Kgys

Kgys

Son dakika KGYS haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan KGYS gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan KGYS haber sayfamızda...

Kgys

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 391 kgys haberi bulunmuştur.
Diyarbakır’da 'Piyon' operasyonu! 1 kişi mutfak dolabından çıktı
Diyarbakır’da 'Piyon' operasyonu! 1 kişi mutfak dolabından çıktı Diyarbakır’da polisin hırsızlık ve gasp yapan şebekeye yönelik düzenlenen ‘Piyon’ operasyonunda 1’i mutfak dolabında 9 şüpheli yakalanıp, tutuklandı.
29.03.2024 Gündem
Bebeğini sokağa terk etti, 20 yıl hapsi istendi: Otelde tek başına doğurdum
Bebeğini sokağa terk etti, 20 yıl hapsi istendi: Otelde tek başına doğurdum Diyarbakır'ın Sur ilçesinde metruk yapıya yeni doğmuş erkek bebeğini bırakarak kaçan anne M.Ç.C. (26) hakkında, ‘alt soydan akrabayı kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan 13 yıldan 20 yıla kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.
25.03.2024 Gündem
Kazalar KGYS kameralarına yansıdı
Kazalar KGYS kameralarına yansıdı Nevşehir’de meydana gelen trafik kazaları Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarına yansıdı.
16.03.2024 Haberler
Sağından geçmek istediği otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu
Sağından geçmek istediği otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu Burdur’da Ocak ayında meydana gelen 4 trafik kazası KGYS kameralarına yansıdı. Emniyet Müdürlüğü tarafından yayınlanan görüntülerde “Biraz daha dikkatli olsalardı bu kazalar olmayabilirdi” mesajı verildi.
12.03.2024 Haberler
Dikkatsizlik ve kural ihlalleri KGYS'ye yansıdı
Dikkatsizlik ve kural ihlalleri KGYS'ye yansıdı Sakarya'da dikkatsizlik ve kural ihlalleri neticesinde meydana gelen trafik kazaları, Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi (KGYS) kameralarına yansıdı.
11.03.2024 Haberler
Torununun sevgilisiyle planladığı 1 milyon liralık soygunda merdivenden itilen dede öldü
Torununun sevgilisiyle planladığı 1 milyon liralık soygunda merdivenden itilen dede öldü Diyarbakır’da girdikleri evden 1 milyon lira değerindeki altınları çalıp çıkarken karşılaştığı ev sahibi Veysi Akkurt’u (63) itip, merdivenden düşmesine ve hayatını kaybetmesine neden oldu. Şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmada, Akkurt’un kız torunu H.A.’nın da aralarında olduğu 7 şüpheli gözaltına alındı. H.A.’nın, sevgilisi Ş.E. ile planları ise şoke etti.
3.03.2024 Haberler
Torunun planı dedenin sonu oldu! Erkek arkadaşına anahtar kopyaladı sonrası inanılmaz
Torunun planı dedenin sonu oldu! Erkek arkadaşına anahtar kopyaladı sonrası inanılmaz Diyarbakır’da girdikleri evden 1 milyon lira değerindeki altınları çalıp çıkarken karşılaştığı ev sahibi Veysi Akkurt’u (63) itip, merdivenden düşmesine ve hayatını kaybetmesine neden oldu. Şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmada, Akkurt’un kız torunu H.A.’nın da aralarında olduğu 7 şüpheli gözaltına alındı. H.A.’nın, sevgilisi Ş.E. ile planları ise şoke etti.
3.03.2024 Gündem
Diyarbakır'da gasp çetesine 'Şah-Mat' operasyonu
Diyarbakır'da gasp çetesine 'Şah-Mat' operasyonu Diyarbakır'da gasp çetesine yönelik 'Şah-Mat' operasyonunda 8 şüpheli gözaltına alındı.
18.02.2024 Gündem
Diyarbakır’da Girdap’ gözaltıları
Diyarbakır’da Girdap’ gözaltıları Diyarbakır'da ekipler evlerden ziynet eşyası ve bazı kişilerin üzerinden hırsızlık yapılması şikayeti üzerine harekete geçildi.
11.02.2024 Gündem
Kaza anları güvenlik kameralarına yansıdı
Kaza anları güvenlik kameralarına yansıdı Nevşehir’de meydana gelen trafik kazaları Kent Güvenlik Yönetim Sistemi KGYS kameralarınca saniye saniye görüntülendi.
10.02.2024 Haberler
Kaza anları KGYS kameralarına yansıdı
Kaza anları KGYS kameralarına yansıdı Nevşehir’de meydana gelen trafik kazaları Kent Güvenlik Yönetim Sistemi KGYS kameralarınca saniye saniye görüntülendi.
9.02.2024 Haberler
Deprem anının KGYS kameralarına yansıyan yeni görüntüleri
Deprem anının KGYS kameralarına yansıyan yeni görüntüleri Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7.4 büyüklüğündeki depremin Adıyaman’da KGYS kameralarına yansıyan görüntülerinde, sarsıntının şiddetiyle elektriğin kent genelinde saniyeler içinde kesildiği görülüyor.
6.02.2024 Haberler
Sakarya'daki trafik kazaları KGYS'ye yansıdı
Sakarya'daki trafik kazaları KGYS'ye yansıdı Sakarya'da dikkatsizlik ve kural ihlalleri neticesinde meydana gelen trafik kazaları, Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi (KGYS) kameralarına yansıdı.
