Kesik Baş Cinayeti

Kesik Baş Cinayeti

Son dakika kesik baş cinayeti haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kesik baş cinayeti gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kesik baş cinayeti haber sayfamızda...

Kesik Baş Cinayeti

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 63 kesik baş cinayeti haberi bulunmuştur.
Kesik baş cinayetinde şok detay: Katil diş hekimi çıktı
Kesik baş cinayetinde şok detay: Katil diş hekimi çıktı Aydın'da kayıp olarak aranırken başı vücudundan ayrılmış halde cesedi bulunan Şerafettin Akalın'ın katili bulundu.
31.01.2024 Haberler
Kesik baş cinayetinde şok detay: Katil diş hekimi çıktı
Kesik baş cinayetinde şok detay: Katil diş hekimi çıktı Aydın'da kayıp olarak aranırken başı vücudundan ayrılmış halde cesedi bulunan Şerafettin Akalın'ın katili bulundu.
31.01.2024 Gündem
'Kesik baş' cinayetinde failin kimliği şoke etti
'Kesik baş' cinayetinde failin kimliği şoke etti Aydın'ın Söke ilçesinde kaybolduktan bir ay sonra çuval içerisinde başı kesik cesedi bulunan Şerefettin Akalan'ın (40), katil zanlısı gözaltına alındı.
30.01.2024 Gündem
İzmir'de 'kesik baş' cinayeti! Çoban tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı
İzmir'de 'kesik baş' cinayeti! Çoban tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı İzmir’in Bornova ilçesinde kayıp olarak aranan erkek şahsın, birlikte olduğu çoban tarafından öldürüldüğü ortaya çıkarken, maktulün kesilmiş başının çevredeki köpekler tarafından bulunduğu öğrenildi.
23.08.2023 Gündem
Kesik baş cinayeti davasında yeni gelişme
Kesik baş cinayeti davasında yeni gelişme Sakarya’nın Sapanca ilçesinde İranlı karı kocanın parçalanmış cesetlerinin çöp poşetine konularak toprağa gömülmesine ilişkin açılan davada, İran uyruklu tutuklu sanığın yargılanmasına devam edildi. Mahkeme heyeti eksik hususların giderilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.
11.07.2023 Gündem
'Kesik baş’ cinayetinin tek tutuklu sanığı tahliye edildi
'Kesik baş’ cinayetinin tek tutuklu sanığı tahliye edildi Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde 3 gün önce evinde ölü bulunan kadının cesedi Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, olay öncesi beraber olduğu gencin cesetle birlikte çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştığı ortaya çıktı.
18.05.2023 Haberler
Baltayla başı kesildi, geriye bu notlar kaldı! Soruşturmada dikkat çeken gelişme
Baltayla başı kesildi, geriye bu notlar kaldı! Soruşturmada dikkat çeken gelişme Zonguldak'ta Mustafa Keleş’in (70) başı baltayla kesilerek öldürülmesine ilişkin 9 sanığın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılandığı davada yeni bir gelişme yaşandı.
18.05.2023 Gündem
Türkiye günlerce konuşmuştu! Kesikbaş cinayetinde yeni gelişme
Türkiye günlerce konuşmuştu! Kesikbaş cinayetinde yeni gelişme Zonguldak'ta 21 Kasım 2021 tarihinde emekli maden işçisi 71 yaşındaki Mustafa Keleş'in ormanlık alanda başının vücudundan ayrılmış halde cesedinin bulunduğu olayda tutuklu bulunan kardeşi ve 8 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı. İddianamede şüpheliler hakkında müebbet hapis cezası talep edildi.
31.03.2023 Gündem
Kesik baş cinayetinde müebbet cezası alan kadın yakalandı
Kesik baş cinayetinde müebbet cezası alan kadın yakalandı İstanbul'da 2003 yılında yol kenarında kafası ve elleri bir torbanın içinde bulunan Ahmet Can, cinayetiyle ilgili kesinleşmiş müebbet hapis cezası bulunan Aslı Yağmur, Sultangazi'de düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. O tarihte sevgilisi Kazım Türe ile birlikte yakalanan Aslı Yağmur, bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Sevgilisi Kazım Türe ise Ahmet Can dahil 3 kişiyi öldürerek parçalara ayırdığı iddiasıyla cezaevinde bulunuyor.
