Keşif

Keşif

Son dakika keşif haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan keşif gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan keşif haber sayfamızda...

Keşif

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.511 keşif haberi bulunmuştur.
Türk Hava Yolları, Libya seferlerine yeniden başladı
Türk Hava Yolları, Libya seferlerine yeniden başladı Türk Hava Yolları(THY), uzun süre önce ara verdiği Libya uçuşlarına yeniden başladı. THY’nin Libya’nın Trablus kentine başlattığı seferle Afrika kıtasında 62 noktaya uçuş gerçekleştiriyor.
29.03.2024 Ekonomi
İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan BAYKAR'a ziyaret: Geleceğimizi sizlerle birlikte inşa edeceğiz
İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan BAYKAR'a ziyaret: Geleceğimizi sizlerle birlikte inşa edeceğiz AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum BAYKAR'ı ziyaret etti. Ziyaret sonrası BAYKAR çalışanlarıyla bir söyleşi gerçekleştiren Kurum, BAYKAR'ın 'Milli Savunma Hamlesi'ni gerçekleştiren mühendislerine, “Geleceğimizi sizlerle birlikte inşa edeceğiz.” dedi.
29.03.2024 Gündem
Cumhur İttifakı İzmir adayı Hamza Dağ: Heyecanımı tüm İzmir'le paylaşacağım
Cumhur İttifakı İzmir adayı Hamza Dağ: Heyecanımı tüm İzmir'le paylaşacağım Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ Selçuk'ta mitinge katıldı. Dağ "Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir'le paylaşacağım" dedi.
28.03.2024 Gündem
Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum'dan önemli açıklamalar! "Hatırlamayacağım vaadi vermem"
Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum'dan önemli açıklamalar! "Hatırlamayacağım vaadi vermem" Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum yerel seçim çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçimlere 2 gün kaldı. A Haber'de canlı yayında soruları cevaplayan Kurum: Verdiğimiz sözleri teker teker tutacağız! Saha 31 Mart'ta 'Murat Kurum geliyor' diyor
29.03.2024 Gündem
Bakan Ersoy Antalya'da konuştu: Bu yıl daha da yüksek rakamlara ulaşacağız
Bakan Ersoy Antalya'da konuştu: Bu yıl daha da yüksek rakamlara ulaşacağız Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Antalya’da transfer yolcular dahil 16 milyonu aşkın ziyaretçiyle rekor kırarak tüm zamanların en yüksek ziyaretçi sayısına ulaştık. İnşallah bu yıl daha da yüksek rakamlara ulaşacağız” dedi.
28.03.2024 Ekonomi
Edirne'deki terör operasyonunda 8 FETÖ ve 5 PKK-KCK üyesi tutuklandı
Edirne'deki terör operasyonunda 8 FETÖ ve 5 PKK-KCK üyesi tutuklandı Edirne'de terör operasyonu! 13 kişi gözaltına alındı.
28.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan'dan BM'de sıfır atık mesajı: Sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız
Emine Erdoğan'dan BM'de sıfır atık mesajı: Sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Her gün, 2 bin çöp kamyonuna eş değer plastiği okyanuslara, nehirlere ve göllere atıyoruz. Okyanusta yüzen kıta büyüklüğünde bir plastik adasının, bu yüzyıl insanının eseri olması vicdanlarımıza sığıyor mu? Gelecek nesillere olan sorumluluğumuz bağlamında sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız" dedi.
28.03.2024 Gündem
Bakan Işıkhan'dan emekli maaşı açıklaması: Temmuz ayında tekrar masaya yatıracağız
Bakan Işıkhan'dan emekli maaşı açıklaması: Temmuz ayında tekrar masaya yatıracağız Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Nasıl emeklilerimizin refahını artıracak en iyi ve en yeni uygulamaları bugüne kadar hayata geçirdiysek, bundan sonra da aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız bugün ifade etti. Temmuz ayında emekli aylıklarını tekrar masaya yatıracağız" dedi.
28.03.2024 Ekonomi
Son dakika: Bakan Bayraktar duyurdu! Karadeniz'de yeni keşif kuyusu
Son dakika: Bakan Bayraktar duyurdu! Karadeniz'de yeni keşif kuyusu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar yaptığı açıklamada "Nisan ayında elektrik ve doğalgaz fiyatlarında değişiklik olmayacak" ifadelerini kullandı. Bakan Bayraktar, Fatih Sondaj Gemisi'nin Karadeniz’de yeni bir keşif kuyusu kazmaya başladığını açıkladı.
28.03.2024 Ekonomi
ASELSAN 2023’te ihracat rekoru kırdı
ASELSAN 2023’te ihracat rekoru kırdı Savunma Sanayii devi ASELSAN, 35.1 milyon dolarlık üç yeni ihracat sözleşmesine imza attı. ASELSAN, GÖZDE ve ASELFLIR-500 sistemlerinin de ilk ihracatını yaptı.
28.03.2024 Ekonomi
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3'ten bir başarı daha
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3'ten bir başarı daha Bayraktar TB3 adım adım geliyor. 2. Prototip 2. Uçuş testi de başarıyla tamamlandı. Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA için yeni bir paylaşım daha geldi. İşte detaylar...