5.02.2024 Haberler
Tokat’taki kazalar kameralara yansıdı
Tokat’taki kazalar kameralara yansıdı Türkiye’nin birçok ilinde farklı tarihlerde meydana gelen trafik kazalarının görüntüleri, Emniyet Müdürlüğü Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarınca kaydedildi. Tokat’ta meydana gelen 4 ayrı kaza da kameralar tarafından kaydedildi.
5.02.2024 Haberler
19 yıl önce İstanbul’da kuyumcu soydu! Diyarbakır’da bazanın içinde yakalandı
19 yıl önce İstanbul’da kuyumcu soydu! Diyarbakır’da bazanın içinde yakalandı Diyarbakır’da ‘Pusula’ adı verilen eş zamanlı hırsızlık operasyonunda, aralarında 19 yıl önce İstanbul’da kuyumcu soyan şüphelilerden O.G.’nin de olduğu 10 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden birinin baza içerisinde yakalandığı anlar kameraya yansıdı.
4.02.2024 Haberler
19 yıl önce İstanbul’da kuyumcu soydu! Diyarbakır’da bazanın içinde yakalandı
19 yıl önce İstanbul’da kuyumcu soydu! Diyarbakır’da bazanın içinde yakalandı Diyarbakır’da ‘Pusula’ adı verilen eş zamanlı hırsızlık operasyonunda, aralarında 19 yıl önce İstanbul’da kuyumcu soyan şüphelilerden O.G.’nin de olduğu 10 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden birinin baza içerisinde yakalandığı anlar kameraya yansıdı.
4.02.2024 Gündem
Camiye gelip namaz kılmayanlar tek tek belirlenip yakalandı!
Camiye gelip namaz kılmayanlar tek tek belirlenip yakalandı! Diyarbakır Ulu Cami'nin şadırvanında abdest alan Ö.Ç.’nin astığı montunun cebinden 18 bin 200 TL, M.S.Ş.’nin montundan da bin TL çalan 2 şüpheli tutuklandı. Polis ekipleri şüphelileri, güvenlik kameralarından tek tek tespit edip yaptığı yakaladı.
3.02.2024 Gündem
Kazayı gördü, ne yapacağını şaşırdı
Kazayı gördü, ne yapacağını şaşırdı Nevşehir'de yolun karşısına geçtiği sırada önünde trafik kazası meydana gelen adamın ilginç hareketleri güldürdü.
29.01.2024 Haberler
15 kurşunla öldürdü: 'İyi yaptım' dedi
15 kurşunla öldürdü: 'İyi yaptım' dedi Kastamonu’da mezarlıkta başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden vurularak öldürülmüş halde bulunan vatandaşın eşi, kayınpederi, kayınvalidesi, kayınbiraderi ve bir akrabaları tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Diğer zanlılar ile birlikte adliyeye sevk edilen kayınpeder, “İyi yaptım” diyerek bağırdı.
26.01.2024 Gündem
Tokat'ta meydana gelen 4 ayrı kaza da kamerada
Tokat'ta meydana gelen 4 ayrı kaza da kamerada Türkiye'nin birçok ilinde farklı tarihlerde meydana gelen trafik kazalarının görüntüleri, Emniyet Müdürlüğü Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarınca kaydedildi. Tokat'ta meydana gelen 4 ayrı kaza da kameralar tarafından kaydedildi.
13.01.2024 Haberler
KGYS görüntüleri "Böyle kaza mı olur" dedirtti
KGYS görüntüleri "Böyle kaza mı olur" dedirtti Türkiye'nin birçok ilinde farklı tarihlerde meydana gelen trafik kazalarının görüntüleri, Emniyet Müdürlüğü Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarınca kaydedildi. Tokat'ta meydana gelen 4 ayrı kaza da kameralar tarafından kaydedildi.
10.01.2024 Haberler
Savrulan otomobilin altında kalmaktan saniyelerle kurtuldular
Savrulan otomobilin altında kalmaktan saniyelerle kurtuldular Nevşehir’de iki kişinin meydana gelen kazasında otomobilin altında kalmaktan son anda kurtulduğu anlar kameraya yansıdı.
8.01.2024 Haberler
Sakarya’daki motosiklet kazaları KGYS’ye yansıdı
Sakarya’daki motosiklet kazaları KGYS’ye yansıdı Sakarya'da dikkatsizlik ve kural ihlalleri neticesinde meydana gelen motosiklet kazaları, Kent Güvenlik Yönetimi (KGYS) kameralarına yansıdı.
7.01.2024 Haberler
TIR'a ok gibi saplandı! 28 yaşındaki gencin can verdiği feci kazanın görüntüleri
TIR'a ok gibi saplandı! 28 yaşındaki gencin can verdiği feci kazanın görüntüleri Yaklaşık bir buçuk ay önce Sakarya’nın Erenler ilçesi D-100 kara yolunda 28 yaşındaki genci hayattan koparan feci kaza KGYS kameralarına yansıdı.
6.01.2024 Haberler
TIR'a ok gibi saplandı! 28 yaşındaki gencin can verdiği feci kazanın görüntüleri
TIR'a ok gibi saplandı! 28 yaşındaki gencin can verdiği feci kazanın görüntüleri Yaklaşık bir buçuk ay önce Sakarya’nın Erenler ilçesi D-100 kara yolunda 28 yaşındaki genci hayattan koparan feci kaza KGYS kameralarına yansıdı.
6.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kgys ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.