13.11.2021 Gündem
Kesik baş cinayeti sanığına müebbet hapis
Kesik baş cinayeti sanığına müebbet hapis Kırşehir'in Mucur ilçesinde 2008 yılında kaybolduktan 1 ay sonra dağlık alanda gövdesi, geçen yıl inşaat sahasında ise baş kısmı bulunan Ramazan Ünlüyurt'u öldürdüğü suçlamasıya tutuklu yargılanan Ercan Kurt, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
25.09.2020 Gündem
Kesik baş cinayeti aydınlatıldı: Evlenemediği kadını  öldürüp intihar etti
Kesik baş cinayeti aydınlatıldı: Evlenemediği kadını öldürüp intihar etti Ankara Çankaya’nın İmrahor Deresi mevkisinde 9 Şubat’ta bir vatandaş, derisi yüzülmüş bir insan başı gördü. Olay yerine gelen polisler, cinayete kurban giden kadının vücudunu 600 metre uzakta buldu.
15.02.2020 Gündem
Başını kesip köy meydanına atmıştı! Nevin'den haber var
Başını kesip köy meydanına atmıştı! Nevin'den haber var Isparta'nın Yalvaç ilçesinde, kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü Nurettin Gider'i (35) av tüfeğiyle öldürdükten sonra başını keserek, köy meydanına atan ve ömür boyu hapse mahkum edilen Nevin Yıldırım (34), cezaevinde eğitimine ve mesleki gelişimine ağırlık verdi. Açık öğretim lisesine kayıt yaptıran Yıldırım'ın, meslek edindirme kurslarına da katıldığı öğrenildi.
26.09.2019 Gündem
Sakarya'daki kesik boğaz cinayetinde yeni gelişme
Sakarya'daki kesik boğaz cinayetinde yeni gelişme Sakarya’nın Taraklı ilçesinde boğazı kesilerek dere kenarına atılan Afgan uyruklu Zamer Zazai cinayetinde gözaltına alınan 2 Afgan uyruklu şüpheli geniş güvenlik önlemleriyle adliyeye sevk edildi.
11.09.2019 Haberler
Son dakika: 'Kesik Baş' cinayetinde flaş gelişme!
Son dakika: 'Kesik Baş' cinayetinde flaş gelişme! Kayseri’de kesik baş cinayeti olarak bilinen 17 yaşındaki kızın 82 yaşındaki babaannesini 6 yıl önce öldürdüğü ve aldığı 10 yıl hapis cezası kararını İstinaf Mahkemesi’nin bozduğu Pembe Boraze Cinayeti Davası’nda, gelin ile iki torunu yeniden yargılanmaya başladı. Mahkeme heyeti, duruşmaya gelmeyen gelin hakkında diğer celse zorla getirme kararı çıkardı.
17.07.2019 Gündem
Babaanneyi öldüren toruna 10 yıl hapis
Babaanneyi öldüren toruna 10 yıl hapis Kayseri'de, 6 yıl önce babaannesi Pembe Boraze'yi, dedikodusunu yaptığı iddiasıyla öldürdüğü suçlamasıyla yargılanan F.B. ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, son sözünde suçsuz olduğunu söyleyen torunun cezasını, olay tarihinde 18 yaşından küçük olması nedeniyle 10 yıla düşürdü.
11.09.2019 Yaşam
Babaanneyi öldüren toruna 10 yıl hapis
Babaanneyi öldüren toruna 10 yıl hapis Kayseri'de, 6 yıl önce babaannesi Pembe Boraze'yi, dedikodusunu yaptığı iddiasıyla öldürdüğü suçlamasıyla yargılanan F.B. ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, son sözünde suçsuz olduğunu söyleyen torunun cezasını, olay tarihinde 18 yaşından küçük olması nedeniyle 10 yıla düşürdü.
