Kimya Fabrikası

Kimya Fabrikası

Son dakika kimya fabrikası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kimya fabrikası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kimya fabrikası haber sayfamızda...

Kimya Fabrikası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 365 kimya fabrikası haberi bulunmuştur.
Karaciğer kanserinde yeni tedaviler
Karaciğer kanserinde yeni tedaviler Karaciğer kanserinde hekiminiz uygun gördüğü takdirde ‘kemosaturasyon’ yani yüksek miktardaki kanser ilacını doğrudan karaciğerdeki tümör alanına veren tedavi yöntemi uygulanabilir.
25.11.2023 Pazar
Tekirdağ'da kimya fabrikasında yangın
Tekirdağ'da kimya fabrikasında yangın Tekirdağ'da bir fabrikada çıkan yangında, alevler fabrikayı sardı. Çıkan dumanlar kentin her yerinden görüldü.
7.08.2023 Haberler
İşletmeler enkaz makineler pert
İşletmeler enkaz makineler pert Erkek ayakkabısının yüzde 37’sinin üretildiği Hatay’daki Toptan Ayakkabı İmalatçılar Çarşısı da depremde yerle bir oldu. 440’dan fazla firma, 66 fabrika yıkıldı. Makineleri enkazda kalan işletmeler Reyhanlı’da üretime başlayacak.
6.03.2023 Gündem
Denizli'de kimya fabrikasında yangın!
Denizli'de kimya fabrikasında yangın! Denizli'nin Pamukkale ilçesindeki bir kimya fabrikasında yangın çıktı. Tüm fabrikayı saran alevlere, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.
28.11.2022 Haberler
Küle dönen fabrika, yangının boyutunu gözler önüne serdi
Küle dönen fabrika, yangının boyutunu gözler önüne serdi Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan bir kimya fabrikasında çıkan yangının boyutu, fabrikanın içerisinden ve helikopterden çekilen görüntülerle gözler önüne serildi.
20.06.2022 Haberler
Koridora kimse güvenmedi!
Koridora kimse güvenmedi! Ukrayna’ya yönelik işgal harekatını sürdüren Rusya, abluka altındaki Severodonetsk kentindeki sivillerin tahliye edilmesi için bir koridor açılacağını duyurdu. Ancak açıklama Ukrayna yönetiminde güven uyandırmadı. Rus ordusu, Ukrayna askerinin dün Moskova saatiyle 08.00’den itibaren ‘silah bırakmaları’ halinde sivillerin serbest bırakılacağına söz verdi.
16.06.2022 Dünya
İran'da kimya fabrikasında patlama: 72 kişi hastaneye kaldırıldı
İran'da kimya fabrikasında patlama: 72 kişi hastaneye kaldırıldı İran'ın Fars eyaletine bağlı Firuzabad şehrindeki kimya fabrikasında meydana gelen patlama nedeniyle 72 kişi fabrikadan sızan zehirli gazlardan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.
13.06.2022 Haberler
Hindistan’da kimya fabrikasında patlama
Hindistan’da kimya fabrikasında patlama Hindistan’ın Gucarat eyaletinde bulunan bir kimya fabrikasında büyük bir patlama meydana geldi.
2.06.2022 Haberler
Rusya’da kimya fabrikasında yangın: 2 bin metrekare alan kül oldu
Rusya’da kimya fabrikasında yangın: 2 bin metrekare alan kül oldu Rusya’da ambalaj ve plastik üretimi yapılan bir kimya fabrikasında çıkan yangında 2 bin metrekare alan küle döndü.
17.05.2022 Dünya
200 milyon liralık vurgunla suçlanan fabrika sahibi tutuklandı
200 milyon liralık vurgunla suçlanan fabrika sahibi tutuklandı Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde karşılıksız çeklerle yaklaşık 200 milyon liralık vurgun yaptığı iddia edilen, fabrika sahibi Faruk Burak Karacebe 'nitelikli dolandırıcılık' suçlamasıyla tutuklandı.
22.09.2021 Gündem
Çekler karşılıksız çıktı, boşaltılan fabrikayla karşılaştılar
Çekler karşılıksız çıktı, boşaltılan fabrikayla karşılaştılar Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde kimya fabrikası sahibi F.B.K., iddiaya göre karşılıksız çek vererek, ürün satın aldıktan sonra çeklerin ödeme günü geldiğinde fabrikayı boşaltıp, kayıplara karıştı. Yaklaşık 1 milyon lira alacağı olan İsmail Eşiyok ile 830 bin TL alacağı olan Mustafa Özlü şikayetçi olurken, F.B.K.'nin 80 kişiden 200 milyon liralık ürün satın aldıktan sonra kaçtığını iddia etti.
10.08.2021 Gündem
Son dakika... Almanya'da patlama
Son dakika... Almanya'da patlama Alman medyası Leverkusen kentinde bir patlama sesi duyulduğunu ve Bayer fabrikasının bulunduğu bölgeden dumanların gökyüzüne yükseldiğini bildiriyor. İlk gelen bilgilere göre patlama sonucu beş kişi kayıp, çok sayıda yaralı var.
