Kilo Almak

Kilo Almak

Son dakika kilo almak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kilo almak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kilo almak haber sayfamızda...

Kilo Almak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.768 kilo almak haberi bulunmuştur.
Bayramda kilo almak istemeyenlere öneri! Dikkat etmemiz gereken 7 altın kural
Bayramda kilo almak istemeyenlere öneri! Dikkat etmemiz gereken 7 altın kural Özenle hazırlanmış sofralar ve tatlılar... Ramazan ayında verilen kilolar bayramda kısa sürede geri alınabiliyor. Bayram sofralarından kilo almadan kalkmak istiyorsanız diyetisyen Mahtap Yakut’un önerilerine kulak verin...
9.04.2024 Gündem
Yeni araştırma ortaya çıkardı: Uykusuz gece kilo getiriyor
Yeni araştırma ortaya çıkardı: Uykusuz gece kilo getiriyor Uykusuzluğun iştah ve tokluğu düzenlemekten sorumlu hormonların dengesini bozduğu, uykusuzluk çekenlerin kendilerini aç hissettikleri ortaya çıktı.
18.03.2024 Dünya
Tek bir egzersizle 48 kilo verdi! Akılalmaz değişimin sırları olay oldu: Çok kolaydı
Tek bir egzersizle 48 kilo verdi! Akılalmaz değişimin sırları olay oldu: Çok kolaydı Pandemi döneminde aldığı fazla kiloları tek bir egzersizle yok eden ve yaklaşık 50 kilo veren kadının sırrı dünyada ses getirdi.
12.03.2024 Dünya
Zeynep Bastık yaşadığı büyük korkuyu anlattı! 'Hala terapi alıyorum'
Zeynep Bastık yaşadığı büyük korkuyu anlattı! 'Hala terapi alıyorum' Şarkıcı Zeynep Bastık, geçtiğimiz günlerde Çanakkale'de meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki deprem sonrası büyük panik yaşamıştı. "6 Şubat (2023) depreminden sonra bende ciddi bir travma oldu" itirafında bulunan Bastık, uzun süredir terapi aldığını açıkladı.
9.03.2024 Cadde
Dünya Sağlık Örgütü: Bir milyardan fazla insan obez
Dünya Sağlık Örgütü: Bir milyardan fazla insan obez DSÖ Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, obezite oranlarıyla mücadeleye yardımcı olmak için yüksek şekerli ürünlere vergi getirilmesi ve sağlıklı okul yemeklerinin teşvik edilmesi gibi önlemlerin uygulanması gerektiğini kaydetti.
2.03.2024 Dünya
Es geçtiğiniz şey kilo probleminizin temeli olabilir! Zengin kahvaltı kurtuluş
Es geçtiğiniz şey kilo probleminizin temeli olabilir! Zengin kahvaltı kurtuluş Sağlıklı besleniyor ve kilo mu alıyorsunuz? Doğru adrestesiniz. Yeterli olmayan kahvaltı ya da geçiştirerek kahve ve çayla atladığınız sabah öğünü kilolarınızın altındaki temel sebep olabilir. Detaylar haberimizde.
8.01.2024 Genel Sağlık
Bir daha bıçak altına yatmamaya yemin etti! 'Yüzümü düzeltmek bir yılımı aldı'
Bir daha bıçak altına yatmamaya yemin etti! 'Yüzümü düzeltmek bir yılımı aldı' Ozzy Osbourne'un eşi Sharon Osbourne, yaptırdığı estetik operasyonlarla yıllardır çok konuşuluyordu. Ünlü isim, son röportajında yüzünün geldiği halin kendisini korkuttuğunu söyleyerek, bir daha bıçak altına yatmamaya yemin etti.
30.12.2023 Cadde
Pek çok kişinin ortak sorunu! İşte kış aylarında kilo almamızın 5 önemli nedeni
Pek çok kişinin ortak sorunu! İşte kış aylarında kilo almamızın 5 önemli nedeni Kilosunu korumak isteyenlerin en zorlandığı aylar genellikle kış mevsimi oluyor. Çünkü kış aylarında havaların soğumasıyla beraber kilo almak kolaylaşıyor. İşte kışın kilo almamızın 5 önemli nedeni.
12.11.2023 Genel Sağlık
Bölgesel incelme ile verilemeyen kilolardan kurtulun
Bölgesel incelme ile verilemeyen kilolardan kurtulun Kış ayları ile birlikte tekrar kilo almak istemeyen veya aşırı kilolarından kurtulmaya çalışan birçok kişi spora ve diyete ağırlık vermeye başladı. Dr. Elif İnaç, kilo vermek isteyenlere önerilerde de bulundu.
8.11.2023 Genel Sağlık
