Kırma

Kırma

Son dakika kırma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kırma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kırma haber sayfamızda...

Kırma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.034 kırma haberi bulunmuştur.
Hayvanseverler ayağa kalktı: İnsanlar karavanda yaşamayı hayal ediyor ama köpeğim yaşıyor
Hayvanseverler ayağa kalktı: İnsanlar karavanda yaşamayı hayal ediyor ama köpeğim yaşıyor Silivri'de karavanda bir köpeğin aç ve susuz bırakıldığı yönünde paylaşımlar sosyal medyada yayıldı. Gelen tepkiler üzerine köpeğin sahibi açıklama yaptı.
24.04.2024 Gündem
25 yıllık eşini öldüren katilin cezası belli oldu! 'Ben bugüne kadar sabretmiştim'
25 yıllık eşini öldüren katilin cezası belli oldu! 'Ben bugüne kadar sabretmiştim' Antalya’da tartıştığı 2 çocuğunun annesi 25 yıllık eşi Nadire Güzelçolak'ı (42) başından vurarak öldüren İbrahim Güzelçolak (49), ağırlaştırılmış ömür boyu hapse mahkum edildi, cezada indirim uygulanmadı.
24.04.2024 Gündem
Deniz hamamları ve İstanbul’un eski plajları
Deniz hamamları ve İstanbul’un eski plajları Deniz hamamları ahşap iskeleler üzerine kurulmuş kapalı mekanlardı. Kadınların bu mekanlardan dışarı çıkması kesinlikle yasaktı. Tarabya’da açılan plajlarda kadın ve erkeklerin bir arada denize girmeleriyle beraber deniz hamamları şehrin hafızasında detay olarak kaldı.
7.04.2024 Gündem
Sessiz lükste zamansız şıklık
Sessiz lükste zamansız şıklık Tasarımlarında geleneksel Türk kültürünü çağdaş üslubuyla yorumlayan Dilek Hanif, "Bilinsinler ve uygulansınlar ki değerleri anlaşılsın" diyor. Hanif 'vazgeçilmezleri' olarak zarafet ve zamansızlığı sıralıyor...
5.04.2024 Milliyet Executive
Femto Lazer: Görme kusurlarına yeni yöntem
Femto Lazer: Görme kusurlarına yeni yöntem Halk arasında ‘göz çizdirme’ olarak bilinen işlemler sayesinde yüz binlerce kişi sağlıklı görme keskinliğine kavuşabiliyor. Ancak hasta uygun aday değilse, işlem yapılmamalı.
30.03.2024 Pazar
200 yıl önce gömdü, geride 3 şifre bıraktı! Hazinenin değeri 3 milyar lira
200 yıl önce gömdü, geride 3 şifre bıraktı! Hazinenin değeri 3 milyar lira Tesadüfen buldukları milyonlarca dolar değerindeki altın ve gümüşü, demir çömleklerin içine koyup yerin yaklaşık bir buçuk metre altına gömdüler. Thomas Beale hem hazinenin eşit dağılımını sağlamak hem de yerini sadece kendileri tespit edebilsin diye konumu, içeriği ve mirasçıların isimleri hakkında bilgi içeren 3 şifre oluşturdu. Peki gizemiyle günümüzde bile hazine avcılarını hâlâ cezbeden şifreleri neden kimse çözemiyor?
22.03.2024 Yaşam
25 yıllık eşini 'aldattığı için öldürdüm' dedi! Hakim müebbet istedi
25 yıllık eşini 'aldattığı için öldürdüm' dedi! Hakim müebbet istedi Antalya'da tartıştığı 25 yıllık eşi Nadire Güzelçolak'ı (42) av tüfeğiyle başına ateş edip öldüren İbrahim Güzelçolak (49) hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istendi.
21.03.2024 Gündem
Ahmet Kural: Tavla oynarken ayağımı koklamak isterken burnum kırıldı!
Ahmet Kural: Tavla oynarken ayağımı koklamak isterken burnum kırıldı! Çağla Gizem Çelik ile evli olan ve bir erkek bebek bekleyen Ahmet Kural, katıldığı programda yaptığı itirafla gündeme geldi. Kural, iki kez burnunu kırdığını açıkladı. Ünlü oyuncunun anlattığı hikayeler ise şaşırttı.