29.11.2018 Gündem
Son dakika: Keşik baş cinayetinde korkunç detay! Önce bıçak sonra...
Son dakika: Keşik baş cinayetinde korkunç detay! Önce bıçak sonra... Kayseri’de kesik baş cinayeti olarak bilinen ve 6 yıl sonra aydınlatılan davada babaannesini nacak ve bıçak ile öldürdüğü iddiası ile tutuklu yargılanan 18 yaşındaki kız hakkında savcılık ‘üst soydan bir akrabayı kasten öldürme’ suçundan cezalandırılma talep etti. Savcılık mütalaasında iki kız kardeşin babaannelerini nefretle önce bıçak, sonra nacak ile öldürdükleri ifade edildi.
14.11.2018 Gündem
Babaannesini balta ile öldürdüğü iddia edilen genç kız: ‘Yoruldum’
Babaannesini balta ile öldürdüğü iddia edilen genç kız: ‘Yoruldum’ Kayseri’de kesik baş cinayeti olarak bilinen ve 6 yıl sonra aydınlatılan davada babaannesini balta ve bıçak ile öldürdüğü iddiası ile tutuklu yargılanan 18 yaşındaki kız, “Yoruldum, beraatımı istiyorum” dedi.
17.10.2018 Gündem
Kesik baş cinayeti davası başladı
Kesik baş cinayeti davası başladı Kayseri’de kesik baş cinayeti olarak bilinen ve 6 yıl sonra aydınlatılan davada babaannesini balta ve bıçak ile öldürdüğü iddiası ile tutuklu yargılanan 17 yaşındaki kız ilk kez hakim karşısına çıktı. Sanık kız, suçlamaları kabul etmezken, tanık olarak dinlenen komşu kadın, “Cenazede gelin S.B. bayılma numarası yaptı” dedi. 28 Nisan 2012 tarihinde ilçeye bağlı Kayapınar Mahallesi'nde meydana gelen olayda 82 yaşındaki Pembe Boraze, evinin balkonunda boğazı kesilmiş halde ölü olarak bulundu. Kamuoyunda 'Kesik Baş Cinayeti' olarak da bilinen ve aradan geçen 6 yılda olayın faillerinin bulunamaması üzerine İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hüseyin Bekmez'in talimatı üzerine özel ekip kuruldu. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinden dedektiflerin de desteğiyle, Pembe Boraze dosyası yeniden incelemeye alındı. 6 ay süren teknik takip ve 82 kişiden alınan ifadeler sonucu yaşlı kadının, torunları R.K. ve F.B. tarafından öldürüldüğü tespit edildi. Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında yaşlı kadının 17 yaşındaki torunu F.B., gelini S.B. (56) ve oğlu F.B. (55) düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. İfadelerden elde edilen bilgilere göre yaşlı kadının torunlarının namusu hakkında dedikodu yaptığı iddiasıyla torunları F.B. ile R.K. tarafından öldürüldüğü belirlendi. Diğer cinayet şüphelisi olan torunu R.K. için yurtdışında bulunduğundan dolayı yakalanması için arama kararı çıkarıldı. Gelin S.B. ve oğlu F.B. hakkında başka bir soruşturma açıldığı öğrenilirken, F.B. hakkında ‘kasten nitelikli adam öldürme’ suçundan dava açıldı.