Hormon tedavisi kanser sebebi! İşte menopoz hakkında doğru sanılan 10 hatalı bilgi
Hormon tedavisi kanser sebebi! İşte menopoz hakkında doğru sanılan 10 hatalı bilgi Ülkemizde kadınların ortalama 47-49 yaşları arasında menopoza girdiğini söyleyen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Şafak Yılmaz Baran, menopozla ilgili toplumda doğru sanılan hatalı bilgilerin kadınların menopoz dönemini sağlıklı ve mutlu yaşamalarını önleyebileceğine dikkat çekti.
5.10.2023 Genel Sağlık
Porsiyon kontrolü yetiyor! 'Sağlıklı beslenme takıntısı dengesizlik getiriyor'
Porsiyon kontrolü yetiyor! 'Sağlıklı beslenme takıntısı dengesizlik getiriyor' Havaların soğuması ile birlikte kilo almak istemeyen birçok kişi yemek rejimine dikkat etmeye çalışıyor. Uzmanlar, sağlıklı beslenmeye çalışırken yeme bozukluğuna sebep olabileceğine dikkat çekerek uyarıyor.
5.10.2023 Genel Sağlık
Kilo alma, sürekli uykulu hissetme! Kadınların yeni hastalığı: Gülümseyen depresyon
Kilo alma, sürekli uykulu hissetme! Kadınların yeni hastalığı: Gülümseyen depresyon İştahta aşırı artış ve kilo alma, sürekli uykulu hissetme, günlük yaşamda keyif aldığı şeylerden eskisi kadar keyif almama, odaklanma problemleri, genellikle kollarda ve bacaklarda ağırlaşma, toplumdan izole olmaya çalışma, reddedilmeye aşırı duyarlı olma... Bu belirtilerin en az 2 hafta boyunca devam ediyorsa dikkat: 'Gülümseyen depresyon'dan muzdarip olabilirsiniz...
2.10.2023 Gündem
Ender Saraç'tan karnı dümdüz yapan tarif! Haftada 1 defa içen kışın asla kilo almıyor
Ender Saraç'tan karnı dümdüz yapan tarif! Haftada 1 defa içen kışın asla kilo almıyor Dr. Ender Saraç'ın tek tek anlattığı yağ yakıcı çorba tarifiyle kışın kilo almak imkansız olacak. İşte Dr. Ender Saraç'ın tavsiyesi, karnı dümdüz yapan o meşhur kür tarifi.
22.09.2023 Genel Sağlık
Makarna yiyenler yemeyenlerden daha zayıf! 'Kilo vermek için vazgeçmeyin'
Makarna yiyenler yemeyenlerden daha zayıf! 'Kilo vermek için vazgeçmeyin' 'Makarna kilo aldırır mı?', 'Makarna şişmanlatır mı?' İnternette sayısız arama yapılan konulardan biri de makarna! Arama motorları karbonhidratlar ve kalorilerle ilgili hiç de iç açıcı olmayan sorularla çalkalanıyor. Ancak sevindirici bir haber var, makarnayla ilgili karar açıklandı.
Süte 2 kaşık ekleyin, etkisini bekleyin! Kesintisiz uyku sağlıyor, cayır cayır yağ yaktırıyor
Süte 2 kaşık ekleyin, etkisini bekleyin! Kesintisiz uyku sağlıyor, cayır cayır yağ yaktırıyor Kilo artışı yaşayan kişiler genellikle bu durumdan kurtulmanın yollarını arıyor. Bazı gıdalar, gece uykularının bölünmesine ve ekstra uykusuzluğa neden oluyor. Bu iki problem birleşince karmaşık farklı farklı problemler oluşmaya başlıyor. Ancak bu gıdalardan kurtulmanın ve bölgesel yağlanmanın önüne geçmenin yöntemleri mevcut. İşte yöntemler.
14.09.2023 Genel Sağlık
Hazal Kaya'dan 'doğum kilosu' tepkisi: Lütfen kadınlara şunu demeyin!
Hazal Kaya'dan 'doğum kilosu' tepkisi: Lütfen kadınlara şunu demeyin! Altı ay önce ikinci bebeğini kucağına alan Hazal Kaya, Selahattin Paşalı ile birlikte Melike Şahin'i konserine gitti. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Kaya, doğum kilolarıyla ilgili tepkisini göstererek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
9.08.2023 Cadde
Yazın ince ve fit olmanın 8 püf noktası! Dikkat edilmezse diyeti baltalıyor
Yazın ince ve fit olmanın 8 püf noktası! Dikkat edilmezse diyeti baltalıyor Tatilde de sağlıklı kiloda kalmak, ince ve fit bir görünümde olmak için dikkat etmemiz gereken bazı temel kurallar olduğunu söyleyen Beslenme ve Diyet Uzmanı İpek Ertan yazın ince ve fit olmanın 8 püf noktasını açıkladı, diyeti baltalayan yaz etkenlerine karşı da uyarılarda bulundu.
