Kallström eski günlerini aratmıyor!
Kallström eski günlerini aratmıyor! İsveç Ligi takımlarından Djurgarden forması giyen Kim Kallström, Örebro maçında müthiş bir gol attı.
18.09.2017 Futbol
Bursaspor Kallström'den vazgeçti!
Bursaspor Kallström'den vazgeçti! Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, ara transferde kadrosuna dahil etmek istediği İsveçli milli orta saha oyuncusu Kim Kallström'den yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçti.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
Bursaspor, Kim Kallström ve Cenk Tosun'da ısrarlı
Bursaspor, Kim Kallström ve Cenk Tosun'da ısrarlı Yeşil-beyazlı kulübün yöneticileri, Spartak Moskova'dan Kim Kallström ile Gaziantepspor'dan Cenk Tosun ve Bekir Ozan Has'ı transfer etmek için çalışmalarını sürdürüyor
3.01.2014 BursaSpor
Bursaspor'dan flaş transfer atağı
Bursaspor'dan flaş transfer atağı Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarı için ara transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor, İsveçli milli oyuncu Kim Kallström'u takibe aldı.
31.12.2013 BursaSpor
Rusya'nın zirvesine Zenit imzası!
Rusya'nın zirvesine Zenit imzası! Rusya Premier Lig'in 11. haftasında liderlik yarışı veren iki ekip Zenit ile Spartak Moskova karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip sahadan 4-2 galip ayrılarak liderliği ele geçirdi. Zenit'in golleri Alexander Kerzhakov, Hulk, Oleg Shatov ve Daniel Miguel Alves'ten gelirken, Spartak Moskova'nın golleri Kim Kallström ve Yuri Movsisyan'dan geldi.
29.09.2013 Futbol
Süper Anadolu
Süper Anadolu Spor Toto Süper Lig'de yer alan kulüplerle ilgili son gelişmeler Skorer TV'de...
4.07.2013 Haber Bülteni
Kasımpaşa, Kallström'ün peşinde!
Kasımpaşa, Kallström'ün peşinde! Transferleri ile dikkat çeken Kasımpaşa, İsveçli yıldız için büyük bir hamle peşinde...
30.06.2020 Kasımpaşa