Kesik Baş

Kesik Baş

Son dakika kesik baş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kesik baş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kesik baş haber sayfamızda...

Kesik Baş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 379 kesik baş haberi bulunmuştur.
'Yargı’da nefesler tutulacak, Türkiye Tuğçe’ye ağlayacak!
'Yargı’da nefesler tutulacak, Türkiye Tuğçe’ye ağlayacak! Türkiye’nin en çok izlenen Emmy ödüllü dizisi Yargı’nın yeni bölümünde nefesler tutulacak, izleyenler bu kez Tuğçe için ağlayacak. Babası Eren Komiser ’in ve sevgilisi Efe Savcı’nın yaşlı bir kadının cesedini bulmak için İstanbul Boğazı’nda yapılan su altı arama çalışması esnasında Tuğçe’yi hareketsiz bir şekilde buldukları anlarda gözyaşları sel olup akacak. Polis bir babanın meslektaşı olan evladı için ettiği feryat yürekleri dağlayacak.
17.03.2024 Cadde
'Yargı'nın yeni bölümünde neler olacak? İntikam bıçağı kınından çıktı
'Yargı'nın yeni bölümünde neler olacak? İntikam bıçağı kınından çıktı Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı, Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi 'Yargı', yeni bölümü ile ekrana geliyor.
14.03.2024 Cadde
4 çocuk annesi KADES ile çağırdığı polisi vurdu! Detaylar ortaya çıktı
4 çocuk annesi KADES ile çağırdığı polisi vurdu! Detaylar ortaya çıktı 'KADES' uygulamasından yardım isteyen 4 çocuk annesi B.K. emniyete götürülerek ifade verdi. B.K., kendisini evine bırakan polis memurunu çıkan tartışmanın ardından eline geçirdiği tabancası ile vurarak yaraladı. İşte haberin ayrıntıları...
1.02.2024 Gündem
Kesik baş cinayetinde şok detay: Katil diş hekimi çıktı
Kesik baş cinayetinde şok detay: Katil diş hekimi çıktı Aydın'da kayıp olarak aranırken başı vücudundan ayrılmış halde cesedi bulunan Şerafettin Akalın'ın katili bulundu.
31.01.2024 Haberler
Kesik baş cinayetinde şok detay: Katil diş hekimi çıktı
Kesik baş cinayetinde şok detay: Katil diş hekimi çıktı Aydın'da kayıp olarak aranırken başı vücudundan ayrılmış halde cesedi bulunan Şerafettin Akalın'ın katili bulundu.
31.01.2024 Gündem
'Kesik baş' cinayetinde failin kimliği şoke etti
'Kesik baş' cinayetinde failin kimliği şoke etti Aydın'ın Söke ilçesinde kaybolduktan bir ay sonra çuval içerisinde başı kesik cesedi bulunan Şerefettin Akalan'ın (40), katil zanlısı gözaltına alındı.
30.01.2024 Gündem
'Benim için annemi öldürür müsün?' ABD'yi sarsan cinayette yeni gelişme!
'Benim için annemi öldürür müsün?' ABD'yi sarsan cinayette yeni gelişme! Küçük kızını yıllarca 'uydurma' hastalıklarla tekerlekli sandalyeye mahkum eden anne, karşısına çıkan tüm doktorları kandırdı. Sosyal medya hesabında sayfasında paylaşılan tüyler ürpertici mesaj, 23 yıl süren köleliğin vahşi şekilde bittiğini ortaya koydu. ABD'yi sarsan ve sayısız TV programı ile masaya yatırılan kan donduran olaylar zincirinde yeni bir gelişme yaşandı. 
30.12.2023 Dünya
Kesik baş otelin yanında bulundu! Yatakta alay konusu olunca kan dondurdu, şok detaylar
Kesik baş otelin yanında bulundu! Yatakta alay konusu olunca kan dondurdu, şok detaylar 'İyileşti' denilerek serbest bırakılan seri katil, hapishaneden çıktıktan sonra tekrar vahşice kan dökmeye başladı. İki hayat kadınını 'cinsel yetersizlik' ve reddedilme gerekçesiyle gözü dönerek katletti. Kan donduran detaylar, Rus basınında yankı buldu.