13.07.2023 Genel Sağlık
206 kemik 4 yanlışı çürüttü: Ağrı yoksa da kırık olur, kelle paça büyük yalan!
206 kemik 4 yanlışı çürüttü: Ağrı yoksa da kırık olur, kelle paça büyük yalan! "Kilolu değilim, benim kemiklerim iri", "Kırılan kemik daha güçlü olur", "Kırık olsa duramazsın", "Kırık kemiğin ilacı bol kelle-paça çorbası..." Bu cümleleri hayatı boyunca neredeyse duymayan kişi yok. Oysa toplam ağırlığımızın yüzde 15'ini oluşturan vücudumuzdaki 206 kemiğe dair söylenenler aslında koca bir yanlıştan ibaretmiş! Uzmanına sorduk.
24.06.2023 Gündem
Ramazan ayında 11 adımda sağlıklı kilo verme ve kilo korumanın yolu
Ramazan ayında 11 adımda sağlıklı kilo verme ve kilo korumanın yolu Ramazanda oruç tutan birçok kişi kilo vermeyi beklerken, ‘Tüm gün aç kaldım ama kilo aldım’ şeklinde yakınır. Sahur ve iftar menümüzü doğru seçmediğimiz takdirde hiç hesapta yokken kilo alabiliriz. Ancak doğru besinleri tüketirsek hem gün boyu tok hisseder hem de fazla kilolarımızdan kurtulabiliriz. Diyetisyen Sena Nazli oruç tutarken kilo vermek ve mevcut kilomuzu korumak için dikkat edilmesi gerekenleri 11 adımda anlattı.
25.03.2023 Genel Sağlık
Zayıflamak istedi, gözünü hastanede açtı
Zayıflamak istedi, gözünü hastanede açtı Sivas’ta bir üniversite öğrencisi, kilo vermek için bitkisel olduğunu düşünerek aktardan aldığı zayıflama tozunu kullanınca hastanelik oldu.
5.12.2022 Gündem
Yeni projesi için kilo alan Çağlar Ertuğrul'un son hali gündem oldu
Yeni projesi için kilo alan Çağlar Ertuğrul'un son hali gündem oldu 'Teşkilat' dizisinde hayat verdiği 'Serdar Kılıçararslan' karakteriyle büyük bir hayran kitlesi kazanan yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul, şimdiler dijital projesine hazırlanıyor. Yeni dizisi için kilo aldığı konuşulan Çağlar Ertuğrul'un son hali dikkat çekti. Ünlü oyuncunun son haline yorum yağdı.
24.10.2022 Cadde
Ünlü oyuncu Billur Kalkavan hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Billur Kalkavan hayatını kaybetti Geçtiğimiz mayıs ayında akciğer kanseriyle mücadele ettiği ortaya çıkan oyuncu Billur Kalkavan (59), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Acı haberi yönetmen Hamdi Alkan duyurdu. Doğa Rutkay'ın "Özür dilerim Billur" paylaşımı ise dikkat çekti. Kalkavan, doktorunun tavsiyesi üzerine kilo almak için hastaneye yatmıştı. Buğra Bahadırlı, sevgilisinin sağlık durumu hakkında yaptığı son açıklamada, "İki kemoterapisi daha kaldı" demişti.
15.10.2022 Magazin
Gece Yatmadan Önce Pekmez İçmek Kilo Aldırır Mı? Faydaları Nelerdir?
Gece Yatmadan Önce Pekmez İçmek Kilo Aldırır Mı? Faydaları Nelerdir? En değerli gıdalar arasında pekmez son derece önemli bir yer tutar. İnsanlar bu gıdayı günün birçok saatinde tüketebilirler. Tabi gece yatmadan önce pekmez tüketen kişilerde vardır. Bu şekilde pekmez tüketmek kilo aldırır. Zaten kontrollü şekilde kilo almak isteyen kişiler gece yatmadan önce mutlaka pekmez tüketirler. İşte, merak edilen tüm detaylar.
3.10.2022 Eğitim
Tüp bebek tedavisiyle ilgili akılda tutulması gereken 10 gerçek
Tüp bebek tedavisiyle ilgili akılda tutulması gereken 10 gerçek Tüp bebek uygulaması korunmasız ve düzenli cinsel birlikteliğe rağmen çocuk sahibi olamayan çiftlere uygulanan en etkin tedavi yöntemi. Ancak tüp bebek tedavisi hakkında doğru bilinen yanlışların oldukça fazla olduğunu belirten Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Ebru Öztürk Öksüz, tüp bebek tedavisiyle ilgili akılda tutulması gereken 10 gerçeği açıkladı.
2.10.2022 Kadın Sağlığı

Benzer Haber Etiketleri

Kilo Almak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.