27.07.2021 Dünya
Son dakika... İran'da kimya fabrikasında patlama! 9 yaralı
Son dakika... İran'da kimya fabrikasında patlama! 9 yaralı Gelen son dakika haberine göre, İran'ın İsfahan eyaletinde henüz belirlenemeyen nedenle bir kimya fabrikasında patlama meydana geldiği, olayda 9 kişinin yaralandığı belirtildi.
23.05.2021 Dünya
Karaciğerde siroza götüren alışkanlıklar neler?
Karaciğerde siroza götüren alışkanlıklar neler? Prof. Dr. Onur Yaprak, karaciğerde siroza neden olan durumlara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Yaprak “Karaciğerde yağlanma, iltihap ve sertleşmeye yol açan nedenlerin başında viral hepatitler, aşırı alkol tüketimi, sağlıksız beslenme, çocukluk çağının bazı genetik geçişli ve metabolik hastalıkları, immünitenin uygunsuz çalışmasına bağlı karaciğer hastalıkları, safra kanallarını etkileyen bazı durumlar başta gelir” dedi.
15.01.2021 Genel Sağlık
Çin'de kimya fabrikasında patlama: 5 ölü, 1 yaralı
Çin'de kimya fabrikasında patlama: 5 ölü, 1 yaralı Çin'in Hubey eyaletindeki bir kimya fabrikasında meydana gelen patlamada 5 kişi yaşamını yitirdi, bir kişi yaralandı.
29.09.2020 Dünya
Son dakika... Facia! Dakikalar içinde yere yığıldılar
Son dakika... Facia! Dakikalar içinde yere yığıldılar Son dakika haberlere göre, sabah evlerinden çıkanlar havadaki kimyasaldan habersizdi, dakikalar içinde 1000 kişi sokaklarda yere yığıldı.
7.05.2020 Dünya
Enginar karaciğer yağlanmasına gerçekten iyi geliyor mu?
Enginar karaciğer yağlanmasına gerçekten iyi geliyor mu? "Vücudun kimya fabrikası" olarak tanımlanan karaciğeri en çok gelişigüzel kullanılan antibiyotik ve ağrı kesiciler yoruyor. Türk Karaciğer Vakfı Başkanı Prof.Dr. Yılmaz Çakaloğlu "Enginarı çok yüksek miktarda tüketmek, karaciğer sağlığı için anlamlı değil" dedi. İşte karaciğer sağlığı hakkında yanlış bilinen doğrular...
25.04.2020 Genel Sağlık
Kimya fabrikasında büyük yangın!
Kimya fabrikasında büyük yangın! Çin'de kimya fabrikasında yangın çıktı. Fabrika içerisindeki yanıcı maddeler nedeniyle yangın hızla yayılırken, küçük çaplı patlamaların da meydana geldiği belirtildi. İlk bilgilere göre olayda can kaybı yaşanmadı.
14.01.2020 Dünya
Kocaeli'de kimya fabrikasında patlama: 3 işçi yaralı
Kocaeli'de kimya fabrikasında patlama: 3 işçi yaralı Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde bulunan bir kimya fabrikasında meydana gelen patlamada 3 işçi yaralandı.
5.11.2019 Gündem
Cüce gezegen Ceres organik madde açısından zengin olabilir
Cüce gezegen Ceres organik madde açısından zengin olabilir Cüce gezegen Ceres'in yüzeyinin, organik madde açısından zengin olabileceği bildirildi.
12.12.2018 Populer Bilim
Çin'de patlama: 22 ölü
Çin'de patlama: 22 ölü Çin’in Hıbey eyaletinin Cangciaokou kentinde bir kimya fabrikası yakınlarında meydana gelen patlama sonucu 22 kişi yaşamını yitirdi, 22  kişi yaralandı.
28.11.2018 Dünya
Fabrikada patlama! 4 işçi yaralandı
Fabrikada patlama! 4 işçi yaralandı Aydın'ın Nazilli ilçesinde, bir kimya fabrikasında kazanda gaz sıkışması nedeniyle meydana gelen patlamada 4 işçi yaralandı.
7.07.2018 Gündem
Yalova'da fabrika yangını
Yalova'da fabrika yangını Yalova'nın Çiftlikköy ilçesine bağlı Taşköprü beldesinde bir kimya fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı.
19.05.2018 Gündem
Yalova'da fabrika yangını
Yalova'da fabrika yangını Yalova'nın Çiftlikköy ilçesine bağlı Taşköprü beldesinde bir kimya fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı.
19.05.2018 Gündem
Siroz hastalığı nedir, sebepleri nelerdir?
Siroz hastalığı nedir, sebepleri nelerdir? Siroz hastalığı nedir, vücudun ana maddelerinden birisi olan karaciğerin çeşitli etkenlere bağlı olarak bozulması ve görevlerini yerine getirememesi sonucu ortaya çıkan bir sağlık sorunudur. Siroz hastalığı nedir denildiğinde çoğu kişinin aklına karaciğer sirozu gelebilir.Yazımızı okuyarak, tdavisi oldukça zorlu olan siroz hastalığı nedir, sebepleri nelerdir öğrenerek uygun bir tedavi süreci hakkında bilgi edinebilirsiniz.
3.04.2018 Genel Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Kimya Fabrikası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.