Keskin Nişancı

Keskin Nişancı

Son dakika keskin nişancı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan keskin nişancı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan keskin nişancı haber sayfamızda...

Keskin Nişancı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.212 keskin nişancı haberi bulunmuştur.
Bu görüntüler Kars'tan! Hedefler tam isabetle vuruldu
Bu görüntüler Kars'tan! Hedefler tam isabetle vuruldu Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın planlı tatbikatı olan 'Kış Tatbikatı-2024', 16 ilde zorlu şartlarda gerçekleştirildi. Kars'taki Şehit İstihkam Astsubay Kıdemli Üstçavuş İlhan Hamlı Atış ve Tatbikat Alanı'nda yapılan fiili atışlı tatbikatın gözlemci gününe, 3'üncü Ordu Komutanı Korgeneral Veli Tarakcı katıldı.
4.04.2024 Haberler
Cybertruck'ı mermi yağmuruna tuttu! Elon Musk haklıymış: 'Hâlâ tek parça halinde'
Cybertruck'ı mermi yağmuruna tuttu! Elon Musk haklıymış: 'Hâlâ tek parça halinde' Tanıtıldığı günden bu yana gerek ilginç tasarımı ve reklam çalışmalarıyla zaman zaman gündem olan Tesla Cybertruck, birçok dünyaca ismin garajında görmek istediği bir akıma dönüştü. Dayanıklılık konusunda da oldukça iddialı olan ve Elon Musk tarafından kurşun geçirmez olarak tanımlanan Cybertruck, çeşitli testlerde de başrolü oynuyor.
13.03.2024 Yaşam
Bakan Yerlikaya açıkladı! 9 ilde PKK'ya darbe
Bakan Yerlikaya açıkladı! 9 ilde PKK'ya darbe İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “BOZDOĞAN-8” operasyonlarında 9 ilde 58 mağara, sığınak ve patlayıcı deposunun imha edildiğini söyledi.
6.03.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya açıkladı! 9 ilde PKK'ya darbe
Bakan Yerlikaya açıkladı! 9 ilde PKK'ya darbe İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “BOZDOĞAN-8” operasyonlarında 9 ilde 58 mağara, sığınak ve patlayıcı deposunun imha edildiğini söyledi.
6.03.2024 Gündem
Bitlis'te terör operasyonu!
Bitlis'te terör operasyonu! Bitlis'te terör örgütü PKK mensupları tarafından araziye gizlenmiş silah ve çok sayıda mühimmat ele geçirildiği bildirildi.
24.02.2024 Gündem
Uday Hüseyin'in 'Star Wars' ordusu! 'Falakaya yatırdı, lağım çukuruna attı'
Uday Hüseyin'in 'Star Wars' ordusu! 'Falakaya yatırdı, lağım çukuruna attı' Uday Hüseyin sadece Saddam'ın büyük oğlu değil, aynı zamanda onun iktidarının en ilginç ve acımasız yüzlerindendi. Lüks otomobiller, altın kaplama silahlarla hayatı uçlarda yaşadı. Ölümü de en az yaşamı kadar ses getiren Uday Hüseyin'in yönettiği askeri birliğin üniformalarındaki detayı ise 'pes' dedirtecek türdendi.
23.02.2024 Dünya
9 ilde 24 mağara, sığınak ve barınma alanı imha edildi
9 ilde 24 mağara, sığınak ve barınma alanı imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyadan paylaştığı bilgilerde Bölücü Terör Örgütü'nün kış yapılanmasına büyük darbe vurulduğunu duyurdu. 9 ilde 24 mağara imha edildi.
19.02.2024 Haberler
İçişleri'nden Bozdoğan 3 operasyonu! PKK'ya bir darbe daha
İçişleri'nden Bozdoğan 3 operasyonu! PKK'ya bir darbe daha İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyadan paylaştığı bilgilerde Bölücü Terör Örgütü'nün kış yapılanmasına büyük darbe vurulduğunu duyurdu. 9 ilde 24 mağara imha edildi.
19.02.2024 Gündem
Keskin nişancı, Gazze'de İsrail binbaşısını tek atışla vurdu
Keskin nişancı, Gazze'de İsrail binbaşısını tek atışla vurdu Keskin nişancı, Gazze'de İsrail binbaşısını tek atışla vurdu.
