Kipa

Kipa

Son dakika kipa haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kipa gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kipa haber sayfamızda...

Kipa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 888 kipa haberi bulunmuştur.
Başörtüsü tartışması uzuyor
Başörtüsü tartışması uzuyor Fransa’da bir lisede yaşanan başörtüsü tartışması büyüyor. Başkent Paris’teki Maurice-Ravel Lisesi’nde Şubat ayında yaşanan olayda, kimliği açıklanmayan okul müdürü, üç Müslüman öğrenciden başörtülerini çıkarmalarını istemiş, öğrencilerden biri karşı çıkmıştı.
29.03.2024 Dünya
İyi ki varsın arkadaşım!
İyi ki varsın arkadaşım! İzmir’de yüzde 90 görme kaybı bulunan lise öğrencisi Melis Şen için arkadaşları seferber oldu; her biri farklı dersten seçtiği konuyu seslendirerek kitap hazırladı.
13.01.2024 Ege
2024 Migros çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - Migros market kaça kadar açık, sabah kaçta mesaiye başlıyor?
2024 Migros çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - Migros market kaça kadar açık, sabah kaçta mesaiye başlıyor? Tüketim alışkanlarının her geçen gün farklılaştığı ihtiyaçların her gün arttığı son dönemlerde insanların vazgeçemedikleri tüketim alışkanlıları arasında gıda tüketimi yer alıyor. Büyük market zincirlerinin ön sıralarda yer aldığı gıda sektöründe önemli perakende satıcılar arasında yer alan Migros'un çalışma saatleri vatandaşlar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Migros market kaça kadar açık, sabah mesaiye kaçta başlıyor?
9.01.2024 Gündem
Fransa'da okullarda abaya yasağı: Yüzlerce öğrenci sınıflara alınmadı
Fransa'da okullarda abaya yasağı: Yüzlerce öğrenci sınıflara alınmadı Fransa’da devlet okullarında abayanın yasaklanması sonrası, kıyafetlerini değiştirmeyi reddeden düzinelerce öğrenci evlerine gönderildi.
5.09.2023 Dünya
Kurban hazırlığı
Kurban hazırlığı İzmir Büyükşehir Belediyesi, kurban kesimleri için 8 büyükbaş ve 1 küçükbaş mobil kesim ünitesi ile 10 çadır kuruyor. Başkan Soyer, yurttaşların bir sorun yaşamaması için her önlemin alındığını söyledi.
4.07.2022 Ege
Yeni konteynerlerle görüntü kirliliğine son
Yeni konteynerlerle görüntü kirliliğine son Ayvalık Belediyesi, çöp konteynerlerini yeraltına almaya devam ediyor.
3.08.2021 Ege
‘Müzakere ancak iki eşit devlet arasında yapılır’
‘Müzakere ancak iki eşit devlet arasında yapılır’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs Türkü’nün adada yarım asırdan fazla süredir eşitlik ve adalet mücadelesi verdiğini belirterek, “Bundan sonra yeni bir müzakere süreci olacaksa, bu ancak iki eşit ve egemen devlet arasında yapılabilir” dedi.
20.07.2021 Siyaset
Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KKTC ziyareti öncesi flaş açıklamalar
Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KKTC ziyareti öncesi flaş açıklamalar "Adadaki kardeşlerimizle birlikte çifte bayram yaşayacağız" diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüsle mücadeleyle ilgili, 'Dün evvelsi gün vefat sayılarında düşüş oldu ama dün itibariyle vefat sayıları arttı, yanılmıyorsam 77'ye çıktı. Rakam 7 binleri tekrar yakalandı. Bu bizim için bir tehdittir. Bu tehdide fırsat vermemek gerekiyor.' dedi.
19.07.2021 Siyaset
Toplanan verginin  beş katı harcandı
Toplanan verginin beş katı harcandı Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2003-2019 arasında, 2019 fiyatlarıyla 147 milyar lira deprem vergisi toplandığını belirterek, “Bugüne kadar depremlerin ardından yapılan ve depreme hazırlık için yürütülen çalışmalarda harcanan kaynak ise bu rakamın 5 katıdır” açıklaması yaptı
1.02.2020 Siyaset
Heyecanlandıran proje
Heyecanlandıran proje Ceyda Düvenci moderatörlüğünde ‘Atoderm Senin Şehrinde’ nin ikinci durağı, İzmir’di. Bioderma Atoderm ile Türkiye’nin cilt haritasını çıkarmak ve farkındalık yaratmak için başlatılan proje kapsamında oyuncu, Balçova Kipa AVM’de katılımcıları bilgilendirdi.
25.01.2020 Cadde
Kipa çalışma saatleri... 2020 Kipa kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?
Kipa çalışma saatleri... 2020 Kipa kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor? Kipa çalışma saatleri sabah saat kaçta açılıyor, akşam saat kaçta kapanıyor? Sorusunun yanıtını ve Kipa çalışma saatleri ile ilgili merak ettikleriniz bu haberde. Kipa ipa saat kaçta açılıyor kaçta kapanıyor, Kipa Bayramda saat kaçta açılıyor işte cevabı...