27.12.2023 Dünya
İranlı karı kocanın parçalanmış cesetleri topraktan çıkartılmıştı! Çifte cinayette karar
İranlı karı kocanın parçalanmış cesetleri topraktan çıkartılmıştı! Çifte cinayette karar Sakarya’nın Sapanca ilçesinde İranlı karı kocanın parçalanmış cesetlerinin çöp poşetine konularak toprağa gömülmesine ilişkin açılan davanın duruşmasında, İran uyruklu tutuklu sanık hakkında mahkeme heyeti kararını verdi.
30.11.2023 Gündem
'Kesik baş' cinayetinde yeni gelişme! Sanık hakkında istenen ceza belli oldu
'Kesik baş' cinayetinde yeni gelişme! Sanık hakkında istenen ceza belli oldu Sakarya’nın Sapanca ilçesinde İranlı karı kocanın parçalanmış cesetlerinin çöp poşetine konularak toprağa gömülmesine ilişkin açılan davada, İran uyruklu tutuklu sanığın yargılanmasına devam edildi. Tutuklu sanık yaptığı açıklamada, "Ben suçsuzum, bir şey yapmadım" dedi.
10.10.2023 Gündem
Sevgilisinin kafasını kovada unuttu! Korkunç fantezi sonrası özel kıyafet
Sevgilisinin kafasını kovada unuttu! Korkunç fantezi sonrası özel kıyafet Cinsel ilişkiye girdiği sevgilisini boğarak öldüren ve daha sonra fantezi uğruna talihsiz adamın boğazını kesen kadın bugün hakim karşısına çıktı. 7 saat süren duruşma sonucu kadının aldığı ceza da kesinleşti.
27.09.2023 Dünya
İzmir'de 'kesik baş' cinayeti! Çoban tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı
İzmir'de 'kesik baş' cinayeti! Çoban tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı İzmir’in Bornova ilçesinde kayıp olarak aranan erkek şahsın, birlikte olduğu çoban tarafından öldürüldüğü ortaya çıkarken, maktulün kesilmiş başının çevredeki köpekler tarafından bulunduğu öğrenildi.
23.08.2023 Gündem
Sevgilisini zincirle bağladıktan sonra boğdu! Korkunç fantezi
Sevgilisini zincirle bağladıktan sonra boğdu! Korkunç fantezi Sevgilisinin cinsel ilişkiye girdikleri sırada öldüren 25 yaşındaki Taylor, olayın korkunç detaylarını sorgusunda anlattı.
28.07.2023 Dünya
Otomobilinden elinde silahla çırılçıplak indi!
Otomobilinden elinde silahla çırılçıplak indi! Bir apartmanın katları arasında çıplak dolaşan adamın şoku atlatılamadan, bu kez rastgele ateş açarak otoyolu birbirine katan sürücünün görüntüleri yayınlandı.
27.07.2023 Dünya
Eskişehir'de şoke eden olay! Yatılı misafir 1 haftalık bebeği kaçırdı
Eskişehir'de şoke eden olay! Yatılı misafir 1 haftalık bebeği kaçırdı Eskişehir'de misafirliğe giden bir kadın ablasının evinde kalan gelininin 1 haftalık bebeğini çaldı.
26.07.2023 Gündem
Bodrumdaki kovadan kesik baş çıktı! İzleyenlerin kanı çekildi
Bodrumdaki kovadan kesik baş çıktı! İzleyenlerin kanı çekildi Cinsel ilişki sırasında sevgilisini zincirle boğarak öldüren genç kadın, ceset parçalarını bodrum kata saçtı, bacaklar ve ayakları ise minibisüne taşıdı.
