‘Virüs yüzünden obez olmayın’
‘Virüs yüzünden obez olmayın’ Koronavirüs günlerinde evlerinden çıkmayan insanların sürekli ekmeklerini kendilerinin yapması ve bunları sosyal medyada paylaşması gündem oldu. Bazı kullanıcılar “Hepimiz fırıncı olduk”, “Ekmek yapmak için maya bulamadık” diyerek duruma isyan etti. Uzmanlar ise uyardı: “Kilo almak istemiyorsanız bunlardan uzak durun.”
2.04.2020 Gündem
Koçak’tan yeni  lezzetler
Koçak’tan yeni lezzetler Dilara Koçak, Starbucks Mutfak konsepti için dört farklı lezzet hazırladı.
18.03.2020 Cadde
Silivri’yi lavanta kokuları sardı
Silivri’yi lavanta kokuları sardı Tarımsal üretim çalışmalarıyla yerel yönetimlerde ‘ilk’i hayata geçiren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi’nde 3’üncü Lavanta Hasat Şenliği’ne ev sahipliği yaptı.
11.07.2018 Gündem
Çiğ besin diyeti zararlı mı?
Çiğ besin diyeti zararlı mı? Çİğ besin diyeti gittikçe daha popüler hale geliyor. Peki, çiğ besin diyeti zararlı mı? Diyetisyen Emre Uzun çiğ gıdalarla beslenme konusundaki bilinmeyenleri ve bilinmesi gerekenleri anlattı.
29.03.2017 Diyetler
Ege sahillerinin en yenileri
Ege sahillerinin en yenileri Deniz, kum, güneş sezonuyla birlikte yeni beach club’lar da birbiri ardına açılmaya başladı. Kimi Ibiza’dan, Mikonos’tan sonra ülkemizde de şube açtı; kimi İstanbul’un ardından tatil beldelerinde de boy göstermeye karar verdi. İşte Bodrum ve Çeşme’de karşımıza çıkan Ege’nin yeni yüzlerinden birkaçı...
8.07.2016 Cumartesi
Ramazanda sağlıklı beslenme önerileri: Örnek sahur ve iftar menüleri
Ramazanda sağlıklı beslenme önerileri: Örnek sahur ve iftar menüleri Herkesin içini ısıtan, sofralara anlam katan Ramazan ayı geldi. Beslenme düzenimizin tamamen değişmesi, uzun saatler aç kalmamız ve sonrasında zengin sofralarla tehlike çanları sizin için çalıyor olabilir mi? "Tam da kış aylarından çıkarken ve yaza hazırlanmaya odaklanırken Ramazan ayı ile birlikte dikkatiniz dağılmasın ve hedefiniz şaşmasın çünkü Ramazan’da da sağlıklı beslenmek ve kilo vermek mümkün." diyen Dyt. Simge Sevinçer Turgut, Ramazan ayı beslenmesiyle ilgili en çok sorulan soruları cevapladı, sağlıklı sahur ve iftar menüsü örneklerini paylaştı.
Özel gün için özel mekanlar
Özel gün için özel mekanlar Sevgililer Günü’nü farklı bir mekanda geçirmek isteyenler için öneriler
10.02.2017 Cumartesi
14 Şubat'ta aşk şarkıları Demirören İstiklal Palas’tan yükselecek
14 Şubat'ta aşk şarkıları Demirören İstiklal Palas’tan yükselecek Demirören İstiklal Palas Re-Pub Restoran, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde sevgililere özel bir proğramla karşınızda olacak...
1.02.2017 Kültür Sanat
Beli incelten diyet listesi
Beli incelten diyet listesi Diyetisyen & Yaşam Koçu Gizem Şeber yaza ince belli girmek isteyenler için bir diyet listesi hazırladı. Siz de bu bahar fazla kilolarınızdan kurtulup ince bir bele sahip olmak istiyorsanız işte Şeber'in diyet listesi...
18.04.2016 Diyetler
Vücudu arındıran beslenme listesi
Vücudu arındıran beslenme listesi Dr. Ayça Kaya’nın 5 günlük arınma beslenmesi günlük olarak kişinin ihtiyacı olan karbonhidrat, protein ve yağ açısından dengeli ve sağlıklı beslenmenin bir örneği . Dr. Ayça Kaya, arınma beslenmesini tamamlamayı öneriyor.
28.03.2016 Diyetler
2014’ün out'ları ve 2015’in starları
2014’ün out'ları ve 2015’in starları Hazır meyveli yoğurtlar, sirkeli su, patates cipsi, şeker ilave edilmiş meyveler genel olarak geçtiğimiz yılın favori besinleriyken, 2015 yılında bunların yerini ev yapımı meyveli yoğurt, aromalı sular, nohut çerezi ve fırınlanmış meyveler alıyor.
26.01.2015 Diyet
“Dolabım tıpkı  bir müze gibi”
“Dolabım tıpkı bir müze gibi” “Arka Sokaklar”ın komiser Ece’si olarak seyredeceğimiz Müge Boz çekimlerden arta kalan zamanda yoga yapıyor, ilginç aksesuarlar almaya bayılıyor: “Çılgın şeyleri çok seviyorum. Dolabım bir müze gibi”
5.09.2014 Cumartesi

Benzer Haber Etiketleri