Selülite karşı yepyeni bir tedavi yöntemi: "EnzimatikHA"
Selülite karşı yepyeni bir tedavi yöntemi: "EnzimatikHA" Portakal kabuğu görüntüsüyle ciltte dalgalı bir düzensizliğe neden olan selülit, özellikle yaz aylarında kadınların hayatını kabusa çeviriyor. Genetik faktörlerden hareketsiz yaşam tarzına kadar birçok faktör selülit problemine neden oluyor. Dermatoloji Uzmanı Dr. Betül Şengör, selülit tedavisinde kullanılan Pb serum yani ‘EnzimatikHA’ hakkında birçok kadının bu sorununa çare olacak birbirinden faydalı açıklamalarda bulundu.
26.04.2019 Estetik
Cildinize nefes aldırın!
Cildinize nefes aldırın! Cilt Hastalıkları Uzmanı Dr. Betül Şengör, derinin doğal savunma mekanizmasını tetikleyerek oksijen içeriğinin artmasını sağlayan Yeni Nesil Oksijen Terapisi ile cildi iyileştirme konusunda oldukça etkili sonuçlar elde edilebileceğini söylüyor.
5.11.2013 Sağlık
Sıcak-soğuk bakım ile mükemmel etki!
Sıcak-soğuk bakım ile mükemmel etki! Şu ana kadar uzmanlar size hep vücudunuzun formda kalması ya da eski formuna kavuşması için hangi yöntemlere ya da cihazlara başvurabileceğinizi anlatıyorlardı.
12.03.2013 Estetik
Gözaltı morluklarına/halkalarına kalıcı çözüm var mıdır?
Gözaltı morluklarına/halkalarına kalıcı çözüm var mıdır? Cilt Hastalıkları Uzmanı Dr.Betül Şengör, “Göz çevresinin cildi oldukça ince, transparan ve damarlarca zengindir.
6.02.2013 Estetik
Yüzünüzü Forma Kavuşturan Soğuk&Sıcak Bakımı
Yüzünüzü Forma Kavuşturan Soğuk&Sıcak Bakımı Şu ana kadar uzmanlar size hep vücudunuzun formda kalması ya da eski formuna kavuşması için hangi yöntemlere ya da cihazlara başvurabileceğinizi anlatıyorlardı.
7.06.2012 Makyaj
Selülitte Son Dakika!
Selülitte Son Dakika! Selülit bütün kadınların özellikle bu dönemde başlıca stres konusu. Peki selülitin derecesini azaltmak için neler yapılabilir? Hangi yöntemlerden destek alınabilir?
19.08.2010 Estetik
Cildinizi soğuktan koruyun
Cildinizi soğuktan koruyun CİLT hastalıkları uzmanı Dr...
11.11.2008 Cadde
Cildiniz soğuktan çatlamasın!
Cildiniz soğuktan çatlamasın! Cilt uzmanları cildimiz soğuktan mutlaka korumamızı öneriyorlar. Peki soğuktan kuruyan cildimize hangi önerilerde bulunuyorlar?
11.11.2008 Estetik
Doğal tedavi teknolojiye karşı
Doğal tedavi teknolojiye karşı Genç görünüm, pürüzsüz ve sağlıklı cilt için doğanın nimetlerinden mi yoksa teknolojiden mi faydalanmalı?
22.12.2006 Cumartesi
21 rektör için gözler YÖK ve Gül’de
21 rektör için gözler YÖK ve Gül’de Ağustosta görev süreleri dolacak olan 21 rektör için seçimler tamamlandı. Cumhurbaşkanı Gül’ün YÖK’ün göndereceği listelerdeki sıralamayı esas alıp almayacağı merak ediliyor
20.06.2008 Gündem
Sezer’in atadığı rektörler önde
Sezer’in atadığı rektörler önde Üniversitelerden 16’sında rektör adayları belirlendi. En fazla oyu 10. Cumhurbaşkanı Sezer tarafından atanan mevcut rektörler ile tıp fakültesi profesörleri aldı. Beş üniversitede ise seçim bugün yapılacak
18.06.2008 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri