyonlarla 6 çete çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 6 ilde eş zamanlı gerçekleştirelen Mahzen 9 operasyonlarıyla 6 suç örgütünün çökertildiğini duyurdu
12.03.2024 Gündem
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasında 150’ den fazla filmde rol alan, Yeşilçam'ın usta ismi Kayhan Yıldızoğlu, yaşlılığa bağlı olarak cumartesi günü hayatını kaybetmişti. 91 yaşında vefat eden Kayhan Yıldızoğlu’nun cenaze namazı bugün öğlen vakti Levent Camii’nde kılındı. Yıldızoğlu'nun cenazesine çok sayıda sanatçı katıldı. Şener Şen,cenazede fotoğraf çektirmek isteyen bir hayranını azarladı.
11.03.2024 Magazin
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasında 150’den fazla filmde rol alan, Yeşilçam'ın usta ismi Kayhan Yıldızoğlu, yaşlılığa bağlı olarak cumartesi günü hayatını kaybetmişti. 91 yaşında vefat eden Kayhan Yıldızoğlu’nun cenazesine çok sayıda sanatçı katıldı. Şener Şen, cenazede fotoğraf çektirmek isteyen bir hayranını azarladı.
12.03.2024 Cadde
Evdeki sohbeti ne keser?
Evdeki sohbeti ne keser? Daha fazla ekran zamanına maruz kalan küçük çocuklar, ebeveynleri veya onlara bakım veren kişilerle daha az iletişim kuruyor. JAMA Pediatrics dergisinde yayınlanan araştırma sonuçlarına göre ekranda daha çok vakit geçiren çocuklar ekran karşısında daha az vakit harcayanlara kıyasla yetişkinlerle daha az konuşuyor, daha az duyuyor ve daha az karşılıklı konuşma yapıyorlar.
9.03.2024 Pazar
Galatasaray, Rizespor'u farklı geçti! İstanbul'da gol yağmuru
Galatasaray, Rizespor'u farklı geçti! İstanbul'da gol yağmuru Süper Lig'in 29'uncu haftasında Galatasaray, Rizespor'u 6-2'lik skorla mağlup etme başarısı gösterdi.
8.03.2024 Galatasaray
Misli'de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli'de Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
8.03.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Keser ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.