21.03.2024 Cadde
35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi apartmanı davası 3 Mayıs tarihine ertelendi
35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi apartmanı davası 3 Mayıs tarihine ertelendi Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler sonrası 35 kişinin hayatını kaybettiği yıkılan 10 katlı Ezgi Apartmanı davasının ilk duruşması ikinci günde devam etti. Duruşma 3 Mayıs 2024 tarihine ertelendi.
2.03.2024 Gündem
Kerem Aktürkoğlu'ndan Mauro Icardi itirafı! 'Sevinci yapmayacağını biliyordum'
Kerem Aktürkoğlu'ndan Mauro Icardi itirafı! 'Sevinci yapmayacağını biliyordum' Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu, sarı-kırmızılıların YouTube kanalına konuk oldu. Milli futbolcu, Ankaragücü maçında Mauro Icardi ile aralarında geçen konuşmayı anlattı.
28.02.2024 Galatasaray
Erzincan'daki maden faciasında korkunç tespit! 'Bu inanılmaz bir rakam'
Erzincan'daki maden faciasında korkunç tespit! 'Bu inanılmaz bir rakam' Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Heyelan Uygulama ve Araştırma Merkezi’nden bilim insanlarının yer aldığı heyet, Erzincan'ın İliç ilçesinde 9 işçinin, kayan toprağın altında kaldığı altın madeni sahasında, LİDAR teknolojisine sahip insansız hava aracı ile ölçüm ve incelemelerde bulundu. İncelemelerde korkunç detaylara ulaşıldı.
21.02.2024 Haberler
Erzincan'daki maden faciasında korkunç tespit! 'Bu inanılmaz bir rakam'
Erzincan'daki maden faciasında korkunç tespit! 'Bu inanılmaz bir rakam' Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Heyelan Uygulama ve Araştırma Merkezi’nden bilim insanlarının yer aldığı heyet, Erzincan'ın İliç ilçesinde 9 işçinin, kayan toprağın altında kaldığı altın madeni sahasında, LİDAR teknolojisine sahip insansız hava aracı ile ölçüm ve incelemelerde bulundu. İncelemelerde korkunç detaylara ulaşıldı.
21.02.2024 Gündem
9 kişinin toprak altında kaldığı İliç'te 6 kişi tutuklanmıştı! İfadeleri ortaya çıktı
9 kişinin toprak altında kaldığı İliç'te 6 kişi tutuklanmıştı! İfadeleri ortaya çıktı Erzincan'ın İliç ilçesindeki altın madeni sahasında kayan toprağın altında kalan 9 işçi ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınıp, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilen 6 kişinin ifadeleri ortaya çıktı.
19.02.2024 Gündem
Londra’da Türk modası rüzgarı
Londra’da Türk modası rüzgarı Neslişah Yılmaz Hidayetoğlu ve Emre Tamer, London Fashion Week’te tasarımlarını sergiledi.
19.02.2024 Cadde
Kocasını öldürmüştü! Oğlu her şeyi anlattı: Önce annemi sonra bizi döverdi
Kocasını öldürmüştü! Oğlu her şeyi anlattı: Önce annemi sonra bizi döverdi Burdur'da eşini av tüfeği ile öldüren Ayşe Işık'ın davası sürüyor. Duruşmada konuşan 9 yaşındaki oğlu "İşten geldiğinde önce annemi sonra bizi döverdi" dedi. İşte detaylar...
13.02.2024 Gündem
Ev sahibi ve kiracılar dikkat: Faiziyle ödenmeli! Kirada depozito sorunu
Ev sahibi ve kiracılar dikkat: Faiziyle ödenmeli! Kirada depozito sorunu Ev sahibi- kiracı anlaşmazlıklarına bir yenisi eklendi. Zam oranında anlaşamayan kiracılar evden çıkarken, şimdi ise depozito konusuna takıldı. Evi tahliye eden kiracıya depozitosu ödenen bedelle mi, güncel değerle mi iade edilir? İşte detaylar...