26.07.2023 Dünya
Kesik baş cinayeti davasında yeni gelişme
Kesik baş cinayeti davasında yeni gelişme Sakarya’nın Sapanca ilçesinde İranlı karı kocanın parçalanmış cesetlerinin çöp poşetine konularak toprağa gömülmesine ilişkin açılan davada, İran uyruklu tutuklu sanığın yargılanmasına devam edildi. Mahkeme heyeti eksik hususların giderilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.
11.07.2023 Gündem
'Kesik baş’ cinayetinin tek tutuklu sanığı tahliye edildi
'Kesik baş’ cinayetinin tek tutuklu sanığı tahliye edildi Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde 3 gün önce evinde ölü bulunan kadının cesedi Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, olay öncesi beraber olduğu gencin cesetle birlikte çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştığı ortaya çıktı.
18.05.2023 Haberler
Baltayla başı kesildi, geriye bu notlar kaldı! Soruşturmada dikkat çeken gelişme
Baltayla başı kesildi, geriye bu notlar kaldı! Soruşturmada dikkat çeken gelişme Zonguldak'ta Mustafa Keleş’in (70) başı baltayla kesilerek öldürülmesine ilişkin 9 sanığın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılandığı davada yeni bir gelişme yaşandı.
18.05.2023 Gündem
Kesik baş cinayetinde tutuklu sanık: Burada neden olduğumu merak ediyorum!
Kesik baş cinayetinde tutuklu sanık: Burada neden olduğumu merak ediyorum! Sakarya’nın Sapanca ilçesinde İranlı karı kocanın parçalanmış cesetlerinin çöp poşetine konularak toprağa gömülmesine ilişkin açılan davanın duruşmasında, İran uyruklu tutuklu sanığın yargılanmasına devam edildi.
11.05.2023 Gündem
Türkiye günlerce konuşmuştu! Kesikbaş cinayetinde yeni gelişme
Türkiye günlerce konuşmuştu! Kesikbaş cinayetinde yeni gelişme Zonguldak'ta 21 Kasım 2021 tarihinde emekli maden işçisi 71 yaşındaki Mustafa Keleş'in ormanlık alanda başının vücudundan ayrılmış halde cesedinin bulunduğu olayda tutuklu bulunan kardeşi ve 8 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı. İddianamede şüpheliler hakkında müebbet hapis cezası talep edildi.
31.03.2023 Gündem
Kurban eti dağıtırken başı olmayan ceset bulunmuştu! Korkunç olayda flaş gelişme
Kurban eti dağıtırken başı olmayan ceset bulunmuştu! Korkunç olayda flaş gelişme İstanbul Başakşehir’de Kurban Bayramı'nın ilk günü kurban payı dağıtan bir kişi tarafından bulunan başı kesik cesetle ilgili Cinayet Büro Amirliği ekipleri kadının son görüştüğü öne sürülen 6 kişiyi gözaltına aldı.
3.10.2022 Gündem
Anneleri evde bıraktı, iki çocuk korkmuş halde sokakta bulundu
Anneleri evde bıraktı, iki çocuk korkmuş halde sokakta bulundu Adana'da annelerinin gece evde yalnız bıraktığı iki kardeş M.K.S (6) ve E.S. (5), sokağa çıkıp, korkmuş bir şekilde otururken, polis tarafından bulundu.
9.09.2022 Gündem
Kesik baş cinayetinde 'kasket' perdesi! Soruşturma derinleşti, gerçek ortaya çıktı
Kesik baş cinayetinde 'kasket' perdesi! Soruşturma derinleşti, gerçek ortaya çıktı Zonguldak'ta, başı gövdesinden ayrılmış cesedi bulunan Mustafa Keleş (70) cinayetiyle ilgili soruşturmada şok detaylar ortaya çıktı.
8.09.2022 Gündem
Kesik baş cinayetinde suç aleti balta aranıyor
Kesik baş cinayetinde suç aleti balta aranıyor Zonguldak'ta başı gövdesinden ayrılmış halde bulunan Mustafa Keleş'in (70) cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan kardeşi İbrahim Keleş, adliyeye sevk edildi. Jandarma ise cinayet aleti baltayı bulmak için çalışmasını sürdürüyor.
7.09.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kesik Baş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.