2.02.2024 Haberler
7 ilde terör operasyonu! Detaylar belli oldu
7 ilde terör operasyonu! Detaylar belli oldu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin, Bitlis, Şırnak, Batman, Siirt, Tunceli ve Diyarbakır'da terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlara ilişkin açıklama yaptı.
29.01.2024 Gündem
7 ilde terör operasyonu! Detaylar belli oldu
7 ilde terör operasyonu! Detaylar belli oldu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin, Bitlis, Şırnak, Batman, Siirt, Tunceli ve Diyarbakır'da terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlara ilişkin açıklama yaptı.
29.01.2024 Haberler
İsrail askeri keskin nişancı tüfeğiyle vuruldu
İsrail askeri keskin nişancı tüfeğiyle vuruldu İsrail ordusu 12 Aralık tarihinde Gazze'de bulunan Han Yunus kentini işgal etti. Refah Sınır Kapısı'na yaklaşık 9,5 km uzakta bulunan Han Yunus, yaklaşık 400 bin kişilik savaş öncesi nüfusuyla Gazze'nin güneyindeki en büyük şehir. Gazze'nin güneyinde bulunan bölgede Yahya Sinvar dahil Hamas'ın üst düzey yöneticilerinin saklandığı tahmin ediliyordu. Bu bağlamda geçtiğimiz Cumartesi günü açıklama yapan İsrail ordusu bir kez daha Sinvar'ın şehrin altındaki tünellerde rehinelerle birlikte kaldığını savundu.
15.01.2024 Haberler
Gazze'deki savaşta son dakika... İsrail askerine tek mermi! Kamerayı kayda aldı, 20 saniye sonra vurdu
Gazze'deki savaşta son dakika... İsrail askerine tek mermi! Kamerayı kayda aldı, 20 saniye sonra vurdu Savaşın 100'üncü gününde yayınlanan 37 saniyelik video "Yarın size akıbetlerini haber vereceğiz" cümlesiyle bitti. USS Laboon'a ateşlenen füze Orta Doğu'da yeni bir eşiğin aşılması anlamına geliyor. Gazze sahilinde yaşananlar ise, kan dondurdu. Kudüs Tugayları ise keskin nişancı tüfeği ile Han Yunus'ta bulunan bir İsrail askerini vurduklarına dair video paylaştı.
15.01.2024 Dünya
Tek bir günde 18 ölü, 31 yaralı! Katliamın sebebi beynindeki tümör mü?
Tek bir günde 18 ölü, 31 yaralı! Katliamın sebebi beynindeki tümör mü? Şafak vakti olmadan önce annesini ve eşini ve sonrasında tanımadığı birçok kişiyi daha öldürdü, tüm dünya yaşanılan bu katliam karşısında şaşkındı. Peki genç adam aslında gayet başarılı ve sağlıklı bir insanken nasıl bir anda seri katile dönüştü? Onu cani yapan şey aslında beynindeki tümör müydü? İşte gerçek.
15.01.2024 Yaşam
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Operasyon bölgeleri için yeni tedbir! 'Çalışmalarımız son aşamaya geldi'
Operasyon bölgeleri için yeni tedbir! 'Çalışmalarımız son aşamaya geldi' MSB kaynaklarından yapılan açıklamada, operasyon bölgesindeki görevli askerlerin akıllı telefon kullanımına ilişkin tedbir alınacağı belirtildi. Öte yandan bedelli askerlik ücretleriyle ilgili de bilgilendirme yapıldı. MSB'den, Suriye'de de saldırı hazırlığındaki 27 teröristin etkisiz hale getirildiği aktarıldı.
4.01.2024 Haberler
Son dakika... Operasyon bölgeleri için yeni tedbir! 'Çalışmalarımız son aşamaya geldi'
Son dakika... Operasyon bölgeleri için yeni tedbir! 'Çalışmalarımız son aşamaya geldi' MSB kaynaklarından yapılan açıklamada, operasyon bölgesindeki görevli askerlerin akıllı telefon kullanımına ilişkin tedbir alınacağı belirtildi. Öte yandan bedelli askerlik ücretleriyle ilgili de bilgilendirme yapıldı. MSB'den, Suriye'de de saldırı hazırlığındaki 27 teröristin etkisiz hale getirildiği aktarıldı.