27.03.2024 Gündem
ASELSAN'ın 'havadaki keskin gözlerinden' ihracat başarısı
ASELSAN'ın 'havadaki keskin gözlerinden' ihracat başarısı ASELSAN tarafından ambargolara yanıt olarak geliştirilen GÖZDE ve ASELFLIR-500 sistemlerinin ilk ihracatı gerçekleştirildi.
27.03.2024 Ekonomi
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3 adım adım geliyor! Bir test daha tamam
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3 adım adım geliyor! Bir test daha tamam Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA 25. test uçuşunu da başarıyla tamamladı.
26.03.2024 Gündem
İftar saati gelen mesajı okudu, umursamadı! Pahalıya patladı
İftar saati gelen mesajı okudu, umursamadı! Pahalıya patladı Arnavutköy’de iftar saati durgunluğunu fırsat bilen 3 hırsız, park halindeki hafif ticari aracın içerisindeki 25 bin TL’lik inşaat malzemesini çaldı. Hırsızları fark eden bir kadın, mahalledeki ev hanımlarının yer aldığı sosyal medya grubuna mesaj atarak komşularını uyarmak istedi. Gruba gelen mesajı dikkate almayan kişi, dışarı çıktığında soyulduğunu görünce polise giderek şikayetçi oldu. Hırsızlık anları ise kameraya yansıdı.
25.03.2024 Haberler
İftar saati gelen mesajı okudu, umursamadı! Pahalıya patladı
İftar saati gelen mesajı okudu, umursamadı! Pahalıya patladı Arnavutköy’de iftar saati durgunluğunu fırsat bilen 3 hırsız, park halindeki hafif ticari aracın içerisindeki 25 bin TL’lik inşaat malzemesini çaldı. Hırsızları fark eden bir kadın, mahalledeki ev hanımlarının yer aldığı sosyal medya grubuna mesaj atarak komşularını uyarmak istedi. Gruba gelen mesajı dikkate almayan kişi, dışarı çıktığında soyulduğunu görünce polise giderek şikayetçi oldu. Hırsızlık anları ise kameraya yansıdı.
25.03.2024 Gündem
Bilim insanları yeni keşiflerine 'Kermit’in adını verdi
Bilim insanları yeni keşiflerine 'Kermit’in adını verdi ABD'de konumlanan Smithsonian Ulusal Doğa Tarihi Müzesi'nde paleontologlar, yeni keşfedilen 270 milyon yıllık bir fosile The Muppet Show'un dünyaca ünlü karakteri 'kurbağa Kermit'in ismini vermeye karar verdi.
22.03.2024 Dünya
200 yıl önce gömdü, geride 3 şifre bıraktı! Hazinenin değeri 3 milyar lira
200 yıl önce gömdü, geride 3 şifre bıraktı! Hazinenin değeri 3 milyar lira Tesadüfen buldukları milyonlarca dolar değerindeki altın ve gümüşü, demir çömleklerin içine koyup yerin yaklaşık bir buçuk metre altına gömdüler. Thomas Beale hem hazinenin eşit dağılımını sağlamak hem de yerini sadece kendileri tespit edebilsin diye konumu, içeriği ve mirasçıların isimleri hakkında bilgi içeren 3 şifre oluşturdu. Peki gizemiyle günümüzde bile hazine avcılarını hâlâ cezbeden şifreleri neden kimse çözemiyor?
22.03.2024 Yaşam
'Karadeniz'de ürettiğimiz gazı artırmayı hedefliyoruz'
'Karadeniz'de ürettiğimiz gazı artırmayı hedefliyoruz' Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, 1,5 milyon haneye yakın evin doğal gaz ihtiyacının Karadeniz gazıyla karşılandığını belirterek, "Oradaki ürettiğimiz gazı artırmayı hedefliyoruz. Onun için de arama faaliyetlerimize, bu anlamdaki çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hedefimiz Türkiye'nin bu anlamda da dışa bağımlılığını bitirecek çalışmaları yapabilmek" dedi.
20.03.2024 Ekonomi
Mavi Vatan’a derin kulak
Mavi Vatan’a derin kulak ASELSAN, Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünde donanmaya deniz altı savunma harbinde önemli bir yetenek kazandırdı. Türkiye’nin ilk millî ufuk ötesi deniz altı savunma harbi sonarı Düşük Frekanslı Aktif Sonar Sistemi (DÜFAS), Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın envanterine girdi.
20.03.2024 Gündem
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3'te 23. uçuş testi de tamam
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3'te 23. uçuş testi de tamam Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA 23. Uçuş testini de başarıyla tamamladı.
19.03.2024 Gündem
Belçika’da her yıl binden fazla ‘şeytan çıkarma ayini’ yapılıyor: 'Hiçbir şey Hollywood filmlerindeki gibi değil'
Belçika’da her yıl binden fazla ‘şeytan çıkarma ayini’ yapılıyor: 'Hiçbir şey Hollywood filmlerindeki gibi değil' Belçika’da 'şeytan çıkarma' ayinlerine yönelik ilginin giderek arttığı belirtiliyor. Ülkenin en önemli “şeytan çıkarma noktası” haline gelen Averbode Manastırı’nda, yılda binden fazla ayin gerçekleştiriliyor.
18.03.2024 Dünya
Selçuk Bayraktar paylaştı! AKINCI İHA-230 Süpersonik Füze Atış Testi tamam
Selçuk Bayraktar paylaştı! AKINCI İHA-230 Süpersonik Füze Atış Testi tamam Selçuk Bayraktar, Bayraktar AKINCI İHA-230 Süpersonik Füze Atış Testinin başarıyla gerçekleştiğini duyurdu.
17.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Keşif ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.