21.01.2020 Gündem
Özdilek çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2020 Özdilek AVM kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?
Özdilek çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2020 Özdilek AVM kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor? Özdilek AVM saat kaçta açılıyor? Özdilek AVM'de işi olan vatandaşlar haftasonu, cumartes-pazar günleri, Özdilek AVM'nin açık olup olmadığını merak ediyor. İşte Özdilek AVM çalışma saatleri...
21.01.2020 Gündem
Hafta sonu çalışan bankalar hangileridir? İşte Cumartesi-Pazar açık olan banka şubeleri
Hafta sonu çalışan bankalar hangileridir? İşte Cumartesi-Pazar açık olan banka şubeleri Yoğun çalışma temposu nedeniyle bankada gerçekleştirilecek işlemleri hafta sonuna sarkan vatandaşlar hafta sonu bankalar çalışıyor mu sorusuna yanıt arıyor. Banka şubelerinden hesaba para yatırma/çekme, Kredi borcu ödeme, kredi kartı borcu ödeme, Döviz satın alma, maaş döküm belgesi, kredi işlemleri gibi birçomk işlem halledilebiliyor. Peki hafta sonu çalışan bankalar hangileri? İşte Cumartesi-Pazar açık olan banka şubeleri...
11.12.2019 Gündem
Kifidis Anatomik Ayakkabı Üretimine Başladı
Kifidis Anatomik Ayakkabı Üretimine Başladı 1919 yılında Ortez-Protez firması olarak kurulan Kifidis, İzmir’in bilinir çocuk ayakkabı üreticilerinden Tuzcu Ailesi ile ortak ayakkabı üretimine başladı.
1.10.2019 Ekonomi
Kanada'nın en tartışmalı kanunu yasalaştı
Kanada'nın en tartışmalı kanunu yasalaştı Kanada tarihinin en tartışmalı kanun tasarısı olarak nitelendirilen dini sembollere ilişkin tasarı, eyalet meclisindeki oylamada kabul  edilerek yasalaştı.
17.06.2019 Dünya
"Avrupa’da kimlik siyaseti giderek baskın hale gelmekte"
"Avrupa’da kimlik siyaseti giderek baskın hale gelmekte" Türkiye'nin Berlin Büyükelçisi Aydın, son Avrupa Parlamentosu seçimlerinin Avrupa’da kimlik siyasetinin giderek baskın hale gelmekte olduğunu bir kez daha gösterdiğini söyledi.
2.06.2019 Dünya
Kadınlarla söyleşi
Kadınlarla söyleşi Türk pop müziğinin güçlü sesi Nükhet Duru ve başarılı gazeteci Ayşe Arman Çiğli KİPA Alışveriş Merkezi’nin düzenlediği Anneler Günü özel etkinliğinde sevenleri ile müzik eşliğinde söyleşi yaptı...
31.05.2019 Ege
AP seçimleri öncesi Müslüman karşıtlığı yasal düzenlemelerle sistemleşti
AP seçimleri öncesi Müslüman karşıtlığı yasal düzenlemelerle sistemleşti 23-26 Mayıs'taki Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesi Müslüman karşıtlığı, sadece söylem veya zaman zaman görülen saldırılarla sınırlı kalmayarak yasal düzenlemelere yansıdı.
19.05.2019 Dünya
Avusturya’da ilkokullarda başörtüsü yasağı kabul edildi
Avusturya’da ilkokullarda başörtüsü yasağı kabul edildi Parlamentodaki oylamada iktidar beklediği üçte ikilik çoğunluğa ulaşamadı, düzenleme anayasa hükmünde değil basit yasa şeklinde onaylandı. Bu sonuç başörtüsü yasağının Anayasa Mahkemesi'ne taşınmasının önünü açıyor.
16.05.2019 Dünya
Fuarı geri istiyoruz!
Fuarı geri istiyoruz! Türk pop müziğinin güçlü sesi Nükhet Duru ve gazeteci Ayşe Arman, Çiğli KİPA Alışveriş Merkezi’nin düzenlediği Anneler Günü özel etkinliğinde sevenleri ile müzik eşliğinde söyleşi yaptı.
15.05.2019 Ege
Kadınlar buluşması
Kadınlar buluşması Türk pop müziğinin güçlü sesi Nükhet Duru ve başarılı gazeteci Ayşe Arman, Çiğli KİPA Alışveriş Merkezi’nin 12 Mayıs’ta düzenleyeceği Anneler Günü özel etkinliğinde sevenleri ile söyleşi yapacak...
9.05.2019 Ege
Baba Fingo Fest 4-5 Mayıs'ta Edirne'de
Baba Fingo Fest 4-5 Mayıs'ta Edirne'de Trakya Bölgesi'nin İlk Roman ve Balkan Müziği Festivali Baba Fingo Fest 4-5 Mayıs tarihlerinde Edirne’de yapılacak.
2.05.2019 Kültür Sanat
Arkadaşım MOMO
Arkadaşım MOMO Akıllı Tavşan MOMO karakteri, eğlenceli maceralarını sergilemek ve arkadaşlığın sihirli dünyasını paylaşmak için İzmir’deki minik dostlarını Kipa Alışveriş Merkezleri’ne davet ediyor.
18.04.2019 Ege
ING Bank - Hillside işbirliği
ING Bank - Hillside işbirliği ING Bank, Hillside ile sponsorluk anlaşması imzaladı.
14.04.2019 Ekonomi
Ayvalık’ta yol hamlesi
Ayvalık’ta yol hamlesi Ayvalık Belediyesi, 150 Evler Mahallesi 29 Mayıs Caddesi’ne ve sokaklara kilit parke taşı döşeniyor...
28.01.2019 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Kipa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.