4.01.2024 Gündem
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları Bilgisayar ve akıllı telefonlarda oynanan oyunlar ve oyun konsolları son dönemlerde popüler hale geldi. LOL, PUBG, CS GO, Valorant gibi çok oyunculu video oyunları dünya ve Türkiye üzerinde en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Ancak oyunları oynarken kendinize öncelikle nick veya isim vermeniz gerek. Mobil, bilgisayar veya konsollardaki oyun nickleri de en az seçilen karakter kadar öneme sahiptir. İyi, yaratıcı, güzel ve havalı nickler ve anlamları oyunda öne çıkmanızı sağlar ve akılda kalıcılığı artırır. En havalı, iyi, güzel, yaratıcı, şekilli, Türkçe ve komik oyuncu isimleri önerileri için “Oyun Nickleri ve Anlamları 2024” içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Pençe Kilit'te terör mağarasına baskın! MSB görüntüleri paylaştı
Pençe Kilit'te terör mağarasına baskın! MSB görüntüleri paylaştı Terör örgütlerine başarılı operasyonlar devam ederken son haber Pençe Kilit bölgesinden geldi.
2.01.2024 Haberler
Pençe Kilit'te terör mağarasına baskın! MSB görüntüleri paylaştı
Pençe Kilit'te terör mağarasına baskın! MSB görüntüleri paylaştı Terör örgütlerine başarılı operasyonlar devam ederken son haber Pençe Kilit bölgesinden geldi.
2.01.2024 Gündem
VALORANT İsim Değiştirme 2024: VALORANT RİOT ID ve Kullanıcı Adı Değiştirme
VALORANT İsim Değiştirme 2024: VALORANT RİOT ID ve Kullanıcı Adı Değiştirme Son yıllara damgasını vuran oyunlardan bir tanesi hiç şüphesiz VALORANT. Riot Games tarafından geliştirilen VALORANT piyasaya sürüldüğü günden bu yana Türkiye ve dünya üzerinde en çok oynanan oyunların başında yer alıyor. Oyunda isim de büyük önem taşıyor. Oyuna ilk kaydolurken alınan nick ileriki zamanlarda beğenilmediği taktirde değiştirilebiliyor. Ancak oyun içerisinde isim değiştirmeye yarayan herhangi bir ayar yok. RİOT ID değiştirme nasıl yapılır? diyorsanız “VALORANT İsim Değiştirme 2024” içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri Tablet, cep telefonları ve bilgisayarlar iş ve özel yaşamın dışında oyun oynamak için de kullanılıyor. Popüler oyunlar arasında yer alan PUBG, Valorant, CS GO tarzı oyunlar için klan isimleri ve oyun nickleri büyük önem taşıyor. Klan isimlerinin bu denli önem arz etmesinin nedenleri arasında oyuncunun klanına olan bağlılığını simgeliyor. Klan isimleri seçerken bu yüzden dikkat edilmesi gerekiyor. Oyun oynarken klanlara şekilli, Türkçe, İngilizce ve kısa isimler verme imkanı bulunuyor. Takım arkadaşlarınızla birlikte seçebileceğiniz bu klan isimleri oyunda akılda kalıcı olmanızı da sağlıyor. En iyi, Türkçe, İngilizce, şekilli, kısa klan ve takım isimleri için “Klan İsimleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Kuzey Marmara Otoyolu'nda rehine alarmı! TIR sürücüsünü alıkoydu
Kuzey Marmara Otoyolu'nda rehine alarmı! TIR sürücüsünü alıkoydu  Kocaeli Kuzey Marmara Otoyolu'nda bir kişi, TIR şoförünü rehin aldı.
23.12.2023 Gündem
Gazze'deki savaşta son dakika... En net görüntü! Keskin nişancı İsrail askerlerini tek tek vurdu
Gazze'deki savaşta son dakika... En net görüntü! Keskin nişancı İsrail askerlerini tek tek vurdu Savaş ilk kez Hint Okyanusu'na sıçradı, Suudi Arabistan'dan Hindistan'a giden bir İsrail gemisi kamikaze drone'la vuruldu. Kudüs Tugayları ise, bir keskin nişancının İsrail askerlerini avladığı çok net bir görüntü paylaştı.
23.12.2023 Dünya
Filistinli keskin nişancı, İsrail askerlerini tek tek vurdu
Filistinli keskin nişancı, İsrail askerlerini tek tek vurdu Filistinli keskin nişancı, İsrail askerlerini tek tek vurdu
23.12.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Keskin Nişancı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.