11.09.2019 Yaşam
Torunları, baltayla öldürüp boğazını kesmiş
Torunları, baltayla öldürüp boğazını kesmiş Kayseri'nin Felahiye ilçesinde 2012 yılında, 82 yaşındaki kadının baltayla öldürülüp boğazının kesilmesi olayıyla ilgili olarak İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalarda, olayın failleri olarak kadının oğlu, gelini ve torunu gözaltına alındı. Yaşlı kadının, torunlarının namusu hakkında dedikodu yaptığı iddiasıyla torunları F.B. ile R.K. tarafından öldürüldüğü belirlendi. Edinilen bilgiye göre, 28 Nisan 2012 tarihinde ilçeye bağlı Kayapınar Mahallesi'nde meydana gelen olayda 82 yaşındaki Pembe Boraze, evinin balkonunda boğazı kesilmiş halde ölü olarak bulundu. Kamuoyunda 'Kesik Baş Cinayeti' olarak da bilinen ve aradan geçen 6 yılda olayın faillerinin bulunamaması üzerine İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hüseyin Bekmez'in talimatı üzerine özel ekip kuruldu. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinden dedektiflerin de desteğiyle, Pembe Boraze dosyası yeniden incelemeye alındı. 6 ay süren teknik takip ve 82 kişiden alınan ifadeler sonucu yaşlı kadının, torunları R.K. (27) ve F.B. (24) tarafından öldürüldüğü tespit edildi. Talihsiz kadını baltayla öldürüp boğazını kesmişler Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında yaşlı kadının torunu F.B., gelini S.B. (56) ve oğlu F.B. (55) düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. İfadelerden elde edilen bilgilere göre yaşlı kadının torunlarının namusu hakkında dedikodu yaptığı iddiasıyla torunları F.B. ile R.K. tarafından öldürüldüğü belirlendi. Diğer cinayet şüphelisi olan torunu R.K. için yurt dışında bulunduğundan dolayı yakalanması için arama kararı çıkarıldı. Cinayetin ardından failler televizyon programına katılmış Öte yandan, kamuoyunda 'Kesik Baş Cinayeti' olarak da bilinen cinayetin ardından olayın şüphelilerinin, faili meçhul olayları araştıran bir televizyon programına da katıldığı belirlendi. Cinayete kurban giden Pempe Boraze'nin yapılan otopsisinde vücudunda 12 balta ve 6 bıçak darbesi olduğu tespit e
11.09.2019 Yaşam
Korkunç olay! 82 yaşındaki kadını torunları baltayla öldürüp...
Korkunç olay! 82 yaşındaki kadını torunları baltayla öldürüp... Kayseri'de 82 yaşındaki kadının torunları namusu hakkında dedikodu yaptığı iddiasıyla öldürdüğü belirlendi. Cinayetin faillerinin olayın ardından televizyon programına da katıldıkları ortaya çıktı
16.03.2018 Gündem
Korkunç olay! 82 yaşındaki kadını torunları baltayla öldürüp...
Korkunç olay! 82 yaşındaki kadını torunları baltayla öldürüp... Kayseri'de 82 yaşındaki kadının torunları namusu hakkında dedikodu yaptığı iddiasıyla öldürdüğü belirlendi. Cinayetin faillerinin olayın ardından televizyon programına da katıldıkları ortaya çıktı
16.03.2018 Gündem
Kesik kafa cinayetinde 2 kişi yakalandı, 1 kişi ise aranıyor
Kesik kafa cinayetinde 2 kişi yakalandı, 1 kişi ise aranıyor Balıkesir’in Edremit ilçesinde Ali Gömeç kafasını keserek öldürdükleri iddiası ile ilgili 2 kişiyi, polis gözaltına alırken, bir kişinin daha arandığı öğrenildi.
22.10.2017 Gündem
'Kesik baş' cinayetinin sanıklarına ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası
'Kesik baş' cinayetinin sanıklarına ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası SİVAS'ta 2002 yılında başı gövdesinden ayrılarak öldürülen uzman çavuş Adem Keleş'in katil zanlısı Murat Arısoy ile cinayetin azmettiricisi olduğu iddia edilen uzman çavuşun eşi Meryem Şule Erdemir Keleş, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
16.02.2017 Gündem
Sivas'taki "kesik baş" cinayeti davası
Sivas'taki "kesik baş" cinayeti davası Sivas'ta 13 yıl önce bıçaklandıktan sonra başı kesilip gövdesinden ayrılmış halde bulunan uzman çavuşun öldürülmesiyle ilgili azmettirici olarak tutuklanan eşi ile katil zanlısı akrabasının yargılanmasına başlandı.
10.03.2016 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kesik Baş Cinayeti ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.