11.02.2024 Ekonomi
Ev sahibi ve kiracılar dikkat: Faiziyle ödenmeli! Kirada depozito sorunu
Ev sahibi ve kiracılar dikkat: Faiziyle ödenmeli! Kirada depozito sorunu Ev sahibi- kiracı anlaşmazlıklarına bir yenisi eklendi. Zam oranında anlaşamayan kiracılar evden çıkarken, şimdi ise depozito konusuna takıldı. Evi tahliye eden kiracıya depozitosu ödenen bedelle mi, güncel değerle mi iade edilir? İşte detaylar...
11.02.2024 Haberler
Taksilerde kurşun geçirmez kabin dönemi: Çok talep alıyoruz
Taksilerde kurşun geçirmez kabin dönemi: Çok talep alıyoruz Taksici Oğuz Erge'nin soğukta üşümesin diye aracına aldığı Delil Aysal tarafından öldürülmesinin ardından taksi şoförleri, araçlara kurşun geçirmez kabin zorunluluğu getirilmesini istiyor.
8.02.2024 Ekonomi
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da ortalama trafik süresi 39 dakikaya düşecek
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da ortalama trafik süresi 39 dakikaya düşecek Katıldığı törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstabul'daki ortalama trafik süresinin 64 dakikadan 39 dakikaya düşeceğini söyledi. AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum'a da yerel seçimlerde destek isteyen Erdoğan, 'Bir taraftan belediyeler bir taraftan hükümet olarak ele ele vereceğiz ve ülkemizi ayağa kaldıracağız.' şeklinde konuştu.
29.01.2024 Gündem
Tarihin köşe taşı: Ayasofya
Tarihin köşe taşı: Ayasofya İznik Ayasofya’sı, son Ekümenik Konsil’e ev sahipliği yapması nedeniyle Hristiyanlık tarihi açısından çok önemli bir yapı. Bugün kentin merkezinde, halkın günlük yaşamı ile iç içe olan mekânın bir kısmı cami, bir kısmı da müze olarak düzenlenmiş durumda.
21.01.2024 Arkeoloji
İ   L  A  N ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
İ   L  A  N ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN İ   L  A  NONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN   Mülkiyeti Onikişubat Belediyemize ait olan İlçemiz Kavlaklı Mahallesi 10039 ada 13 nolu parselde kayıtlı 722,19 m² yüzölçümlü tam parsel Belediyemiz adına kayıtlı olup 29/12/2023 tarihli ve 2023/861 sayılı Belediyemiz Encümen Kararına istinaden satılacaktır...
18.01.2024 Resmi İlanlar
25 yıllık eşini ‘aldattığı için öldürdüm’ dedi! Kızından şoke eden yalanlama
25 yıllık eşini ‘aldattığı için öldürdüm’ dedi! Kızından şoke eden yalanlama Antalya’da tartıştığı 25 yıllık eşi Nadire Güzelçolak'ı (42) öldüren İbrahim Güzelçolak (49), ilk duruşmadaki ifadesinde aldatıldığını iddia ederek, "Sinirlendim, öldürdüm" dedi. Çiftin kızı A.Ç. ise "Babamın söylediği her şey yalan. Aldatma da yalan " diye konuştu.
18.01.2024 Gündem
‘Kalp yerine zeytin kır’
‘Kalp yerine zeytin kır’ Safiye Soyman ve Faik Öztürk, 2024’ün ilk tatilini Kazdağları’nda geçirdi.
16.01.2024 Cadde
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı: Milyonlarca emekliye ek zam geliyor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı: Milyonlarca emekliye ek zam geliyor Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, SSK, Bağkur ve memur emekli aylıkları için önemli açıklamalarda bulundu.
12.01.2024 Ekonomi
‘Hareket’ saatimiz: 16.00 - 20.00 arası... Bedenin zamanı
‘Hareket’ saatimiz: 16.00 - 20.00 arası... Bedenin zamanı Spor yapmak için günün en iyi zamanının saat 16.00 ila 20.00 arası olduğu ortaya çıktı. Bu saatler arasında spor yapmak hem performansı hem sağlığı olumlu etkiliyor.
8.01.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kırma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.