Doğalgaz yardım başvuru ekranı e-devlet: Doğalgaz fatura desteği ne kadar, kimlere veriliyor, ödemeleri ne zaman?
Doğalgaz yardım başvuru ekranı e-devlet: Doğalgaz fatura desteği ne kadar, kimlere veriliyor, ödemeleri ne zaman? Doğalgaz yardımı başvuru formu, destekten yararlanmak isteyenlerin gündeminde. Bakan Derya Yanık, doğalgaz fatura desteği tutarını ve başvuru şeklini açıklamıştı. Yardım kapsamında başvurular ise 18 Şubat günü başladı. Peki, 2022 doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır?
2.03.2022 Gündem
Doğalgaz yardımı kimlere verilecek, ne kadar-kaç TL? Doğalgaz fatura desteği başvurusu ne zaman, şartları neler?
Doğalgaz yardımı kimlere verilecek, ne kadar-kaç TL? Doğalgaz fatura desteği başvurusu ne zaman, şartları neler? Doğalgaz fatura desteği başvurusu başladı mı? Kömür yardımının yanı sıra doğalgaz yardımı da gündeme gelmişti. Bakan Yanık, doğalgaz fatura desteği için tarih verdi. 4 milyon hanenin hedeflendiğini belirten Bakan Derya Yanık, Mart ayını işaret etti. Peki, 2022 doğalgaz fatura desteği ne kadar?
8.02.2022 Gündem
3600 ek gösterge nedir? 3600 ek gösterge kimleri kapsıyor, ne zaman çıkacak?
3600 ek gösterge nedir? 3600 ek gösterge kimleri kapsıyor, ne zaman çıkacak? 3600 ek gösterge ne kadar fark eder, maaşları nasıl etkiliyor? soruları gündemdeki yerini koruyor. Memurları yakından ilgilendiren 3600 ek göstergede son durum aramaları gün geçtikçe artıyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu konu hakkında açıklamada bulundu. Peki, 3600 ek gösterge maaşları nasıl etkiler?
29.09.2021 Ekonomi
Sosyal yardım parası nasıl alınır? Sosyal yardım parası başvuru ekranı (1000 TL Pandemi Desteği)
Sosyal yardım parası nasıl alınır? Sosyal yardım parası başvuru ekranı (1000 TL Pandemi Desteği) Devlet tarafından dar gelirli aileler için verilen 1000 TL Pandemi sosyal yardım parası ilgi görmeye devam ediyor. Corona virüs salgını nedeniyle işlerine engel çıkan ve hiçbir geliri olmayan ailelere destek amaçlı verilen Bin TL pandemi sosyal yardım parası için nereye ve nasıl başvuru yapılır?Sosyal yardım parası nereden alınıyor, kimlere verilecek?
13.05.2020 Gündem